ACTIMOVE MITELLA ECO KÄDENKANNATIN M 37-43CM 1 KPL

19,90 € (19,90 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Kevyt ja miellyttävä kantoside, jossa pehmeä niskalenkki. Soveltuu käden tuentaan erilaisten traumojen, kroonisten kipujen sekä neurologisten vammojen hoidon yhteydessä. Koko M (kyynärvarsi 37-43 cm).

Tuotteen käyttö

Sijoita kyynärpää tuen taskuun ja vedä niska nauha selän takaa terveen olkapään yli ja pujota hihna renkaan läpi ja kiinnitä tarra. Halutessasi voit asettaa peukalon tuen silmukkaan. Ei saa käyttää akuutin tai instabiilin yläraajan murtuman yhteydessä. Jos ilmenee ylimääräistä turvotusta, ihon värimuutoksia tai epämukavuutta, lopeta tuotteen käyttö. Pesu: kiinnitä kiinnikkeet. Pese koneessa 30 astetta (hienopesu) tai käsin haaleassa vedessä, miedolla saippualla. Kuivaa huoneenlämmössä.

Tuotteen koostumus

70 % polyester, 17 % polyamide, 7 % urethane, 6 % cotton.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: ACTIMOVE MITELLA ECO KÄDENKANNATIN M 37-43CM 1 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.