Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous

Tuotteen kuvaus

A-vitamiinia sisältävä yövoide ikääntyvälle iholle. Bella retinol yövoide 75 g on tehokas voide aikuiselle, ikääntyvälle iholle, joka ylläpitää ihon nuorekkuutta A-vitamiinin ja bakuchiolin avulla. A-vitamiini auttaa silottamaan juonteita sekä tasoittaa UV-säteilyn aiheuttamia pigmenttimuutoksia. Kasviperäinen bakuchiol toimii iholla kuten A-vitamiini, mutta hellävaraisemmin. Lisäksi se voimistaa retinolin vaikutuksia, jolloin pienemmällä pitoisuudella A-vitamiinia saadaan tehokkaita anti-age-vaikutuksia. Kosteutta sitova hyaluronihappo tuo iholle kimmoisuutta ja täyteläisyyttä. Antokdisanttinen E-vitamiini ravitsee ihoa ja C-vitamiini kirkastaa ja heleyttää sameaa ihoa. Sisältää myös ravitsevaa mango-, jojoba-, riisinlese ja maapähkinäöljyä. Voiteessa on reilusti A-vitamiinia eli retinolia, jopa 0,3 % sekä 1 % bakuchiolia. Bella-voiteissa onkin puolet enemmän retinolia, kuin Bellavita-voiteissa. Hajusteeton.

 

Tutustu myös suosittuun Bella Retinol päivävoiteeseen.

Related Posts

Vaikuttava aine

Käyttötarkoitus

Annostus

Lääkkeen ottaminen

Vaikutustapa

Haittavaikutukset

Raskaus ja imetys

Säilytys

Ulkonäkö

Tuotteen käyttö

Aluksi retinoli saattaa aiheuttaa ihoreaktioita. Aloita käyttö 1-2 kertaa viikossa tihentäen käyttöväliä asteittain. Levitä voidetta herneen kokoinen määrä kasvoihin, kaulaan ja dekolteealueelle. Sekoita tarvittaessa kosteusvoiteeseen. Vältä silmänympärysihoa. Suojaa iho päivittäin aurinkorasvalla, jossa on korkea suojakerroin 30. Älä käytä raskauden tai imetyksen aikana.

Tuotteen koostumus

Aqua, glycerin, glyceryl stearate, Oryza sativa bran oil, Simmondsia chinensis seed oil, sodium lactate, arachis hypogaea oil, Mangifera indica seed oil, cyclopentasiloxane, PEG-75 stearate, neopentyl glycol diheptanoate, bakuchiol, caprylyl glycol, retinol, polysorbate 20, sodium hyaluronate, dimethiconol, tocopherol, PEG-8, ascorbyl palmitate, ascorbic acid, xanthan gum, citric acid, ethylhexylglycerin, BHT, BHA.

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Produktinformation

Tuotearvostelut (24)

  1. 1.4.2024
    1.4.2024
  2. 1.4.2024
    1.4.2024
  3. 13.2.2024
    13.2.2024
    Jalkavoiteeksi liian kallis!
    Sinnikkäästi olen yrittänyt saada ihoni tottumaan! Tuloksena joka kerta kirvelyä ja punoitusta. Pieni tippa ei ihan riitä tuoreuttamaan kuivaa ihoani...puoli teelusikallista on ainakin siveltävä. Aluksi totuttaakseni ihoani, käytin varovasti - eikös mitä - ei auttanut?! Kaipaan entistä ikivanhaa Bellavita yövoidetta, jota käytin yöllä ja päivällä, vuosikausia yksi ja sama tuote, kesät talvet! Onko teillä jossain varaston nurkassa yksi tuubi, tuota vanhaa - ostaisin! Kiitos etukäteen. Tämä nykyinen Bella retinol yövoide on liian kallis jalkavoiteeksi!
  4. 8.2.2024
    8.2.2024
    Suosikkini
    Runsaasti retinolia sisältävä voide, jota kannattaakin aluksi, etenkin ohuille alueille kuten silmänympärysiholle ja kaulalle laitettaessa sekoittaa perusvoiteen kanssa - toimii!
  5. 13.1.2024
    13.1.2024
    Bella retinol yövoide
    En tiedä vielä miten tehokas mutta ainakin kihelmöi iholla joten retinolia on ainakin jonkin verran. Voide on tuoksuton ja paksuhko joten kesällä ehkä liian raskas. Positiivinen kokemus etenkin nyt talvella. Tuubi on myös riittoisa.
  6. 13.1.2024
    13.1.2024
    Tehokas ja edullinen
    Kasvojen iho tottui suht nopeasti mutta kaulalle tottuttelu vielä jatkuu. Ihanan helppo, kun retinol on kosteusvoiteessa eikä öljyssä tai seerumissa, kuten aiemmin käyttämissäni retinoltuotteissa. Tästä tuli suosikkiyövoide ja tilasinkin heti toisen, ettei pääse loppumaan.
  7. 2.1.2024
    2.1.2024
  8. 18.12.2023
    18.12.2023
    Bella retinol yövoide
    Olen vasta totuttanut ihoani voiteeseen. Leviää hyvin ja tuntuu iholla mukavalta.
  9. 9.12.2023
    9.12.2023
    Ei minulle
    Sain tuotteesta voimakkaan reaktion, kasvot kirveli ja turvoksissa. Rauhoittui parissa päivässä kun lopetin tuotteen käytön.
  10. 2.8.2023
    2.8.2023
    Ennakkoluuloinen 68-vuotias
    Epäilin aluksi tuotetta, kun olin lukenut sen aiheuttavan joillekin ärsytystä. Minulle tuote ei aiheuttanut mitään, vaikka olen atoopikko.
    En kuitenkaan ole huomannut ihoni kiinteytyvän, vaikka sisältää juuri niitä aineita, jotka sanotaan kiinteyttävän ihoa. Plussaa halvasta hinnasta.
  11. 14.6.2023
    14.6.2023
    Toimiva tuote
    Kosmetiikka pääsääntöisesti lupaa enemmän kuin pitää, mutta tämä on kyllä oikeasti toimiva tuote. Kahden kuukauden säännöllisen käytön jälkeen iho on selvästi paremmassa kunnossa. Suojaan ihon huolellisesti auringolta eikä mitään ongelmia ole sen suhteen ollut. Päivällä en käytä retinolivoidetta.

    Lisäpisteet kotimaisuudesta, tuoksuttomuudesta ja suorastaan edullisesta hinnasta.
  12. 13.4.2023
    13.4.2023
    Iloisesti yllättynyt
    Vakuuttava tuote, ihon yleisilme kuulaampi kahden kuukauden käytön jälkeen, arvet iholla vaalentuneet ja olen +60, eikä allergisia reaktioita. Toimii myös meikin pohjustukseen. Tästä tuli ehdottomasti luottotuote. Hinta ja laatu kohdallaan.
  13. 4.4.2023
    4.4.2023
    Hyvä tuote
    Aloitin varovasti käytön ohjeiden mukaan, eikä minulle ole tullut minkään laista punoitusta tai kihelmöintiä iholle. Olen muutamaan kertaan kokeillut aiempaa Bellavita-versiota, mutta en pitänyt liian paksusta koostumuksesta. Tilasin nyt tätä Bellaa kokeeksi, kun tässä sanottiin olevan kevyempi koostumus. Nyt on voide minun mieleeni ja aion jatkaa käyttämistä. Lähentelen jo seitsemääkymmentä, mutta tämä ohuempi voide riittää minulle varsin hyvin.
  14. 2.4.2023
    2.4.2023
    Yövoide
    Helposti levitettävä, haju pistävä.
  15. 20.3.2023
    20.3.2023
    Huipputuote kohtuuhinnalla!
    Olen kärsinyt lievästä hormonaalisesta aknesta lapseni syntymästä lähtien ja kokeillut monia kalliitakin tuotteita saamatta apua niistä. Luin jostakin, että retinoli tasapainottaa ihon talintuotantoa ja päätinkin testata Bellan yövoidetta. Aloitus kannattaa tosiaan tehdä rauhallisesti, jotta iho tottuu. Itse sekoittelin tätä päiväkäytössä olleeseen voiteeseeni aluksi, että iho tottui. Parin viikon käytön jälkeen naamalle pukkasi muutama hirmuinen finni mutta luotin siihen että iho "puhdistuu". Nyt parin kuukauden käytön jälkeen finnejä ei enää ole ja vanhat aknearvet ovat vaalenneet paljon. Myös ihonsävy kaiken kaikkiaan on parantunut ja kehtaan kulkea ilman meikkiä ihmisten ilmoilla! Aion nyt ottaa myös Bellan päivävoiteen käyttöön.
  16. 18.12.2022
    18.12.2022
    EI SOPINUT IHOLLENI
    Voide sai kasvojeni ihon punoittamaan, hilseilemään ja kirvelemään.Lopetin käytön ja toivon että ihoni palaa pian entiselleen.
  17. 17.11.2022
    17.11.2022
    Huippu hinta/laatu
    Tykkään tästä voiteesta todella paljon. Purkissa on ihan aiheesta tarra jossa huomautetaan uudesta retinolia sisältävästä koostumuksesta ja kehoitetaan aloittamaan käyttö asteittain ja lukemaan käyttöohje valmistajan nettisivuilta. Tämä on toinen koskaan käyttämäni retinolituote ja minun täytyy välillä pitää välipäiv(i)ä ja käyttää tavallista kosteusvoidettani kun tuntuu pientä kihelmöintiä iholla. Kaiken kaikkiaan vaikuttaa tehokkaalta. Iho on napakampi ja kuulaampi. Nuorentaa kyllä! Koostumus on rasvoittuvalle iholleni hieman täyteläinen mutta jatkan käyttöä, jos jatkossa häiritsee vaihdan yövoiteen päivävoiteeseen ja käytän sitä öisin. Päivällä minulla on suojakertoimellinen BB-voide tuon retinolin vuoksi vaikka on talvi.
  18. 1.11.2022
    1.11.2022
    Todella huipputuote
    Kaikki voiteet ja seerumin on kokeiltu, kalliit ja halvat, mutta nyt löytyi minulle sopiva. Kuukauden käytön jälkeen voin jo todeta, että 60-vuotiaan iho alkaa sileitä ja saada tervettä hehkua. Sopiva jopa päiväkäyttöön, koska ei ole tahmea. Tämä on todella parempi kuin monet kalliit voiteet.
  19. 7.8.2022
    7.8.2022
    Hyvä retinolivoide
    Edullinen retinolivoide. Aluksi iho punoitti, mikä on tyypillistä, mutta vähitellen tottui. Ihoni on ruusufinninen ja muutenkin ongelmallinen mutta tämä sopii hyvin. Kesällä riittää hyvin kosteuttamaan.
    Tuubi loppumaisillaan ja ostan ehdottomasti uuden. Tämän lisäksi ostan hieman rasvaisemman Bellavitan talveksi.

    Käykäähän Orionin sivuilla lukemassa kunnolliset tuotekuvaukset ja sen, mikä ero Bellalla ja Bellavitalla on. Olisi hyvä kyllä YA:nkin tämä kertoa.
  20. 14.6.2022
    14.6.2022
    Paras retinolivoide
    Saanut huonoja arvosteluja koska verrattu aiempaan versioon saman nimisestä voiteesta.
    Tätä ei voi kuitenkaan verrata edelliseen versioon. Valmistaja tehnyt siinä virheen, että nimennyt tai korvannut vanhan valmisteen, tästä olisi voinut tehdä täysin uuden tuotteen.
    Tämä voide on aivan loistava ja todella tehokas. Olen kokeillut lukuisia käyttäjien hehkuttamia retinoli valmisteita aiemmin ja en näiden kohdalla ole huomannut mitään suurempaa muutosta.
    Mutta tämä todella toimii! Minun 42 vuotias erittäin herkkä sekaiho on muuttunut näiden 2 kuukauden aikana kun olen tuotetta käyttänyt. Huolena oli lähinnä otsalle muodostuneet rypyt. Ja nämä ovat oikeasti siloittuneet niin paljon, etteivät enää melkein huomaa.
    Tätä tuotetta ei kannata ottaa ensimmäiseksi retinoli valmisteeksi, vaan aloittaa jollakin miedommalla! Ja kun iho tottunut siihen, niin sitten vasta siirtyä tähän! Ja jos iho reagoi jo miedompaan, niin sitten ei voi käyttää näitä vahvempia. Aloitus tietysti vaiheittain!
  21. 7.12.2021
    7.12.2021
    Allerginen reaktio
    Noin viikon käytön jälkeen aamulla iho punainen, ärtynyt, kuiva ja tuntui ja näyttää lähes kuin olisi palanut. En ole erityisen herkkäihoinen. Tuubissa pitäisi olla ohje tuotteen aloittamisesta vähitellen. Aiemmin päivävoide kyseisestä merkistä käytössä. Roskiin menee, en suosittele. Enkä aio yrittää vähitellen.
  22. 5.12.2021
    5.12.2021
    Vanha parempi
    Olen käyttänyt Bellavitan yö- ja päivävoiteita useamman vuode, mutta nyt joudun vaihtamaan toiseen tuotteeseen. Ainakin tämän yövoiteen uusi koostumus aiheuttaa järkyttävää kirvelyä ja polttelua kasvoilla.
  23. 24.11.2021
    24.11.2021
    Edullinen yövoide, jossa hyvät vaikuttavat aineet
    Päihittää monet kalliimmat yövoiteet. Sisältää tärkeät ja tehokkaat aineosat. Edullinen. Suosittelen.
  24. 31.7.2021
    31.7.2021
    Vanhasssa vara...
    Entinen Bella30+ yövoide oli suosikkini, joka poistettiin markkinoilta. Odotin pitkään uudistettua versiota tulevaksi, mutta nyt vajaan viikon kokeiltuani olen valitettavasti hieman pettynyt. Tuote on aiempaa juoksevampi, kun tykkäsin erityisesti vanhan geelimäisemmästä rakenteesta. Tuosta lähtee yksi tähti. Imeytyy kyllä vähitellen, muttei yhtä nopeasti kuin vanha. Lisäksi ilmeisesti mangon takia voide on keltaista, jolloin se myös värjää hankautuessaan esim.hattuihin. Vanha oli valkoista. Tuotteessa on silti hyvä hintalaatusuhde, joten en vielä yhden viikon kokeilun perusteella hylkää.

BELLA RETINOL YÖVOIDE 75 g

Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
13,90 €
Yksikköhinta 185,33 € / KG
Heti saatavilla, toimitusaika 1-3 arkipäivää tai kotiin jopa saman päivän aikana
kpl

Tuotteen kuvaus

A-vitamiinia sisältävä yövoide ikääntyvälle iholle. Bella retinol yövoide 75 g on tehokas voide aikuiselle, ikääntyvälle iholle, joka ylläpitää ihon nuorekkuutta A-vitamiinin ja bakuchiolin avulla. A-vitamiini auttaa silottamaan juonteita sekä tasoittaa UV-säteilyn aiheuttamia pigmenttimuutoksia. Kasviperäinen bakuchiol toimii iholla kuten A-vitamiini, mutta hellävaraisemmin. Lisäksi se voimistaa retinolin vaikutuksia, jolloin pienemmällä pitoisuudella A-vitamiinia saadaan tehokkaita anti-age-vaikutuksia. Kosteutta sitova hyaluronihappo tuo iholle kimmoisuutta ja täyteläisyyttä. Antokdisanttinen E-vitamiini ravitsee ihoa ja C-vitamiini kirkastaa ja heleyttää sameaa ihoa. Sisältää myös ravitsevaa mango-, jojoba-, riisinlese ja maapähkinäöljyä. Voiteessa on reilusti A-vitamiinia eli retinolia, jopa 0,3 % sekä 1 % bakuchiolia. Bella-voiteissa onkin puolet enemmän retinolia, kuin Bellavita-voiteissa. Hajusteeton.

 

Tutustu myös suosittuun Bella Retinol päivävoiteeseen.

Vaikuttava aine

Käyttötarkoitus

Annostus

Lääkkeen ottaminen

Vaikutustapa

Haittavaikutukset

Raskaus ja imetys

Säilytys

Ulkonäkö

Tuotteen käyttö

Aluksi retinoli saattaa aiheuttaa ihoreaktioita. Aloita käyttö 1-2 kertaa viikossa tihentäen käyttöväliä asteittain. Levitä voidetta herneen kokoinen määrä kasvoihin, kaulaan ja dekolteealueelle. Sekoita tarvittaessa kosteusvoiteeseen. Vältä silmänympärysihoa. Suojaa iho päivittäin aurinkorasvalla, jossa on korkea suojakerroin 30. Älä käytä raskauden tai imetyksen aikana.

Tuotteen koostumus

Aqua, glycerin, glyceryl stearate, Oryza sativa bran oil, Simmondsia chinensis seed oil, sodium lactate, arachis hypogaea oil, Mangifera indica seed oil, cyclopentasiloxane, PEG-75 stearate, neopentyl glycol diheptanoate, bakuchiol, caprylyl glycol, retinol, polysorbate 20, sodium hyaluronate, dimethiconol, tocopherol, PEG-8, ascorbyl palmitate, ascorbic acid, xanthan gum, citric acid, ethylhexylglycerin, BHT, BHA.

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Produktinformation

Tuotearvostelut (24)

  1. 1.4.2024
    1.4.2024
  2. 1.4.2024
    1.4.2024
  3. 13.2.2024
    13.2.2024
    Jalkavoiteeksi liian kallis!
    Sinnikkäästi olen yrittänyt saada ihoni tottumaan! Tuloksena joka kerta kirvelyä ja punoitusta. Pieni tippa ei ihan riitä tuoreuttamaan kuivaa ihoani...puoli teelusikallista on ainakin siveltävä. Aluksi totuttaakseni ihoani, käytin varovasti - eikös mitä - ei auttanut?! Kaipaan entistä ikivanhaa Bellavita yövoidetta, jota käytin yöllä ja päivällä, vuosikausia yksi ja sama tuote, kesät talvet! Onko teillä jossain varaston nurkassa yksi tuubi, tuota vanhaa - ostaisin! Kiitos etukäteen. Tämä nykyinen Bella retinol yövoide on liian kallis jalkavoiteeksi!
  4. 8.2.2024
    8.2.2024
    Suosikkini
    Runsaasti retinolia sisältävä voide, jota kannattaakin aluksi, etenkin ohuille alueille kuten silmänympärysiholle ja kaulalle laitettaessa sekoittaa perusvoiteen kanssa - toimii!
  5. 13.1.2024
    13.1.2024
    Bella retinol yövoide
    En tiedä vielä miten tehokas mutta ainakin kihelmöi iholla joten retinolia on ainakin jonkin verran. Voide on tuoksuton ja paksuhko joten kesällä ehkä liian raskas. Positiivinen kokemus etenkin nyt talvella. Tuubi on myös riittoisa.
  6. 13.1.2024
    13.1.2024
    Tehokas ja edullinen
    Kasvojen iho tottui suht nopeasti mutta kaulalle tottuttelu vielä jatkuu. Ihanan helppo, kun retinol on kosteusvoiteessa eikä öljyssä tai seerumissa, kuten aiemmin käyttämissäni retinoltuotteissa. Tästä tuli suosikkiyövoide ja tilasinkin heti toisen, ettei pääse loppumaan.
  7. 2.1.2024
    2.1.2024
  8. 18.12.2023
    18.12.2023
    Bella retinol yövoide
    Olen vasta totuttanut ihoani voiteeseen. Leviää hyvin ja tuntuu iholla mukavalta.
  9. 9.12.2023
    9.12.2023
    Ei minulle
    Sain tuotteesta voimakkaan reaktion, kasvot kirveli ja turvoksissa. Rauhoittui parissa päivässä kun lopetin tuotteen käytön.
  10. 2.8.2023
    2.8.2023
    Ennakkoluuloinen 68-vuotias
    Epäilin aluksi tuotetta, kun olin lukenut sen aiheuttavan joillekin ärsytystä. Minulle tuote ei aiheuttanut mitään, vaikka olen atoopikko.
    En kuitenkaan ole huomannut ihoni kiinteytyvän, vaikka sisältää juuri niitä aineita, jotka sanotaan kiinteyttävän ihoa. Plussaa halvasta hinnasta.
  11. 14.6.2023
    14.6.2023
    Toimiva tuote
    Kosmetiikka pääsääntöisesti lupaa enemmän kuin pitää, mutta tämä on kyllä oikeasti toimiva tuote. Kahden kuukauden säännöllisen käytön jälkeen iho on selvästi paremmassa kunnossa. Suojaan ihon huolellisesti auringolta eikä mitään ongelmia ole sen suhteen ollut. Päivällä en käytä retinolivoidetta.

    Lisäpisteet kotimaisuudesta, tuoksuttomuudesta ja suorastaan edullisesta hinnasta.
  12. 13.4.2023
    13.4.2023
    Iloisesti yllättynyt
    Vakuuttava tuote, ihon yleisilme kuulaampi kahden kuukauden käytön jälkeen, arvet iholla vaalentuneet ja olen +60, eikä allergisia reaktioita. Toimii myös meikin pohjustukseen. Tästä tuli ehdottomasti luottotuote. Hinta ja laatu kohdallaan.
  13. 4.4.2023
    4.4.2023
    Hyvä tuote
    Aloitin varovasti käytön ohjeiden mukaan, eikä minulle ole tullut minkään laista punoitusta tai kihelmöintiä iholle. Olen muutamaan kertaan kokeillut aiempaa Bellavita-versiota, mutta en pitänyt liian paksusta koostumuksesta. Tilasin nyt tätä Bellaa kokeeksi, kun tässä sanottiin olevan kevyempi koostumus. Nyt on voide minun mieleeni ja aion jatkaa käyttämistä. Lähentelen jo seitsemääkymmentä, mutta tämä ohuempi voide riittää minulle varsin hyvin.
  14. 2.4.2023
    2.4.2023
    Yövoide
    Helposti levitettävä, haju pistävä.
  15. 20.3.2023
    20.3.2023
    Huipputuote kohtuuhinnalla!
    Olen kärsinyt lievästä hormonaalisesta aknesta lapseni syntymästä lähtien ja kokeillut monia kalliitakin tuotteita saamatta apua niistä. Luin jostakin, että retinoli tasapainottaa ihon talintuotantoa ja päätinkin testata Bellan yövoidetta. Aloitus kannattaa tosiaan tehdä rauhallisesti, jotta iho tottuu. Itse sekoittelin tätä päiväkäytössä olleeseen voiteeseeni aluksi, että iho tottui. Parin viikon käytön jälkeen naamalle pukkasi muutama hirmuinen finni mutta luotin siihen että iho "puhdistuu". Nyt parin kuukauden käytön jälkeen finnejä ei enää ole ja vanhat aknearvet ovat vaalenneet paljon. Myös ihonsävy kaiken kaikkiaan on parantunut ja kehtaan kulkea ilman meikkiä ihmisten ilmoilla! Aion nyt ottaa myös Bellan päivävoiteen käyttöön.
  16. 18.12.2022
    18.12.2022
    EI SOPINUT IHOLLENI
    Voide sai kasvojeni ihon punoittamaan, hilseilemään ja kirvelemään.Lopetin käytön ja toivon että ihoni palaa pian entiselleen.
  17. 17.11.2022
    17.11.2022
    Huippu hinta/laatu
    Tykkään tästä voiteesta todella paljon. Purkissa on ihan aiheesta tarra jossa huomautetaan uudesta retinolia sisältävästä koostumuksesta ja kehoitetaan aloittamaan käyttö asteittain ja lukemaan käyttöohje valmistajan nettisivuilta. Tämä on toinen koskaan käyttämäni retinolituote ja minun täytyy välillä pitää välipäiv(i)ä ja käyttää tavallista kosteusvoidettani kun tuntuu pientä kihelmöintiä iholla. Kaiken kaikkiaan vaikuttaa tehokkaalta. Iho on napakampi ja kuulaampi. Nuorentaa kyllä! Koostumus on rasvoittuvalle iholleni hieman täyteläinen mutta jatkan käyttöä, jos jatkossa häiritsee vaihdan yövoiteen päivävoiteeseen ja käytän sitä öisin. Päivällä minulla on suojakertoimellinen BB-voide tuon retinolin vuoksi vaikka on talvi.
  18. 1.11.2022
    1.11.2022
    Todella huipputuote
    Kaikki voiteet ja seerumin on kokeiltu, kalliit ja halvat, mutta nyt löytyi minulle sopiva. Kuukauden käytön jälkeen voin jo todeta, että 60-vuotiaan iho alkaa sileitä ja saada tervettä hehkua. Sopiva jopa päiväkäyttöön, koska ei ole tahmea. Tämä on todella parempi kuin monet kalliit voiteet.
  19. 7.8.2022
    7.8.2022
    Hyvä retinolivoide
    Edullinen retinolivoide. Aluksi iho punoitti, mikä on tyypillistä, mutta vähitellen tottui. Ihoni on ruusufinninen ja muutenkin ongelmallinen mutta tämä sopii hyvin. Kesällä riittää hyvin kosteuttamaan.
    Tuubi loppumaisillaan ja ostan ehdottomasti uuden. Tämän lisäksi ostan hieman rasvaisemman Bellavitan talveksi.

    Käykäähän Orionin sivuilla lukemassa kunnolliset tuotekuvaukset ja sen, mikä ero Bellalla ja Bellavitalla on. Olisi hyvä kyllä YA:nkin tämä kertoa.
  20. 14.6.2022
    14.6.2022
    Paras retinolivoide
    Saanut huonoja arvosteluja koska verrattu aiempaan versioon saman nimisestä voiteesta.
    Tätä ei voi kuitenkaan verrata edelliseen versioon. Valmistaja tehnyt siinä virheen, että nimennyt tai korvannut vanhan valmisteen, tästä olisi voinut tehdä täysin uuden tuotteen.
    Tämä voide on aivan loistava ja todella tehokas. Olen kokeillut lukuisia käyttäjien hehkuttamia retinoli valmisteita aiemmin ja en näiden kohdalla ole huomannut mitään suurempaa muutosta.
    Mutta tämä todella toimii! Minun 42 vuotias erittäin herkkä sekaiho on muuttunut näiden 2 kuukauden aikana kun olen tuotetta käyttänyt. Huolena oli lähinnä otsalle muodostuneet rypyt. Ja nämä ovat oikeasti siloittuneet niin paljon, etteivät enää melkein huomaa.
    Tätä tuotetta ei kannata ottaa ensimmäiseksi retinoli valmisteeksi, vaan aloittaa jollakin miedommalla! Ja kun iho tottunut siihen, niin sitten vasta siirtyä tähän! Ja jos iho reagoi jo miedompaan, niin sitten ei voi käyttää näitä vahvempia. Aloitus tietysti vaiheittain!
  21. 7.12.2021
    7.12.2021
    Allerginen reaktio
    Noin viikon käytön jälkeen aamulla iho punainen, ärtynyt, kuiva ja tuntui ja näyttää lähes kuin olisi palanut. En ole erityisen herkkäihoinen. Tuubissa pitäisi olla ohje tuotteen aloittamisesta vähitellen. Aiemmin päivävoide kyseisestä merkistä käytössä. Roskiin menee, en suosittele. Enkä aio yrittää vähitellen.
  22. 5.12.2021
    5.12.2021
    Vanha parempi
    Olen käyttänyt Bellavitan yö- ja päivävoiteita useamman vuode, mutta nyt joudun vaihtamaan toiseen tuotteeseen. Ainakin tämän yövoiteen uusi koostumus aiheuttaa järkyttävää kirvelyä ja polttelua kasvoilla.
  23. 24.11.2021
    24.11.2021
    Edullinen yövoide, jossa hyvät vaikuttavat aineet
    Päihittää monet kalliimmat yövoiteet. Sisältää tärkeät ja tehokkaat aineosat. Edullinen. Suosittelen.
  24. 31.7.2021
    31.7.2021
    Vanhasssa vara...
    Entinen Bella30+ yövoide oli suosikkini, joka poistettiin markkinoilta. Odotin pitkään uudistettua versiota tulevaksi, mutta nyt vajaan viikon kokeiltuani olen valitettavasti hieman pettynyt. Tuote on aiempaa juoksevampi, kun tykkäsin erityisesti vanhan geelimäisemmästä rakenteesta. Tuosta lähtee yksi tähti. Imeytyy kyllä vähitellen, muttei yhtä nopeasti kuin vanha. Lisäksi ilmeisesti mangon takia voide on keltaista, jolloin se myös värjää hankautuessaan esim.hattuihin. Vanha oli valkoista. Tuotteessa on silti hyvä hintalaatusuhde, joten en vielä yhden viikon kokeilun perusteella hylkää.
Markkinoija/myyntiluvanhaltija: Orion