BEVITA EYE SILMÄTIPAT PULLO 10 ML

4/5
15,00 € (1500,00 €/L)
TAI

Tuotetieto

Kosteuttavat, suojaavat ja voitelevat silmätipat kuiville silmille. BevitaEye on ihanteellinen päätetyötekijöille, ikääntyneille ja silmien kuivuuden oireista (roskan tunne, punoitus, silmien vuotaminen, polttava tunne) kärsiville. Valmiste sisältää natriumhyaluronaattia, joka lievittää ympäristötekijöistä, ilmastosta tai piilolinssien käytöstä johtuvaa silmien kuivuutta. Bevita eye lievittää oireita välittömästi ja pitkäkestoisesti. Säilöntäaineeton.

Tuotteen käyttö

1 tippa molempiin silmiin tarpeen mukaan useita kertoja päivässä. Pullo säilyy avattuna 90 päivää, pipetti on uudelleen suljettava ja käyttökelpoinen 12 tuntia avaamisesta.

Tuotteen koostumus

Natriumhyaluronaatti 0,4 %, dinatriumvetyfosfaatti, natriumkloridi, injektionesteisiin käytettävä vesi.

Tuotearviot (12)

Huono kärki
Tuote muuten hyvä, mutta pullon annostelukärki on huono, liian lyhyt. Nyt kärki osuu helposti silmään, koska tähtääminen on vaikeaa. Kärki ei tämän jälkeen ole enää hygieeninen. Annostelu kärjestä on myös hankalaa: ensin tippaa ei tule ollenkaan, sitten liikaa.
aika hyvä
Tuote on hyvä mutta pullo on ihmeellinen, tuntuu kuin olisi tyhjä vaikka nestettä on vielä paljon. Harvinaisen onnistunut aine tehokkuudeltaan.
Huono pullo
Miksi pullossa ei ole nokkaa niinkuin normaaleissa pulloissa. Orionille palautetta, muuten hyvä tuote mutta todella hankala käyttää.
Toimiva ja käytännöllinen
Hyvin kosteuttava ja miellyttävän tuntuinen valmiste. Pullon kanssa tulee hyvin toimeen pienen totuttelun jälkeen ja se toimii mielestäni paremmin kuin tuotteen yksittäispakatun version pipetit. Pullo on myös näppärän kokoinen mukaan otettavaksi pidemmillekin reissuille, eikä tarvitse pelätä, että pipetit loppuvat kesken.
En osta uudelleen
Huonoa tuotteessa on, että tippa joko ei tule tai sitä tulee liikaa. Tippaa joutuu puristelemaan ja odottelemaan, että tulisi ulos. Ja lisäksi; lääkkeen määrää pullossa ei tiedä.
Muuten ei valittamista.
Ihan hyvä
Tuote on hyvä, mutta häiritsee, ettei nesteen määrää voi nähdä. Saisiko viestiä eteenpäin: Valmistajalle?
Hyvä vaste kuivasilmäisyyteen
Kätevä pakkauskoko sekä pitkä säilyvyys avattuna tekevät tuotteesta varsin käyttökelpoisen.
Kuivat silmäni pitävät tuotteesta. Kosteuttaa hyvin, ei kirvele eikä sumenna näköä.
Olen käyttänyt monen merkkisiä silmätippoja ja nyt löysin parhaan
AutTaa nopeasti
Tuote säilyy avattuna tässä koossa pitkään toisin kuin annospipeteissä. Tippakärjen pituudessa kehittelyn paikka.
Laatu tuote
Testattu ja hyväksi todettu
Tippakärki tukkeutuu
Käytän tuotetta piilolinssien kanssa talvella kuivuviin silmiin. Kosteuttaa pitkäkestoisesti ja tasaisesti. Tuotteen tippakärki tukkeutuu kun neste kuivuu kärkeen. Onko minulle osunut jotenkin viallinen tippakärki vai onko tyyppivika? Kuivuneen nesteen poistamisen yhteydessä voi pulloon joutua bakteereja eli tuote on käyttökelvoton. Testasin tukkeutuuko kärki uudelleen ja kyllä se neste kuivuu tukkeeksi jokaisen käyttökerran jälkeen.
Tehokas
Kosteuttaa tehokkaasti, erilaiseen tippakärkeen täytyy jonkin aikaa totutella.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: BEVITA EYE SILMÄTIPAT PULLO 10 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.