ACO SPOTLESS OVERNIGHT SPOT TREATMENT 10 ML

5/5
8,70 € (870,00 €/L)
TAI

Tuotetieto

Rauhoittava ja puhdistava yöhoito epäpuhtaalle iholle. ACO Spotless Overnight Spot Treatment rauhoittaa ihoa yön aikana, hoitaa jo olemassa olevia epäpuhtauksia ja ehkäisee uusien epäpuhtauksien syntymistä. Hellästi kuoriva salisyylihappo syväpuhdistaa huokosia ja sinkkioksidi kuivattaa näppyjä. Hajusteeton.

Tuotteen käyttö

Levitä pieni määrä hoitoainetta epäpuhtaille ihoalueille iltaisin.

Tuotteen koostumus

Aqua, zinc oxide, propylene glycol, glycerin, xanthan gum, salicylic acid, sodium citrate, lactic acid, allantoin, phenoxyethanol.

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (21)

Ehkäisee tulehduksen pahenemista
Ei tämä mikään ihmeaine ole. Monesti olen laittanut finnin päälle yöksi tai pitänyt päivälläkin, eikä finni koskaan poissa ole ollut kun kuoren irrottaa finnin päältä. Pienille finninaluille se ei tunnu tekevän juuri mitään, mutta isompia finnejä se tuntuu rauhoittavan paremmin. Ei ehkä mene paljon parempaan suuntaan, mutta ei pahempaankaan, joten kyllä se tulehdusta rauhoittaa jossain määrin.

Ongelmana on se, että jos finni on jo puhkeamaisillaan ja tätä laittaa finnin päälle, niin aamulla sitä valkoista kuivunutta laattaa voi olla vaikea irrottaa ilman, että repii finnin pinnan rikki. Joskus se valkoinen laatta putoaa itsestään pois, joten vähän tuurista kiinni, että kuinka hyvin siihen kiinnittyy.

Todennäköisesti ostan tuotetta uudestaan, ellen kokeile ensin muita merkkejä, koska kyllä tämän kanssa finni tuntuu rauhoittuvan nopeammin kuin ilman sitä.
Ei toiminut lainkaan
Voide ei auttanut minun käytössäni lainkaan. Yritin sitä puhkeamaisillaan oleviin finneihin, pieniin näppyihin ja ihonalaisiin finneihin, kaikkiin jopa neljä yötä putkeen, mutta yksikään finni ei tämän voiteen avulla lähtenyt...
Tuote on arjenpelastaja!
En tiedä mitä tekisin ilman tätä tuotetta, koska se pelastaa minut päivittäin. Minulle tulee epäpuhtauksia viikottain mutta tämän mahtavan tuotteen ansiosta minun ei tarvitse huolehtia epäpuhtauksistani. Sopii todella hyvin teineille.
Hyvä tuote
Kuivattaa finnin yön aikana tehokkaasti ja teinin mielestä huippu tuote. Koostumus on kuitenkin tuhti ja jää valkoiseksi iholle ja pyyhkiytyy yön aikana petivaatteisiin. Finnien täsmänitistykseen huippu, joten jää käyttöön teinille.
Huippu tuote!
Ihan mahtava! Voidetta kun levitti aluillaan olevan finnin päälle, niin se ei edes alkanut kasvaa isommaksi! Huikea tuote, pääsi heti lemppariksi.
tää on hyvä
Kyllä kuivattaa näppyjä
Toimii
Illalla kun laittaa jo tulleen tai ihon alla kytevän finnin päälle niin aamulla on kuivunut. Ainoat miinukset pieni pakkaus ja voide jää valkoiseksi iholle.
Toimii
Testasin tätä pari viikkoa. Tuote toimi, mutta omalla kohdallani hitaasti. Jotkut finnit vaativat useamman käsittelyn ja valkoisen tököttimen näkyvyyden vuoksi ei sitä voinut käyttää kuin öisin tai vapaa-päivänä.
Tehokas!
Toimii todella hyvin! Tästä tullut uusi luottotuote. Riittoisa ja tehokas
Paras täsmätuote finneille!
-Äiti, tämä toimii oikeasti! Tuote jää meillä vakituiseen käyttöön, sillä yhdessä Deep cleansing pesuaineen ja Two-in-one tuotteiden kanssa teini iho on muuttunut parin viikon käytön jälkeen aivan kokonaan!
Aivan loistava tuote!
Mikään muu aine ei tunnu auttavan, mutta tämä toimii joka kerta!!
Tehokas
Toimii todella hyvin ja nopeasti. Riittoisa tuote.
Paras apu finniin
Tuote todellakin toimii loistavasti. Aamulla finni oli poissa.
Loistava tuote
Tyttären finni hävisi yhdessä yössä ja toimii myös äidillä 40+ :) Auttaa jopa kipeisiin ihonalaisiin patteihin, kun aloittaa hoidon heti.
Paras tuote näppyihin
Auttaa todella hyvin, finnit häipyvät yhdessä yössä kun tätä laittaa.
Nopeasti eroon finneistä
Tehokas ja tepsii nopeasti. Kun laittaa yöksi voidetta, näppy on aamulla poissa.
+++++
Toimii hyvin jopa näin keski-ikäisen iho-ongelmiin.
Varsin tuhtia kamaa
Vaikka aine on valkoista, se onneksi kuivuu nopeasti eikä näin pääse tuhrimaan tyynyliinaa yöllä. Finnit kuivahtavat hyvin, mutta alue saattaa punoittaa silti useamman päivän ajan.
Toimii
Loistava tuote teini-ikäisen (ja miksei vanhemmankin) ihon finneille. Yöksi tätä näppyihin ja kuivattaa näpyt tehokkaasti mutta ärsyttämättä. Väri on valkoinen, mutta ei se asia yöllä haittaa.
Tehokas ja hellävarainen!
Tuote on loistava ihon epäkohdille ja yllätävän riittoisa.
Kuivattaa näppylöitä tehokkaasti
Todella hyvä tuote! Tehoaa epäpuhtauksiin tehokkaasti ja kuivattaa ne hyvin ennen kuin ehtivät edes puhkeamaan.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: ACO SPOTLESS OVERNIGHT SPOT TREATMENT 10 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.