Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous

Tuotteen kuvaus

Kevyt ja kosteuttava emulsio normaalille ja kuivalle kasvojen iholle. CeraVe Facial Moisturising Lotion -kosteusemulsio sisältää tärkeitä keramideja, niasiiniamidia, glyseriiniä ja hyaluronihappoa. Tuote on kehitetty yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa ja se kosteuttaa, vahvistaa ihon suojamuuria sekä edistää ihon pintakerroksen uusiutumista. Ihanteellinen käytettäväksi iltaisin, suosi päiväkäyttöön aurinkosuojan sisältävää CeraVe -voidetta! Tuote on hajusteeton eikä tuki ihohuokosia.

 

Kevyt, mutta kosteuttava emulsio kasvoille

 

CeraVe Facial Moisturising Lotion on kevyt, hajusteeton kosteusemulsio kasvojen iholle. Emulsio sisältää kolmea tärkeää ihon kosteuden säilyttävää ja ihon suojakerrosta vahvistavaa keramidia sekä niasiiniamidia, glyseriiniä ja hyaluronihappoa. Tuotteen MVE-teknologia kapseloi keramidit ja varmistaa tehokkaan imeytymisen ihon suojakerrokseen sekä hitaan vapautumisen ajan myötä. Öljytön koostumus on miellyttävä käyttää, eikä se jätä iholle rasvaista tunnetta. Ihotautilääkäreiden kanssa kehitetty tuote on hajusteeton, joten se soveltuu myös hajusteherkille. Sopii päivä- sekä yökäyttöön!

 

Valitse tämä kosteusemulsio, jos…

 

  • sinulla on normaali, kuiva tai kosteusköyhä iho
  • haluat kasvovoiteen, joka on kevyt, mutta silti kosteuttava
  • haluat hajusteettoman tuotteen
  • ihosi suojamuuri on heikentynyt

 

CeraVe Facial Moisturising Lotion lyhyesti:

 

  • Kosteusemulsio normaalille ja kuivalle kasvojen iholle
  • Sisältää keramideja, niasiiniamidia, glyseriiniä ja hyaluronihappoa
  • Kehitetty yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa
  • Vahvistaa ihon suojamuuria
  • Edistää ihon pintakerroksen uusiutumista
  • Hajusteeton
  • Ei tuki ihohuokosia
  • Öljytön koostumus, joka imeytyy nopeasti

 

CeraVe tuoteperhe

 

CeraVe tuotteet tunnetaan koostumuksestaan, joka sisältää kolmen iholle tärkeän keramidin (1, 3 ja 6- II) yhdistelmän. Lisäksi CeraVe -tuotesarja sisältää MVE-teknologian (MultiVesicular Emulsion Technology), joka vapauttaa vaikuttavia ainesosia pitkäkestoisesti. CeraVe tuotteista löydät monipuoliset herkän ihon hoitotuotteet niin kasvoille kuin vartalolle. Puhdistustuotteista löytyy monelle ihotyypille sopiva vaihtoehto ihon puhdistukseen. Kasvojenhoitotuotteissa pitkäkestoisesti kosteuttavat tuotteet löytyvät useammalla eri aurinkosuojakertoimella. CeraVen suositut akneihon tuotteet ovat epäpäuhtaan ihon pelastus!

Related Posts

Vaikuttava aine

Käyttötarkoitus

Annostus

Lääkkeen ottaminen

Vaikutustapa

Haittavaikutukset

Raskaus ja imetys

Säilytys

Ulkonäkö

Tuotteen käyttö

Levitä sopiva määrä kosteusemulsiota kasvoille aina tarvittaessa. Käytä ensisijaisesti iltaisin ja valitse päiväkäyttöön suojakertoimellinen CeraVe päivävoide.

Tuotteen koostumus

Aqua/ water, glycerin, caprylic/ capric triglyceride, niacinamide, cetearyl alcohol, dimethicone, phenoxyethanol, ceteareth-20, behentrimonium methosulfate, caprylyl glycol, polyglyceryl-3 diisostearate, sodium lauroyl lactylate potassium phosphate, disodium EDTA, dipotassium phosphate, ceramide np, ceramide ap, phytosphingosine, cholesterol, xanthan gum, carbomer, ethylhexylglycerin, sodium hyaluronate, ceramide EOP.

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Produktinformation

Tuotearvostelut (48)

  1. 28.2.2024
    Hyvä kosteusvoide
    28.2.2024
    Todella hyvä voide, imeytyy hyvin ja kosteuttaa. Ihanaa kun on tuoksuton, hajusteet on täysin turhia. Tästä tuli suosikkivoiteeni! On parempaa kun kalliit merkkivoiteet.
  2. 5.1.2024
    Hyvä mutta liian pieni
    5.1.2024
    Vaikuttaa hyvältä tuotteelta. Kosteuttaa paremmin kuin Humektan, mutta ei vie pois pintakuivuutta koko päiväksi ainakaan näin talvella. Sopii hyvin meikin alle. Huono puoli on koko! Tarvitsen isomman tonkan, tämä avuttoman pieni puteli riittää vain kolme viikkoa. Suomesta ei näytä saavan nimenomaan tätä facial voidetta isompana.
  3. 1.1.2024
    Aiheutti valkoisia näppyjä kasvoille
    1.1.2024
    Aluksi voide vaikutti hyvältä, mutta huomasin, että voide aiheuttaa valkoisia näppyjä kasvoille.
  4. 12.12.2023
    Luottorasva
    12.12.2023
    Olen käyttänyt tätä rasvaa jo useamman vuoden ajan. Tuote on hinta-laatusuhteeltaan mielestäni todella hyvä. Rasva on omalle pintakuivalle iholleni luottotuote! Tuote on ehkä talvisin hieman kevyehkö, mutta itse käytän talvisin kosteutukseen lisänä erilaisia kosteuttavia seerumeita ja öljyjä, jolloin tuote on ollut riittävä omalle iholleni.
  5. 20.11.2023
    Käytän päivävoiteena
    20.11.2023
    Minulla on sekaiho ja käytän päivävoiteena kosteuttavan seerumin kanssa. Imeytyy nopeasti eikä jää rasvaista tunnetta iholle. Yöksi tarvitsen rasvaisemman voiteen talvella, mutta kesällä voisin käyttää yövoiteena.
  6. 13.11.2023
    Lupaava, paljon hyvää
    13.11.2023
    Poskipäiden iholle pelastusvoide silloin kun iskee kirvely. Ainut voide, joka vie kirvelyn pois ja parissa minuutissa. Rauhoittaa ihon silloin. (Hoitavana ja ei-rasvaisena voiteena käytän kortisonitonta Acon psorivoidetta. En tarvitse rasvaista voidetta.)

    *Tuoksuttomuus edellytyksenä, check
    *Erittäin sopiva sekaiholle, check
    *Kevyt, check
    *Kiiltämätön iho voiteen jälkeen, check
    *Hyvä hintalaatusuhde, check
    *Uv-suoja, check/neg
    *Normaali ja sekaiho, ehkä ei erittäin kuivalle
  7. 12.11.2023
    Kirvelee ja nostattaa näppylöitä
    12.11.2023
    Olen yrittänyt käyttää tuotetta, mutta joka kerta sama juttu eli iho alkaa kirvelemään lähinnä leukaa lähellä olevalta alueelta ja vaaleita näppylöitä ilmaantuu ko. alueille. Mikähän on syynä?
  8. 3.10.2023
    Hyvä tuote
    3.10.2023
    Hyvälaatuinen. Imeytyy hyvin. Tykkään tuotteen tuoksuttomuudesta.
  9. 9.9.2023
    Hyvä kosteusvoide pintakuivalle iholle
    9.9.2023
    Tosi hyvin kosteuttava/hoitava kosteusvoide pintakuivalle iholleni. Plussaa tuoksuttomuudesta. Vuosia olen käyttänyt, mitäpä hyvää vaihtamaan!!
  10. 6.8.2023
    Hyvä kosteusvoide
    6.8.2023
    Kosmeettisilta ominaisuuksiltaan hyvä tuote kosteusvoiteena. Imeytyy nopeasti ja kosteuttaa hyvin. Ei ärsytä herkästi reagoivaa ihoa. Toisten tuotteiden alla en ole testannut. Saattaisi olla liikaa, jos kerrostaa paljon tuotteita. Kokeilemalla selviää, miten kullekin sopii. Itsellä pintakuiva iho ja nyt raskaana ollessa kuivunut enemmän.
  11. 1.8.2023
    Normaali-ihoisen kosteusvoide
    1.8.2023
    Tämä kosteusvoide sisältää niasinamiidia ja keramideja, jotka ovat ihoni mieleen. Aiemmin tämä oli suosikkivoiteeni, mutta atooppinen ihoni on alkanut viime aikoina kaipaamaan paksumpaa ja kosteuttavampaa voidetta. Varmasti monelle normaali-ihoiselle edelleen oivallinen valinta.
  12. 20.6.2023
    Kelpo tuote
    20.6.2023
    Tämä on hyvin imeytyvä, tuoksuton ja sopii myös meikin alle. Minun iholleni sopiva.
  13. 20.6.2023
    Kelpo tuote
    20.6.2023
    Tämä on hyvin imeytyvä, tuoksuton ja sopii myös meikin alle. Minun iholleni sopiva.
  14. 27.2.2023
    Hyvä kasvovoide
    27.2.2023
    Tuote kosteuttaa kasvoja hyvin ja saa ne tuntumaan pitkään kosteutetuilta.
  15. 18.1.2023
    Hajusteeton
    18.1.2023
    Kätevä pullo. Sopii hyvin meikin alle ja kosteuttaa sopivasti yöksi. Plussaa hajusteettomuudesta.
  16. 12.1.2023
    Kasvovoide
    12.1.2023
    Tuote tuntui hellävaraiselta ja tehokkaalta perusvoiteelta kosteuttamaan talvikuivaa ihoani. Koostumus oli kevyt ja miellyttävä. Pakkaus olisi saanut olla jopa isompi, sillä talvella kasvojen kosteutukseen tarvitsee itsellä käyttää isojakin määriä rasvaa. Pumppukorkki oli hauska yksityiskohta.
  17. 12.1.2023
    Miellyttävä perusrasva
    12.1.2023
    Toimiva pullo! Tuote on hajusteeton eikä ärsytä iho. Ei toimi kuivalle iholle, muutoin erinomaisesti arkikäyttöön
  18. 12.1.2023
    Erinomainen perusyövoide
    12.1.2023
    Ceraven yövoide on kosteuttava ja hyvä perusvoide. Hajusteettomana se toimii hajuherkillekin. Ainesosat ovat hyvät ja voide rauhoitti todella kuivan talvi-ihoni. Minkäänlaista ärsytystä ihollani ei tuntunut.
    Voide tuntuu perusvoiteelta, mistään erityisestä luksustuotteesta ei ole kyse mutta toimiva voide se kuitenkin on. Ehdottomasti hinta-laatusuhteeltaan erinomainen. Suosittelen voidetta kaikille. Tuotteessa myös pumppuomonaisuus hyvä eikä korkin vuoksi voide kuivu ja tukkisi suuttimeen eli helppokäyttöisyydestä plussaa!
  19. 12.1.2023
    Ihanan kevyt voide
    12.1.2023
    Miedon tuoksuinen voide, joka imeytyy nopeasti iholle, eikä jätä iholle epämukavaa tunnetta. Sopii hyvin meikin alle. Iho tuntuu käytön jälkeen kosteutetulta ja pehmeältä. Miinusta ainoastaan yhdestä koko vaihtoehdosta. Olisi kiva ostaa kotiin isompi pullo.
  20. 11.1.2023
    Hyvä perusvoide
    11.1.2023
    Oli tosi hyvä! Tulen ostamaan jatkossakin
  21. 11.1.2023
    voide
    11.1.2023
    kosteutti kuivan ihon todella hyvin.Levittyi hyvin. Pumppuominaisuus oli loistava
  22. 11.1.2023
    Kosteuttava
    11.1.2023
    Kosteusvoide on samalla sekä kosteuttava että kevyt. Tätä voi käyttää yövoiteena ja päivävoiteena. Tykkään kovin. Helppo annostella pumppuominaisuuden vuoksi.
  23. 11.1.2023
    Kosteuttava
    11.1.2023
    Kosteusvoide on samalla sekä kosteuttava että kevyt. Tätä voi käyttää yövoiteena ja päivävoiteena. Tykkään kovin. Helppo annostella pumppuominaisuuden vuoksi.
  24. 10.1.2023
    Hyvä kosteusvoide peruskäyttöön
    10.1.2023
    Tämä Ceraven kosteusvoide on melko kevyt ja kosteuttava. Voide levittyy ja imeytyy kasvoille hyvin. Iholle jää neutraali tunne ja tuoksuttomuudesta annan myös plussaa herkällä iholla käytettäessä. Toimiva myös päivämeikin alla.

    Pidän myös tuotteen hygieenisestä pumppupakkauksesta jolla on helppo annostella tuotetta ja neutraalista pakkausilmeestä.
  25. 10.1.2023
    Miellyttävä perusvoide
    10.1.2023
    Hyvä ja kevyt koostumus, imeytyy hyvin samalla jättäen kosteutetun tunteen iholle. Ilmeisesti alun perin iltakäyttöön tarkoitettu (PM) mutta sopii hyvin myös meikin alle päivällä.

    Minulla on normaali/sekaiho ja tämä toimii hyvin. Arvostan myös pakkausvalintaa, sillä pumpun avulla tuote pysyy hygieenisenä ja sitä on helppo annostella.
  26. 10.1.2023
    Hyvä perusvoide
    10.1.2023
    Tuote on helppokäyttöisessä pumppupullossa ja se on miellyttävä levittää iholle. Voide imeytyy nopeasti ja tuntuu kosteuttavan ihoa tehokkaasti.
  27. 9.1.2023
    Hyvä perusrasva
    9.1.2023
    Edulliseen hintaan hyvä perusvoide. Tuote ei ärsytä ihoa ja kosteuttaa, kuivalle iholle voi tarvittaessa kerrostaa. Purkki todella käytännöllinen.
  28. 9.1.2023
    Kevyehkö voide
    9.1.2023
    Kevyt, ehkä jopa vähän vesimäinen koostumus. Hyvä meikin alle, mutta oma normaali ihoni kaipaa esimerkiksi pesun jälkeen tujumpaa tavaraa. Plussaa ehdottomasti pumppumekanismista sekä tuoksuttomuudesta.
  29. 8.1.2023
    Näppärä perus kasvovoide
    8.1.2023
    Olen testannut tuotetta nyt pari viikkoa. Soveltuu päivittäiseen käyttöön aamuin illoin. Levittyy pehmeästi ja imeytyy hyvin. Ei rullaannu meikin alla. Iholle jää pehmoinen tunne. Riittää kuivalle talvi-iholleni myös kovemmilla pakkasilla. Perus voide.
  30. 2.1.2023
    Kosteuttaa kivasti
    2.1.2023
    Levittyy kivasti ja jättää ihon kosteutetun tuntoiseksi! Ei ehkä kosteuttavin rasva mitä olen kokeillut mutta ihan hyvä!
  31. 2.1.2022
    Hyvä
    2.1.2022
    Erittäin atooppiselle, kuivalle ja hilseilevälle kasvojeni iholle erittäin hyvä kasvovoide. Ei tuki huokosia. Tsoittaa silti nenän pelien sekaihonkin kuntoon. Jää käyttöön.
  32. 29.12.2021
    Rullaantuu
    29.12.2021
    Kauhea. Rullaantuu iholla.
  33. 21.10.2021
    Ei auta
    21.10.2021
    Ei riitä kosteuttamaan rutikuivaa ihoani. Meikin alle käy, koska on sopivan ohutta ja kuivaa nopeasti. Mutta yöksi tarvitsee paksumpaa rasvaa.
  34. 12.10.2021
    Wau.
    12.10.2021
    Kyllä on muuten hyvä!! Akne iho parantunut huomattavasti mitä on vaikea uskoa vieläkin.
  35. 23.6.2021
    Kiinteyttävä
    23.6.2021
    Mitä ihmettä? Herkkä ja atooppinen ihoni sanoo kyllä. Pienet juonteet kiinteytyivät. Ensi fiilis oli, että liian kevyt, mutta viikon käytön jälkeen tykkään kovasti. Lisäksi edullinen!
  36. 7.2.2021
    Mainio!
    7.2.2021
    Tätä olen käyttänyt nyt talvella aamuin ja illoin kasvoille ja olen tyytyväinen. Olen aikaisemmin kärsinyt aknesta, ja tämä ei ainakaan ole nyt finnejä aiheuttanut vaan iho on hyvässä kunnossa.
  37. 7.9.2020
    Ei enää tukkeutuneita ihohuokosia
    7.9.2020
    Vaihdoin kosteusvoiteeni tähän ja bb-voiteeni sellaiseen, joka ei tuki ihohuokosiani, toimii! Iho- ongelmani ovat takanapäin.
  38. 1.6.2020
    Kevyt mutta kosteuttava!
    1.6.2020
    Olen kokeillut herkälle sekaiholleni monia kosteusvoiteita, ja vihdoin olen tainnut löytää sopivan! Voide ei ole mitenkään älyttömän paksu, mutta koska käytän öisin myös kasvoöljyä niin on voide juuri sopiva. Päivisin riittää sellaisenaan! Ei todellakaan ärsytä yhtään eikä pahenna rasvaista ihoani, mutta imeytyy nopeasti. Suosittelen!
  39. 19.5.2020
    Hyvä kasvovoide
    19.5.2020
    Hyvät ainesosat. Öljyttömyys ja hajusteettomuus plussaa.
  40. 15.5.2020
    Ei kovin kosteuttava
    15.5.2020
    Plussaa:Ei pahentanut atooppista ihottumaani kuten moni muu voide. Ihoni on hyvin herkkä ja kuiva
    \
    \
    Miinusta: Oisin kaivannut parempaa kosteutusta voiteelta. Se ei kosteuttanut kuivaa ihoani kovin hyvin vaan imeytyi nopeasti ja jätti ihon hiukan kuivan tuntuiseksi.
  41. 13.5.2020
    Loistava kosteusvoide
    13.5.2020
    Erittäin hyvä yövoide aknesta kärsviälle sekaiholleni, kosteuttaa tarpeeksi tukkimatta ihohuokosia. Hinta-laatusuhteeltaan ehdottomasti paras kasvovoide mitä olen kokeillut! Päivävoiteeksi hieman liian raskas minulle.
  42. 7.5.2020
    Parempaa saa hakea
    7.5.2020
    Tämä on kenties paras kasvovoide mitä markkinoilta löytyy. Huippuhyvät ja laadukkaat ainesosat: runsaasti niasinamiidia ja hyaluronihappoa, ei hajusteita. Tästä tuotteesta ei uskoisi että saa näin edullisesti! Minulla rasvoittuva iho ja sopii hyvin meikin alle, illalla tämä on ainoa voide joka oikeasti kosteuttaa tehokkaasti. Susosittelen lämpimästi!!
  43. 6.5.2020
    Huono herkälle iholle
    6.5.2020
    Tuote aiheutti minulle lievän allergisen reaktion. Minulla on herkkä iho ja ihoni reagoi helposti. Tuote tuntui kuitenkin hyvin kosteuttavalta mutta se ei nyt valitettavasti sopinut minun ihooni.
  44. 6.4.2020
    Huono
    6.4.2020
    Huono tuote
  45. 15.2.2020
    Paras kosteusvoide kasvoille!
    15.2.2020
    Omaan herkän ja atopiaan+akneen taipuvaisen ihon. Monia kosteusvoiteita olen kokeillut, eikä mikään yllä tämän kosteusvoiteen tasolle. Iho suorastaan hehkuu kun tätä kosteusvoidetta käyttää. Vahva suositus!
  46. 9.1.2020
    Mahtava!
    9.1.2020
    Kokeilin ihan kaikkea atooppiselle ja herkästi punoittavalle iholleni, eikä mikään todella kalliskaan tuote tehonnut. Lopulta tämä osui silmääni ja totesin että kokeillaan nyt tämäkin kun kaikki muutkin on jo testailtu, ja tämähän toimii kuin unelma!
    \
    Sopii hyvin meikkivoiteen alle eikä kuivailmaisessa, pölyisessä varastohommassa pääse kasvot kuivumaan ja punoittamaan.
    \
  47. 10.11.2019
    Love it!
    10.11.2019
    I have combo skin that also tends to be sensitive (for example when I use scented products, my skin has a reaction to it). I have tried so many products for my face and a lot of them don't sink into the skin. This lotion gives the feeling that the product really sinks in and therefore TRULY moisturizes! And it does not have a scent! I just love it!!Also! it comes with a pump and the price is reasonable.
  48. 3.1.2019
    Hyvä ja hellä
    3.1.2019
    Miellyttävä ja sopivan kevyt koostumus käytettäväksi yöllä esim. aknea hoitavan seerumin ja/tai öljyn kanssa. Sopii sellaisenaan päiväkäyttöön loistavasti tai olen käyttänyt myös lisäkosteuttajana sävyttävän La roche posay effaclar duo+ unifiant voiteen alla. Yksinkertainen tuote, joka ei ärsytä akneen taipuvaista ihoani. Sisältää itseäni kovasti kiinnostavia ainesosia kuten keramideja ja niasiiniamidia!

CERAVE FACIAL MOISTURISING LOTION 52 ML

Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
16,50 €
Yksikköhinta 317,31 € / L
Heti saatavilla, toimitusaika 1-4 arkipäivää tai kotiin jopa saman päivän aikana
kpl

Tuotteen kuvaus

Kevyt ja kosteuttava emulsio normaalille ja kuivalle kasvojen iholle. CeraVe Facial Moisturising Lotion -kosteusemulsio sisältää tärkeitä keramideja, niasiiniamidia, glyseriiniä ja hyaluronihappoa. Tuote on kehitetty yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa ja se kosteuttaa, vahvistaa ihon suojamuuria sekä edistää ihon pintakerroksen uusiutumista. Ihanteellinen käytettäväksi iltaisin, suosi päiväkäyttöön aurinkosuojan sisältävää CeraVe -voidetta! Tuote on hajusteeton eikä tuki ihohuokosia.

 

Kevyt, mutta kosteuttava emulsio kasvoille

 

CeraVe Facial Moisturising Lotion on kevyt, hajusteeton kosteusemulsio kasvojen iholle. Emulsio sisältää kolmea tärkeää ihon kosteuden säilyttävää ja ihon suojakerrosta vahvistavaa keramidia sekä niasiiniamidia, glyseriiniä ja hyaluronihappoa. Tuotteen MVE-teknologia kapseloi keramidit ja varmistaa tehokkaan imeytymisen ihon suojakerrokseen sekä hitaan vapautumisen ajan myötä. Öljytön koostumus on miellyttävä käyttää, eikä se jätä iholle rasvaista tunnetta. Ihotautilääkäreiden kanssa kehitetty tuote on hajusteeton, joten se soveltuu myös hajusteherkille. Sopii päivä- sekä yökäyttöön!

 

Valitse tämä kosteusemulsio, jos…

 

  • sinulla on normaali, kuiva tai kosteusköyhä iho
  • haluat kasvovoiteen, joka on kevyt, mutta silti kosteuttava
  • haluat hajusteettoman tuotteen
  • ihosi suojamuuri on heikentynyt

 

CeraVe Facial Moisturising Lotion lyhyesti:

 

  • Kosteusemulsio normaalille ja kuivalle kasvojen iholle
  • Sisältää keramideja, niasiiniamidia, glyseriiniä ja hyaluronihappoa
  • Kehitetty yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa
  • Vahvistaa ihon suojamuuria
  • Edistää ihon pintakerroksen uusiutumista
  • Hajusteeton
  • Ei tuki ihohuokosia
  • Öljytön koostumus, joka imeytyy nopeasti

 

CeraVe tuoteperhe

 

CeraVe tuotteet tunnetaan koostumuksestaan, joka sisältää kolmen iholle tärkeän keramidin (1, 3 ja 6- II) yhdistelmän. Lisäksi CeraVe -tuotesarja sisältää MVE-teknologian (MultiVesicular Emulsion Technology), joka vapauttaa vaikuttavia ainesosia pitkäkestoisesti. CeraVe tuotteista löydät monipuoliset herkän ihon hoitotuotteet niin kasvoille kuin vartalolle. Puhdistustuotteista löytyy monelle ihotyypille sopiva vaihtoehto ihon puhdistukseen. Kasvojenhoitotuotteissa pitkäkestoisesti kosteuttavat tuotteet löytyvät useammalla eri aurinkosuojakertoimella. CeraVen suositut akneihon tuotteet ovat epäpäuhtaan ihon pelastus!

Vaikuttava aine

Käyttötarkoitus

Annostus

Lääkkeen ottaminen

Vaikutustapa

Haittavaikutukset

Raskaus ja imetys

Säilytys

Ulkonäkö

Tuotteen käyttö

Levitä sopiva määrä kosteusemulsiota kasvoille aina tarvittaessa. Käytä ensisijaisesti iltaisin ja valitse päiväkäyttöön suojakertoimellinen CeraVe päivävoide.

Tuotteen koostumus

Aqua/ water, glycerin, caprylic/ capric triglyceride, niacinamide, cetearyl alcohol, dimethicone, phenoxyethanol, ceteareth-20, behentrimonium methosulfate, caprylyl glycol, polyglyceryl-3 diisostearate, sodium lauroyl lactylate potassium phosphate, disodium EDTA, dipotassium phosphate, ceramide np, ceramide ap, phytosphingosine, cholesterol, xanthan gum, carbomer, ethylhexylglycerin, sodium hyaluronate, ceramide EOP.

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Produktinformation

Tuotearvostelut (48)

  1. 28.2.2024
    Hyvä kosteusvoide
    28.2.2024
    Todella hyvä voide, imeytyy hyvin ja kosteuttaa. Ihanaa kun on tuoksuton, hajusteet on täysin turhia. Tästä tuli suosikkivoiteeni! On parempaa kun kalliit merkkivoiteet.
  2. 5.1.2024
    Hyvä mutta liian pieni
    5.1.2024
    Vaikuttaa hyvältä tuotteelta. Kosteuttaa paremmin kuin Humektan, mutta ei vie pois pintakuivuutta koko päiväksi ainakaan näin talvella. Sopii hyvin meikin alle. Huono puoli on koko! Tarvitsen isomman tonkan, tämä avuttoman pieni puteli riittää vain kolme viikkoa. Suomesta ei näytä saavan nimenomaan tätä facial voidetta isompana.
  3. 1.1.2024
    Aiheutti valkoisia näppyjä kasvoille
    1.1.2024
    Aluksi voide vaikutti hyvältä, mutta huomasin, että voide aiheuttaa valkoisia näppyjä kasvoille.
  4. 12.12.2023
    Luottorasva
    12.12.2023
    Olen käyttänyt tätä rasvaa jo useamman vuoden ajan. Tuote on hinta-laatusuhteeltaan mielestäni todella hyvä. Rasva on omalle pintakuivalle iholleni luottotuote! Tuote on ehkä talvisin hieman kevyehkö, mutta itse käytän talvisin kosteutukseen lisänä erilaisia kosteuttavia seerumeita ja öljyjä, jolloin tuote on ollut riittävä omalle iholleni.
  5. 20.11.2023
    Käytän päivävoiteena
    20.11.2023
    Minulla on sekaiho ja käytän päivävoiteena kosteuttavan seerumin kanssa. Imeytyy nopeasti eikä jää rasvaista tunnetta iholle. Yöksi tarvitsen rasvaisemman voiteen talvella, mutta kesällä voisin käyttää yövoiteena.
  6. 13.11.2023
    Lupaava, paljon hyvää
    13.11.2023
    Poskipäiden iholle pelastusvoide silloin kun iskee kirvely. Ainut voide, joka vie kirvelyn pois ja parissa minuutissa. Rauhoittaa ihon silloin. (Hoitavana ja ei-rasvaisena voiteena käytän kortisonitonta Acon psorivoidetta. En tarvitse rasvaista voidetta.)

    *Tuoksuttomuus edellytyksenä, check
    *Erittäin sopiva sekaiholle, check
    *Kevyt, check
    *Kiiltämätön iho voiteen jälkeen, check
    *Hyvä hintalaatusuhde, check
    *Uv-suoja, check/neg
    *Normaali ja sekaiho, ehkä ei erittäin kuivalle
  7. 12.11.2023
    Kirvelee ja nostattaa näppylöitä
    12.11.2023
    Olen yrittänyt käyttää tuotetta, mutta joka kerta sama juttu eli iho alkaa kirvelemään lähinnä leukaa lähellä olevalta alueelta ja vaaleita näppylöitä ilmaantuu ko. alueille. Mikähän on syynä?
  8. 3.10.2023
    Hyvä tuote
    3.10.2023
    Hyvälaatuinen. Imeytyy hyvin. Tykkään tuotteen tuoksuttomuudesta.
  9. 9.9.2023
    Hyvä kosteusvoide pintakuivalle iholle
    9.9.2023
    Tosi hyvin kosteuttava/hoitava kosteusvoide pintakuivalle iholleni. Plussaa tuoksuttomuudesta. Vuosia olen käyttänyt, mitäpä hyvää vaihtamaan!!
  10. 6.8.2023
    Hyvä kosteusvoide
    6.8.2023
    Kosmeettisilta ominaisuuksiltaan hyvä tuote kosteusvoiteena. Imeytyy nopeasti ja kosteuttaa hyvin. Ei ärsytä herkästi reagoivaa ihoa. Toisten tuotteiden alla en ole testannut. Saattaisi olla liikaa, jos kerrostaa paljon tuotteita. Kokeilemalla selviää, miten kullekin sopii. Itsellä pintakuiva iho ja nyt raskaana ollessa kuivunut enemmän.
  11. 1.8.2023
    Normaali-ihoisen kosteusvoide
    1.8.2023
    Tämä kosteusvoide sisältää niasinamiidia ja keramideja, jotka ovat ihoni mieleen. Aiemmin tämä oli suosikkivoiteeni, mutta atooppinen ihoni on alkanut viime aikoina kaipaamaan paksumpaa ja kosteuttavampaa voidetta. Varmasti monelle normaali-ihoiselle edelleen oivallinen valinta.
  12. 20.6.2023
    Kelpo tuote
    20.6.2023
    Tämä on hyvin imeytyvä, tuoksuton ja sopii myös meikin alle. Minun iholleni sopiva.
  13. 20.6.2023
    Kelpo tuote
    20.6.2023
    Tämä on hyvin imeytyvä, tuoksuton ja sopii myös meikin alle. Minun iholleni sopiva.
  14. 27.2.2023
    Hyvä kasvovoide
    27.2.2023
    Tuote kosteuttaa kasvoja hyvin ja saa ne tuntumaan pitkään kosteutetuilta.
  15. 18.1.2023
    Hajusteeton
    18.1.2023
    Kätevä pullo. Sopii hyvin meikin alle ja kosteuttaa sopivasti yöksi. Plussaa hajusteettomuudesta.
  16. 12.1.2023
    Kasvovoide
    12.1.2023
    Tuote tuntui hellävaraiselta ja tehokkaalta perusvoiteelta kosteuttamaan talvikuivaa ihoani. Koostumus oli kevyt ja miellyttävä. Pakkaus olisi saanut olla jopa isompi, sillä talvella kasvojen kosteutukseen tarvitsee itsellä käyttää isojakin määriä rasvaa. Pumppukorkki oli hauska yksityiskohta.
  17. 12.1.2023
    Miellyttävä perusrasva
    12.1.2023
    Toimiva pullo! Tuote on hajusteeton eikä ärsytä iho. Ei toimi kuivalle iholle, muutoin erinomaisesti arkikäyttöön
  18. 12.1.2023
    Erinomainen perusyövoide
    12.1.2023
    Ceraven yövoide on kosteuttava ja hyvä perusvoide. Hajusteettomana se toimii hajuherkillekin. Ainesosat ovat hyvät ja voide rauhoitti todella kuivan talvi-ihoni. Minkäänlaista ärsytystä ihollani ei tuntunut.
    Voide tuntuu perusvoiteelta, mistään erityisestä luksustuotteesta ei ole kyse mutta toimiva voide se kuitenkin on. Ehdottomasti hinta-laatusuhteeltaan erinomainen. Suosittelen voidetta kaikille. Tuotteessa myös pumppuomonaisuus hyvä eikä korkin vuoksi voide kuivu ja tukkisi suuttimeen eli helppokäyttöisyydestä plussaa!
  19. 12.1.2023
    Ihanan kevyt voide
    12.1.2023
    Miedon tuoksuinen voide, joka imeytyy nopeasti iholle, eikä jätä iholle epämukavaa tunnetta. Sopii hyvin meikin alle. Iho tuntuu käytön jälkeen kosteutetulta ja pehmeältä. Miinusta ainoastaan yhdestä koko vaihtoehdosta. Olisi kiva ostaa kotiin isompi pullo.
  20. 11.1.2023
    Hyvä perusvoide
    11.1.2023
    Oli tosi hyvä! Tulen ostamaan jatkossakin
  21. 11.1.2023
    voide
    11.1.2023
    kosteutti kuivan ihon todella hyvin.Levittyi hyvin. Pumppuominaisuus oli loistava
  22. 11.1.2023
    Kosteuttava
    11.1.2023
    Kosteusvoide on samalla sekä kosteuttava että kevyt. Tätä voi käyttää yövoiteena ja päivävoiteena. Tykkään kovin. Helppo annostella pumppuominaisuuden vuoksi.
  23. 11.1.2023
    Kosteuttava
    11.1.2023
    Kosteusvoide on samalla sekä kosteuttava että kevyt. Tätä voi käyttää yövoiteena ja päivävoiteena. Tykkään kovin. Helppo annostella pumppuominaisuuden vuoksi.
  24. 10.1.2023
    Hyvä kosteusvoide peruskäyttöön
    10.1.2023
    Tämä Ceraven kosteusvoide on melko kevyt ja kosteuttava. Voide levittyy ja imeytyy kasvoille hyvin. Iholle jää neutraali tunne ja tuoksuttomuudesta annan myös plussaa herkällä iholla käytettäessä. Toimiva myös päivämeikin alla.

    Pidän myös tuotteen hygieenisestä pumppupakkauksesta jolla on helppo annostella tuotetta ja neutraalista pakkausilmeestä.
  25. 10.1.2023
    Miellyttävä perusvoide
    10.1.2023
    Hyvä ja kevyt koostumus, imeytyy hyvin samalla jättäen kosteutetun tunteen iholle. Ilmeisesti alun perin iltakäyttöön tarkoitettu (PM) mutta sopii hyvin myös meikin alle päivällä.

    Minulla on normaali/sekaiho ja tämä toimii hyvin. Arvostan myös pakkausvalintaa, sillä pumpun avulla tuote pysyy hygieenisenä ja sitä on helppo annostella.
  26. 10.1.2023
    Hyvä perusvoide
    10.1.2023
    Tuote on helppokäyttöisessä pumppupullossa ja se on miellyttävä levittää iholle. Voide imeytyy nopeasti ja tuntuu kosteuttavan ihoa tehokkaasti.
  27. 9.1.2023
    Hyvä perusrasva
    9.1.2023
    Edulliseen hintaan hyvä perusvoide. Tuote ei ärsytä ihoa ja kosteuttaa, kuivalle iholle voi tarvittaessa kerrostaa. Purkki todella käytännöllinen.
  28. 9.1.2023
    Kevyehkö voide
    9.1.2023
    Kevyt, ehkä jopa vähän vesimäinen koostumus. Hyvä meikin alle, mutta oma normaali ihoni kaipaa esimerkiksi pesun jälkeen tujumpaa tavaraa. Plussaa ehdottomasti pumppumekanismista sekä tuoksuttomuudesta.
  29. 8.1.2023
    Näppärä perus kasvovoide
    8.1.2023
    Olen testannut tuotetta nyt pari viikkoa. Soveltuu päivittäiseen käyttöön aamuin illoin. Levittyy pehmeästi ja imeytyy hyvin. Ei rullaannu meikin alla. Iholle jää pehmoinen tunne. Riittää kuivalle talvi-iholleni myös kovemmilla pakkasilla. Perus voide.
  30. 2.1.2023
    Kosteuttaa kivasti
    2.1.2023
    Levittyy kivasti ja jättää ihon kosteutetun tuntoiseksi! Ei ehkä kosteuttavin rasva mitä olen kokeillut mutta ihan hyvä!
  31. 2.1.2022
    Hyvä
    2.1.2022
    Erittäin atooppiselle, kuivalle ja hilseilevälle kasvojeni iholle erittäin hyvä kasvovoide. Ei tuki huokosia. Tsoittaa silti nenän pelien sekaihonkin kuntoon. Jää käyttöön.
  32. 29.12.2021
    Rullaantuu
    29.12.2021
    Kauhea. Rullaantuu iholla.
  33. 21.10.2021
    Ei auta
    21.10.2021
    Ei riitä kosteuttamaan rutikuivaa ihoani. Meikin alle käy, koska on sopivan ohutta ja kuivaa nopeasti. Mutta yöksi tarvitsee paksumpaa rasvaa.
  34. 12.10.2021
    Wau.
    12.10.2021
    Kyllä on muuten hyvä!! Akne iho parantunut huomattavasti mitä on vaikea uskoa vieläkin.
  35. 23.6.2021
    Kiinteyttävä
    23.6.2021
    Mitä ihmettä? Herkkä ja atooppinen ihoni sanoo kyllä. Pienet juonteet kiinteytyivät. Ensi fiilis oli, että liian kevyt, mutta viikon käytön jälkeen tykkään kovasti. Lisäksi edullinen!
  36. 7.2.2021
    Mainio!
    7.2.2021
    Tätä olen käyttänyt nyt talvella aamuin ja illoin kasvoille ja olen tyytyväinen. Olen aikaisemmin kärsinyt aknesta, ja tämä ei ainakaan ole nyt finnejä aiheuttanut vaan iho on hyvässä kunnossa.
  37. 7.9.2020
    Ei enää tukkeutuneita ihohuokosia
    7.9.2020
    Vaihdoin kosteusvoiteeni tähän ja bb-voiteeni sellaiseen, joka ei tuki ihohuokosiani, toimii! Iho- ongelmani ovat takanapäin.
  38. 1.6.2020
    Kevyt mutta kosteuttava!
    1.6.2020
    Olen kokeillut herkälle sekaiholleni monia kosteusvoiteita, ja vihdoin olen tainnut löytää sopivan! Voide ei ole mitenkään älyttömän paksu, mutta koska käytän öisin myös kasvoöljyä niin on voide juuri sopiva. Päivisin riittää sellaisenaan! Ei todellakaan ärsytä yhtään eikä pahenna rasvaista ihoani, mutta imeytyy nopeasti. Suosittelen!
  39. 19.5.2020
    Hyvä kasvovoide
    19.5.2020
    Hyvät ainesosat. Öljyttömyys ja hajusteettomuus plussaa.
  40. 15.5.2020
    Ei kovin kosteuttava
    15.5.2020
    Plussaa:Ei pahentanut atooppista ihottumaani kuten moni muu voide. Ihoni on hyvin herkkä ja kuiva
    \
    \
    Miinusta: Oisin kaivannut parempaa kosteutusta voiteelta. Se ei kosteuttanut kuivaa ihoani kovin hyvin vaan imeytyi nopeasti ja jätti ihon hiukan kuivan tuntuiseksi.
  41. 13.5.2020
    Loistava kosteusvoide
    13.5.2020
    Erittäin hyvä yövoide aknesta kärsviälle sekaiholleni, kosteuttaa tarpeeksi tukkimatta ihohuokosia. Hinta-laatusuhteeltaan ehdottomasti paras kasvovoide mitä olen kokeillut! Päivävoiteeksi hieman liian raskas minulle.
  42. 7.5.2020
    Parempaa saa hakea
    7.5.2020
    Tämä on kenties paras kasvovoide mitä markkinoilta löytyy. Huippuhyvät ja laadukkaat ainesosat: runsaasti niasinamiidia ja hyaluronihappoa, ei hajusteita. Tästä tuotteesta ei uskoisi että saa näin edullisesti! Minulla rasvoittuva iho ja sopii hyvin meikin alle, illalla tämä on ainoa voide joka oikeasti kosteuttaa tehokkaasti. Susosittelen lämpimästi!!
  43. 6.5.2020
    Huono herkälle iholle
    6.5.2020
    Tuote aiheutti minulle lievän allergisen reaktion. Minulla on herkkä iho ja ihoni reagoi helposti. Tuote tuntui kuitenkin hyvin kosteuttavalta mutta se ei nyt valitettavasti sopinut minun ihooni.
  44. 6.4.2020
    Huono
    6.4.2020
    Huono tuote
  45. 15.2.2020
    Paras kosteusvoide kasvoille!
    15.2.2020
    Omaan herkän ja atopiaan+akneen taipuvaisen ihon. Monia kosteusvoiteita olen kokeillut, eikä mikään yllä tämän kosteusvoiteen tasolle. Iho suorastaan hehkuu kun tätä kosteusvoidetta käyttää. Vahva suositus!
  46. 9.1.2020
    Mahtava!
    9.1.2020
    Kokeilin ihan kaikkea atooppiselle ja herkästi punoittavalle iholleni, eikä mikään todella kalliskaan tuote tehonnut. Lopulta tämä osui silmääni ja totesin että kokeillaan nyt tämäkin kun kaikki muutkin on jo testailtu, ja tämähän toimii kuin unelma!
    \
    Sopii hyvin meikkivoiteen alle eikä kuivailmaisessa, pölyisessä varastohommassa pääse kasvot kuivumaan ja punoittamaan.
    \
  47. 10.11.2019
    Love it!
    10.11.2019
    I have combo skin that also tends to be sensitive (for example when I use scented products, my skin has a reaction to it). I have tried so many products for my face and a lot of them don't sink into the skin. This lotion gives the feeling that the product really sinks in and therefore TRULY moisturizes! And it does not have a scent! I just love it!!Also! it comes with a pump and the price is reasonable.
  48. 3.1.2019
    Hyvä ja hellä
    3.1.2019
    Miellyttävä ja sopivan kevyt koostumus käytettäväksi yöllä esim. aknea hoitavan seerumin ja/tai öljyn kanssa. Sopii sellaisenaan päiväkäyttöön loistavasti tai olen käyttänyt myös lisäkosteuttajana sävyttävän La roche posay effaclar duo+ unifiant voiteen alla. Yksinkertainen tuote, joka ei ärsytä akneen taipuvaista ihoani. Sisältää itseäni kovasti kiinnostavia ainesosia kuten keramideja ja niasiiniamidia!
Markkinoija/myyntiluvanhaltija: L'Oreal Finland