ARGISAN TABL 60 KPL

34,40 € (0,57 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Argisan on vahva Suomessa valmistettu arginiinilisä. Arginiini on elimistössä esiintyvä aminohappo, josta vapautuu verisuonia laajentavaa typpioksidia. Typpioksidi on keskeisen tärkeässä roolissa valtimoiden laajenemisessa ja siten mm. erektion synnyssä ja pysymisessä. Kätevä tabletti päivittäiseen käyttöön, sopii myös kuntoilijoille, urheilijoille ja mieskuntoon. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton ja makeuttamaton. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

1-3 tablettia päivässä nesteen kera tyhjään vatsaan. Ohjeen mukaista annosta ei saa ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Varmista tuotteen sopivuus lääkäriltä, jos sinulla on ollut sydäninfarkti tai käytössäsi on verenpainetta alentava tai verisuonia laajentava lääke. Älä käytä tuotetta, jos olet raskaana tai imetät. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 1-3 tablettia sisältää: L-arginiinihydrokloridi 1000-3000 mg, josta L-arginiinia 830-2490 mg. Aineosat: L-arginiinihydrokloridi, paakkuuntumisenestoaineet (E460, E463), pintakäsittelyaine (E470b).

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: ARGISAN TABL 60 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.