Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous

Tuotteen kuvaus

Magnesiumia sisältävä nesteytysjuoma nestetasapainon säätelyyn urheilun tai fyysisen rasituksen yhteydessä. Limen ja sitruunan makuinen, raikas YA Magnesium nesteytysjuoma sisältää magnesiumia, joka edistää lihasten toimintaa ja elektrolyyttitasapainoa sekä auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Juoman suolat, glukoosi ja neste imeytyvät tehokkaasti palauttaen elimistön nestetasapainon. Riittävä nesteytys on hyvä ottaa huomioon myös helteellä. Laktoositon ja gluteeniton. Ravintolisä.

Related Posts

Vaikuttava aine

Käyttötarkoitus

Annostus

Lääkkeen ottaminen

Vaikutustapa

Haittavaikutukset

Raskaus ja imetys

Säilytys

Ulkonäkö

Tuotteen käyttö

2 poretablettia liuotettuna 5 dl:aan vettä tai 1 poretabletti 2,5 dl:aan vettä. Korkeintaan 4 poretablettia vuorokaudessa. Ei alle 4-vuotiaille. Älä käytä valmistetta, mikäli nestehukka aiheutuu voimakkaasta ripulista. Käytä silloin erityisesti ripulin hoitoon tarkoitettua nesteytysvalmistetta. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

2 poretablettia (5 dl liuosta) sisältää: glukoosi 5,7g, natriumkloridi 220 mg (josta natriumia 87 mg), magnesium 100 mg (27%*), kalsium 98 mg (12%*), kaliumkloridi 390 mg (josta kaliumia 205 mg (10%*)). *% vuorokautisen saanniin vertailuarvosta. Ainesosat: glukoosi, happamuudensäätöaineet (sitruunahappo, natriumbikarbonaatti), trinatriumsitraatti, magnesiumkarbonaatti, natriumkloridi, kaliumkloridi, kalsiumkarbonaatti, aromiaineet (lime ja sitruuna), makeutusaine (sakariini), väriaine (riboflaviini). Sisältää sokeria ja makeutusainetta. 

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Produktinformation

Kolhydrat-mineralämnes-elektrolytpreparat. Brusdryck med lime- och citronsmak som reglerar kroppens vätskebalans bl.a. vid idrott, värmebölja eller annat som orsakar kraftig svettning. Magnesium främjar kroppens elektrolytbalans och dess normala muskelfunktion samt bidrar till minskad trötthet och utmattning. Färdig lösning innehåller glukos, natrium, klorid, kalium, magnesium och kalcium. Laktos- och glutenfri. Ej animaliska ingredienser eller FODMAP. Kosttillskott.

Användning

Två brustabletter upplöses i fem deciliter (0,5 liter) rent vatten. Om du vill kan du lösa upp en brustablett i 2 1 ⁄ 2 deciliter vatten. Högst fyra brustabletter (1 l) per dygn. För att uppfylla kroppens totala vätskebehov bör du dricka även andra vätskor utöver YA nesteytysjuoma. Ej för barn under 4 år. Produkten rekommenderas inte vid kraftig diarre. I så fall använd en produkt som är speciellt avsedd för behandling av diarre. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad och balanserad kost eller sunda levnadsvanor. Den rekommenderade dagliga dosen får inte överskridas. Innehåller socker och sötningsmedel.

Innehåll

2 brustabletter (5 deciliter färdig lösning) innehåller: glukos 5,7 g, natriumklorid 220 mg (varav natrium 87 mg), magnesium 100 mg (27 %*), kalcium 98 mg (12 %*) och kaliumklorid 390 mg (varav kalium 205 mg (10 %*)).

*av referensvärdet för det dagliga intaget

Ingredienser: glukos, surhetsreglerande medel citronsyra och natriumbikarbonat, trinatriumcitrat, magnesiumkarbonat, natriumklorid, kaliumklorid, kalciumkarbonat, aromämnen (lime och citron), sötningsmedel sackarin, färgämne riboflavin.

Innehavaren av försäljningstillstånd/marknadsföraren ansvarar för att produktinformationen är korrekt.

Tuotearvostelut (48)

 1. Kätevä käyttää
  Pidän tuotteen kätevästä ja kompaktista muodosta, joka on helppokäyttöinen. Tuote vaikuttaa nopeasti ja juuri niinkuin pitääkin. Lisäksi koko perheemme on ottanut sen omakseen. Makuun olemme tyytyväisiä.
 2. Liian makea ja liian hidas
  Päivitetty versio on liian aivan makea, ennen oli parempi maku. Poretabletti liukenee ehkä 10 minuutissa ja on se aivan pitkä aika.
 3. Ansaitsisi viisi tähteä...
  ...ellei sisältäisi sokeria. Jos on tarve juoda nesteytysjuomaa usein, sokerillinen vaihtoehto ei ole terveellinen hampaille. Sama hyvä maku ja toimivuus saadaan varmaan aikaan ilmankin sokeria. Siirryn toisen firman sokerittomaan vaihtoehtoon.
 4. Porejuoma
  Liukenee todella hitaasti veteen, maku ei vastaa lime-sitruunaa. Kallis tuote kun 5dl vettä pitää laittaa 2 poretablettia. Ei jatkoon.
 5. Viiden tähden arvoinen...
  ...jollei sisältäisi sokeria. Tehkääpä asialle jotain.
 6. Helteiden pelastus
  Helteillä ehdoton apu nestetasapainon ylläpitoon. Sopii myös urheilujuomaksi.
 7. Hyvin toimii
  Olen käyttänyt pitkään ja hyväksi todennut kun olen liikkuvaa sorttia. Olen kokeillut muitakin vastaavia mutta niiden maku ei ole miellyttänyt, tämä on niihin nähden melko mauton mutta osin siitäkin syystä helppo juotava.
 8. Maistuu kamalalta!
  Varmaan tosi hyvä tuote muuten, mutta itse en valitettavasti pysty kestämään hirveää jälkimakua. Olen joutunut juomaan vuosien myötä näitä nesteytysjuomia paljon ja esim. Floridral Baby ja Ratiopharmin nesteytyspore ovat mielestäni ihan hyvän makuisia. On yksilöllistä toki, miten maut kokee, mutta olettaisin, että tässä jälkimaussa maistuu vahvasti kalsium tai magnesium.
 9. Hyvä tuote
  Ollut käytössä useamman vuoden. Sitä mietin, että maku on muuttunut samalla nuo paketin ulkoasukin. Aikaisempi versio oli ihanan makuinen, jossa maistui raikas lime. Päivitetyn version maku on jotenkin mitäänsanomaton, mutta teho on sama.
 10. Paras nesteytysjuoma
  Luottotuote, toivottavasti tätä saa tulevina kesinäkin! Aivan loistava, virkistää sekä kesähelteillä että talven kuivalla ilmalla.
 11. Aivan loistava!
  Hyvänmakuinen, nopeasti imeytyvä ja tehokkaasti vaikuttava nesteytysjuoma, joka vie janon tunteen ja virkistää. Pelkkä vesi tuntuu itselläni vain turvottavan ja sitten poistuvan virtsana eikä jano sammu. Tämä oikeasti imeytyy ja tukee nestetasapainoa. Eikä edes ärsytä herkkää vatsaani. Suosittelen!
 12. Todella hyvä
  Toivottavasti tätä saa tulevaisuudessa myös sokerittomana versiona.
 13. Suosittelen lämpimästi!
  Ihan paras nestetasapainon säätelyyn ja varsinkin nyt helteellä! Maku on sopivan mieto ja raikas. Suosittelen lämpimästi kaikille!
 14. Loistava
  Olen todella tyytyväinen! Kesät ovat itselle vaikeita kuumuuden takia, mutta nämä ovat auttaneet heikkoon oloon ja päänsärkyyn jotka tulee kesällä. Suosittelen!
 15. Toimii
  Hankin lenkkien vuosi oleviin suonenvetoihin ja nyt ovat loppuneet lähes kokonaan, suosittelen. Sopii myös krapula lääkkeeksi, ei tee ihmettä mutta auttaa selvästi.
 16. hyvä
  Hyvä nesteytysjuoma
 17. Kätevä tuote lomalle
  Ostin tuotteen reissuun, jossa se auttoi hyvin ehkäisemään helteestä johtuvaa huonovointisuutta. Maku myös hyvä!
 18. Täyskymppi, virkistävä ja hyvänmakuinen.
  Hyvän makuinen juoma esim.pyörälenkin jälkeen, mukavaa vaihtelua veden sijaan.
 19. Hyvä.
  Toimii, hyvä suonenvetoon.
 20. Suosittelen
  Hyvä nesteytysjuoma urheilusuorituksen jälkeen ja ulkomailla / helteellä. Olo virkistyy ja maku myös sellainen, että pystyy juomaan.
 21. Todella hyvä
  Todella hyvä,kätevä ja hyvin vaikuttaa olotilaan heti virkeämpi olo.siosittelen etenkin urheilijoille.
 22. Paras palautusjuoma
  Paras kokeilemani palautusjuoma. Todella hyödyllinen myös kovilla helteillä.
 23. Todella hyvä palautusjuoma
  Todella hyvä ja toimiva palautusjuoma sekä kesän helteille että myös pitkille juoksulenkeille.
 24. Tyytyväinen!!
  Olen aina kärsinyt muutamankin alkoholiannoksen jälkeen eriasteisista päänsäryistä. Juon aina vettä ja buranaa syön kylkeen myös, eikä näistä juuri ole ollut apua. Juhlintaan asti jos on mennyt, niin kauhea päänsärky ja kehno olo on ollut aivan väistämätön seuraus. Eilen kokeeksi otin yhden poretabletin alkuillasta ennen saunaa ja oluita, ja toisen porejuoman join ennen ravintolaan lähtöä, missä nautittiin monta monta lasia viiniä :)... Meni myöhään, mutta näin hyvää vointia ilman minkään asteista päänsärkyä ei ole ollut ikinä ennen!!!
 25. Ai mikä krapula?
  Yks illalla ja yks ennen kuin menee nukkumaan, ja edes rankimman illan jälkeen ei ole tietoakaan mistään pahasta olosta tai pääkivusta. Maksaisin jopa kaksinkertaisen hinnan tästä! (mut älkää silti pliis nostako hintaa) Toimii myös vatsataudin hoitoon loistavasti
 26. Hyvä vatsataudin jälkeen
  Päätin koittaa rajun vatsataudin päätteeksi kun alkoi pysyä jokin sisällä ja olo koheni kyllä hyvin. Lisäksi maku on sellainen että pystyy juomaan vaikka vielä hieman heikko olo. Aikaisemmin on ollut käytössä vain kestävyysurheilun parissa, jossa toimii tosi hyvin myös. Kannattaa pitää aina kaapissa ja mukana rantalomilla.
 27. Loistava krapulalääke
  Auttaa toipumaan krapulasta huomattavasti nopeammin, suosittelen!
 28. Loistotuote
  Kun viime kesänä tämän löysin,on ollut sen jälkeen käytössä ja tulee olemaankin. Parantaa oloa helteillä huomattavasti ja auttaa huonoon oloon piristävästi. Etelän matkoille mukaan tietysti. Suosittelen myös treeneihin, vatsatautiin ja vanhemmille ihmisille myös.
 29. Loistava tuote pyöräilyyn
  Kesän helteessä (30 astetta) 600 km kuudessa päivässä pyöräilyä. Kun tätä käytti, niin lihakset ei krampannut kertaakaan. Suosittelen!
 30. Paras urheilujuoma
  Huippuhyvä tuote! Ehkäisee huonoa oloa ja päänsärkyä, joista olen aiemmin kärsinyt kuumalla säällä treenatessa. Maku ihan ok, helppo käyttää.
 31. hyvä
  Olen 71 vuotias naisihminen ja aina kärsinyt kuumuudesta.Nyt olen löytänyt hyvän tuotteen jota käyttänyt näillä helteillä . Mangneesiun nesteytys juoma toimii tosi hyvin ja vetelä olo helpottaa heti. Suosittelen tuotetta myös nuoremmillekin mutta ikäihmisille myös miehille.
  \
  Oma miehenikin on käyttänyt ja hyväksi todennut.
  \
  \
 32. Toimii gyllä!
  Tämä nesteyttää kehon, oli kyse sitten kovan treenin jälkeisestä tilasta tai darrasta. ;)
 33. Luottotuote
  Tätä löytyy nykyään aina kaapista muutama paketti. Käytän raskaiden urheilusuoritusten ja/tai saunan jälkeen. Bonuksena maku on mielestäni oikein maittava.
 34. Mahtava tuote
  Tämän löydettyäni entiset urheilujuomat joutaa pois. Lenkin aikana ja jälkeen käytän.
 35. Erittäin toimiva
  Käytän maastoultrajuoksuissa urheilujuoman sijasta tätä. Toimii paljon paremmin, ei ala suorituksen aikana yököttämään kuten urheilujuomat ja olo on parempi kuin urkkaa juodessa.
 36. Paras nesteytysjuomajauhe
  Tämä on paras nesteytysjuomajauhe, mitä olen kokeillut. Maku on sopivan mieto ja raikas. On pelastanut monet helteiset ulkomaanmatkat ja urheilusuoritukset.
 37. Ehkäissyt monta darraa
  Muutama tabletti vesilasin kautta vatsaan kosteamman illan päätteeksi, niin ei tarvitse turhaan kärsiä krapulaa... Ainakaan yhtä pahasti :]
 38. Paras ja edullinen tuote urheilusuorituksen aikana ja sen jälkeen!
  Olen käyttänyt tätä tuotetta ja todennut sen juomana hyvänmakuisena, sekä saaden siitä hyvän juoman lenkin aikana ja kuumina kesäpäivinä lenkkeillessä piristävän vaikutuksen. Tähän asti paras tuote vaikkapa kuntosalille, kun hikoilee niin saa siitä mangesiumia+muita vitamiineja.
 39. Suosittelen
  Todella hyvä tuote esim. urheilusuorituksen jälkeen ja ulkomailla / helteellä.
 40. Mahtava tuote juoksijalle!
  Käytän tätä pitkien ja raskaiden juoksulenkkien jälkeen, auttaa kroppaa nesteytymään hikoilun jälkeen todella hyvin. Ei ole huono valinta bileiden jälkeiseen aamuunkaan.. ;)
 41. Hyvä tuote esim. helteisen urheilusuorituksen jälkeen!
  Tämän avulla elimistön nestetasapaino palautuu hyvin ja kramppeja ei tarvitse pelätä. Muutenkin olo kohenee kummasti esim. pitkän illan tai mahataudin jälkeen tämän avulla
 42. Hyvä urheilujuoma treeneihin
  Laitan tätä aina juomapulloon, kun lähden treeneihin. Tuntuu, että jaksaa paremmin eikä pohkeet kramppaa tanssitunnin jälkeen. Maku ei ole kovin hyvä, mutta ihan siedettävä kuitenkin.
 43. Hyvänmakuinen tuote
  Hyvänmakuinen valmiste, itse käytän tätä urheilujuomana ja matkoilla nesteytykseen.
 44. Ok
  Helppo ottaa mukaan matkalle. Käytän urheilujuomana liikuntasuorituksessa.
 45. Suosittelen
  Helpotusta helteeseen, näppärä käytössä.
 46. Tehokas!
  Toimii hyvin urheilusuorituksen jälkeen. Käytän varsinkin kesällä kovempien treenien jälkeen, mutta myös talvella, jos lihaksissa tuntuu tukkoisuutta urheilun jälkeen. En yleensä pidä poretableteista, joten teen tämän aavistuksen ohjetta laimeammaksi. Tabletti liukenee aika hitaasti, siitä pieni miinus.
 47. Suosittelen
  Hyvä nesteytykseen helteellä, helppo ottaa vaikka matkalle mukaan.
 48. Helppokäyttöinen
  Hiukan arvokkaan tuntuinen.

YA MAGNESIUM NESTEYTYSJUOMA PORETABL 2x14 KPL

YA MAGNESIUM NESTEYTYSJUOMA PORETABL 2x14 KPL

Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
14,90 €
Yksikköhinta 0,53 € / KPL
kpl

Tuotteen kuvaus

Magnesiumia sisältävä nesteytysjuoma nestetasapainon säätelyyn urheilun tai fyysisen rasituksen yhteydessä. Limen ja sitruunan makuinen, raikas YA Magnesium nesteytysjuoma sisältää magnesiumia, joka edistää lihasten toimintaa ja elektrolyyttitasapainoa sekä auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Juoman suolat, glukoosi ja neste imeytyvät tehokkaasti palauttaen elimistön nestetasapainon. Riittävä nesteytys on hyvä ottaa huomioon myös helteellä. Laktoositon ja gluteeniton. Ravintolisä.

Vaikuttava aine

Käyttötarkoitus

Annostus

Lääkkeen ottaminen

Vaikutustapa

Haittavaikutukset

Raskaus ja imetys

Säilytys

Ulkonäkö

Tuotteen käyttö

2 poretablettia liuotettuna 5 dl:aan vettä tai 1 poretabletti 2,5 dl:aan vettä. Korkeintaan 4 poretablettia vuorokaudessa. Ei alle 4-vuotiaille. Älä käytä valmistetta, mikäli nestehukka aiheutuu voimakkaasta ripulista. Käytä silloin erityisesti ripulin hoitoon tarkoitettua nesteytysvalmistetta. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

2 poretablettia (5 dl liuosta) sisältää: glukoosi 5,7g, natriumkloridi 220 mg (josta natriumia 87 mg), magnesium 100 mg (27%*), kalsium 98 mg (12%*), kaliumkloridi 390 mg (josta kaliumia 205 mg (10%*)). *% vuorokautisen saanniin vertailuarvosta. Ainesosat: glukoosi, happamuudensäätöaineet (sitruunahappo, natriumbikarbonaatti), trinatriumsitraatti, magnesiumkarbonaatti, natriumkloridi, kaliumkloridi, kalsiumkarbonaatti, aromiaineet (lime ja sitruuna), makeutusaine (sakariini), väriaine (riboflaviini). Sisältää sokeria ja makeutusainetta. 

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Produktinformation

Kolhydrat-mineralämnes-elektrolytpreparat. Brusdryck med lime- och citronsmak som reglerar kroppens vätskebalans bl.a. vid idrott, värmebölja eller annat som orsakar kraftig svettning. Magnesium främjar kroppens elektrolytbalans och dess normala muskelfunktion samt bidrar till minskad trötthet och utmattning. Färdig lösning innehåller glukos, natrium, klorid, kalium, magnesium och kalcium. Laktos- och glutenfri. Ej animaliska ingredienser eller FODMAP. Kosttillskott.

Användning

Två brustabletter upplöses i fem deciliter (0,5 liter) rent vatten. Om du vill kan du lösa upp en brustablett i 2 1 ⁄ 2 deciliter vatten. Högst fyra brustabletter (1 l) per dygn. För att uppfylla kroppens totala vätskebehov bör du dricka även andra vätskor utöver YA nesteytysjuoma. Ej för barn under 4 år. Produkten rekommenderas inte vid kraftig diarre. I så fall använd en produkt som är speciellt avsedd för behandling av diarre. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad och balanserad kost eller sunda levnadsvanor. Den rekommenderade dagliga dosen får inte överskridas. Innehåller socker och sötningsmedel.

Innehåll

2 brustabletter (5 deciliter färdig lösning) innehåller: glukos 5,7 g, natriumklorid 220 mg (varav natrium 87 mg), magnesium 100 mg (27 %*), kalcium 98 mg (12 %*) och kaliumklorid 390 mg (varav kalium 205 mg (10 %*)).

*av referensvärdet för det dagliga intaget

Ingredienser: glukos, surhetsreglerande medel citronsyra och natriumbikarbonat, trinatriumcitrat, magnesiumkarbonat, natriumklorid, kaliumklorid, kalciumkarbonat, aromämnen (lime och citron), sötningsmedel sackarin, färgämne riboflavin.

Innehavaren av försäljningstillstånd/marknadsföraren ansvarar för att produktinformationen är korrekt.

Tuotearvostelut (48)

 1. Kätevä käyttää
  Pidän tuotteen kätevästä ja kompaktista muodosta, joka on helppokäyttöinen. Tuote vaikuttaa nopeasti ja juuri niinkuin pitääkin. Lisäksi koko perheemme on ottanut sen omakseen. Makuun olemme tyytyväisiä.
 2. Liian makea ja liian hidas
  Päivitetty versio on liian aivan makea, ennen oli parempi maku. Poretabletti liukenee ehkä 10 minuutissa ja on se aivan pitkä aika.
 3. Ansaitsisi viisi tähteä...
  ...ellei sisältäisi sokeria. Jos on tarve juoda nesteytysjuomaa usein, sokerillinen vaihtoehto ei ole terveellinen hampaille. Sama hyvä maku ja toimivuus saadaan varmaan aikaan ilmankin sokeria. Siirryn toisen firman sokerittomaan vaihtoehtoon.
 4. Porejuoma
  Liukenee todella hitaasti veteen, maku ei vastaa lime-sitruunaa. Kallis tuote kun 5dl vettä pitää laittaa 2 poretablettia. Ei jatkoon.
 5. Viiden tähden arvoinen...
  ...jollei sisältäisi sokeria. Tehkääpä asialle jotain.
 6. Helteiden pelastus
  Helteillä ehdoton apu nestetasapainon ylläpitoon. Sopii myös urheilujuomaksi.
 7. Hyvin toimii
  Olen käyttänyt pitkään ja hyväksi todennut kun olen liikkuvaa sorttia. Olen kokeillut muitakin vastaavia mutta niiden maku ei ole miellyttänyt, tämä on niihin nähden melko mauton mutta osin siitäkin syystä helppo juotava.
 8. Maistuu kamalalta!
  Varmaan tosi hyvä tuote muuten, mutta itse en valitettavasti pysty kestämään hirveää jälkimakua. Olen joutunut juomaan vuosien myötä näitä nesteytysjuomia paljon ja esim. Floridral Baby ja Ratiopharmin nesteytyspore ovat mielestäni ihan hyvän makuisia. On yksilöllistä toki, miten maut kokee, mutta olettaisin, että tässä jälkimaussa maistuu vahvasti kalsium tai magnesium.
 9. Hyvä tuote
  Ollut käytössä useamman vuoden. Sitä mietin, että maku on muuttunut samalla nuo paketin ulkoasukin. Aikaisempi versio oli ihanan makuinen, jossa maistui raikas lime. Päivitetyn version maku on jotenkin mitäänsanomaton, mutta teho on sama.
 10. Paras nesteytysjuoma
  Luottotuote, toivottavasti tätä saa tulevina kesinäkin! Aivan loistava, virkistää sekä kesähelteillä että talven kuivalla ilmalla.
 11. Aivan loistava!
  Hyvänmakuinen, nopeasti imeytyvä ja tehokkaasti vaikuttava nesteytysjuoma, joka vie janon tunteen ja virkistää. Pelkkä vesi tuntuu itselläni vain turvottavan ja sitten poistuvan virtsana eikä jano sammu. Tämä oikeasti imeytyy ja tukee nestetasapainoa. Eikä edes ärsytä herkkää vatsaani. Suosittelen!
 12. Todella hyvä
  Toivottavasti tätä saa tulevaisuudessa myös sokerittomana versiona.
 13. Suosittelen lämpimästi!
  Ihan paras nestetasapainon säätelyyn ja varsinkin nyt helteellä! Maku on sopivan mieto ja raikas. Suosittelen lämpimästi kaikille!
 14. Loistava
  Olen todella tyytyväinen! Kesät ovat itselle vaikeita kuumuuden takia, mutta nämä ovat auttaneet heikkoon oloon ja päänsärkyyn jotka tulee kesällä. Suosittelen!
 15. Toimii
  Hankin lenkkien vuosi oleviin suonenvetoihin ja nyt ovat loppuneet lähes kokonaan, suosittelen. Sopii myös krapula lääkkeeksi, ei tee ihmettä mutta auttaa selvästi.
 16. hyvä
  Hyvä nesteytysjuoma
 17. Kätevä tuote lomalle
  Ostin tuotteen reissuun, jossa se auttoi hyvin ehkäisemään helteestä johtuvaa huonovointisuutta. Maku myös hyvä!
 18. Täyskymppi, virkistävä ja hyvänmakuinen.
  Hyvän makuinen juoma esim.pyörälenkin jälkeen, mukavaa vaihtelua veden sijaan.
 19. Hyvä.
  Toimii, hyvä suonenvetoon.
 20. Suosittelen
  Hyvä nesteytysjuoma urheilusuorituksen jälkeen ja ulkomailla / helteellä. Olo virkistyy ja maku myös sellainen, että pystyy juomaan.
 21. Todella hyvä
  Todella hyvä,kätevä ja hyvin vaikuttaa olotilaan heti virkeämpi olo.siosittelen etenkin urheilijoille.
 22. Paras palautusjuoma
  Paras kokeilemani palautusjuoma. Todella hyödyllinen myös kovilla helteillä.
 23. Todella hyvä palautusjuoma
  Todella hyvä ja toimiva palautusjuoma sekä kesän helteille että myös pitkille juoksulenkeille.
 24. Tyytyväinen!!
  Olen aina kärsinyt muutamankin alkoholiannoksen jälkeen eriasteisista päänsäryistä. Juon aina vettä ja buranaa syön kylkeen myös, eikä näistä juuri ole ollut apua. Juhlintaan asti jos on mennyt, niin kauhea päänsärky ja kehno olo on ollut aivan väistämätön seuraus. Eilen kokeeksi otin yhden poretabletin alkuillasta ennen saunaa ja oluita, ja toisen porejuoman join ennen ravintolaan lähtöä, missä nautittiin monta monta lasia viiniä :)... Meni myöhään, mutta näin hyvää vointia ilman minkään asteista päänsärkyä ei ole ollut ikinä ennen!!!
 25. Ai mikä krapula?
  Yks illalla ja yks ennen kuin menee nukkumaan, ja edes rankimman illan jälkeen ei ole tietoakaan mistään pahasta olosta tai pääkivusta. Maksaisin jopa kaksinkertaisen hinnan tästä! (mut älkää silti pliis nostako hintaa) Toimii myös vatsataudin hoitoon loistavasti
 26. Hyvä vatsataudin jälkeen
  Päätin koittaa rajun vatsataudin päätteeksi kun alkoi pysyä jokin sisällä ja olo koheni kyllä hyvin. Lisäksi maku on sellainen että pystyy juomaan vaikka vielä hieman heikko olo. Aikaisemmin on ollut käytössä vain kestävyysurheilun parissa, jossa toimii tosi hyvin myös. Kannattaa pitää aina kaapissa ja mukana rantalomilla.
 27. Loistava krapulalääke
  Auttaa toipumaan krapulasta huomattavasti nopeammin, suosittelen!
 28. Loistotuote
  Kun viime kesänä tämän löysin,on ollut sen jälkeen käytössä ja tulee olemaankin. Parantaa oloa helteillä huomattavasti ja auttaa huonoon oloon piristävästi. Etelän matkoille mukaan tietysti. Suosittelen myös treeneihin, vatsatautiin ja vanhemmille ihmisille myös.
 29. Loistava tuote pyöräilyyn
  Kesän helteessä (30 astetta) 600 km kuudessa päivässä pyöräilyä. Kun tätä käytti, niin lihakset ei krampannut kertaakaan. Suosittelen!
 30. Paras urheilujuoma
  Huippuhyvä tuote! Ehkäisee huonoa oloa ja päänsärkyä, joista olen aiemmin kärsinyt kuumalla säällä treenatessa. Maku ihan ok, helppo käyttää.
 31. hyvä
  Olen 71 vuotias naisihminen ja aina kärsinyt kuumuudesta.Nyt olen löytänyt hyvän tuotteen jota käyttänyt näillä helteillä . Mangneesiun nesteytys juoma toimii tosi hyvin ja vetelä olo helpottaa heti. Suosittelen tuotetta myös nuoremmillekin mutta ikäihmisille myös miehille.
  \
  Oma miehenikin on käyttänyt ja hyväksi todennut.
  \
  \
 32. Toimii gyllä!
  Tämä nesteyttää kehon, oli kyse sitten kovan treenin jälkeisestä tilasta tai darrasta. ;)
 33. Luottotuote
  Tätä löytyy nykyään aina kaapista muutama paketti. Käytän raskaiden urheilusuoritusten ja/tai saunan jälkeen. Bonuksena maku on mielestäni oikein maittava.
 34. Mahtava tuote
  Tämän löydettyäni entiset urheilujuomat joutaa pois. Lenkin aikana ja jälkeen käytän.
 35. Erittäin toimiva
  Käytän maastoultrajuoksuissa urheilujuoman sijasta tätä. Toimii paljon paremmin, ei ala suorituksen aikana yököttämään kuten urheilujuomat ja olo on parempi kuin urkkaa juodessa.
 36. Paras nesteytysjuomajauhe
  Tämä on paras nesteytysjuomajauhe, mitä olen kokeillut. Maku on sopivan mieto ja raikas. On pelastanut monet helteiset ulkomaanmatkat ja urheilusuoritukset.
 37. Ehkäissyt monta darraa
  Muutama tabletti vesilasin kautta vatsaan kosteamman illan päätteeksi, niin ei tarvitse turhaan kärsiä krapulaa... Ainakaan yhtä pahasti :]
 38. Paras ja edullinen tuote urheilusuorituksen aikana ja sen jälkeen!
  Olen käyttänyt tätä tuotetta ja todennut sen juomana hyvänmakuisena, sekä saaden siitä hyvän juoman lenkin aikana ja kuumina kesäpäivinä lenkkeillessä piristävän vaikutuksen. Tähän asti paras tuote vaikkapa kuntosalille, kun hikoilee niin saa siitä mangesiumia+muita vitamiineja.
 39. Suosittelen
  Todella hyvä tuote esim. urheilusuorituksen jälkeen ja ulkomailla / helteellä.
 40. Mahtava tuote juoksijalle!
  Käytän tätä pitkien ja raskaiden juoksulenkkien jälkeen, auttaa kroppaa nesteytymään hikoilun jälkeen todella hyvin. Ei ole huono valinta bileiden jälkeiseen aamuunkaan.. ;)
 41. Hyvä tuote esim. helteisen urheilusuorituksen jälkeen!
  Tämän avulla elimistön nestetasapaino palautuu hyvin ja kramppeja ei tarvitse pelätä. Muutenkin olo kohenee kummasti esim. pitkän illan tai mahataudin jälkeen tämän avulla
 42. Hyvä urheilujuoma treeneihin
  Laitan tätä aina juomapulloon, kun lähden treeneihin. Tuntuu, että jaksaa paremmin eikä pohkeet kramppaa tanssitunnin jälkeen. Maku ei ole kovin hyvä, mutta ihan siedettävä kuitenkin.
 43. Hyvänmakuinen tuote
  Hyvänmakuinen valmiste, itse käytän tätä urheilujuomana ja matkoilla nesteytykseen.
 44. Ok
  Helppo ottaa mukaan matkalle. Käytän urheilujuomana liikuntasuorituksessa.
 45. Suosittelen
  Helpotusta helteeseen, näppärä käytössä.
 46. Tehokas!
  Toimii hyvin urheilusuorituksen jälkeen. Käytän varsinkin kesällä kovempien treenien jälkeen, mutta myös talvella, jos lihaksissa tuntuu tukkoisuutta urheilun jälkeen. En yleensä pidä poretableteista, joten teen tämän aavistuksen ohjetta laimeammaksi. Tabletti liukenee aika hitaasti, siitä pieni miinus.
 47. Suosittelen
  Hyvä nesteytykseen helteellä, helppo ottaa vaikka matkalle mukaan.
 48. Helppokäyttöinen
  Hiukan arvokkaan tuntuinen.
Heti saatavilla, toimitusaika 1-3 arkipäivää
Markkinoija/myyntiluvanhaltija: Yliopiston Apteekki