Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous

Monivitamiini- ja hivenainetabletti erityisesti aikuisten tarpeisiin. Multivita Plussassa on monipuolisesti vitamiineja ja hivenaineita, erityisesti näkökyvylle tärkeää A-vitamiinia, lihasten normaalia toimintaa edistävää magnesiumia sekä vastustuskykyä edistävää foolihappoa. Multivita Plus on helppokäyttöinen: 1 tabletti päivässä riittää. Laktoositon, gluteeniton ja hiivaton. Ravintolisä.

Vaikuttava aine

Käyttötarkoitus

Annostus

Lääkkeen ottaminen

Vaikutustapa

Haittavaikutukset

Raskaus ja imetys

Säilytys

Ulkonäkö

Tuotteen käyttö

1 tabletti päivässä. Ei suositella raskaana oleville A-vitamiinin vuoksi. Ei lasten ulottuville. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 1 tabletti sisältää: A-vitamiini 300 mikrog (38 %), B1-vitamiini 1,4 mg (127 %), B2-vitamiini 1,6 mg (114 %), niasiini (B3) 15 mg (94 %), pantoteenihappo (B5) 4 mg (67 %), B6-vitamiini 2,2 mg (157 %), B12-vitamiini 3 mikrog (120 %), foolihappo 400 mikrog (200 %), D-biotiini 30 mikrog (60 %), C-vitamiini 75 mg (94 %), D3-vitamiini 10 mikrog (200 %), E-vitamiini 10 mg (83 %), magnesium 120 mg (32 %), sinkki 15 mg (150 %), jodi 150 mikrog (100 %), mangaani 2,5 mg (125 %), kromi 30 mikrog (75 %), seleeni 50 mikrog (91 %). Suluissa %-osuus vuorokautisen saannin vertailuarvosta. Ainesosat: täyteaine (mikrokiteinen selluloosa, dikalsiumfosfaatti), magnesiumoksidi, askorbiinihappo, DL-alfa-tokoferyyliasetaatti, kiinteyttämisaine (talkki, rasvahappojen magnesiumsuolat), sinkkioksidi, nikotiiniamidi, L-selenometioniini (ent. natriumselenaatti) mangaanisulfaatti, kalsium-D-pantotenaatti, kolekalsiferoli, retinyyliasetaatti, syanokobalamiini, paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), pyridoksiinihydrokloridi, kiillotusaine (etyyliselluloosa, hydroksipropyylimetyyliselluloosa, glyseroli), tiamiinimononitraatti, riboflaviini, pteroyylimonoglutamiinihappo, kaliumjodidi, kromi(III)kloridi, D-biotiini.

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Produkt information

Multivitamin- och mineralämnespreparat. Laktos-, gluten- och jästfri. Kosttillskott.

Användning

1 tablett dagligen. Förvaras utom räckhåll för små barn. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad och balanserad kost eller sunda levnadsvanor. Den rekommenderade dagliga dosen får inte överskridas.

Innehåll

Dygnsdosen, 1 tablett innehåller: A-vitamin 300 µg (38 %*), D3-vitamin 10 µg (200 %*), E-vitamin 10 mg (83 %*), B1-vitamin 1,4 mg (127 %*), B2-vitamin 1,6 mg (114 %*), niacin (B3) 15 mg (94 %*), pantotensyra (B5) 4 mg (67 %*), B6-vitamin 2,2 mg (157 %*), folsyra 400 µg (200 %*), B12-vitamin 3 µg (120 %*), biotin 30 µg (60 %*), C-vitamin 75 mg (94 %*), magnesium 120 mg (32 %*), jod 150 µg (100 %*), zink 15 mg (150 %*), mangan 2,5 mg (125 %*), selen 50 µg (91 %*), krom 30 µg (75 %*)

*av referensvärdet för det dagliga intaget

Ingredienser: fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa, dikalciumfosfat), magnesiumoxid, askorbinsyra, DL-alfa-tokoferylacetat, ytbehandlingsmedel (talk, magnesiumsalter av fettsyror, etylcellulosa, hydroxipropylmetylcellulosa, glycerol), zinkoxid, nikotinamid, mangansulfat, natriumselenat, kalcium-D-pantotenat, kolekalciferol, retinylacetat, cyanokobalamin, klumpförebyggande medel (kiseldioxid), pyridoxinhydroklorid, tiaminmononitrat, riboflavin, pteroylmonoglutaminsyra, kaliumjodid, krom(III)klorid, D-biotin.

Innehavaren av försäljningstillstånd/marknadsföraren ansvarar för att produktinformationen är korrekt.

Tuotearvostelut (37)

 1. hyvä tuote
  itsekin syöny tuota vuosi kausia ja ei ole valittamista pysyy todellakin taudit poissa eikä haise pahalle nyt pitkän tauon jälkeen eka purkki menossa
 2. Paras multivitamiini
  Parhaan ja monipuolisimman koostumuksen monivitamiini mitä olen löytänyt. Käyttänyt jo varmaan 10 vuotta. 2020 vaihtui vielä yksi ainesosa paremmin imeytyvään, joten mukavaa kehitystä! Yhtään ei haittaa että se toi samalla pienen hajun. Kyseessä terveysvalmiste - ei karamelli
 3. Hyvä vitamiini
  Monta vuotta syönyt ja hyvä tuote on, tabletteihin on tullut kyllä vähemmän miellyttävä tuoksu, mutta ei se haise kuin avattaessa. Eikä sitä jätetä suuhun pyörimään, joten mausta en edes tiedä eikä kiinnosta tietää.
 4. Haju
  Tuote haisee pahalle.
 5. Erinomaista tuotekehitystyötä
  Hienoa että tehoton ainesosa vaidettiin vuodelle 2020 hyvin imeytyvään! Ei mitään merkitystä että se toi mukanaan pienen tuoksun. Tämä ei ole hajuvesi vaan terveystuote :-) Ja todellisuudessa tuo tuoksu on merkittävä vain muutamalla ensimmäisellä avauskerralla.
 6. Rautaiselle sopiva
  Luottotuotteeni, jossa on kaikki tarpeelliset vitamiinit ja hivenaineet, muttei lisättyä rautaa kuten useissa monivitamiineissa. Korkean hemoglobiinin vuoksi en tarvitse rautalisää ja kierränkin naisille suunnatut vitamiinit kaukaa. Tätä ostan jatkossakin
 7. Älkää vahingossakaan ostatko tätä
  Rahat meni Kankkulan kaivoon kun hankin uuden purkin Multivita Plus 200 kpl. Purkin kun avasi, löyhkä oli järkyttävä. Ehdin jakaa tabletin 4 viikon dosettiin, mutta muutaman tunnin päästä koko kämppä löyhkäsi tuolle yrjöttävälle aineelle. Dosentti piti purkaa lääkkeistä ja pestä, jotta siihen voi jakaa muut lääkkeet. Orion laittaa tuotteitaan tuttua tuotetta tarjouksiin, mutta ei puhu koostumuksen muutoksesta mitään. Olenpa jatkossa hyvin kriittinen Orionin tuotteiden kanssa. Iso lääketehdas, ei luulisi olevan varaa tällaisiin vedätyksiin kuluttajien kanssa.
 8. Järkyttävä haju
  Tuotteen haju on muutoksen jälkeen jotain täysin järkyttävää. Oksettavan kuvottava, vastenmielinen löyhkä. Lapset kysyvät mikä asunnossa haisee vaikka purkki on kaapissa suljettuna. En voi ymmärtää miten tällainen voi mennä laadunvalvonnasta Orionilla läpi.
 9. Suoraan madcook jaksosta
  Mitä ihmettä siellä tehtaalla on touhuttu? Tämä on ollut hyvä vitamiininappi jo vuosikymmeniä.
  \
  Onko tehtaalla pidetty pikkujoulut, vai miksi tämä viimeisin satsi haisee ihan darra-aamulle?
 10. Ei voi syödä hajun takia
  Komppaan edellisiä, nämä haisevat aivan järkyttävälle ja pariinkin muovipussiin kiedottuina haju tulvii läpi. Varmaan alkaa pinttyä kohta ruokakaappiinkin. Oksettavaa, nämä lähtevät joko roskiin tai eteenpäin. 200 kpl on vähän sääli hävittää, mutta en ymmärrä miten Orionilla pystytään edes olemaan tämän tuotteen linjastolla töissä ja sanomaan pokalla, että kyllä nämä kelpaavat. Sitä paitsi ostin tuotteen vahingossa, kun luulin tätä Forteksi (nyt tiedän olla erehtymättä jatkossa, mutta pakkauksetkin saisivat olla selkeämmin erilaiset ja kertoa, mikä ominaisuus tuotteet oikeasti erottaa toisistaan).
 11. Vitamiinit ovat varmaan kohdallaan
  Haisee ihan hirveälle. Haisee myös pakkauksen läpi. Ihan oikeasti, johonkin pitää laittaa raja kuinka pahalle tällainen ravintolisä saa haista. Jos olisi elämääylläpitävästä lääkkeestä kyse voisin sulattaa tälläisen negatiivisen piirteen mutta nyt on raja tullut vastaan. Tehkää jotain Orionilla.
 12. Haju on oksettava!
  Purkin kun aukaisee haju on todella järkyttävä. Löyhkä on kamalan paha ja hyvin voimakas. Tämä oli ennen luottotuote. On todettava, että tablettien uudistus on mennyt täydellisesti pieleen. En osta uudelleen enkä suosittele. Näin pahalta haisevia vitamiineja ei tee mieli laittaa suuhun. Rahat meni hukkaan.
 13. Pidän Multivita Plus tuotteen laatua todella huonona.
  Tätä ei voi jakaa dosettiin muiden lääkkeiden kanssa, tämän väri muuttuu ja tabletti alkaa murentua. Sen sijaan Forte säilyy sellaisena kuin sen laittaa 2 viikkoa dosetissa. Ostin tätä Multivita Plus viimeksi. Vaikuttaa laadultaan joltakin halpatuotteelta verrattuna Multivita forteen.
  \
 14. Haju on järkyttävä
  Tablettien haju on muuttunut kamalaksi, mätääntyneen haju. En osta enää.
 15. Tuote ennen 4/5, nyt hajun takia 1/5
  Tuote oli vakio-ostos ennen. Nyt ovat uudistaneet reseptiä? Haju on oksettava jo pelkästään kun avaa kaapin, missä purkki on. Täytyy etsiä korvaavaa tuotetta.
 16. kamala haju
  kannattaisi varmaan antaa palautetta valmistajalle
 17. Haisee
  Löyhkä on mitä kamalinta. En osta toista kertaa. Harmittaa kun ostin. Pakkohan ne on syödä vaikka haluaisin heittää pois ne
 18. Hajun vuoksi jää ostamatta
  Olisi pitänyt lukea uusimpia arvioita ennen ostoa. Pakkaus on riittoisa ja sisältää hyvin vitamiineja ja hivenaineita. Tablettien haju muistuttaa kuitenkin mädän kananmunan hajua, minkä vuoksi tablettia ottaessa täytyy pidättää hengitystä. En ostaisi toista kertaa.
 19. Kamala haju, onkohan syötäviä?
  Olen ennenkin ostanut, mutta viimeisin purkillinen haisee kamalalta.
 20. Järkyttävä haju!
  Aivan kauhean hajuisia. Kaapin kun avaa, niin jo löyhähtää, saati sitten kun purkin avaa. Hyi!
 21. haisee
  Tehosta en tiedä, mutta harvinaisen vastenmielinen haju. Se jää leijumaan suuhun ja ilmaan. Tuskin ostan toiste.
 22. Kauhea haju 2020
  Syönyt usamman vuoden, mutta heinäkuussa ostin 100 kpl purkin, ja ne haisevat niin kamalalle, että en suuhuni laita. En tule koskaan enää ostamaan tätä.
 23. Hyvä tuote, paha haju ja maku
  Olen syönyt näitä nappeja jo monta vuotta. Aina on ollut hieman pahan makuinen, mutta nyt viimeisimmässä purkissa paljon vahvempi haju ja maku, minkä vuoksi taidan kokeilla ensi kerralla jotain toista tuotetta.
 24. Hyvä hinta-laatu
  Sisältää jodin ja seleenin, joita ei monessa muussa tabletissa olekaan. Riittoisa, alle 2 purkkia vuodessa menee jos syö vuoden ympäri. Nyt oli viimeksi outo haju ja maku tabletissa, koko purkki haisee pahalta kun avaa. Tabletti myös maistuu pahalta kun laittaa suuhun, jää jälkimaku vaikka ottaa mehun kanssa.. Ei haise normaalilta vitamiinilta, kun ennen avatessa tuli vain sellainen perus vitamiinitabletin haju. En tiedä kuuluuko tässä olla kosteudenpoistaja, tästä purkista se puuttui.
 25. Ensiluokkainen
  Yhdestä tabletista kaikki tarvittava. Ei voi olla helpompaa.
 26. hyvä
  oon käyttäny tätä tuotetta syksyisin ja talvisin eikä oo flunssaa tullu erinomainen suosittelen
 27. Hyvä erittäin
  Erittäin hyvä ollut,siinä on kaikki perus vitamiinit!! Ostan kyllä aina lisää.
 28. Loistava ravintolisä
  Yksi tabletti päivässä! Loistava ravintolisä, kaikki tarpeellinen kokonaiseen ruokaympyrään. Pysyy taudit poissa ja edistää vireyttä näin syksyllä.
 29. Erinomainen hinta-laatu -suhde.
  Olen käyttänyt säännöllisesti syksyisin ja talvisin, ja hyvin on vastustuskyky pysynyt yllä. Tämä on vitamiinipatteri, jossa kaikki tarvittava saatavilla yhdellä kertaa.
 30. Edullinen ja hyvä tuote.
  Mainio valmiste. Olen käyttänyt tuotetta jo useita vuosia enkä vaihda muuhun valmisteeseen.
 31. Hyvä tuote, jossa on tärkeä A-vitamiini ja jodi. Ilman rautaa.
  Minun mielestäni tämä on tosi hyvä monivitamiini valmiste.Jatkuva raudan yliannos voi olla vaarallinen.
  \
  Ja Multivitassa ei ole rautaa, joten sitä voinee ihan turvallisesti ottaa.
  \
  Hinta-laatusuhde tosi hyvä.
  \
  Suosittelen ehdottomasti!
 32. Tärkeimmät vitamiinit yhdessä tabletissa
  -
 33. Kätevä perusmonivitamiinivalmiste
  Riittävät pitoisuudet ja kattava sisältö tarpeellisia vitamiineja ja hivenaineita. Edullisempaa kuin ostaa ja napsia eri pillerit. Tabletin koko sopiva, mutta helppo myös pureksia jos tarpeen.
 34. Hyvä perusmonivitamiini
  Hyvä ja edullinen monivitamiinitabletti, josta saa kaikki tarvittavat vitamiinit. Riittoisa purkki ja helposti nieltävät tabletit.
 35. Edullinen ja monipuolinen
  Sopii kiireiselle ja urheilevalle vitamiiniliäksi monipuolisen ruuan lisänä. Edullinen ja kätevä purkki, josta tosin kannen kiinnike alkaa hajota tablettien loppupuolella.
 36. Hyvä ja monipuolinen
  Tästä valmisteesta saa tosi laajasti kaikki vitamiinit ja hivenaineet. Se on kätevää, kun ei tarvitse kuin yhden valmisteen. Ostan aina tämän 200 kpl purkin, kun niitä kuitenkin menee joka päivä yksi. Olen muutamaa muuta valmistetta kokeillut ja tämä on ollut paras.
 37. 5 tähteä
  Monipuolinen vitamiini, josta saan päivittäiset vitamiinit yhdellä tabletilla.

MULTIVITA PLUS TABL 200 KPL

MULTIVITA PLUS TABL 200 KPL

Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
Tarjoushinta 19,47 € Normaalihinta 22,90 €
Yksikköhinta 0,11 € / KPL

Tarjous voimassa 30.9.2021 asti

Tarjous voimassa 30.9. asti.

kpl
 • Tilaa netistä, nouda jopa tunnissa
 • Osta nyt, maksa myöhemmin
 • Kirjaudu sisään, kerrytä bonusrahaa jopa 8 %

Monivitamiini- ja hivenainetabletti erityisesti aikuisten tarpeisiin. Multivita Plussassa on monipuolisesti vitamiineja ja hivenaineita, erityisesti näkökyvylle tärkeää A-vitamiinia, lihasten normaalia toimintaa edistävää magnesiumia sekä vastustuskykyä edistävää foolihappoa. Multivita Plus on helppokäyttöinen: 1 tabletti päivässä riittää. Laktoositon, gluteeniton ja hiivaton. Ravintolisä.

Vaikuttava aine

Käyttötarkoitus

Annostus

Lääkkeen ottaminen

Vaikutustapa

Haittavaikutukset

Raskaus ja imetys

Säilytys

Ulkonäkö

Tuotteen käyttö

1 tabletti päivässä. Ei suositella raskaana oleville A-vitamiinin vuoksi. Ei lasten ulottuville. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 1 tabletti sisältää: A-vitamiini 300 mikrog (38 %), B1-vitamiini 1,4 mg (127 %), B2-vitamiini 1,6 mg (114 %), niasiini (B3) 15 mg (94 %), pantoteenihappo (B5) 4 mg (67 %), B6-vitamiini 2,2 mg (157 %), B12-vitamiini 3 mikrog (120 %), foolihappo 400 mikrog (200 %), D-biotiini 30 mikrog (60 %), C-vitamiini 75 mg (94 %), D3-vitamiini 10 mikrog (200 %), E-vitamiini 10 mg (83 %), magnesium 120 mg (32 %), sinkki 15 mg (150 %), jodi 150 mikrog (100 %), mangaani 2,5 mg (125 %), kromi 30 mikrog (75 %), seleeni 50 mikrog (91 %). Suluissa %-osuus vuorokautisen saannin vertailuarvosta. Ainesosat: täyteaine (mikrokiteinen selluloosa, dikalsiumfosfaatti), magnesiumoksidi, askorbiinihappo, DL-alfa-tokoferyyliasetaatti, kiinteyttämisaine (talkki, rasvahappojen magnesiumsuolat), sinkkioksidi, nikotiiniamidi, L-selenometioniini (ent. natriumselenaatti) mangaanisulfaatti, kalsium-D-pantotenaatti, kolekalsiferoli, retinyyliasetaatti, syanokobalamiini, paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), pyridoksiinihydrokloridi, kiillotusaine (etyyliselluloosa, hydroksipropyylimetyyliselluloosa, glyseroli), tiamiinimononitraatti, riboflaviini, pteroyylimonoglutamiinihappo, kaliumjodidi, kromi(III)kloridi, D-biotiini.

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Produkt information

Multivitamin- och mineralämnespreparat. Laktos-, gluten- och jästfri. Kosttillskott.

Användning

1 tablett dagligen. Förvaras utom räckhåll för små barn. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad och balanserad kost eller sunda levnadsvanor. Den rekommenderade dagliga dosen får inte överskridas.

Innehåll

Dygnsdosen, 1 tablett innehåller: A-vitamin 300 µg (38 %*), D3-vitamin 10 µg (200 %*), E-vitamin 10 mg (83 %*), B1-vitamin 1,4 mg (127 %*), B2-vitamin 1,6 mg (114 %*), niacin (B3) 15 mg (94 %*), pantotensyra (B5) 4 mg (67 %*), B6-vitamin 2,2 mg (157 %*), folsyra 400 µg (200 %*), B12-vitamin 3 µg (120 %*), biotin 30 µg (60 %*), C-vitamin 75 mg (94 %*), magnesium 120 mg (32 %*), jod 150 µg (100 %*), zink 15 mg (150 %*), mangan 2,5 mg (125 %*), selen 50 µg (91 %*), krom 30 µg (75 %*)

*av referensvärdet för det dagliga intaget

Ingredienser: fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa, dikalciumfosfat), magnesiumoxid, askorbinsyra, DL-alfa-tokoferylacetat, ytbehandlingsmedel (talk, magnesiumsalter av fettsyror, etylcellulosa, hydroxipropylmetylcellulosa, glycerol), zinkoxid, nikotinamid, mangansulfat, natriumselenat, kalcium-D-pantotenat, kolekalciferol, retinylacetat, cyanokobalamin, klumpförebyggande medel (kiseldioxid), pyridoxinhydroklorid, tiaminmononitrat, riboflavin, pteroylmonoglutaminsyra, kaliumjodid, krom(III)klorid, D-biotin.

Innehavaren av försäljningstillstånd/marknadsföraren ansvarar för att produktinformationen är korrekt.

Tuotearvostelut (37)

 1. hyvä tuote
  itsekin syöny tuota vuosi kausia ja ei ole valittamista pysyy todellakin taudit poissa eikä haise pahalle nyt pitkän tauon jälkeen eka purkki menossa
 2. Paras multivitamiini
  Parhaan ja monipuolisimman koostumuksen monivitamiini mitä olen löytänyt. Käyttänyt jo varmaan 10 vuotta. 2020 vaihtui vielä yksi ainesosa paremmin imeytyvään, joten mukavaa kehitystä! Yhtään ei haittaa että se toi samalla pienen hajun. Kyseessä terveysvalmiste - ei karamelli
 3. Hyvä vitamiini
  Monta vuotta syönyt ja hyvä tuote on, tabletteihin on tullut kyllä vähemmän miellyttävä tuoksu, mutta ei se haise kuin avattaessa. Eikä sitä jätetä suuhun pyörimään, joten mausta en edes tiedä eikä kiinnosta tietää.
 4. Haju
  Tuote haisee pahalle.
 5. Erinomaista tuotekehitystyötä
  Hienoa että tehoton ainesosa vaidettiin vuodelle 2020 hyvin imeytyvään! Ei mitään merkitystä että se toi mukanaan pienen tuoksun. Tämä ei ole hajuvesi vaan terveystuote :-) Ja todellisuudessa tuo tuoksu on merkittävä vain muutamalla ensimmäisellä avauskerralla.
 6. Rautaiselle sopiva
  Luottotuotteeni, jossa on kaikki tarpeelliset vitamiinit ja hivenaineet, muttei lisättyä rautaa kuten useissa monivitamiineissa. Korkean hemoglobiinin vuoksi en tarvitse rautalisää ja kierränkin naisille suunnatut vitamiinit kaukaa. Tätä ostan jatkossakin
 7. Älkää vahingossakaan ostatko tätä
  Rahat meni Kankkulan kaivoon kun hankin uuden purkin Multivita Plus 200 kpl. Purkin kun avasi, löyhkä oli järkyttävä. Ehdin jakaa tabletin 4 viikon dosettiin, mutta muutaman tunnin päästä koko kämppä löyhkäsi tuolle yrjöttävälle aineelle. Dosentti piti purkaa lääkkeistä ja pestä, jotta siihen voi jakaa muut lääkkeet. Orion laittaa tuotteitaan tuttua tuotetta tarjouksiin, mutta ei puhu koostumuksen muutoksesta mitään. Olenpa jatkossa hyvin kriittinen Orionin tuotteiden kanssa. Iso lääketehdas, ei luulisi olevan varaa tällaisiin vedätyksiin kuluttajien kanssa.
 8. Järkyttävä haju
  Tuotteen haju on muutoksen jälkeen jotain täysin järkyttävää. Oksettavan kuvottava, vastenmielinen löyhkä. Lapset kysyvät mikä asunnossa haisee vaikka purkki on kaapissa suljettuna. En voi ymmärtää miten tällainen voi mennä laadunvalvonnasta Orionilla läpi.
 9. Suoraan madcook jaksosta
  Mitä ihmettä siellä tehtaalla on touhuttu? Tämä on ollut hyvä vitamiininappi jo vuosikymmeniä.
  \
  Onko tehtaalla pidetty pikkujoulut, vai miksi tämä viimeisin satsi haisee ihan darra-aamulle?
 10. Ei voi syödä hajun takia
  Komppaan edellisiä, nämä haisevat aivan järkyttävälle ja pariinkin muovipussiin kiedottuina haju tulvii läpi. Varmaan alkaa pinttyä kohta ruokakaappiinkin. Oksettavaa, nämä lähtevät joko roskiin tai eteenpäin. 200 kpl on vähän sääli hävittää, mutta en ymmärrä miten Orionilla pystytään edes olemaan tämän tuotteen linjastolla töissä ja sanomaan pokalla, että kyllä nämä kelpaavat. Sitä paitsi ostin tuotteen vahingossa, kun luulin tätä Forteksi (nyt tiedän olla erehtymättä jatkossa, mutta pakkauksetkin saisivat olla selkeämmin erilaiset ja kertoa, mikä ominaisuus tuotteet oikeasti erottaa toisistaan).
 11. Vitamiinit ovat varmaan kohdallaan
  Haisee ihan hirveälle. Haisee myös pakkauksen läpi. Ihan oikeasti, johonkin pitää laittaa raja kuinka pahalle tällainen ravintolisä saa haista. Jos olisi elämääylläpitävästä lääkkeestä kyse voisin sulattaa tälläisen negatiivisen piirteen mutta nyt on raja tullut vastaan. Tehkää jotain Orionilla.
 12. Haju on oksettava!
  Purkin kun aukaisee haju on todella järkyttävä. Löyhkä on kamalan paha ja hyvin voimakas. Tämä oli ennen luottotuote. On todettava, että tablettien uudistus on mennyt täydellisesti pieleen. En osta uudelleen enkä suosittele. Näin pahalta haisevia vitamiineja ei tee mieli laittaa suuhun. Rahat meni hukkaan.
 13. Pidän Multivita Plus tuotteen laatua todella huonona.
  Tätä ei voi jakaa dosettiin muiden lääkkeiden kanssa, tämän väri muuttuu ja tabletti alkaa murentua. Sen sijaan Forte säilyy sellaisena kuin sen laittaa 2 viikkoa dosetissa. Ostin tätä Multivita Plus viimeksi. Vaikuttaa laadultaan joltakin halpatuotteelta verrattuna Multivita forteen.
  \
 14. Haju on järkyttävä
  Tablettien haju on muuttunut kamalaksi, mätääntyneen haju. En osta enää.
 15. Tuote ennen 4/5, nyt hajun takia 1/5
  Tuote oli vakio-ostos ennen. Nyt ovat uudistaneet reseptiä? Haju on oksettava jo pelkästään kun avaa kaapin, missä purkki on. Täytyy etsiä korvaavaa tuotetta.
 16. kamala haju
  kannattaisi varmaan antaa palautetta valmistajalle
 17. Haisee
  Löyhkä on mitä kamalinta. En osta toista kertaa. Harmittaa kun ostin. Pakkohan ne on syödä vaikka haluaisin heittää pois ne
 18. Hajun vuoksi jää ostamatta
  Olisi pitänyt lukea uusimpia arvioita ennen ostoa. Pakkaus on riittoisa ja sisältää hyvin vitamiineja ja hivenaineita. Tablettien haju muistuttaa kuitenkin mädän kananmunan hajua, minkä vuoksi tablettia ottaessa täytyy pidättää hengitystä. En ostaisi toista kertaa.
 19. Kamala haju, onkohan syötäviä?
  Olen ennenkin ostanut, mutta viimeisin purkillinen haisee kamalalta.
 20. Järkyttävä haju!
  Aivan kauhean hajuisia. Kaapin kun avaa, niin jo löyhähtää, saati sitten kun purkin avaa. Hyi!
 21. haisee
  Tehosta en tiedä, mutta harvinaisen vastenmielinen haju. Se jää leijumaan suuhun ja ilmaan. Tuskin ostan toiste.
 22. Kauhea haju 2020
  Syönyt usamman vuoden, mutta heinäkuussa ostin 100 kpl purkin, ja ne haisevat niin kamalalle, että en suuhuni laita. En tule koskaan enää ostamaan tätä.
 23. Hyvä tuote, paha haju ja maku
  Olen syönyt näitä nappeja jo monta vuotta. Aina on ollut hieman pahan makuinen, mutta nyt viimeisimmässä purkissa paljon vahvempi haju ja maku, minkä vuoksi taidan kokeilla ensi kerralla jotain toista tuotetta.
 24. Hyvä hinta-laatu
  Sisältää jodin ja seleenin, joita ei monessa muussa tabletissa olekaan. Riittoisa, alle 2 purkkia vuodessa menee jos syö vuoden ympäri. Nyt oli viimeksi outo haju ja maku tabletissa, koko purkki haisee pahalta kun avaa. Tabletti myös maistuu pahalta kun laittaa suuhun, jää jälkimaku vaikka ottaa mehun kanssa.. Ei haise normaalilta vitamiinilta, kun ennen avatessa tuli vain sellainen perus vitamiinitabletin haju. En tiedä kuuluuko tässä olla kosteudenpoistaja, tästä purkista se puuttui.
 25. Ensiluokkainen
  Yhdestä tabletista kaikki tarvittava. Ei voi olla helpompaa.
 26. hyvä
  oon käyttäny tätä tuotetta syksyisin ja talvisin eikä oo flunssaa tullu erinomainen suosittelen
 27. Hyvä erittäin
  Erittäin hyvä ollut,siinä on kaikki perus vitamiinit!! Ostan kyllä aina lisää.
 28. Loistava ravintolisä
  Yksi tabletti päivässä! Loistava ravintolisä, kaikki tarpeellinen kokonaiseen ruokaympyrään. Pysyy taudit poissa ja edistää vireyttä näin syksyllä.
 29. Erinomainen hinta-laatu -suhde.
  Olen käyttänyt säännöllisesti syksyisin ja talvisin, ja hyvin on vastustuskyky pysynyt yllä. Tämä on vitamiinipatteri, jossa kaikki tarvittava saatavilla yhdellä kertaa.
 30. Edullinen ja hyvä tuote.
  Mainio valmiste. Olen käyttänyt tuotetta jo useita vuosia enkä vaihda muuhun valmisteeseen.
 31. Hyvä tuote, jossa on tärkeä A-vitamiini ja jodi. Ilman rautaa.
  Minun mielestäni tämä on tosi hyvä monivitamiini valmiste.Jatkuva raudan yliannos voi olla vaarallinen.
  \
  Ja Multivitassa ei ole rautaa, joten sitä voinee ihan turvallisesti ottaa.
  \
  Hinta-laatusuhde tosi hyvä.
  \
  Suosittelen ehdottomasti!
 32. Tärkeimmät vitamiinit yhdessä tabletissa
  -
 33. Kätevä perusmonivitamiinivalmiste
  Riittävät pitoisuudet ja kattava sisältö tarpeellisia vitamiineja ja hivenaineita. Edullisempaa kuin ostaa ja napsia eri pillerit. Tabletin koko sopiva, mutta helppo myös pureksia jos tarpeen.
 34. Hyvä perusmonivitamiini
  Hyvä ja edullinen monivitamiinitabletti, josta saa kaikki tarvittavat vitamiinit. Riittoisa purkki ja helposti nieltävät tabletit.
 35. Edullinen ja monipuolinen
  Sopii kiireiselle ja urheilevalle vitamiiniliäksi monipuolisen ruuan lisänä. Edullinen ja kätevä purkki, josta tosin kannen kiinnike alkaa hajota tablettien loppupuolella.
 36. Hyvä ja monipuolinen
  Tästä valmisteesta saa tosi laajasti kaikki vitamiinit ja hivenaineet. Se on kätevää, kun ei tarvitse kuin yhden valmisteen. Ostan aina tämän 200 kpl purkin, kun niitä kuitenkin menee joka päivä yksi. Olen muutamaa muuta valmistetta kokeillut ja tämä on ollut paras.
 37. 5 tähteä
  Monipuolinen vitamiini, josta saan päivittäiset vitamiinit yhdellä tabletilla.
Heti saatavilla verkkokaupassa
Markkinoija/myyntiluvanhaltija: Orion