HENGITYSSUOJAIN FFP3 VENTTIILILLÄ 1 KPL

12,40 € (12,40 €/KPL)
Saatavuus: Tuote ei ole myynnissä verkkokaupassa, tarkista saatavuus myymälöittäin

Tuotetieto

Hengityksensuojain 3M (FFP3) estämään ilmateitse tarttuvia tauteja mm. myyräkuumetta, sika- ja lintuinfluenssaa. Estää myös hionta- (puu, metalli, kivi ja betoni), home-, vilja-, ja rakennuspölyä. Sisältää filtterin.

Tuotteen käyttö

Hengityksensuojain on henkilökohtainen ja kertakäyttöinen. Suojaimen käytössä on erittäin tärkeää, että se asetetaan kasvoille niin, että ei synny reunavuotoa. Tarkemmat ohjeet suojaimen käytöstä on pakkauksessa.

Tuotteen koostumus

Ei sisällä luonnonkumilateksista valmistettuja osia.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: HENGITYSSUOJAIN FFP3 VENTTIILILLÄ 1 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.