ARMOLIPID PLUS TABL 60 KPL

41,00 € (0,68 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Punariisiä, berberiiniä, foolihappoa, ubikinonia, astaksantiinia ja polikosanoleja sisältävä kasviuute- ja vitamiinivalmiste. Valmisteen vaikutuksia on tutkittu paljon henkilöillä, joilla on korkea kolesteroli. Laktoositon, gluteeniton ja hiivaton. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

1 tabletti päivässä. Käytön aikana vältä greippimehun juomista. Älä käytä valmistetta samanaikaisesti lääkärin määräämien kolesterolilääkkeiden kanssa. Valmisteella voi olla yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden kanssa, varmista yhteensopivuus lääkäriltä tai apteekista. Ei lapsille eikä raskaana oleville tai imettäville. Ei henkilöille, joilla on maksa- tai sydänsairaus. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 1 tabletti sisältää: Berberis aristata –uute vastaten 85 % berberiinivetykloridia (Berberis aristata –kuoriuute, esigelatinoitu tärkkelys, mikrokiteinen selluloosa), Monascus purpureus –hiivalla fermentoitu Oryza sativa –riisi (punariisi) vastaten 1,5% monakoliinia, paakkuuntumisenestoaineet (mikrokiteinen selluloosa, silloitettu karboksimetyyliselluloosa, piidioksidi, rasvahappojen magnesiumsuolat, talkki) Haematococcus pluvialis –mikroleväuute vastaten 2,5 % astaksantiinia (hydrolysoitu liivate, oleoresiini, sakkaroosi, maissitärkkelys, askorbyylipalmitaatti, soijaperäiset tokoferolit, astaksantiini), 90 % polikosanoli sokeriruosta (Saccharum officinarum) (11,2 mg), pintakäsittelyaineet (hydroksipropyyliselluloosa, polyvinyylipyrrolidoni), koentsyymi Q10, pteryylimonoglutamiinihappo (foolihappo). Liivate kasviperäinen.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: ARMOLIPID PLUS TABL 60 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.