BRAUN ELEKTRONINEN NENÄN NIISTÄJÄ 1 KPL

47,00 € (47,00 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Helppokäyttöinen laite helpottaa lapsen tukkoista nenää. Braun elektronisessa nenän niistäjässä on kaksi vaihdettavaa miellyttävää, pehmeää päätä, joista voi valita lapselle sopivamman sekä kaksi eri niistämisvoimakkuutta. Braun nenäimuri tyhjentää tukkoisen nenän hellävaraisesti, hiljaisesti ja nopeasti. Laitteen osat, kuten vaihdettavat päät ja säiliön voi pestä astianpesukoneessa. Stressitöntä helpotusta vanhemmalle ja lapselle. Takuu 2 vuotta. CE-merkitty tuote.

Tuotteen käyttö

Lue käyttöohjeet hyvin ennen käyttöä.

Tuotteen koostumus

Pakkaus sisältää: Braun elektroninen nenän niistäjä, 2 vaihdettavaa päätä, suojapussi, paristot 2xAA (LR6) 1,5 V ja käyttöohjeet.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: BRAUN ELEKTRONINEN NENÄN NIISTÄJÄ 1 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.