Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous

Tuotteen kuvaus

Epäpuhtauksia vähentävä geelimäinen kasvovoide akneen taipuvaiselle iholle iltakäyttöön. CeraVe Blemish Control Gel -kasvovoide taistelee tehokkaasti epäpuhtauksia vastaan ihoa kuivattamatta. Herkällekin iholle sopiva ohut ja nopeasti imeytyvä geelivoide saa ihon tuntumaan tasapainoisemmalta ja mukavammalta. Alkoholiton ja ihon omaa pH-arvoa kunnioittava koostumus auttaa tekemään ihohuokosista vähemmän näkyviä.

 

Geelivoide epäpuhtaalle iholle

 

CeraVe Blemish Control Gel -kasvovoide sisältää AHA- ja BHA-happoja. AHA-happoihin kuuluvat, maitohappo ja glykolihappo, vähentävät tehokkaasti epäpuhtauksia sekä ihon epätasaisuuksia. BHA-happoihin kuuluva kuoriva salisyylihappo puolestaan auttaa häivyttämään näkyviä ihohuokosia. Geelivoide sisältää CeraVe -tuotteille tyypillisiä keramideja (1, 3 ja 6-II), joiden yhdistelmä auttaa vahvistamaan ihon omaa suojamuuria. Niasiiniamidi rauhoittaa ihoa, joten voide sopii hyvin myös herkälle, akneen taipuvaiselle iholle.

 

Geelivoide tasapainottaa ihoa, jolloin iho ei kiiltele eikä tunnu kuivalta. Ihon tasapainoa vahvistava, kolmea keramidia sisältävä koostumus, auttaa ihoa säilyttämään kosteutta iholla, jolloin iho voi paremmin ja tuntuu pehmeämmältä. Käytön jälkeen iho näyttää heleämmältä ja ihon epätasaisuudet on vähentyneet.

 

 

Valitse tämä geelimäinen kasvovoide, jos… 

 

 • Sinulla on epäpuhtauksiin taipuvainen ja herkkä iho
 • Sinulla on lievää aknea
 • Sinulla on epäpuhtauksia ja sekaiho
 • Sinulla on epäpuhtauksia ja rasvoittuva iho

 

CeraVe Blemish Control Gel -kasvovoide lyhyesti

 

 • Herkällekin iholle sopiva ihoa tasapainottava koostumus
 • Jättää ihon raikkaaksi ja pehmeäksi
 • Vähentää epäpuhtauksia ja ihon epätasaisuuksia
 • Häivyttää näkyviä ihohuokosia
 • Rauhoittaa ihoa
 • Alkoholiton
 • Hajusteeton
 • Ei tuki ihohuokosia
 • Ihon omaa pH:ta kunnioittava koostumus

 

CeraVe tuoteperhe

 

Hellävaraisia ja yksinkertaisia tuotteita vartalon ja kasvojen hoitoon koko perheelle. Cerave -tuotteet ovat hajusteettomia ja hypoallergeenisia, joten ne sopivat hyvin myös herkälle iholle. CeraVe -tuotteet sisältävät ainutlaatuisen yhdistelmän kolmea eri keramidia (1, 3 ja 6-II). Nämä keramidit auttavat korjaamaan ja vahvistamaan ihon suojamuuria tehden ihosta täyteläisemmän ja kosteutetun tuntuisen. Cerave -vartalonhoitotuotteista löydät ihoa hellivät kosteusvoiteet, kuten täyteläisen CeraVe Moisturising cream voiteen kätevässä pumppupullossa. Ihon puhdistustuotteista löytyy sopivat tuotteet niin kuivalle kuin sekaihollekin. Lisäksi tuotesarjaan kuuluu omat hoitotuotteet käsille ja jaloille sekä kasvoille.

Related Posts

Vaikuttava aine

Käyttötarkoitus

Annostus

Lääkkeen ottaminen

Vaikutustapa

Haittavaikutukset

Raskaus ja imetys

Säilytys

Ulkonäkö

Tuotteen käyttö

Levitä iltaisin puhtaille kasvoille pyörivin liikkein välttäen aineen joutumista silmiin. Kokeilee puhdistukseen ihon rasvoittumista ja epäpuhtauksia hillitsevää Cerave Blemish Control Cleanser puhdistusgeeliä. Voit täydentää ihonhoitorutiiniasi kosteuttavilla CeraVen kasvotuotteilla. Iltaisin voit tuoda lisäkosteutta iholle CeraVe Facial Moisturising Lotion -kosteusemulsiolla. Päiväkäyttöön täydellinen, suojakertoimellinen CeraVe Facial Moisturising Lotion SK25 -kosteusemulsio kosteuttaa ihoa ja suojaa samalla auringon haittavaikutuksilta.

 

Jos ainetta joutuu silmiin, huuhtele huolellisesti. Voiteen sisältämät AHA-hapot voivat lisätä ihon aurinkoherkkyyttä ja riskiä saada auringonpolttamia. Vältä aurinkoaltistusta tuotteen käytön aikana sekä viikko tuotteen käytön jälkeen. Lisäksi suositellaan käytettävän aurinkosuojaa sekä suojaavia vaatteita.

Tuotteen koostumus

Aqua (water), glycerin, sodium hydroxide, glycolic acid, lactic acid, salicylic acid, niacinamide, ceramide NP, ceramide AP, ceramide EOP, carbomer, cetearyl alcohol, behentrimonium methosulfate, triethyl citrate, sodium hyaluronate, sodium lauroyl lactylate, cholesterol, chlorphenesin, disodium EDTA, hydroxypropyl guar, caprylyl glycol, xanthan gum, phytosphingosine, benzoic acid.

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Produktinformation

Tuotearvostelut (21)

 1. Cerave
  Kokeilin tuotetta parin viikon ajan. Ensimmäiseksi tuoksu, joka oli tuotteessa todella epämieluisa. Geelin levityksen jälkeen iho on tahmea. Kestää jonkun aikaa, että tuote imeytyy. Ei jätä ihoa rasvaiseksi. Ihan ok, mutta haju olisi voinut olla vähän parempi.
 2. Toimii
  Toimii niin kun pitäisi. En voi valitettavasti käyttää joka päivä koska ihoni on niin kuiva.
 3. Ok tuote lyhyellä kokemuksella
  Alle 2 viikon testissä sai ainakin alkuun minun ihoni kukkimaan lisää, eli finnejä aiheutti. Toisaalta finnit kuivuivat myös nopeasti, kun joka ilta tätä naamaan laitoin. Iho on ehkä kuulaampi ja jatkan testailua purkin loppuun asti. Omalla iholla voisi toimia kuuriluonteisesti. Lievä tuoksu iholle levittäessä, mutta se haihtui nopeasti. Joinakin iltoina tarvitsi kosteusvoiteen päälle, mutta annoin geelin vaikuttaa noin 10 minuuttia, ennen kuin lisäsin mitään.
 4. Akne-iholle sopiva
  Tämä geeli on ollut todella hyvä hoitava tuote akne-iholle, kuten muutkin aknea hoitavat tuotteet niin kuivattaa ihoa, joten tavallinen kasvorasva tulee tarpeeseen.
  Todella hyväntuntuinen iholla ja rauhoittaa ihanasti ihoa yön aikana!
 5. Cerave
  Olen käyttänyt tuotetta reilun viikon ajan yhdessä saman sarjan puhdistustuotteen kanssa. En ole vielä tässä ajassa huomannut muutosta ihossa. Blemish Control Gel on mielestäni liian tahmea, enemmän täsmätuote ongelmakohdille kuin hoitovoide koko kasvoille. Pakkaus on hyvä!
 6. Ei kovin miellyttävä
  CeraVe Blemish Control Cleanser jätti iholle jo sellaisen kuivuuden ja kutinan tunteen (joka tosin pääasiassa rauhottui kosteusvoiteen levittämisen jälkeen), että tätä en sitten uskaltanutkaan testata kuin ihan paristi. Tuote tosiaan vain pahensi entisestään ihon kuivuutta ja kutinaa, joten tämä jää kyllä käyttämättä ja pysyttelen tutussa, turvallisessa ja itselleni sopivassa muussa apteekin kosteusvoiteessa jatkossakin. Toki ihan täsmätuotteena voisi vielä jatkossa yrittää kokeilla, mahtaisiko miten toimia ihan tiettyihin pienenpieniin ongelmakohtiin kasvojen iholla. Mikään kovin lupaava ensivaikutelma ei tästä kuitenkaan nyt valitettavasti tullut, vaikka tämäkin tuote oli kyllä itse koostumukseltaan hyvä ja oikein helppo levittää
 7. Käyttämisen arvoinen
  Riittoisa ja kevyesti levittyvä tuote. Kuivuu myös nopeasti. Pakkasjakson aikana tuntui kuivattavan poskia, mutta otsa rasvottui yhä. Jatkan silti käyttöä, jotta näen lopputuloksen pitemmältä ajanjaksolta.
 8. Hyvä täsmätuotteena käytettynä
  Tuote kuivatti kovasti ihoani, vaikka sen lupailtiin olevan kosteuttava. Toimii hyvin täsmätuotteena, kuivattaa epäpuhtauksia todella tehokkaasti, ja ihon kunto parani kyllä tätä käyttämällä juurikin vain epäpuhtauksien päälle. Vähän epämiellyttävä sivutuoksu tuotteessa.
 9. Cerave
  Tuote ajaa asiansa ihan hyvin. Alkuun tuli hyvin paljon epäpuhtauksia mutta sen jälkeen ne ovat hävinneet kun käyttää joka ilta.
 10. Pientä muutosta parempaan
  Viikon testausajan jälkeen huomasin jo jonkun verran ihon epäpuhtauksien väistymistä yhdessä käytettynä Blemish Control Cleanserin kanssa. Itse en huomannut hirveää ihon kuivumista, mutta käytänkin tätä yhdessä kasvoveden kanssa. Erittäin kuiville alueille käytän erikseen rasvaisempaa voidetta.

  Dramaattista muutosta en viikossa vielä huomannut, mutta pientä muutosta parempaan. Tuote on myös kätevän kokoinen ja riittoisa.
 11. Perus Ok tuote
  Toimii ihan hyvin rasvaiselle ongelmaiholle, mutta kuivattaa vähän ihoa. Imeytyy hyvin ja on rittoisaa. Mieto tuoksu plussaa.
 12. Sopii akneiholle!
  Tuote oli ohut, seerumimainen. Tuote ei kosteuta, joten kosteusvoiteita/öljyjä/kasvovesiä pitää käyttää. Paras ehkä käytettynä täsmätuotteena epäpuhtauksiin. Minulle tämä toimi todella hyvin yhdessä Blemish Control Cleanserin kanssa. Suosittelen, hinta-laatusuhde on todella hyvä!
 13. Toimii
  Hyvä tuote rasvaiselle ongelmaiholle. Imeytyy nopeasti ja vähentää ihon ongelmia. Haju todella mieto, koostumus riittoisa geeli. Ehdottomasti hintansa arvoinen.
 14. Ihan ok.
  Näin lyhyellä käytöllä (n. 2vko) en vielä ole huomannut eroa kasvojen ihossa.

  Koostumus on riittoisa, paljoa ei kerralla tarvitse. Itse joudun vielä lisäämään tavallisen kasvovoiteeni tämän jälkeen, ei siis tarpeeksi kosteuttava yksinään.
 15. Mietityttää
  Tämä tuote jättää käytön jälkeen ihon aika kuivan tuntuiseksi. Levittyy kyllä hyvin, mutta myös kuivuu nopeasti. Tuote ei omaan nenään tuoksu pahalta ja koostumus on ihan ok. Pidempi käyttö näyttää, että toimiiko tämä epäpuhtauksiin. Ainakaan itsellä ei iho ole mennyt pahemmaksi tämän käytön aikana.
 16. Riittoisa mutta saisi kosteuttaa enemmän
  Geeli on riittoisaa ja helppo levittää kasvoille, mutta sen koostumus on aavistuksen liian ohut omille kasvoilleni. Geelin käytön jälkeen kasvot tuntuivat edelleen hieman kuivilta. Plussaa kuitenkin siitä, ettei tuote jättänyt ihoa tahmeaksi eikä siinä ole häiritseviä tuoksuja.
 17. Riittoisa muttei tehokas
  Riittoisa voide levittyy helposti ja imeytyy nopeasti kasvoille, mutta pintakuivuuteen ei tehoa. Käytön aikana epäpuhtaudet kasvoillani jopa lisääntyivät, eikä ihohuokoset ole mitenkään näkyvästi pienentyneet.
 18. Hellä mutta tehokas
  Hyvin imeytyvä, hellävarainen, ei ärsytä herkkää ihoani. Kosteuttaa hyvin ja sopii meikin alle. Imeytyy hyvin, ei jää kiiltämään. Todella hyvä tuote!
 19. Riittoisa
  Riittoisa, sillä jo pieni määrä riittää koko kasvoille. Miellyttävä koostumus. Mielestäni tuoksuton. Ei ole aiheuttanut ihoärsytystä tai epäpuhtauksien lisääntymistä, mutta pitkän aikavälin testaukset ovat vielä kesken. Huomioitava kesällä, että vaatii aurinkosuojan käytön jälkeen, nyt talvella en testannut yhteisvaikutusta.
 20. Ei ihmeratkaisu, mutta toimii
  Muutaman viikon käytön jälkeen tuote tuntuu auttavan pitämään lievästä aknesta kärsivää ihoa kuosissa. Finnejä on ollut vähemmän ja mustapäät tuntuvat puskevan ulos helpommin. Olen käyttänyt tuotetta iltaisin ja siihen päälle kasvovoidetta, muuten ei riittäisi kosteuttamaan talvi-ihoa. Hyvin mieto haju, ei häirinnyt vaikka itse olen tuoksuille hyvin herkkä. Olisin antanut kolme ja puoli tähteä, jos olisin voinut, nyt annoin neljä.
 21. Akne
  Ihan hyvä tuote. Tuote haisee hieman muurahaisen pissalle. Itselläni hyvin herkkä iho ja reagoi salisyylihappoon. Ei kokemusta pitkästä käytöstä. Hyvät raaka-aineet, mutta itselle hieman tuju.

CERAVE BLEMISH CONTROL GEL KASVOVOIDE 40 ml

CERAVE BLEMISH CONTROL GEL KASVOVOIDE 40 ml

Tarjoushinta vain Uniikki-asiakkaille.
Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
Tarjoushinta 10,56 € Normaalihinta 13,90 €
Yksikköhinta 347,50 € / L
kpl

Tuotteen kuvaus

Epäpuhtauksia vähentävä geelimäinen kasvovoide akneen taipuvaiselle iholle iltakäyttöön. CeraVe Blemish Control Gel -kasvovoide taistelee tehokkaasti epäpuhtauksia vastaan ihoa kuivattamatta. Herkällekin iholle sopiva ohut ja nopeasti imeytyvä geelivoide saa ihon tuntumaan tasapainoisemmalta ja mukavammalta. Alkoholiton ja ihon omaa pH-arvoa kunnioittava koostumus auttaa tekemään ihohuokosista vähemmän näkyviä.

 

Geelivoide epäpuhtaalle iholle

 

CeraVe Blemish Control Gel -kasvovoide sisältää AHA- ja BHA-happoja. AHA-happoihin kuuluvat, maitohappo ja glykolihappo, vähentävät tehokkaasti epäpuhtauksia sekä ihon epätasaisuuksia. BHA-happoihin kuuluva kuoriva salisyylihappo puolestaan auttaa häivyttämään näkyviä ihohuokosia. Geelivoide sisältää CeraVe -tuotteille tyypillisiä keramideja (1, 3 ja 6-II), joiden yhdistelmä auttaa vahvistamaan ihon omaa suojamuuria. Niasiiniamidi rauhoittaa ihoa, joten voide sopii hyvin myös herkälle, akneen taipuvaiselle iholle.

 

Geelivoide tasapainottaa ihoa, jolloin iho ei kiiltele eikä tunnu kuivalta. Ihon tasapainoa vahvistava, kolmea keramidia sisältävä koostumus, auttaa ihoa säilyttämään kosteutta iholla, jolloin iho voi paremmin ja tuntuu pehmeämmältä. Käytön jälkeen iho näyttää heleämmältä ja ihon epätasaisuudet on vähentyneet.

 

 

Valitse tämä geelimäinen kasvovoide, jos… 

 

 • Sinulla on epäpuhtauksiin taipuvainen ja herkkä iho
 • Sinulla on lievää aknea
 • Sinulla on epäpuhtauksia ja sekaiho
 • Sinulla on epäpuhtauksia ja rasvoittuva iho

 

CeraVe Blemish Control Gel -kasvovoide lyhyesti

 

 • Herkällekin iholle sopiva ihoa tasapainottava koostumus
 • Jättää ihon raikkaaksi ja pehmeäksi
 • Vähentää epäpuhtauksia ja ihon epätasaisuuksia
 • Häivyttää näkyviä ihohuokosia
 • Rauhoittaa ihoa
 • Alkoholiton
 • Hajusteeton
 • Ei tuki ihohuokosia
 • Ihon omaa pH:ta kunnioittava koostumus

 

CeraVe tuoteperhe

 

Hellävaraisia ja yksinkertaisia tuotteita vartalon ja kasvojen hoitoon koko perheelle. Cerave -tuotteet ovat hajusteettomia ja hypoallergeenisia, joten ne sopivat hyvin myös herkälle iholle. CeraVe -tuotteet sisältävät ainutlaatuisen yhdistelmän kolmea eri keramidia (1, 3 ja 6-II). Nämä keramidit auttavat korjaamaan ja vahvistamaan ihon suojamuuria tehden ihosta täyteläisemmän ja kosteutetun tuntuisen. Cerave -vartalonhoitotuotteista löydät ihoa hellivät kosteusvoiteet, kuten täyteläisen CeraVe Moisturising cream voiteen kätevässä pumppupullossa. Ihon puhdistustuotteista löytyy sopivat tuotteet niin kuivalle kuin sekaihollekin. Lisäksi tuotesarjaan kuuluu omat hoitotuotteet käsille ja jaloille sekä kasvoille.

Vaikuttava aine

Käyttötarkoitus

Annostus

Lääkkeen ottaminen

Vaikutustapa

Haittavaikutukset

Raskaus ja imetys

Säilytys

Ulkonäkö

Tuotteen käyttö

Levitä iltaisin puhtaille kasvoille pyörivin liikkein välttäen aineen joutumista silmiin. Kokeilee puhdistukseen ihon rasvoittumista ja epäpuhtauksia hillitsevää Cerave Blemish Control Cleanser puhdistusgeeliä. Voit täydentää ihonhoitorutiiniasi kosteuttavilla CeraVen kasvotuotteilla. Iltaisin voit tuoda lisäkosteutta iholle CeraVe Facial Moisturising Lotion -kosteusemulsiolla. Päiväkäyttöön täydellinen, suojakertoimellinen CeraVe Facial Moisturising Lotion SK25 -kosteusemulsio kosteuttaa ihoa ja suojaa samalla auringon haittavaikutuksilta.

 

Jos ainetta joutuu silmiin, huuhtele huolellisesti. Voiteen sisältämät AHA-hapot voivat lisätä ihon aurinkoherkkyyttä ja riskiä saada auringonpolttamia. Vältä aurinkoaltistusta tuotteen käytön aikana sekä viikko tuotteen käytön jälkeen. Lisäksi suositellaan käytettävän aurinkosuojaa sekä suojaavia vaatteita.

Tuotteen koostumus

Aqua (water), glycerin, sodium hydroxide, glycolic acid, lactic acid, salicylic acid, niacinamide, ceramide NP, ceramide AP, ceramide EOP, carbomer, cetearyl alcohol, behentrimonium methosulfate, triethyl citrate, sodium hyaluronate, sodium lauroyl lactylate, cholesterol, chlorphenesin, disodium EDTA, hydroxypropyl guar, caprylyl glycol, xanthan gum, phytosphingosine, benzoic acid.

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Produktinformation

Tuotearvostelut (21)

 1. Cerave
  Kokeilin tuotetta parin viikon ajan. Ensimmäiseksi tuoksu, joka oli tuotteessa todella epämieluisa. Geelin levityksen jälkeen iho on tahmea. Kestää jonkun aikaa, että tuote imeytyy. Ei jätä ihoa rasvaiseksi. Ihan ok, mutta haju olisi voinut olla vähän parempi.
 2. Toimii
  Toimii niin kun pitäisi. En voi valitettavasti käyttää joka päivä koska ihoni on niin kuiva.
 3. Ok tuote lyhyellä kokemuksella
  Alle 2 viikon testissä sai ainakin alkuun minun ihoni kukkimaan lisää, eli finnejä aiheutti. Toisaalta finnit kuivuivat myös nopeasti, kun joka ilta tätä naamaan laitoin. Iho on ehkä kuulaampi ja jatkan testailua purkin loppuun asti. Omalla iholla voisi toimia kuuriluonteisesti. Lievä tuoksu iholle levittäessä, mutta se haihtui nopeasti. Joinakin iltoina tarvitsi kosteusvoiteen päälle, mutta annoin geelin vaikuttaa noin 10 minuuttia, ennen kuin lisäsin mitään.
 4. Akne-iholle sopiva
  Tämä geeli on ollut todella hyvä hoitava tuote akne-iholle, kuten muutkin aknea hoitavat tuotteet niin kuivattaa ihoa, joten tavallinen kasvorasva tulee tarpeeseen.
  Todella hyväntuntuinen iholla ja rauhoittaa ihanasti ihoa yön aikana!
 5. Cerave
  Olen käyttänyt tuotetta reilun viikon ajan yhdessä saman sarjan puhdistustuotteen kanssa. En ole vielä tässä ajassa huomannut muutosta ihossa. Blemish Control Gel on mielestäni liian tahmea, enemmän täsmätuote ongelmakohdille kuin hoitovoide koko kasvoille. Pakkaus on hyvä!
 6. Ei kovin miellyttävä
  CeraVe Blemish Control Cleanser jätti iholle jo sellaisen kuivuuden ja kutinan tunteen (joka tosin pääasiassa rauhottui kosteusvoiteen levittämisen jälkeen), että tätä en sitten uskaltanutkaan testata kuin ihan paristi. Tuote tosiaan vain pahensi entisestään ihon kuivuutta ja kutinaa, joten tämä jää kyllä käyttämättä ja pysyttelen tutussa, turvallisessa ja itselleni sopivassa muussa apteekin kosteusvoiteessa jatkossakin. Toki ihan täsmätuotteena voisi vielä jatkossa yrittää kokeilla, mahtaisiko miten toimia ihan tiettyihin pienenpieniin ongelmakohtiin kasvojen iholla. Mikään kovin lupaava ensivaikutelma ei tästä kuitenkaan nyt valitettavasti tullut, vaikka tämäkin tuote oli kyllä itse koostumukseltaan hyvä ja oikein helppo levittää
 7. Käyttämisen arvoinen
  Riittoisa ja kevyesti levittyvä tuote. Kuivuu myös nopeasti. Pakkasjakson aikana tuntui kuivattavan poskia, mutta otsa rasvottui yhä. Jatkan silti käyttöä, jotta näen lopputuloksen pitemmältä ajanjaksolta.
 8. Hyvä täsmätuotteena käytettynä
  Tuote kuivatti kovasti ihoani, vaikka sen lupailtiin olevan kosteuttava. Toimii hyvin täsmätuotteena, kuivattaa epäpuhtauksia todella tehokkaasti, ja ihon kunto parani kyllä tätä käyttämällä juurikin vain epäpuhtauksien päälle. Vähän epämiellyttävä sivutuoksu tuotteessa.
 9. Cerave
  Tuote ajaa asiansa ihan hyvin. Alkuun tuli hyvin paljon epäpuhtauksia mutta sen jälkeen ne ovat hävinneet kun käyttää joka ilta.
 10. Pientä muutosta parempaan
  Viikon testausajan jälkeen huomasin jo jonkun verran ihon epäpuhtauksien väistymistä yhdessä käytettynä Blemish Control Cleanserin kanssa. Itse en huomannut hirveää ihon kuivumista, mutta käytänkin tätä yhdessä kasvoveden kanssa. Erittäin kuiville alueille käytän erikseen rasvaisempaa voidetta.

  Dramaattista muutosta en viikossa vielä huomannut, mutta pientä muutosta parempaan. Tuote on myös kätevän kokoinen ja riittoisa.
 11. Perus Ok tuote
  Toimii ihan hyvin rasvaiselle ongelmaiholle, mutta kuivattaa vähän ihoa. Imeytyy hyvin ja on rittoisaa. Mieto tuoksu plussaa.
 12. Sopii akneiholle!
  Tuote oli ohut, seerumimainen. Tuote ei kosteuta, joten kosteusvoiteita/öljyjä/kasvovesiä pitää käyttää. Paras ehkä käytettynä täsmätuotteena epäpuhtauksiin. Minulle tämä toimi todella hyvin yhdessä Blemish Control Cleanserin kanssa. Suosittelen, hinta-laatusuhde on todella hyvä!
 13. Toimii
  Hyvä tuote rasvaiselle ongelmaiholle. Imeytyy nopeasti ja vähentää ihon ongelmia. Haju todella mieto, koostumus riittoisa geeli. Ehdottomasti hintansa arvoinen.
 14. Ihan ok.
  Näin lyhyellä käytöllä (n. 2vko) en vielä ole huomannut eroa kasvojen ihossa.

  Koostumus on riittoisa, paljoa ei kerralla tarvitse. Itse joudun vielä lisäämään tavallisen kasvovoiteeni tämän jälkeen, ei siis tarpeeksi kosteuttava yksinään.
 15. Mietityttää
  Tämä tuote jättää käytön jälkeen ihon aika kuivan tuntuiseksi. Levittyy kyllä hyvin, mutta myös kuivuu nopeasti. Tuote ei omaan nenään tuoksu pahalta ja koostumus on ihan ok. Pidempi käyttö näyttää, että toimiiko tämä epäpuhtauksiin. Ainakaan itsellä ei iho ole mennyt pahemmaksi tämän käytön aikana.
 16. Riittoisa mutta saisi kosteuttaa enemmän
  Geeli on riittoisaa ja helppo levittää kasvoille, mutta sen koostumus on aavistuksen liian ohut omille kasvoilleni. Geelin käytön jälkeen kasvot tuntuivat edelleen hieman kuivilta. Plussaa kuitenkin siitä, ettei tuote jättänyt ihoa tahmeaksi eikä siinä ole häiritseviä tuoksuja.
 17. Riittoisa muttei tehokas
  Riittoisa voide levittyy helposti ja imeytyy nopeasti kasvoille, mutta pintakuivuuteen ei tehoa. Käytön aikana epäpuhtaudet kasvoillani jopa lisääntyivät, eikä ihohuokoset ole mitenkään näkyvästi pienentyneet.
 18. Hellä mutta tehokas
  Hyvin imeytyvä, hellävarainen, ei ärsytä herkkää ihoani. Kosteuttaa hyvin ja sopii meikin alle. Imeytyy hyvin, ei jää kiiltämään. Todella hyvä tuote!
 19. Riittoisa
  Riittoisa, sillä jo pieni määrä riittää koko kasvoille. Miellyttävä koostumus. Mielestäni tuoksuton. Ei ole aiheuttanut ihoärsytystä tai epäpuhtauksien lisääntymistä, mutta pitkän aikavälin testaukset ovat vielä kesken. Huomioitava kesällä, että vaatii aurinkosuojan käytön jälkeen, nyt talvella en testannut yhteisvaikutusta.
 20. Ei ihmeratkaisu, mutta toimii
  Muutaman viikon käytön jälkeen tuote tuntuu auttavan pitämään lievästä aknesta kärsivää ihoa kuosissa. Finnejä on ollut vähemmän ja mustapäät tuntuvat puskevan ulos helpommin. Olen käyttänyt tuotetta iltaisin ja siihen päälle kasvovoidetta, muuten ei riittäisi kosteuttamaan talvi-ihoa. Hyvin mieto haju, ei häirinnyt vaikka itse olen tuoksuille hyvin herkkä. Olisin antanut kolme ja puoli tähteä, jos olisin voinut, nyt annoin neljä.
 21. Akne
  Ihan hyvä tuote. Tuote haisee hieman muurahaisen pissalle. Itselläni hyvin herkkä iho ja reagoi salisyylihappoon. Ei kokemusta pitkästä käytöstä. Hyvät raaka-aineet, mutta itselle hieman tuju.
Heti saatavilla, toimitusaika 1-4 arkipäivää
Markkinoija/myyntiluvanhaltija: L'Oreal Finland