BEVITA R HUULIVOIDE 8 G

5/5
3,70 € (462,50 €/KG)
TAI

Tuotetieto

Rasvainen huulivoide kuiville ja ärtyneille huulille. Huulivoide hoitaa kuivat, ärtyneet jopa hilseilevät huulet nopeasti ja tehokkaasti. Huulirasva nopeuttaa ihovaurioiden paranemista sekä lisää ihon kosteutta ja kimmoisuutta. Huulirasva sopii myös nenänpieliin, lapsille ja halkeileville suupielille. Hajusteeton.

Tuotteen käyttö

Levitä voidetta huulille tarvittaessa.

Tuotteen koostumus

Petrolatum, hydrogenated polydecene, cetyl alcohol, butylene glykol, panthenol, ceramide np, isocetyl alcohol, cetyl alchol.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (17)

Suosittelen!
Joka päivä käytössä ja olen ollut erittäin tyytyväinen, hoitaa hyvin huulia ja jättää huulet kauniin kiiltäviksi :)
Ok, mutta aivan hirveän makuinen...
Apteekin henkilökunta suositteli tätä, kun kysyin bepanthen voiteelle korvaajaa... ihan ok tuntuinen huulilla, mutta vaikka mauttomaksi väitettiin, maistuu tämä ihan hirveältä! Voi olla että jatkossakin käytän bepanthenia.
Hyvä huulirasva!
Helppo laittaa huulille suoraan!
Loistava huulirasva
Lähes ainoa huulirasva, joka sopii minun allergian ärsyttämille ja erittäin kuiville huulilleni. Kosteuttaa, hoitaa ja korjaa huulten rikkinäistä ihoa.
Monikäyttöinen
Luottotuote kuiville ja lohkeileville huulille sekä kynsinauhoille ja talvisin muutenkin kuiviin kohtiin käsissä. Kulkee kätevästi mukana pienessä tuubissa. On riittoisa, ei tarvitse lisätä usein.
Tehokas kosteuttaja
Yllätävän tehokasta
Erinomainen
Ainut huulivoide todella, jota ostan. Suosittelen.
Toimiva tuote
Paras huulivoide, jota olen kokeillut. Huuleni ovat herkät ja kovasta kuivuudesta kärsivät. Itselleni ilmestyy myös monien huulivoiteiden käytön jälkeen valkoiset viirut huuliin, mutta tästä tuotteesta ei. Tämä olisi vielä täydellisempi tuote, jos korkki olisi ei-kierteellinen/nopeammin avattava ja tätä saisi myös värillisenä versiona.
Hyvä ja tehokas
Todella hyvä, että voi itse valita miten paljon voidetta haluaa kerralla käyttää painamalla sitä tuubista ulos. Toimii hyvin, huulet tuntuvat kosteilta eikä voide ole tahmainen.
Hyvä huulirasva
Jättää kiiltävän pinnan, joten ihan kuin olisi huulikiiltoa laittanut.
Paras ja ainoa
Aamuin illoin käytössä. Kelpaa myös ronkelille pojalleni ja se on jo jotain.
Paras huulivoide
Hoitaa todella hyvin kuivia huulia, minkä lisäksi se parantaa rohtuneet suupielet.
BEVITA R HUULIVOIDE 8 G
Erinomaisesti levitty ja hoitava huulivoide
Herkkien huulien hellijä
Lähes täydellinen huulivoide sellaisille herkille huulille, jotka muutoin reagoivat lähes kaikkeen. Luottotuote. Taskussa kehon lämpöä vasten ei vaan oikein viitsi säilyttää, menevät koostumukset erilleen eikä enää hetkeen toimi huulia hoitavasti - pitää laukussa kuljettaa.
Luottotuote huulille
Tämä on yksi ainoista huulivoiteista, joita herkät ja nirsot huuleni sietävät. Kosteuttaa pitkään ja on kevyt ja helppo levittää - ei tahmaa. Kesät ja talvet kulkee taskussa mukana!
Halkeileville huulille
Kun suunpielet on auki, laitan yöksi vaikuttamaan kunnon kerroksen ja aamulla haavat ovat ummessa. Tehokas tuote, jota olen käyttänyt jo monta vuotta.
Loistava tuote, voisi maistua paremmalle
Maistuu pahalle mutta toimii hyvin

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: BEVITA R HUULIVOIDE 8 G

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.