ACTINICA LOTION 80 G

4/5
22,00 € (275,00 €/KG)
TAI

Tuotetieto

Suojalotion, jossa on korkea UV-suoja (SK 50). Actinica lotion on tarkoitettu suojaamaan ihoa auringolta aurinkokeratoosin ja ihosyövän (ei-melanooma) riskipotilailla. Sopii kasvoille ja koko vartalolle myös herkälle iholle. Hajusteeton, ei sisällä PEG-emulgaattoreita.

Tuotteen käyttö

Käytetään ympäri vuoden. Levitetään runsaasti aamulla auringolle altistuville ihoalueille ennen muita kosmeettisia tuotteita ja annetaan imeytyä kunnolla. Saattaa värjätä vaatteita. Vältetään tuotteen levittämistä juuri ennen pukeutumista.

Tuotteen koostumus

Bis-ethylhexyloxyphenol methoxyphenyl triazine, ethylhexyl triazone, isoamyl p-methoxycinnamate, ethylhexyl methoxycinnamate, methylene bis-benzotriazolyl tetramethylbutylphenol, butyl methoxydibenzoylmethane, propylparaben, methylparaben, excipiens.

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (3)

Ihan ykkönen
Aurinko aiheuttaa minulle hyvin herkästi kuumotusta ja kihelmöintiä kasvoilla, myös talvisin ja auton tuulilasin läpi. Tämä tuote estää nuo oireet kokonaan, siksi käytän sitä päivittäin ympäri vuoden. Voide myös suojaa aivan täydellisesti palamisen herkilläkin alueilla ulkomaan helteessä. En edes punoita! Tuote on kuuluneet aamurutiineihini jo useamman vuoden ajan. Pumppupullo on todella riittoisa: yksi pullo kestää vuoden päivät päivävoiteena kasvojen alueelle.
Loistava tarkoitukseensa
Tahmainen kylläkin, mutta monen monen kertaan aurinkokeratoosista yms. johtuvien kasvojeni operointien johdosta, käytän tätä mielelläni, ettei tarvitsisi mennä niihin, joitakin ikäviäkin hoitoja, vaatineisiin operaatioihin. Puuteria voi hiukan tupsuttaa päälle, vie kiillon pois.
Käytän mielelläni Actinicaa.
Ei sopinut minulle
Tahmainen, tympeä tuoksu vaikka piti olla tuoksuton. Jätti ihon ikävän tuntuiseksi, käyttämättä jäi. Apteekista suositeltiin tätä vaan hukkaan meni rahat

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: ACTINICA LOTION 80 G

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.