BIO-QINON Q10 GOLD 100MG KAPSELI 60 KPL

46,00 € (0,77 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Ubikinonia ja B2-vitamiinia sisältävä valmiste. Bio-Qinon Q10 Gold valmisteen sisältämä B2-vitamiini edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Ubikinoni on elimistön oma aine, joka tuottaa soluille niiden tarvitsemaa energiaa. Bio-Qinon + B2-vitamiini sopii mm. rasittuneille ja väsyneille sekä urheilijoille harjoitteluun ja palautumiseen. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

1-3 kapselia päivässä mieluiten ruokailujen yhteydessä. Jos käytössäsi on verenhyytymiseen vaikuttava lääke, keskustele tuotteen käytöstä lääkärin kanssa. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elintapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 1-3 kapselia sisältää: ubikinoni (koentsyymi Q10) 100-300 mg, B2-vitamiini 1,4-4,2 mg (100-300 % *). Ainesosat: Soijaöljy (osittain kovetettu), kapselinkuori (liivate), ubikinoni, kosteudensäilyttäjä (glyseroli), hapettumisenestoaine (d-alfatokoferoli), B2-vitamiini (riboflaviini), värit (rautaoksidi, riboflaviini). * vuorokautisen saannin vertailuarvosta. Patentoitu valmistusmenetelmä, EP 3 190 898 B1.

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: BIO-QINON Q10 GOLD 100MG KAPSELI 60 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.