APTUS BIORION TABL 60 KPL

16,90 € (0,28 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Täydennysravinne koirien ja kissojen ihon, turkin ja kynsien hyvinvoinnin ylläpitoon. Biotiinin tarve lisääntyy kasvukautena sekä tiineyden ja imetyksen aikana. Biotiinin puute saattaa näkyä karvan lähtönä, ihon kuivuutena ja hilseilynä tai pigmentin puutteena. Laktoositon.

Tuotteen käyttö

Koiralle. 1 tabletti/10 kg kohti kerran päivässä 3-5 viikon ajan, sen jälkeen 1/4 tabletti/10 kg kohti kerran päivässä. Kissalle: 1/2-1 tablettia päivittäin.

Tuotteen koostumus

Raakavalkuainen 10 %, Raakakuitu 70 %, Tuhka 3,1 %. Koostumus: DL-Metioniini 175 mg/g, biotiini 22mg/g, maissitärkkelys, selluloosa (E460), gelatiini, talkki (E553b), magnesiumstearaatti.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: APTUS BIORION TABL 60 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.