COMPEED LIIKAVARVASLAASTARI ACTIVE +SALISYYLIHAPPO 6 KPL

7,00 € (1,17 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Salisyylihappoa sisältävä hydrokolloidilaastari vaikeiden liikavarpaiden hoitoon. Salisyylihappo tehostaa ihon pehmenemistä ja kuorii kuollutta solukkoa. Soveltuu myös känsien ja kovettumien hoitoon. Lievittää välittömästi kipua. Hyvin paikallaan pysyvä, joustava ja reunoilta ohennettu. Suojaa ihoa vedeltä, lialta ja bakteereilta, mutta antaa ihon hengittää. Leikkaamista ei suositella, koska leikkauspinta imee kosteutta ja pysyvyys heikkenee.

Tuotteen käyttö

Laastari asetetaan puhtaalle, kuivalle ja rasvattomalle iholle. Salisyylihappoa sisältävä laastari vaihdetaan 48 tunnin välein, jolloin myös kuollut iho poistetaan. Salisyylihappoa ei tule laittaa terveelle iholle. Ei saa käyttää rikkinäisellä tai tulehtuneella iholla. Ei suositella diabeetikoille ilman lääkärin ohjetta.

Tuotteen koostumus

Synteettinen elastomeeri, resiiniliima, hydrokolloidipartikkelit (natriumkarboksimetyyliselluloosa), pehmennin, polyuretaanikalvo, salisyylihappo 40 %.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: COMPEED LIIKAVARVASLAASTARI ACTIVE +SALISYYLIHAPPO 6 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.