APTUS PUPPYBOOSTERI PASTA ELÄIMILLE 15 ML

26,40 € (1760,00 €/L)
TAI

Tuotetieto

Ternimaitovalmiste pienille, alipainoisille koiran- tai kissanpennuille sekä myös aikuisille koirille ja kissoille. Sisältää mm. välttämättömiä rasvahappoja, glukoosia, ternimaitoa, maitohappobakteereita ja vitamiineja. Täydennysrehu.

Tuotteen käyttö

Annostellaan 2 kertaa vuorokaudessa. Pennuille 1 ml heti syntymän jälkeen. Annos toistetaan 5-12 tunnin kuluttua. Sama toistetaan myös seuraavana päivänä. Aikuisille koirille ja kissoille 2 ml. Annos toistetaan 5-12 tunnin kuluttua. Valmisteella ei voida korvata emän ternimaitoa. Avattu pakkaus säilytetään viileässä.

Tuotteen koostumus

1 millilitra pastaa sisältää: maitohappobakteereja (enterococcus faecium NCIMB 10415) 0,44 x 107 CFU, A-vitamiini 1079 mg, D-vitamiini 118 mg, B1-vitamiini 0,003 mg, B2-vitamiini 0,004 mg, B3-vitamiini 0,079 mg, B6-vitamiini 0,016 mg, B12-vitamiini 0,028 mg, C-vitamiini 0,239 mg. Aineosat: triglyseridit, välttämättömät rasvahapot, glukoosi, ternimaito, maitohappobakteerit (Enterococcus faecium NCIMB), vitamiinit (A, D, B1, B2, B3, B6, B12, C), kasviuutteet (kola, guarana), rautaglukonaatti, mauste (makea maku).
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: APTUS PUPPYBOOSTERI PASTA ELÄIMILLE 15 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.