Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous

Tuotteen kuvaus

Geelimäinen puhdistusaine epäpuhtaalle herkälle iholle ja lievään akneen. CeraVe Blemish Control Cleanser vaahtoava puhdistusgeeli puhdistaa ihon tehokkaasti mutta hellävaraisesti sekä ihoa kuivattamatta. Puhdistuksen ihoa rauhoittava koostumus on suunniteltu ylläpitämään ihon omaa suojamuuria sekä hillitsemään ylimääräistä talineritystä, jolloin iho näyttää välittömästi vähemmän kiiltävältä ja rasvoittuneelta. Pumppupullosta tuotetta on kätevä annostella, vaikka suihkussa.

 

Epäpuhtauksia vähentävä geelipuhdistus

 

CeraVe Blemish Control Cleanser sisältää 2 % salisyylihappoa, joka vähentää epäpuhtauksia ja auttaa puhdistamaan ihohuokoset tehokkaasti. Salisyylihappo lisäksi tekee ihohuokosista vähemmän näkyviä. Ihon kiiltelyä ja ylimääräistä talineritystä hillitsee hektoriittisavi. Salisyylihapon ja saven yhdistelmällä iho saadaan puhdistettua tehokkaasti ilman ihon kuivumista. Niasiiniamidi lisäksi rauhoittaa ihoa ja auttaa vähentämään ihoärsytystä. Ihonsuojamuurin ylläpidosta huolehtii kolme iholle tärkeää keramidia (1,3 6-II). Keramidit huolehtivat lisäksi ihon luonnollisen kosteustasapainon säilymisestä

 

Hajusteeton ja hellävarainen puhdistusgeeli sopii erinomaisesti myös herkälle epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle. Puhdistus jättää ihon ihanan pehmeäksi ja paremman näköiseksi. Ihon kiiltely on selvästi pesun jälkeen vähentynyt ja iho näyttää mattaisemmalta.

Hyvinvoiva ja tehokkaasti puhdistettu iho!

 
Valitse tämä puhdistusgeeli, jos… 

 

  • Sinulla on epäpuhtauksiin taipuvainen ja herkkä iho
  • Sinulla on lievää aknea
  • Sinulla on epäpuhtauksia ja sekaiho
  • Sinulla on epäpuhtauksia ja rasvoittuva iho

 

CeraVe Blemish Control Cleanser -puhdistusgeeli lyhyesti 

 

  • Puhdistaa ihon tehokkaasti mutta hellävaraisesti, ihoa kuivattamatta
  • Vähentää epäpuhtauksia
  • Vähentää huokosten näkyvyyttä
  • Puhdistaa tehokkaasti ihohuokoset
  • Rauhoittaa ihoa
  • Auttaa ylläpitämään ihon omaa suojamuuria
  • Ihon pH:ta kunnioittava koostumus
  • Hajusteeton

 

CeraVe tuoteperhe

 

CeraVe tuotteet tunnetaan koostumuksestaan, joka sisältää kolmen iholle tärkeän keramidin (1, 3 ja 6- II) yhdistelmän. Lisäksi CeraVe -tuotesarja sisältää MVE-teknologian (MultiVesicular Emulsion Technology), joka vapauttaa vaikuttavia ainesosia pitkäkestoisesti. CeraVe tuotteista löydät monipuoliset herkän ihon hoitotuotteet niin kasvoille kuin vartalolle. Puhdistustuotteista löytyy monelle ihotyypille sopiva vaihtoehto ihon puhdistukseen. Kasvojenhoitotuotteissa pitkäkestoisesti kosteuttavat tuotteet löytyvät useammalla eri aurinkosuojakertoimella. CeraVen suositut akneihon tuotteet ovat epäpäuhtaan ihon pelastus!

Related Posts

Vaikuttava aine

Käyttötarkoitus

Annostus

Lääkkeen ottaminen

Vaikutustapa

Haittavaikutukset

Raskaus ja imetys

Säilytys

Ulkonäkö

Tuotteen käyttö

Pudista kasvot aamuin illoin. Levitä puhdistusgeeli kostealle iholle ja hiero kunnes tuote vaahtoaa. Huuhtele huolellisesti vedellä. Viimeistele ihonhoitorutiinisi levittämällä iltaisin kasvoille puhdistuksen jälkeen CeraVe Blemish Control geeliä, joka auttaa vähentämään epäpuhtauksia. Lisäksi voit kosteuttaa ja vahvistaa ihoa CeraVe Facial mosturising lotionilla. Vältä puhdistusgeelin joutumista silmiin. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele runsaalla vedellä.

Tuotteen koostumus

Aqua (water), sodium lauroyl sarcosinate, cocamidopropyl hydroxysultaine, glycerin, niacinamide, salicylic acid, gluconolactone, sodium methyl cocoyl taurate, PEG-150 pentaerythrityl tetrastearate, xanthan gum, sodium benzoate, sodium hydroxide, hectorite, trisodium ethylenediamine disuccinate, sodium lauroyl lactylate, tetrasodium edta, calcium gluconate, ceramide NP, triethyl citrate, caprylyl glycol, ceramide AP, phytosphingosine, cholesterol, hydrolyzed hyaluronic acid, carbomer, benzoic acid, ceramide EOP.

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Produktinformation

Tuotearvostelut (35)

  1. 29.2.2024
    29.2.2024
    Täydellinen
    Sopii hyvin vähän vanhemmalle ongelmaiholle. Ei jätä kasvoja kuivaksi ja näppylät kaikkoavat.
  2. 15.1.2024
    15.1.2024
    Ei auttanut
    Aloitin käyttämisen noin 2 kuukautta sitten. Joka päivä olen käyttänyt tätä muiden tuotteiden ohessa ja ei vaikuttanut yhtään. Finnejä muodostaa lisää ja valmiiksi olleet finnit pysyy punasina.
  3. 13.12.2023
    13.12.2023
    On paras tuote
  4. 22.11.2023
    22.11.2023
    Helpotusta hormonaaliseen akneen
    Tuote todella riittoisa ja helppo käyttää. Naama helppo pestä suihkun yhteydessä & yhdessä blemish control gelin kanssa auttanut huimasti. Vähentänyt ihon epäpuhtauksia näkyvästi.
  5. 17.8.2023
    17.8.2023
    Helt bra
    Jag har inte märkt några under under tiden jag använt denna produkt. Visserligen känns det som om den rengör huden ordentligt, men den torkar även ut min hud så jag vill kanske testa på någon annan motsvarande produkt i stället.
  6. 19.5.2023
    19.5.2023
    Erinomainen puhdistusaine
    Tämä on toinen - pakkaus - jonka ostin eli erittäin riittoisa, hellä, tehokas kasvojen puhdistustuote. Pintakuiva iho ei todellakaan kuivu ja iho ei kiristä pesun jälkeen. Suosittelen lämpimästi!
  7. 1.5.2023
    1.5.2023
    Järjettömän kuivattavaa!
    Aivan liian pesevä omalle epäpuhtaalle öljyiselle/sekaiholleni. Jää kiristävä tunne ja hilseileviä kohtia. En suosittele.
  8. 18.4.2023
    18.4.2023
    Cerave Blemish control
    Todella hyvä tuote. Käytän tätä kainaloiden pesemiseen ja siten olen päässyt eroon deodorantin käytöstä.
  9. 15.4.2023
    15.4.2023
    Herkän ihon hoitoon
    Loisto tuote
  10. 14.3.2023
    14.3.2023
    Taattua ceraveta
    Kahden viikon käytön jälkeen ihoni paheni hetkellisesti. Aine toi kaikki finnit pintaan varsinkin poskissa. Käytin toista tuotetta finnien kukistamiseen tämän lisäksi. Iho alkoi vähitellen rauhoittua ja finnit vähentyi. Huomaan nyt kun olen käyttänyt lähes 3kk että finnit on pienentyneet ja tulee herkemmin ihosta ulos. Kärsin umpikomedoista. Niin toivoisin että tämän sarjan loputkin tuotteet kantautuisi Suomeen. Aineen käyttö vaatii kärsivällisyyttä. Se ei tee ihmeitä muutamassa viikossa vaan pidemmässä käytössä. Pumppupullomuoto on tosi kätevä ja aine vaahtoutuu hyvin kostealla iholla. Tykkään. Aioin käyttää edelleen jos aine lopulta veisi loputkin finnit pois.
  11. 21.2.2023
    21.2.2023
    Nuorelle
    Nuoren akneen taipuvaiselle iholle, erittäin hyvä tuote. Rauhoittanut ihoa suuresti.
  12. 19.1.2023
    19.1.2023
    Cerave
    Hyvä päivittäiseen putsaamiseen tarkoitettu tuote. Mieto tuoksu, hyvä koostumus ja vaahtoaa sopivasti. En huomannut epäpuhtauksien ainakaan lyhyessä ajassa vähenevän.
  13. 17.1.2023
    17.1.2023
    Hyvä
    Hyvä tuote jokapäiväseen käyttöön. Ihoni on puhtaampi.
  14. 14.1.2023
    14.1.2023
    Toimiva putsari BHAlla
    Ceraven puhdistustuotteet ovat ennestään tuttuja ja tämä uutuus toimii erityisen hyvin rasvoittuvalle ja akneiholle. Minun ihoni on tykännyt, että pesuaineessa on salisyylihappoa ja tämä tuote toimii oikein hyvin. Hinta ei kirpaise, joten ostan varmasti uudelleen.
  15. 13.1.2023
    13.1.2023
    Luottotuote akne-iholle
    Olen pari vuotta sitten kärsinyt rajut aknehoidot & tämä olisi ollut varmasti luottotuote jo silloin! Ihastuin tuotteen vaikutukseen rasvoittuvalla ja tulehtuvalla iholla. Ihon ongelma-alueet rasvoittuu vähemmän ja jo parin viikon käytön jälkeen tulehdusta on nähtävissä vähemmän!
  16. 13.1.2023
    13.1.2023
    Cerave
    Hyvä tuote päivittäiseen kasvojen puhdistukseen. Viikon käytön jälkeen ei suurempia muutoksia ihossa. Voisin ehdottomasti jatkossakin käyttää tätä osana ihonhoitorutiinia! Pakkaus on kätevän pumppupullo, pumpun saa lukittua esim. matkustamisen ajaksi.
  17. 13.1.2023
    13.1.2023
    Ihan ok
    Lyhyen testausajan perusteella tuote vaikutti ihan hyvältä, ei sen kummempaa muutosta parempaan tai huonompaankaan suuntaan ihon kunnossa. Finnit erityisesti leuan alueella on ja pysyvät edelleen sinnikkäästi, mutta niiden ärhäkkyys voi toki johtua mm. stressistäkin.

    Tuotetta on helppo annostella kätevästä pumppupullosta ja on myöskin koostumukseltaan oikein hyvä ja helposti levittyvä. Plussaa hajuttomuudesta.

    Ainut, minkä havaitsin joka kerta tuotetta käyttäessä, oli jonkinasteinen kutina/kuivuuden tunne kasvoilla. Nämäkin "oireet" kyllä yleensä rauhottuivat kosteusvoiteen levittämisen jälkeen. Pieni epäilys toki jäi, että uskaltaako tämän tuotteen käyttöä jatkaa pidempään vai tottuisiko iho kenties tähän pidemmässä käytössä.
  18. 13.1.2023
    13.1.2023
    Pätevä putsari
    Helppokäyttöinen pullo ja tuote vaahtoaa sopivasti, jotta kasvojen peseminen on miellyttävää.
    Käytännössä hajuton, jota moni varmasti arvostaa, mutta itse pitäisin pienestä raikkaasta tuoksustakin.
  19. 12.1.2023
    12.1.2023
    Hajusteeton hyvä puhdistusaine
    Yllätyin positiivisesti, että tämä putsari ei kuivattanut ihoani. Kätevä pumppupullo, ja kiva kun tuote on hajusteeton. Tuote ei lisännyt käytön aikana ainakaan epäpuhtauksia, ja jätti ihon pehmeän tuntuiseksi. Hyvä perus puhdistusaine.
  20. 12.1.2023
    12.1.2023
    Cerave
    Tuote ajaa asiansa ihan hyvin. Alkuun tuli hyvin paljon epäpuhtauksia mutta sen jälkeen ne ovat hävinneet kun käyttää joka ilta.
  21. 12.1.2023
    12.1.2023
    Muutosta parempaan
    Viikon testausajan jälkeen huomasin jo jonkun verran ihon epäpuhtauksien väistymistä. Joten tuote kyllä toimii, mutta dramaattisia muutoksia ei syntynyt näin lyhyessä ajassa. Itselläni on atopiaan taipuva iho, joten hivenen huoletti tuotteen käyttäminen, mutta onneksi ei kuivattanut liikaa. Käytin tuotteen jälkeen kasvovettä ja erittäin kuiville alueille erikseen rasvaisempaan kosteusvoidetta. Muuten käytin Ceraven Blemish Control Geeliä kasvoille.

    Atooppisen ihon kannalta on erittäin hyvä, että tuote on myös hajusteeton ja kätevässä pumppupullossa.
  22. 12.1.2023
    12.1.2023
    Hyvin toimiva tuote
    Pumppupullo kätevä annosteluun ja on riittoisaa. Hajustomuus plussaa. Alussa kuivatti vähän ihoa, mutta ei enää. Iho pysynyt parempana ja aion käyttää tätä myös jatkossa.
  23. 11.1.2023
    11.1.2023
    Hinta-laatusuhde kohdillaan!
    Ensimmäisinä kertoina kuivatti ihoa hieman, mutta muutaman kerran jälkeen sopi hyvinkin iholleni. Plussaa hajusteettomuudesta. Tykkäsin pumppupullosta! Ihoni voi rehellisesti sanottuna paremmin, minulla on akneen taipuva iho ja epäpuhtauksia ei löydy enää paljoa. Tykkäsin ja suosittelen! Erinomainen hinta-laatusuhde.
  24. 11.1.2023
    11.1.2023
    Ihan ok
    Ihan perusputsari epäpuhtaalle iholle. Ei ole tähän mennessä ainakaan pahentanut ihon ongelmia. Haju on hyvin mieto ja kemikaalimainen, koostumus kirkas tasainen geeli. Pakkauksen pumppu vähän vempula, mutta toimii. Voisin ostaa jatkossakin, hyvä tuote hintaluokassaan.
  25. 11.1.2023
    11.1.2023
    Jatkoon!
    Nyt löytyi omalle sekaiholle hyvä putsari. Iho tulee puhtaan tuntuiseksi, mutta ei jää kiristävää kuivaa tunnetta jälkeenpäin. Näin lyhyellä käytöllä (n. 2vko) en vielä ole huomannut eroa ihohuokosissa, mutta silti aion jatkossakin ostaa tätä.
  26. 11.1.2023
    11.1.2023
    Hyvä tuote
    Tuote tuntuu hyvältä iholla ja tuntuu levittyvän hyvin. Ei haise omaan nenään miltään ja pumpun ansiosta on helppo annostella. Tämän lyhyen käytön aikana, ei ainakaan iho ole mennyt pahempaan kuntoon, joten luottoa on, että tämä pidemmällä käytöllä pitää ihon hyvässä kunnossa. Tämä ei myöskään jätä ihoa käytön jälkeen kuivan tuntuiseksi.
  27. 10.1.2023
    10.1.2023
    Erinomainen tuote kasvojen puhdistukseen
    Todella miellyttävä puhdistusaine kokonaisuudessaan. Tuote levittyy hyvin kasvoille ja on helppo huuhdella pois. Pesun jälkeen iho tuntuu puhtaalta mutta ei kuivalta. Plussaa myös siitä, että tuote ei haise juuri millekään ainakaan omaan nenääni.
  28. 10.1.2023
    10.1.2023
    Helppokäyttöinen perusputsari
    Helppokäyttöinen puhdistusgeeli, joka jättää ihon pehmeän ja puhtaan tuntuiseksi. Sekaihoisena en kuitenkaan huomannut, että pienentäisi ihohuokosia tai vähentäisi epäpuhtauksia, ja pintakuivuuttakin esiintyi.
  29. 9.1.2023
    9.1.2023
    Hellä mutta tehokas
    Tehokkaat ainesosat, mutta hellä iholle. Hyvä koostumus, riittoisa ja miellyttävä käyttää. Kun annoin vaikuttaa pari minuuttia kasvoilla, alkoi kirvellä ja polttaa kovasti. Tehoaineet toimivat. Normikäytössä ei ärsytä lainkaan herkkää ihoani.
  30. 7.1.2023
    7.1.2023
    Miellyttävä tuote
    Tuote on miellyttävässä pakkauksessa ja helppo käyttää. Miellyttävä koostumus, joka tuoksuton. Puri alkavaan ihonalaisen finnin kehittymiseen ja poisti kivun jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Ei ole jättänyt ihoa kireäksi käytön jälkeen. Jatkan tuotteen käyttöä nähdäkseni pitemmän aikavälin hyödyt.
  31. 6.1.2023
    6.1.2023
    Puhdistaa hyvin
    Puhdistaa ja pesee meikit hyvin. Jättää ihon pehmeäksi, mutta kuivattaa vähän valmiiksi pintakuivaa ihoa.
  32. 15.12.2022
    15.12.2022
    Toimiva tuote!
    Itselläni on sekaiho eli kuivuutta, rasvaisuutta, mustapäitä ja finnejä. Tämä tuote ei kirvellä vaan putsaa ihon todella tehokkaasti. Iho on ihanan puhtaan tuntuinen pesun jälkeen. :)
  33. 8.11.2022
    8.11.2022
    Akne
    Aloitin käytön pari päivää sitten ja näen jo jonkin verran tuloksia. Vähentää epäpuhtauksia ja supistaa ihohuokosia. Olen kokeillut monia eri akne putsareita mutta tämä on selkeästi parhain kaikista. Minulla on herkkä sekaiho ja aknea, putsari ei kuivata ihoani. Suosittelen!
  34. 31.10.2022
    31.10.2022
    Tujakka
    Aika tujakkaa tavaraa on. Pitää varoa silmänympäryksiä. Tuntuu ettei ainakaan pahimpia isoja finnejä enää niin puske. Pieniä kyllä yhä tulee mutta kipeimmät on poissa. Toki käytän myös muita akne tuotteita mutta tämä on hyvä lisä.

    Vaahtoaa oikein kivasti eikä tarvitse käyttää paljoa, annan aina hetken vaikuttaa ennen pois pesua.
    Ihosta tulee aika natisevan puhdas. Ei jää mitään liukasta tai silikonista pintaa. Huomaa että tosissaan putsaa. Olen myös mielissäni kun iho näyttää kivan raikkaalle eikä esimerkiksi nenä kiillä rasvasta.
  35. 16.10.2022
    16.10.2022
    Akne
    Hyvä tuote. Iho reagoi puhdistumalla. Itselläni hyvin herkkä iho ja tuote aiheutti käytön jälkeen ”polttavaa” tunnetta kasvoilla, mutta näkyvää ärsytystä ei ollut. Tuoksu verrattavissa klooriin. Varmasti hyvä tuote sellaiselle jonka iho ei reagoi niin kuin oma herkkä ihoni. Ei kokemusta pitkästä käytöstä. Itselleni sopii parhaiten sarjan foaming cleanser mistä ihoni tykkää.

CERAVE BLEMISH CONTROL CLEANSER PUHDISTUSGEELI 236 ml

Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
13,50 €
Yksikköhinta 57,20 € / L
Heti saatavilla, toimitusaika 1-3 arkipäivää tai kotiin jopa saman päivän aikana
kpl

Tuotteen kuvaus

Geelimäinen puhdistusaine epäpuhtaalle herkälle iholle ja lievään akneen. CeraVe Blemish Control Cleanser vaahtoava puhdistusgeeli puhdistaa ihon tehokkaasti mutta hellävaraisesti sekä ihoa kuivattamatta. Puhdistuksen ihoa rauhoittava koostumus on suunniteltu ylläpitämään ihon omaa suojamuuria sekä hillitsemään ylimääräistä talineritystä, jolloin iho näyttää välittömästi vähemmän kiiltävältä ja rasvoittuneelta. Pumppupullosta tuotetta on kätevä annostella, vaikka suihkussa.

 

Epäpuhtauksia vähentävä geelipuhdistus

 

CeraVe Blemish Control Cleanser sisältää 2 % salisyylihappoa, joka vähentää epäpuhtauksia ja auttaa puhdistamaan ihohuokoset tehokkaasti. Salisyylihappo lisäksi tekee ihohuokosista vähemmän näkyviä. Ihon kiiltelyä ja ylimääräistä talineritystä hillitsee hektoriittisavi. Salisyylihapon ja saven yhdistelmällä iho saadaan puhdistettua tehokkaasti ilman ihon kuivumista. Niasiiniamidi lisäksi rauhoittaa ihoa ja auttaa vähentämään ihoärsytystä. Ihonsuojamuurin ylläpidosta huolehtii kolme iholle tärkeää keramidia (1,3 6-II). Keramidit huolehtivat lisäksi ihon luonnollisen kosteustasapainon säilymisestä

 

Hajusteeton ja hellävarainen puhdistusgeeli sopii erinomaisesti myös herkälle epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle. Puhdistus jättää ihon ihanan pehmeäksi ja paremman näköiseksi. Ihon kiiltely on selvästi pesun jälkeen vähentynyt ja iho näyttää mattaisemmalta.

Hyvinvoiva ja tehokkaasti puhdistettu iho!

 
Valitse tämä puhdistusgeeli, jos… 

 

  • Sinulla on epäpuhtauksiin taipuvainen ja herkkä iho
  • Sinulla on lievää aknea
  • Sinulla on epäpuhtauksia ja sekaiho
  • Sinulla on epäpuhtauksia ja rasvoittuva iho

 

CeraVe Blemish Control Cleanser -puhdistusgeeli lyhyesti 

 

  • Puhdistaa ihon tehokkaasti mutta hellävaraisesti, ihoa kuivattamatta
  • Vähentää epäpuhtauksia
  • Vähentää huokosten näkyvyyttä
  • Puhdistaa tehokkaasti ihohuokoset
  • Rauhoittaa ihoa
  • Auttaa ylläpitämään ihon omaa suojamuuria
  • Ihon pH:ta kunnioittava koostumus
  • Hajusteeton

 

CeraVe tuoteperhe

 

CeraVe tuotteet tunnetaan koostumuksestaan, joka sisältää kolmen iholle tärkeän keramidin (1, 3 ja 6- II) yhdistelmän. Lisäksi CeraVe -tuotesarja sisältää MVE-teknologian (MultiVesicular Emulsion Technology), joka vapauttaa vaikuttavia ainesosia pitkäkestoisesti. CeraVe tuotteista löydät monipuoliset herkän ihon hoitotuotteet niin kasvoille kuin vartalolle. Puhdistustuotteista löytyy monelle ihotyypille sopiva vaihtoehto ihon puhdistukseen. Kasvojenhoitotuotteissa pitkäkestoisesti kosteuttavat tuotteet löytyvät useammalla eri aurinkosuojakertoimella. CeraVen suositut akneihon tuotteet ovat epäpäuhtaan ihon pelastus!

Vaikuttava aine

Käyttötarkoitus

Annostus

Lääkkeen ottaminen

Vaikutustapa

Haittavaikutukset

Raskaus ja imetys

Säilytys

Ulkonäkö

Tuotteen käyttö

Pudista kasvot aamuin illoin. Levitä puhdistusgeeli kostealle iholle ja hiero kunnes tuote vaahtoaa. Huuhtele huolellisesti vedellä. Viimeistele ihonhoitorutiinisi levittämällä iltaisin kasvoille puhdistuksen jälkeen CeraVe Blemish Control geeliä, joka auttaa vähentämään epäpuhtauksia. Lisäksi voit kosteuttaa ja vahvistaa ihoa CeraVe Facial mosturising lotionilla. Vältä puhdistusgeelin joutumista silmiin. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele runsaalla vedellä.

Tuotteen koostumus

Aqua (water), sodium lauroyl sarcosinate, cocamidopropyl hydroxysultaine, glycerin, niacinamide, salicylic acid, gluconolactone, sodium methyl cocoyl taurate, PEG-150 pentaerythrityl tetrastearate, xanthan gum, sodium benzoate, sodium hydroxide, hectorite, trisodium ethylenediamine disuccinate, sodium lauroyl lactylate, tetrasodium edta, calcium gluconate, ceramide NP, triethyl citrate, caprylyl glycol, ceramide AP, phytosphingosine, cholesterol, hydrolyzed hyaluronic acid, carbomer, benzoic acid, ceramide EOP.

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Produktinformation

Tuotearvostelut (35)

  1. 29.2.2024
    29.2.2024
    Täydellinen
    Sopii hyvin vähän vanhemmalle ongelmaiholle. Ei jätä kasvoja kuivaksi ja näppylät kaikkoavat.
  2. 15.1.2024
    15.1.2024
    Ei auttanut
    Aloitin käyttämisen noin 2 kuukautta sitten. Joka päivä olen käyttänyt tätä muiden tuotteiden ohessa ja ei vaikuttanut yhtään. Finnejä muodostaa lisää ja valmiiksi olleet finnit pysyy punasina.
  3. 13.12.2023
    13.12.2023
    On paras tuote
  4. 22.11.2023
    22.11.2023
    Helpotusta hormonaaliseen akneen
    Tuote todella riittoisa ja helppo käyttää. Naama helppo pestä suihkun yhteydessä & yhdessä blemish control gelin kanssa auttanut huimasti. Vähentänyt ihon epäpuhtauksia näkyvästi.
  5. 17.8.2023
    17.8.2023
    Helt bra
    Jag har inte märkt några under under tiden jag använt denna produkt. Visserligen känns det som om den rengör huden ordentligt, men den torkar även ut min hud så jag vill kanske testa på någon annan motsvarande produkt i stället.
  6. 19.5.2023
    19.5.2023
    Erinomainen puhdistusaine
    Tämä on toinen - pakkaus - jonka ostin eli erittäin riittoisa, hellä, tehokas kasvojen puhdistustuote. Pintakuiva iho ei todellakaan kuivu ja iho ei kiristä pesun jälkeen. Suosittelen lämpimästi!
  7. 1.5.2023
    1.5.2023
    Järjettömän kuivattavaa!
    Aivan liian pesevä omalle epäpuhtaalle öljyiselle/sekaiholleni. Jää kiristävä tunne ja hilseileviä kohtia. En suosittele.
  8. 18.4.2023
    18.4.2023
    Cerave Blemish control
    Todella hyvä tuote. Käytän tätä kainaloiden pesemiseen ja siten olen päässyt eroon deodorantin käytöstä.
  9. 15.4.2023
    15.4.2023
    Herkän ihon hoitoon
    Loisto tuote
  10. 14.3.2023
    14.3.2023
    Taattua ceraveta
    Kahden viikon käytön jälkeen ihoni paheni hetkellisesti. Aine toi kaikki finnit pintaan varsinkin poskissa. Käytin toista tuotetta finnien kukistamiseen tämän lisäksi. Iho alkoi vähitellen rauhoittua ja finnit vähentyi. Huomaan nyt kun olen käyttänyt lähes 3kk että finnit on pienentyneet ja tulee herkemmin ihosta ulos. Kärsin umpikomedoista. Niin toivoisin että tämän sarjan loputkin tuotteet kantautuisi Suomeen. Aineen käyttö vaatii kärsivällisyyttä. Se ei tee ihmeitä muutamassa viikossa vaan pidemmässä käytössä. Pumppupullomuoto on tosi kätevä ja aine vaahtoutuu hyvin kostealla iholla. Tykkään. Aioin käyttää edelleen jos aine lopulta veisi loputkin finnit pois.
  11. 21.2.2023
    21.2.2023
    Nuorelle
    Nuoren akneen taipuvaiselle iholle, erittäin hyvä tuote. Rauhoittanut ihoa suuresti.
  12. 19.1.2023
    19.1.2023
    Cerave
    Hyvä päivittäiseen putsaamiseen tarkoitettu tuote. Mieto tuoksu, hyvä koostumus ja vaahtoaa sopivasti. En huomannut epäpuhtauksien ainakaan lyhyessä ajassa vähenevän.
  13. 17.1.2023
    17.1.2023
    Hyvä
    Hyvä tuote jokapäiväseen käyttöön. Ihoni on puhtaampi.
  14. 14.1.2023
    14.1.2023
    Toimiva putsari BHAlla
    Ceraven puhdistustuotteet ovat ennestään tuttuja ja tämä uutuus toimii erityisen hyvin rasvoittuvalle ja akneiholle. Minun ihoni on tykännyt, että pesuaineessa on salisyylihappoa ja tämä tuote toimii oikein hyvin. Hinta ei kirpaise, joten ostan varmasti uudelleen.
  15. 13.1.2023
    13.1.2023
    Luottotuote akne-iholle
    Olen pari vuotta sitten kärsinyt rajut aknehoidot & tämä olisi ollut varmasti luottotuote jo silloin! Ihastuin tuotteen vaikutukseen rasvoittuvalla ja tulehtuvalla iholla. Ihon ongelma-alueet rasvoittuu vähemmän ja jo parin viikon käytön jälkeen tulehdusta on nähtävissä vähemmän!
  16. 13.1.2023
    13.1.2023
    Cerave
    Hyvä tuote päivittäiseen kasvojen puhdistukseen. Viikon käytön jälkeen ei suurempia muutoksia ihossa. Voisin ehdottomasti jatkossakin käyttää tätä osana ihonhoitorutiinia! Pakkaus on kätevän pumppupullo, pumpun saa lukittua esim. matkustamisen ajaksi.
  17. 13.1.2023
    13.1.2023
    Ihan ok
    Lyhyen testausajan perusteella tuote vaikutti ihan hyvältä, ei sen kummempaa muutosta parempaan tai huonompaankaan suuntaan ihon kunnossa. Finnit erityisesti leuan alueella on ja pysyvät edelleen sinnikkäästi, mutta niiden ärhäkkyys voi toki johtua mm. stressistäkin.

    Tuotetta on helppo annostella kätevästä pumppupullosta ja on myöskin koostumukseltaan oikein hyvä ja helposti levittyvä. Plussaa hajuttomuudesta.

    Ainut, minkä havaitsin joka kerta tuotetta käyttäessä, oli jonkinasteinen kutina/kuivuuden tunne kasvoilla. Nämäkin "oireet" kyllä yleensä rauhottuivat kosteusvoiteen levittämisen jälkeen. Pieni epäilys toki jäi, että uskaltaako tämän tuotteen käyttöä jatkaa pidempään vai tottuisiko iho kenties tähän pidemmässä käytössä.
  18. 13.1.2023
    13.1.2023
    Pätevä putsari
    Helppokäyttöinen pullo ja tuote vaahtoaa sopivasti, jotta kasvojen peseminen on miellyttävää.
    Käytännössä hajuton, jota moni varmasti arvostaa, mutta itse pitäisin pienestä raikkaasta tuoksustakin.
  19. 12.1.2023
    12.1.2023
    Hajusteeton hyvä puhdistusaine
    Yllätyin positiivisesti, että tämä putsari ei kuivattanut ihoani. Kätevä pumppupullo, ja kiva kun tuote on hajusteeton. Tuote ei lisännyt käytön aikana ainakaan epäpuhtauksia, ja jätti ihon pehmeän tuntuiseksi. Hyvä perus puhdistusaine.
  20. 12.1.2023
    12.1.2023
    Cerave
    Tuote ajaa asiansa ihan hyvin. Alkuun tuli hyvin paljon epäpuhtauksia mutta sen jälkeen ne ovat hävinneet kun käyttää joka ilta.
  21. 12.1.2023
    12.1.2023
    Muutosta parempaan
    Viikon testausajan jälkeen huomasin jo jonkun verran ihon epäpuhtauksien väistymistä. Joten tuote kyllä toimii, mutta dramaattisia muutoksia ei syntynyt näin lyhyessä ajassa. Itselläni on atopiaan taipuva iho, joten hivenen huoletti tuotteen käyttäminen, mutta onneksi ei kuivattanut liikaa. Käytin tuotteen jälkeen kasvovettä ja erittäin kuiville alueille erikseen rasvaisempaan kosteusvoidetta. Muuten käytin Ceraven Blemish Control Geeliä kasvoille.

    Atooppisen ihon kannalta on erittäin hyvä, että tuote on myös hajusteeton ja kätevässä pumppupullossa.
  22. 12.1.2023
    12.1.2023
    Hyvin toimiva tuote
    Pumppupullo kätevä annosteluun ja on riittoisaa. Hajustomuus plussaa. Alussa kuivatti vähän ihoa, mutta ei enää. Iho pysynyt parempana ja aion käyttää tätä myös jatkossa.
  23. 11.1.2023
    11.1.2023
    Hinta-laatusuhde kohdillaan!
    Ensimmäisinä kertoina kuivatti ihoa hieman, mutta muutaman kerran jälkeen sopi hyvinkin iholleni. Plussaa hajusteettomuudesta. Tykkäsin pumppupullosta! Ihoni voi rehellisesti sanottuna paremmin, minulla on akneen taipuva iho ja epäpuhtauksia ei löydy enää paljoa. Tykkäsin ja suosittelen! Erinomainen hinta-laatusuhde.
  24. 11.1.2023
    11.1.2023
    Ihan ok
    Ihan perusputsari epäpuhtaalle iholle. Ei ole tähän mennessä ainakaan pahentanut ihon ongelmia. Haju on hyvin mieto ja kemikaalimainen, koostumus kirkas tasainen geeli. Pakkauksen pumppu vähän vempula, mutta toimii. Voisin ostaa jatkossakin, hyvä tuote hintaluokassaan.
  25. 11.1.2023
    11.1.2023
    Jatkoon!
    Nyt löytyi omalle sekaiholle hyvä putsari. Iho tulee puhtaan tuntuiseksi, mutta ei jää kiristävää kuivaa tunnetta jälkeenpäin. Näin lyhyellä käytöllä (n. 2vko) en vielä ole huomannut eroa ihohuokosissa, mutta silti aion jatkossakin ostaa tätä.
  26. 11.1.2023
    11.1.2023
    Hyvä tuote
    Tuote tuntuu hyvältä iholla ja tuntuu levittyvän hyvin. Ei haise omaan nenään miltään ja pumpun ansiosta on helppo annostella. Tämän lyhyen käytön aikana, ei ainakaan iho ole mennyt pahempaan kuntoon, joten luottoa on, että tämä pidemmällä käytöllä pitää ihon hyvässä kunnossa. Tämä ei myöskään jätä ihoa käytön jälkeen kuivan tuntuiseksi.
  27. 10.1.2023
    10.1.2023
    Erinomainen tuote kasvojen puhdistukseen
    Todella miellyttävä puhdistusaine kokonaisuudessaan. Tuote levittyy hyvin kasvoille ja on helppo huuhdella pois. Pesun jälkeen iho tuntuu puhtaalta mutta ei kuivalta. Plussaa myös siitä, että tuote ei haise juuri millekään ainakaan omaan nenääni.
  28. 10.1.2023
    10.1.2023
    Helppokäyttöinen perusputsari
    Helppokäyttöinen puhdistusgeeli, joka jättää ihon pehmeän ja puhtaan tuntuiseksi. Sekaihoisena en kuitenkaan huomannut, että pienentäisi ihohuokosia tai vähentäisi epäpuhtauksia, ja pintakuivuuttakin esiintyi.
  29. 9.1.2023
    9.1.2023
    Hellä mutta tehokas
    Tehokkaat ainesosat, mutta hellä iholle. Hyvä koostumus, riittoisa ja miellyttävä käyttää. Kun annoin vaikuttaa pari minuuttia kasvoilla, alkoi kirvellä ja polttaa kovasti. Tehoaineet toimivat. Normikäytössä ei ärsytä lainkaan herkkää ihoani.
  30. 7.1.2023
    7.1.2023
    Miellyttävä tuote
    Tuote on miellyttävässä pakkauksessa ja helppo käyttää. Miellyttävä koostumus, joka tuoksuton. Puri alkavaan ihonalaisen finnin kehittymiseen ja poisti kivun jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Ei ole jättänyt ihoa kireäksi käytön jälkeen. Jatkan tuotteen käyttöä nähdäkseni pitemmän aikavälin hyödyt.
  31. 6.1.2023
    6.1.2023
    Puhdistaa hyvin
    Puhdistaa ja pesee meikit hyvin. Jättää ihon pehmeäksi, mutta kuivattaa vähän valmiiksi pintakuivaa ihoa.
  32. 15.12.2022
    15.12.2022
    Toimiva tuote!
    Itselläni on sekaiho eli kuivuutta, rasvaisuutta, mustapäitä ja finnejä. Tämä tuote ei kirvellä vaan putsaa ihon todella tehokkaasti. Iho on ihanan puhtaan tuntuinen pesun jälkeen. :)
  33. 8.11.2022
    8.11.2022
    Akne
    Aloitin käytön pari päivää sitten ja näen jo jonkin verran tuloksia. Vähentää epäpuhtauksia ja supistaa ihohuokosia. Olen kokeillut monia eri akne putsareita mutta tämä on selkeästi parhain kaikista. Minulla on herkkä sekaiho ja aknea, putsari ei kuivata ihoani. Suosittelen!
  34. 31.10.2022
    31.10.2022
    Tujakka
    Aika tujakkaa tavaraa on. Pitää varoa silmänympäryksiä. Tuntuu ettei ainakaan pahimpia isoja finnejä enää niin puske. Pieniä kyllä yhä tulee mutta kipeimmät on poissa. Toki käytän myös muita akne tuotteita mutta tämä on hyvä lisä.

    Vaahtoaa oikein kivasti eikä tarvitse käyttää paljoa, annan aina hetken vaikuttaa ennen pois pesua.
    Ihosta tulee aika natisevan puhdas. Ei jää mitään liukasta tai silikonista pintaa. Huomaa että tosissaan putsaa. Olen myös mielissäni kun iho näyttää kivan raikkaalle eikä esimerkiksi nenä kiillä rasvasta.
  35. 16.10.2022
    16.10.2022
    Akne
    Hyvä tuote. Iho reagoi puhdistumalla. Itselläni hyvin herkkä iho ja tuote aiheutti käytön jälkeen ”polttavaa” tunnetta kasvoilla, mutta näkyvää ärsytystä ei ollut. Tuoksu verrattavissa klooriin. Varmasti hyvä tuote sellaiselle jonka iho ei reagoi niin kuin oma herkkä ihoni. Ei kokemusta pitkästä käytöstä. Itselleni sopii parhaiten sarjan foaming cleanser mistä ihoni tykkää.
Markkinoija/myyntiluvanhaltija: L'Oreal Finland