APTEEKIN MÖLLER EXTRAVAHVA OMEGA-3 KAPS 76 KPL

Special Price 15,73 €

Hinta: 18,50 €

(0,20 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Vahva kalaöljyvalmiste sydämelle, aivoille ja näkökyvylle. Apteekin Möller extravahva Omega-3 kalaöljykapseli sisältää runsaasti omega-3-rasvahappoja, kuten EPA:a ja DHA:ta. DHA- ja EPA-rasvahapot edistävät sydämen toimintaa ja DHA edistää myös aivotoiminnan ja näön pysymistä normaaleina. Edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla 250 mg EPA:a ja DHA:ta vuorokaudessa. Möller Extravahva valmiste on vain apteekkimyynnissä. Laktoositon, maidoton ja gluteeniton. Ravintolisä.    

Tuotteen käyttö

2 kapselia vuorokaudessa. Ohjeen mukaista annosta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Ei henkilöille, joilla verenhyytyminen on heikentynyt. Kalaöljyn käyttö tulee lopettaa muutama viikko ennen leikkausta. Varoen kala-allergisille. Ei sisällä kalan proteiinia, mutta herkimmät kala-allergikot voivat saada oireita. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannnos 2 kapselia sisältää: Omega-3 rasvahappoja 1400 mg, josta EPA:a 270 mg ja DHA:ta 940 mg. Ainesosat: Kalaöljytiiviste (triglyseridit), liivate (naudasta), kosteudensäilyttäjä (glyseroli), hapettumisenestoaine (tokoferoliuute). 

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: APTEEKIN MÖLLER EXTRAVAHVA OMEGA-3 KAPS 76 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.