Yliopiston Apteekki

Tervetuloa asioimaan Yliopiston Apteekin uudistuneeseen verkkokauppaan

Olemme täällä sinua varten vuoden jokaisena päivänä ja verkossa pääset apteekkiin kellon ympäri. Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman tuotteita terveyteen, hyvinvointiin sekä kauneuteen. Asiantuntijamme ovat apunasi chatissa klo 7-24 ja puhelinpalvelussa ympäri vuorokauden. Verkkokaupastamme voit tilata tuotteet helposti kotiovelle tai pikanoudolla lähimpään Yliopiston Apteekkiin jopa tunnissa.

Tekemällä ostoksesi meillä teet samalla hyvää koko yhteiskunnalle, koska tuottomme käytetään vuosittain koulutukseen ja tutkimukseen.

Pikanouto jopa tunnissa
Tilaa verkosta ja nouda apteekista

Nopea toimitus
Kaikkialle Suomeen 1-5 arkipäivässä

Kulutonta maksuaikaa 14 vrk
Osta nyt ja maksa myöhemmin

Bonusta jopa 8 %
Uniikki-asiakkaana saat aina parhaat rahanarvoiset edut

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Jotta löytäisit helposti ja nopeasti vastaukset kysymyksiisi Yliopiston Apteekista olemme keränneet sivulle vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin!

Lue lisää

Parasta palvelua 24/7

Asiantuntijamme palvelevat chatissa joka päivä 7-24 ja puhelimitse olemme tavoitettavissa 24 h vuorokaudessa. Myös apteekkimme palvelevat laajoilla aukioloilla.

Katso yhteystiedot

Suomen laajin valikoima

Verkkokauppamme valikoimasta löydät yli 16 000 tuotetta terveyteen, hyvinvointiin ja kauneuteen. Toimitamme kaikkialle Suomeen 1-5 arkipäivässä - myös suoraan kotiovelle.

Tutustu tuotemerkkeihin