Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous

Tuotteen kuvaus

Kevyt ja mattapinnan jättävä aurinkosuojavoide erityisesti rasvoittuvalle iholle. La Roche-Posay Anthelios UVMUNE Oil Control aurinkosuojavoide rasvoittuvalle iholle SPF50+ antaa erittäin korkean suojan kasvoille UV-säteitä vastaan. Ohut ja välittömästi imeytyvä koostumus jättää iholle samettisen mattapinnan. Herkällekin iholle sopiva aurinkosuojavoide sopii hyvin myös herkälle silmänympärysiholle.

 

Rasvoittuvan ihon aurinkosuojavoide

 

 La Roche-Posay Anthelios UVMUNE Oil Control SPF 50+ sisältää fotostabiilin ja laajakirjoisen suojan UVA- ja UVB-säteitä sekä ultrapitkiä UVA-säteitä vastaan. Voide sisältää patentoidun Netlock-teknologian, joka estää valumista. Teknologia takaa tasaisen suojaavuuden ja mahdollistaa mukavan käytön myös herkällä silmänympärysiholla, sopii myös piilolinssien käyttäjille. Aurinkosuojavoiteen mattapinnan antava vaikutus kestää pitkään, joka tekee siitä ihanteellisen rasvoittuvalle ja helposti kiiltelevälle iholle. Veden-, hiekan- ja hienkestävä hajusteeton koostumus sopii myös herkälle ja aurinkoherkälle iholle.

 

Valitse tämä La Roche-Posayn aurinkovoide, jos…

 

  • sinulla on rasvoittuva tai helposti kiiltelevä iho
  • haluat nopeasti imeytyvän mattapinnan jättävän aurinkosuojan
  • haluat erittäin korkean SPF 50+ suojan
  • haluat saman tuotteen kasvoille ja silmänympärysiholle
  • sinulla on herkkä tai aurinkoherkkä sekaiho

 

La Roche-Posay Anthelios UVMUNE Oil Control SPF 50+ lyhyesti

 

  • SPF 50+
  • Rasvoittuvalle ja kiiltelevälle iholle
  • Jättää pitkäkestoisen mattapinnan
  • Imeytyy välittömästi
  • Ei jätä valkoisia jälkiä
  • Sopii silmänympärysiholle, myös piilolinssien käyttäjille
  • Sisältää Netlock-teknologian
  • Veden-, hien- ja hiekankestävä
  • Hypoallergeeninen
  • Testattu ihotautilääkärien ja silmälääkärien valvonnassa
  • Hajusteeton

Related Posts

Vaikuttava aine

Käyttötarkoitus

Annostus

Lääkkeen ottaminen

Vaikutustapa

Haittavaikutukset

Raskaus ja imetys

Säilytys

Ulkonäkö

Tuotteen käyttö

Levitä aurinkovoidetta kasvoille runsaasti (1 tl kasvoille/levityskerta) hyvissä ajoin ennen aurinkoon menoa. Lisää säännöllisesti ja aina uinnin, hikoilun tai kuivaamisen jälkeen. Vältä tuotteen joutumista tekstiileille. Kokeile vartalolle erittäin kevyttä ja nopeasti imeytyvää La Roche-Posay Anthelios Invisible SPF50+ aurinkosuojasuihketta.

Tuotteen koostumus

Aqua (water), isononyl isononanoate, diisopropyl sebacate, silica, ethylhexyl triazone, bisethylhexyloxyphenol methoxyphenyl triazine, ethylhexyl salicylate, propylene glycol, glycerin, aluminum starch octenylsuccinate, caprylyl methicone, pentylene glycol, butyl methoxydibenzoylmethane, titanium dioxide [nano] / titanium dioxide, potassium cetyl phosphate, tocopherol, diethylamino hydroxybenzoyl hexyl benzoate, acrylates/C10-30 alkyl acrylate crosspolymer, aluminum hydroxide, ammonium acryloyldimethyltaurate/VP copolymer, caprylyl glycol, glyceryl stearate, hydroxyacetophenone, myristic acid, palmitic acid, PEG-100 stearate, poloxamer 338, silica silylate, sodium methyl stearoyl taurate, stearic acid, stearyl alcohol, t-butyl alcohol, terephthalylidene dicamphor sulfonic acid, triethanolamine, trisodium ethylenediamine disuccinate, zinc pca.

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Produktinformation

Tuotearvostelut (40)

  1. 10.4.2024
    10.4.2024
    Uusi versio parempi kuin vanha
    Aiempi versio tuotteesta oli todella huono, rullaantui iholla ja jätti valkoisen kerroksen. Uusi versio on kevyt ja jättää osittain mattaisen lopputuloksen. Yksi tähti lähtee pois siitä, että saisi olla vieläkin mattaisempi.
  2. 19.3.2024
    19.3.2024
    paras aurinkovoide akne/sekaiholle
    Ei tunnu yhtään aurinkovoidemaiselta, imeytyy todella nopeasti ja ei jätä samanlaista kiiltoa, kuin muut aurinkorasvat! Sopii hyvin herkälle akne-sekaiholleni ja tähän levittyy helposti meikki päälle.
  3. 20.9.2023
    20.9.2023
    Paras aurinkovoide
    Paras aurinkovoide, jota olen käyttänyt. Ei tuki ihohuokosia ja sopii myös silmänympärysiholle, koska voide ei ole valuvaa. Mielestäni ei jätä mattapintaa, mutta ei kiiltävää/rasvaistakaan. Imeytyy nopeasti.
  4. 14.7.2023
    14.7.2023
    Loistava aurinkovoide erittäin rasvoittuvalle iholle
    Ostin aurinkovoiteen apteekkihenkilökunnan suosituksesta. Minulla on akneen taipuvainen ja erittäin rasvoittuva, mutta herkkä iho. Aikaisemmin olen testannut LRP:n Anthelios invisible fluidia ja sen miellyttävästä koostumuksesta huolimatta se ei sopinut rasvoittuvalle iholleni; päivän lopussa tuntui että ihoni ui rasvan ja aurinkovoiteen sekoituksessa.
    LRP:n oil control gel-creme säikäytti aluksi tahmealla ja paksuhkolla koostumuksellaan. Kuitenkin voiteen asettuessa ja tasoittuessa iholle se yllätti minut todella positiivisesti. Aurinkovoide sopii silmänympäryksillekin ja päivän lopuksi naama ei kiiltele rasvasta, sillä aurinkovoide hillitsee naaman rasvoittumista todella hyvin. Suosittelen todellakin testaamaan tätä aurinkovoidetta, eikä koostumusta kannata aluksi säikähtää!
  5. 30.6.2023
    30.6.2023
    Tekee rasvoittuvaisesta ihosta rasvaisen
    Tämä tuote oli pieni pettymys. Mikäli tuotetta käyttää kahden sormen pituuden verran kuten suositellaan, tuote ei imeydy kasvoille tarpeeksi hyvin vaan jättää ihon rasvaiseksi vaikka alla ei olisikaan normaalia kasvovoidetta. Itselläni on aidosti rasvoittuvaisuuteen taipuva iho, minkä takia kyseinen tuote vaikutti ostohetkellä houkuttelevalta, mutta käytössä osoittautuikin hieman kiusalliseksi. Plussaa kuitenkin korkeasta suojakertoimesta ja siitä, ettei voide ärsyttänyt silmiä, vaikka sitä levitinkin silmänympärysiholle.

    Oman kokemukseni perusteella tätä kyseistä voidetta paremmin toimii La Roche-Posayn Anthelios Oil Control Fluid SPF50+ -aurinkovoide.
  6. 30.6.2023
    30.6.2023
    Erinomainen aurinkosuoja kasvoille ja silmänympäryksille
    Tämä tuote levittyy kasvoilleni erittäin hyvin, imeytyy nopeasti ja tuoksu on mukavan mieto, oikeastaan huomaamaton. Pystyn laittamaan tätä myös herkälle silmänympärysiholleni, joka yleensä ei kestä aurinkovoiteita vaan silmät alkavat vuotamaan jossain vaiheessa kun iho hikoaa. Rasvoittuva ihoni pysyy mukavan kuulaana koko päivän ajan. Meikin alla toimii ihan hyvin kevyen meikin kanssa
  7. 23.6.2023
    23.6.2023
    ihan hyvä tuote
    levittyi helposti. iho jäi pehmeäksi. tuoksusta tykkäsin myös
  8. 20.6.2023
    20.6.2023
    Kevyt
    Tuote on ihanan kevyt eikä jätä tahmaista tunnetta kasvoille uusi suosikkini
  9. 17.6.2023
    17.6.2023
    ihana
    minulla on öljyinen iho ja tämä on ihana kun ei ole kauhean öljyinen sekä tässä on hyvä UVA suoja ja UVA on se joka ruskettaa & vanhentaa ihoa tämä pumppu on myös ihana lisä osa!
  10. 7.6.2023
    7.6.2023
    Ihan ok
    Ihan ok, mutta levittyy iholle epätasaisesti, helposti rullautuu sekä jättää ihon vaaleaksi, kuivattaa jonkun verran.
  11. 6.6.2023
    6.6.2023
    Mahtava tuote!
    Muutaman kerran pääsin käyttämään tätä aurinkosuojaa, kun ei ole oikein aurinkoa näkynyt. Näillä kerroilla tämä on osoittautunut erittäin hyväksi suojaksi näin miehelle. Tuote jättää ihon mattapintaiseksi eikä kiiltäväksi kuten moni muu tuote. Imeytyy tosi hyvin ja ei jätä ihoa tahmeaksi. Ainoa miinus on, että tuotteessa on melko voimakas aurinkojuojan perustuoksu. Sen kun saisi vielä neutralisoitua niin olisi aivan mahtavaa! Ainakin tiedän mitä ostan seuraavaksi, kun tämä tuubi loppuu. Hyvä tuote myös kaljulle miehelle niin ei pää näytä kiillotetulle :D Osallistun testaajana Smartsonin kautta ja olen saanut ilmaisen testituotteen.
  12. 6.6.2023
    6.6.2023
    Laatua
    Helppo käyttää ja levittää. Laadukas.
  13. 31.5.2023
    31.5.2023
    Hyvä
    Erittäin hyvä tuote. Levittyy helposti eikä iho punoita monenkaan tunnin auringossa oleilun jälkeen.
  14. 31.5.2023
    31.5.2023
    Ihana tuote
    Erittäin hyvä, ei tuki akneihoa, imeytyy hyvin. Ei jätä valkoista kerrosta. Korkea suojakerroin, todella hyvä suoja.
  15. 29.5.2023
    29.5.2023
    Hyvä aurinkovoide kasvoille
    Tuote on enemmän voidemainen kuin geelimäinen. Jättää ihon kyllä mattapintaisen näköiseksi, mutta itselläni tuote kyllä jäi kovin rasvaisen tuntuiseksi ihon pintaan eikä imeytynyt täysin. Meikittä oikein kelvollinen aurinkovoide. Meikin kanssa käytettäväksi valitsisin jotain paremmin imeytyvää.
  16. 27.5.2023
    27.5.2023
    Hyvä aurinkovoide
    Aurinkovoiteeksi oikein toimiva tuote. Epäpuhtauksia ei muodostunut ihon taipumuksesta huolimatta. Ei jätä kasvoja valkoiseksi rasvasta, tunnu tahmealta tai jätä kiiltävää lopputulosta. On hintansa arvoinen, vaikka hinta onkin korkea aurinkovoiteeksi.
  17. 26.5.2023
    26.5.2023
    Erittäin hyvä aurinkosuojavoide
    Ei paljoa eroa aiemmasta vastaavasta tuotteesta. Koostumus hyvin saman tyyppinen, jättää hieman mattaisemman pinnan. Rasvaiselle iholle valitsisin ehdottomasti tämän. Yksi tähti pois korkeasta hinnasta. Ostan silti jatkossakin.
  18. 25.5.2023
    25.5.2023
    Mattaisen pinnan jättävä aurinkosuoja
    Alkuun levittäessä tuntuu yllättävän paksuhkolta ja rasvaiselta, mutta sitten imeytyy nopeasti ja jättää kuitenkin ihanan rasvattoman sileän pinnan iholle. Sopii hyvin meikin alle sillä ihon pinnasta tuli tasaisen pehmeä. Piti hyvin kiillon poissa, jopa aurinkoa ottaessa! Tykkään koostumuksesta sillä se ei ole rasvainen ja hikoillessa valu silmiin. On mielestäni enemmänkin voidemainen kuin geeli, joten tuntuu myös kosteuttavan ihoa eikä muuta voidetta välttämättä tarvitse. Levittäessä on alkuun desinfiointiaineen tuoksu joka hälvenee pian.
  19. 19.5.2023
    19.5.2023
    Hyvä perustuote
    Hajuton, hyvin imeytyvä tuote. Jättää ihon pehmeäksi, tuntuu kuin olisi laittanut primeria iholle. Ei näkyvää valkoisuutta iholla. Kestää melko hyvin meikin alla. Kätevä annostelu korkin avulla.
  20. 16.5.2023
    16.5.2023
    Ok tuote
    Hyväntuoksuinen ja helposti levittyvä.
    Hyvä suojakerroin!
  21. 15.5.2023
    15.5.2023
    Minulle paras rasva kasvoille
    Olen kokeillut eri tuotteita mutta tämä on ehdottomasti paras rasva kasvoilleni. Imeytyy hyvin ja suojaa. Sopii myös meikin alle. Näitä purkkeja menee muutama joka kesä.
  22. 14.5.2023
    14.5.2023
    Erittäin hyvä aurinkorasva
    Olen aiemminkin käyttänyt La Roche-Posayn aurinkovoiteita, mutta tämä tuote oli uusi tuttavuus. Voide levittyy hyvin kasvoille, eikä jätä valkoisia läikkiä. Hajusteettomuuden ansiosta se sopii hyvin myös miehille. Tuubia on helppo käyttää ja kuljettaa mukana.
  23. 11.5.2023
    11.5.2023
    Aivan huippu
    Selkeästi hillitsee ihoni rasvaisuutta. Tuote on riittävän kosteuttava etten tarvitse muuta iholleni. Älyttömän hyvä myös meikin alle. Ihanan mieto tuoksu eikä saa silmiäni valumaan vaikka käytän piilolinssejä. Käytän myös vaikka aurinko ei paistaisikaan. Jää kyllä pysyvästi käyttöön. Iso plus korkeasta sk.sta.
  24. 9.5.2023
    9.5.2023
    Ei omaan makuun
    Jättää ihon mattapintaiseksi, mutta tuntuu kasvoilla melko raskaalta. Koostumus enemmän rasvainen, kuin geelimäinen. Liian raskas meikin kanssa käytettäväksi, mutta sopii sellaisenaan. Plussaa miedosta tuoksusta.
  25. 8.5.2023
    8.5.2023
    Miellyttävä aurinkosuoja
    Koostumus on ohutta ja tuote on helppo levittää kasvoille. Pieni määrä tuotetta riittää. Tuote imeytyy nopeasti, eikä iho jää rasvaisen tuntuiseksi. Sopii siis erittäin hyvin myös meikin alle. Tuoksu on suhteellisen mieto, eikä se häiritse itseäni. Mielestäni voide sopii hyvin myös sekaiholle, enkä ole huomannut tuotteen tukkkivan ihoa. Plussaa korkeasta suojakertoimesta. Erittäin hyvä hinta/laatusuhde.
  26. 8.5.2023
    8.5.2023
    Ajaa asiansa
    Tuote lupaa mattaista lopputulosta ja geelimäistä koostumusta, mutta mielestäni molemmissa on kyllä parantamisen varaa. Koostumus ei mielestäni ollut mitenkään geelimäinen, vaan melko paksuhko. Kasvoilla voide tuntuu raskaalta, mutta jättää kyllä suurinpiirtein matan lopputuloksen. Meikin kanssa en tätä mielelläni käytä, mutta hyvä perus voide meikittömiin päiviin. Kevyt mieto tuoksu ja helposti levittyvä.
  27. 8.5.2023
    8.5.2023
    Miellyttävä aurinkosuoja
    Koostumus on ohutta ja tuote on helppo levittää kasvoille. Pieni määrä tuotetta riittää. Tuote imeytyy nopeasti, eikä iho jää rasvaisen tuntuiseksi. Sopii siis erittäin hyvin myös meikin alle. Tuoksu on suhteellisen mieto, eikä se häiritse itseäni. Mielestäni voide sopii hyvin myös sekaiholle, enkä ole huomannut tuotteen tukkkivan ihoa. Plussaa korkeasta suojakertoimesta. Erittäin hyvä hinta/laatusuhde.
  28. 7.5.2023
    7.5.2023
    Todella hyvä tuote meikin alle ja ilman
    Tuote sopii erittäin hyvin epäpuhtauksiin taipuvaiselle sekaiholleni. Olen kokeillut useita aurinkovoiteita kasvoille ja tämä on ehdottomasti top 3 joukossa! Sopii meikin alle. Ei jätä ihoon valkoista kerrosta, eli toimii myös ilman meikkiä. Miinusta siitä että iho tuntuu hieman kuivalta vrt. Perus päivävoiteeseen.
  29. 7.5.2023
    7.5.2023
    Aurinkovoide
    Hyvän tuntuinen. Helppo levittää.
  30. 4.5.2023
    4.5.2023
    kelpo tuote
    Se oli melko voimakkaan tuoksuinen, ja tuoksu oli hyvin naisellinen mikä ei ehkä ole miehelle kiva juttu. Muuten se levittyi hyvin, ja oli nopea käyttää. Suutin toimi niinkuin pitääkin. Tykkäsin kyllä muuten.
  31. 4.5.2023
    4.5.2023
    Hyvä miehille ja rasvoittuvalle iholle
    Aurinkosuoja kevyen tuntuinen iholla, ei tahmaa tai jätä ikävää rasvakerrosta. Imeytyy hyvin ihoon.
    Sopii hyvin omalle iholle!
  32. 22.6.2022
    22.6.2022
    Ei toimi meikin alla
    Valitettavasti ei toimi itselläni meikin alla ollenkaan, vaikka olen useampaa meikkivoidetta kokeillut. Meikki ei levity ollenkaan nätisti ja lopputuloksena on kasvot, jossa on sekalaisia epätasaisia länttejä aurinko- ja meikkivoidetta. Ilman meikkiä toimii varmasti paremmin, joten käytän tuotteen loppuun niin.
  33. 21.5.2022
    21.5.2022
    Kirvelee silmissä
    Todella paksu ja rasvaisen tuntuinen kasvoilla, vaikka lupasi mattalopputuloksen. Jättää myös ns. white castin. Silmien ympärillä kirvelee ja silmät vuosivat parin tunnin ajan tosi paljon. En voi suositella yhtään!
  34. 15.11.2021
    15.11.2021
    Täydellinen meikin alle
    Täydellinen voide meikin alle. Imeytyy hyvin kuivaihoiselle ja meikki levittyy päälle kauniisti. Luottotuote kesällä.
  35. 9.8.2021
    9.8.2021
    Ok, mutta ei merkin paras ainakaan omalle iholle
    Sopii meikin alle ja imeytyy nopeasti. Jättää mattapintaiseksi. Miinuksenena että kirvelee jos joutuu silmiin eli ei sovi silmänympärysalueelle, ja jättää valkoiset jäljet jos ei levitä tasaisesti. Tykkään enemmän LA ROCHE-POSAY ANTHELIOS INVISIBLE FLUID SPF50+, niin tuskin ostan tätä uudelleen.
  36. 26.5.2020
    26.5.2020
    Erinomainen suoja kasvoille
    Tuote imeytyy kasvoille välittömästi, koostumus on loistava. Iho näyttää raikkaalta ja mattapintaiselta. Käytän päivittäin myös meikin alla.
  37. 26.5.2020
    26.5.2020
    Kelpo aurinkosuoja
    Kirvelee hieman omaa ihoani aluksi mutta tämä laantuu nopeasti. Muuten ei moitittavaa, jättää ihon mattapintaiseksi kuten lupaakin, eikä ole pahentanut aknea.
  38. 24.5.2020
    24.5.2020
    Paras kokeilemistani
    Todellakin erinomainen tuote.Tuotekuvauksen voisin itsekin allekirjoittaa. Helppo levittää. Ei jätä ihoa tahmeaksi, kuten nimessäkin jo luvataan. Kuitenkin jos käyttää esim. kosteuttavaa voidetta tämän tuotteen alle on maltettava odottaa jotta edellinen tuote on imeytynyt ja iho kuiva, sillä liian pian lisätty aurinkovoide saa aikaan rullautumis/paakkuutumisilmiön.
  39. 21.5.2020
    21.5.2020
    Huippulöytö akneiholle
    Levittyy hyvin, tuntuu iholla kevyeltä, häivyttää hieman rasvoittuvan ihon kiiltoa eikä takerru rumasti kuiviin kohtiin. Ei tuki ihohuokosia, ärsytä ihoa tai muutenkaan pahenna aknea. Hyvä pohjustus meikille. Bonusta hajusteettomuudesta ja alkoholittomuudesta!
  40. 12.5.2020
    12.5.2020
    Huippu aurinkosuojavoide
    Jättää iholle miellyttävän tunteen ja iho näyttää myös kauniilta. Sopii meikin alle. Kestää hyvin eikä rullaannu tai paakkunnu.

LA ROCHE-POSAY ANTHELIOS UVMUNE OIL CONTROL AURINKOSUOJAVOIDE RASVOITTUVALLE IHOLLE SPF50+ 50 ML

Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
22,50 €
Yksikköhinta 450,00 € / L
Heti saatavilla, toimitusaika 1-3 arkipäivää tai kotiin jopa saman päivän aikana
kpl

Tuotteen kuvaus

Kevyt ja mattapinnan jättävä aurinkosuojavoide erityisesti rasvoittuvalle iholle. La Roche-Posay Anthelios UVMUNE Oil Control aurinkosuojavoide rasvoittuvalle iholle SPF50+ antaa erittäin korkean suojan kasvoille UV-säteitä vastaan. Ohut ja välittömästi imeytyvä koostumus jättää iholle samettisen mattapinnan. Herkällekin iholle sopiva aurinkosuojavoide sopii hyvin myös herkälle silmänympärysiholle.

 

Rasvoittuvan ihon aurinkosuojavoide

 

 La Roche-Posay Anthelios UVMUNE Oil Control SPF 50+ sisältää fotostabiilin ja laajakirjoisen suojan UVA- ja UVB-säteitä sekä ultrapitkiä UVA-säteitä vastaan. Voide sisältää patentoidun Netlock-teknologian, joka estää valumista. Teknologia takaa tasaisen suojaavuuden ja mahdollistaa mukavan käytön myös herkällä silmänympärysiholla, sopii myös piilolinssien käyttäjille. Aurinkosuojavoiteen mattapinnan antava vaikutus kestää pitkään, joka tekee siitä ihanteellisen rasvoittuvalle ja helposti kiiltelevälle iholle. Veden-, hiekan- ja hienkestävä hajusteeton koostumus sopii myös herkälle ja aurinkoherkälle iholle.

 

Valitse tämä La Roche-Posayn aurinkovoide, jos…

 

  • sinulla on rasvoittuva tai helposti kiiltelevä iho
  • haluat nopeasti imeytyvän mattapinnan jättävän aurinkosuojan
  • haluat erittäin korkean SPF 50+ suojan
  • haluat saman tuotteen kasvoille ja silmänympärysiholle
  • sinulla on herkkä tai aurinkoherkkä sekaiho

 

La Roche-Posay Anthelios UVMUNE Oil Control SPF 50+ lyhyesti

 

  • SPF 50+
  • Rasvoittuvalle ja kiiltelevälle iholle
  • Jättää pitkäkestoisen mattapinnan
  • Imeytyy välittömästi
  • Ei jätä valkoisia jälkiä
  • Sopii silmänympärysiholle, myös piilolinssien käyttäjille
  • Sisältää Netlock-teknologian
  • Veden-, hien- ja hiekankestävä
  • Hypoallergeeninen
  • Testattu ihotautilääkärien ja silmälääkärien valvonnassa
  • Hajusteeton

Vaikuttava aine

Käyttötarkoitus

Annostus

Lääkkeen ottaminen

Vaikutustapa

Haittavaikutukset

Raskaus ja imetys

Säilytys

Ulkonäkö

Tuotteen käyttö

Levitä aurinkovoidetta kasvoille runsaasti (1 tl kasvoille/levityskerta) hyvissä ajoin ennen aurinkoon menoa. Lisää säännöllisesti ja aina uinnin, hikoilun tai kuivaamisen jälkeen. Vältä tuotteen joutumista tekstiileille. Kokeile vartalolle erittäin kevyttä ja nopeasti imeytyvää La Roche-Posay Anthelios Invisible SPF50+ aurinkosuojasuihketta.

Tuotteen koostumus

Aqua (water), isononyl isononanoate, diisopropyl sebacate, silica, ethylhexyl triazone, bisethylhexyloxyphenol methoxyphenyl triazine, ethylhexyl salicylate, propylene glycol, glycerin, aluminum starch octenylsuccinate, caprylyl methicone, pentylene glycol, butyl methoxydibenzoylmethane, titanium dioxide [nano] / titanium dioxide, potassium cetyl phosphate, tocopherol, diethylamino hydroxybenzoyl hexyl benzoate, acrylates/C10-30 alkyl acrylate crosspolymer, aluminum hydroxide, ammonium acryloyldimethyltaurate/VP copolymer, caprylyl glycol, glyceryl stearate, hydroxyacetophenone, myristic acid, palmitic acid, PEG-100 stearate, poloxamer 338, silica silylate, sodium methyl stearoyl taurate, stearic acid, stearyl alcohol, t-butyl alcohol, terephthalylidene dicamphor sulfonic acid, triethanolamine, trisodium ethylenediamine disuccinate, zinc pca.

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Produktinformation

Tuotearvostelut (40)

  1. 10.4.2024
    10.4.2024
    Uusi versio parempi kuin vanha
    Aiempi versio tuotteesta oli todella huono, rullaantui iholla ja jätti valkoisen kerroksen. Uusi versio on kevyt ja jättää osittain mattaisen lopputuloksen. Yksi tähti lähtee pois siitä, että saisi olla vieläkin mattaisempi.
  2. 19.3.2024
    19.3.2024
    paras aurinkovoide akne/sekaiholle
    Ei tunnu yhtään aurinkovoidemaiselta, imeytyy todella nopeasti ja ei jätä samanlaista kiiltoa, kuin muut aurinkorasvat! Sopii hyvin herkälle akne-sekaiholleni ja tähän levittyy helposti meikki päälle.
  3. 20.9.2023
    20.9.2023
    Paras aurinkovoide
    Paras aurinkovoide, jota olen käyttänyt. Ei tuki ihohuokosia ja sopii myös silmänympärysiholle, koska voide ei ole valuvaa. Mielestäni ei jätä mattapintaa, mutta ei kiiltävää/rasvaistakaan. Imeytyy nopeasti.
  4. 14.7.2023
    14.7.2023
    Loistava aurinkovoide erittäin rasvoittuvalle iholle
    Ostin aurinkovoiteen apteekkihenkilökunnan suosituksesta. Minulla on akneen taipuvainen ja erittäin rasvoittuva, mutta herkkä iho. Aikaisemmin olen testannut LRP:n Anthelios invisible fluidia ja sen miellyttävästä koostumuksesta huolimatta se ei sopinut rasvoittuvalle iholleni; päivän lopussa tuntui että ihoni ui rasvan ja aurinkovoiteen sekoituksessa.
    LRP:n oil control gel-creme säikäytti aluksi tahmealla ja paksuhkolla koostumuksellaan. Kuitenkin voiteen asettuessa ja tasoittuessa iholle se yllätti minut todella positiivisesti. Aurinkovoide sopii silmänympäryksillekin ja päivän lopuksi naama ei kiiltele rasvasta, sillä aurinkovoide hillitsee naaman rasvoittumista todella hyvin. Suosittelen todellakin testaamaan tätä aurinkovoidetta, eikä koostumusta kannata aluksi säikähtää!
  5. 30.6.2023
    30.6.2023
    Tekee rasvoittuvaisesta ihosta rasvaisen
    Tämä tuote oli pieni pettymys. Mikäli tuotetta käyttää kahden sormen pituuden verran kuten suositellaan, tuote ei imeydy kasvoille tarpeeksi hyvin vaan jättää ihon rasvaiseksi vaikka alla ei olisikaan normaalia kasvovoidetta. Itselläni on aidosti rasvoittuvaisuuteen taipuva iho, minkä takia kyseinen tuote vaikutti ostohetkellä houkuttelevalta, mutta käytössä osoittautuikin hieman kiusalliseksi. Plussaa kuitenkin korkeasta suojakertoimesta ja siitä, ettei voide ärsyttänyt silmiä, vaikka sitä levitinkin silmänympärysiholle.

    Oman kokemukseni perusteella tätä kyseistä voidetta paremmin toimii La Roche-Posayn Anthelios Oil Control Fluid SPF50+ -aurinkovoide.
  6. 30.6.2023
    30.6.2023
    Erinomainen aurinkosuoja kasvoille ja silmänympäryksille
    Tämä tuote levittyy kasvoilleni erittäin hyvin, imeytyy nopeasti ja tuoksu on mukavan mieto, oikeastaan huomaamaton. Pystyn laittamaan tätä myös herkälle silmänympärysiholleni, joka yleensä ei kestä aurinkovoiteita vaan silmät alkavat vuotamaan jossain vaiheessa kun iho hikoaa. Rasvoittuva ihoni pysyy mukavan kuulaana koko päivän ajan. Meikin alla toimii ihan hyvin kevyen meikin kanssa
  7. 23.6.2023
    23.6.2023
    ihan hyvä tuote
    levittyi helposti. iho jäi pehmeäksi. tuoksusta tykkäsin myös
  8. 20.6.2023
    20.6.2023
    Kevyt
    Tuote on ihanan kevyt eikä jätä tahmaista tunnetta kasvoille uusi suosikkini
  9. 17.6.2023
    17.6.2023
    ihana
    minulla on öljyinen iho ja tämä on ihana kun ei ole kauhean öljyinen sekä tässä on hyvä UVA suoja ja UVA on se joka ruskettaa & vanhentaa ihoa tämä pumppu on myös ihana lisä osa!
  10. 7.6.2023
    7.6.2023
    Ihan ok
    Ihan ok, mutta levittyy iholle epätasaisesti, helposti rullautuu sekä jättää ihon vaaleaksi, kuivattaa jonkun verran.
  11. 6.6.2023
    6.6.2023
    Mahtava tuote!
    Muutaman kerran pääsin käyttämään tätä aurinkosuojaa, kun ei ole oikein aurinkoa näkynyt. Näillä kerroilla tämä on osoittautunut erittäin hyväksi suojaksi näin miehelle. Tuote jättää ihon mattapintaiseksi eikä kiiltäväksi kuten moni muu tuote. Imeytyy tosi hyvin ja ei jätä ihoa tahmeaksi. Ainoa miinus on, että tuotteessa on melko voimakas aurinkojuojan perustuoksu. Sen kun saisi vielä neutralisoitua niin olisi aivan mahtavaa! Ainakin tiedän mitä ostan seuraavaksi, kun tämä tuubi loppuu. Hyvä tuote myös kaljulle miehelle niin ei pää näytä kiillotetulle :D Osallistun testaajana Smartsonin kautta ja olen saanut ilmaisen testituotteen.
  12. 6.6.2023
    6.6.2023
    Laatua
    Helppo käyttää ja levittää. Laadukas.
  13. 31.5.2023
    31.5.2023
    Hyvä
    Erittäin hyvä tuote. Levittyy helposti eikä iho punoita monenkaan tunnin auringossa oleilun jälkeen.
  14. 31.5.2023
    31.5.2023
    Ihana tuote
    Erittäin hyvä, ei tuki akneihoa, imeytyy hyvin. Ei jätä valkoista kerrosta. Korkea suojakerroin, todella hyvä suoja.
  15. 29.5.2023
    29.5.2023
    Hyvä aurinkovoide kasvoille
    Tuote on enemmän voidemainen kuin geelimäinen. Jättää ihon kyllä mattapintaisen näköiseksi, mutta itselläni tuote kyllä jäi kovin rasvaisen tuntuiseksi ihon pintaan eikä imeytynyt täysin. Meikittä oikein kelvollinen aurinkovoide. Meikin kanssa käytettäväksi valitsisin jotain paremmin imeytyvää.
  16. 27.5.2023
    27.5.2023
    Hyvä aurinkovoide
    Aurinkovoiteeksi oikein toimiva tuote. Epäpuhtauksia ei muodostunut ihon taipumuksesta huolimatta. Ei jätä kasvoja valkoiseksi rasvasta, tunnu tahmealta tai jätä kiiltävää lopputulosta. On hintansa arvoinen, vaikka hinta onkin korkea aurinkovoiteeksi.
  17. 26.5.2023
    26.5.2023
    Erittäin hyvä aurinkosuojavoide
    Ei paljoa eroa aiemmasta vastaavasta tuotteesta. Koostumus hyvin saman tyyppinen, jättää hieman mattaisemman pinnan. Rasvaiselle iholle valitsisin ehdottomasti tämän. Yksi tähti pois korkeasta hinnasta. Ostan silti jatkossakin.
  18. 25.5.2023
    25.5.2023
    Mattaisen pinnan jättävä aurinkosuoja
    Alkuun levittäessä tuntuu yllättävän paksuhkolta ja rasvaiselta, mutta sitten imeytyy nopeasti ja jättää kuitenkin ihanan rasvattoman sileän pinnan iholle. Sopii hyvin meikin alle sillä ihon pinnasta tuli tasaisen pehmeä. Piti hyvin kiillon poissa, jopa aurinkoa ottaessa! Tykkään koostumuksesta sillä se ei ole rasvainen ja hikoillessa valu silmiin. On mielestäni enemmänkin voidemainen kuin geeli, joten tuntuu myös kosteuttavan ihoa eikä muuta voidetta välttämättä tarvitse. Levittäessä on alkuun desinfiointiaineen tuoksu joka hälvenee pian.
  19. 19.5.2023
    19.5.2023
    Hyvä perustuote
    Hajuton, hyvin imeytyvä tuote. Jättää ihon pehmeäksi, tuntuu kuin olisi laittanut primeria iholle. Ei näkyvää valkoisuutta iholla. Kestää melko hyvin meikin alla. Kätevä annostelu korkin avulla.
  20. 16.5.2023
    16.5.2023
    Ok tuote
    Hyväntuoksuinen ja helposti levittyvä.
    Hyvä suojakerroin!
  21. 15.5.2023
    15.5.2023
    Minulle paras rasva kasvoille
    Olen kokeillut eri tuotteita mutta tämä on ehdottomasti paras rasva kasvoilleni. Imeytyy hyvin ja suojaa. Sopii myös meikin alle. Näitä purkkeja menee muutama joka kesä.
  22. 14.5.2023
    14.5.2023
    Erittäin hyvä aurinkorasva
    Olen aiemminkin käyttänyt La Roche-Posayn aurinkovoiteita, mutta tämä tuote oli uusi tuttavuus. Voide levittyy hyvin kasvoille, eikä jätä valkoisia läikkiä. Hajusteettomuuden ansiosta se sopii hyvin myös miehille. Tuubia on helppo käyttää ja kuljettaa mukana.
  23. 11.5.2023
    11.5.2023
    Aivan huippu
    Selkeästi hillitsee ihoni rasvaisuutta. Tuote on riittävän kosteuttava etten tarvitse muuta iholleni. Älyttömän hyvä myös meikin alle. Ihanan mieto tuoksu eikä saa silmiäni valumaan vaikka käytän piilolinssejä. Käytän myös vaikka aurinko ei paistaisikaan. Jää kyllä pysyvästi käyttöön. Iso plus korkeasta sk.sta.
  24. 9.5.2023
    9.5.2023
    Ei omaan makuun
    Jättää ihon mattapintaiseksi, mutta tuntuu kasvoilla melko raskaalta. Koostumus enemmän rasvainen, kuin geelimäinen. Liian raskas meikin kanssa käytettäväksi, mutta sopii sellaisenaan. Plussaa miedosta tuoksusta.
  25. 8.5.2023
    8.5.2023
    Miellyttävä aurinkosuoja
    Koostumus on ohutta ja tuote on helppo levittää kasvoille. Pieni määrä tuotetta riittää. Tuote imeytyy nopeasti, eikä iho jää rasvaisen tuntuiseksi. Sopii siis erittäin hyvin myös meikin alle. Tuoksu on suhteellisen mieto, eikä se häiritse itseäni. Mielestäni voide sopii hyvin myös sekaiholle, enkä ole huomannut tuotteen tukkkivan ihoa. Plussaa korkeasta suojakertoimesta. Erittäin hyvä hinta/laatusuhde.
  26. 8.5.2023
    8.5.2023
    Ajaa asiansa
    Tuote lupaa mattaista lopputulosta ja geelimäistä koostumusta, mutta mielestäni molemmissa on kyllä parantamisen varaa. Koostumus ei mielestäni ollut mitenkään geelimäinen, vaan melko paksuhko. Kasvoilla voide tuntuu raskaalta, mutta jättää kyllä suurinpiirtein matan lopputuloksen. Meikin kanssa en tätä mielelläni käytä, mutta hyvä perus voide meikittömiin päiviin. Kevyt mieto tuoksu ja helposti levittyvä.
  27. 8.5.2023
    8.5.2023
    Miellyttävä aurinkosuoja
    Koostumus on ohutta ja tuote on helppo levittää kasvoille. Pieni määrä tuotetta riittää. Tuote imeytyy nopeasti, eikä iho jää rasvaisen tuntuiseksi. Sopii siis erittäin hyvin myös meikin alle. Tuoksu on suhteellisen mieto, eikä se häiritse itseäni. Mielestäni voide sopii hyvin myös sekaiholle, enkä ole huomannut tuotteen tukkkivan ihoa. Plussaa korkeasta suojakertoimesta. Erittäin hyvä hinta/laatusuhde.
  28. 7.5.2023
    7.5.2023
    Todella hyvä tuote meikin alle ja ilman
    Tuote sopii erittäin hyvin epäpuhtauksiin taipuvaiselle sekaiholleni. Olen kokeillut useita aurinkovoiteita kasvoille ja tämä on ehdottomasti top 3 joukossa! Sopii meikin alle. Ei jätä ihoon valkoista kerrosta, eli toimii myös ilman meikkiä. Miinusta siitä että iho tuntuu hieman kuivalta vrt. Perus päivävoiteeseen.
  29. 7.5.2023
    7.5.2023
    Aurinkovoide
    Hyvän tuntuinen. Helppo levittää.
  30. 4.5.2023
    4.5.2023
    kelpo tuote
    Se oli melko voimakkaan tuoksuinen, ja tuoksu oli hyvin naisellinen mikä ei ehkä ole miehelle kiva juttu. Muuten se levittyi hyvin, ja oli nopea käyttää. Suutin toimi niinkuin pitääkin. Tykkäsin kyllä muuten.
  31. 4.5.2023
    4.5.2023
    Hyvä miehille ja rasvoittuvalle iholle
    Aurinkosuoja kevyen tuntuinen iholla, ei tahmaa tai jätä ikävää rasvakerrosta. Imeytyy hyvin ihoon.
    Sopii hyvin omalle iholle!
  32. 22.6.2022
    22.6.2022
    Ei toimi meikin alla
    Valitettavasti ei toimi itselläni meikin alla ollenkaan, vaikka olen useampaa meikkivoidetta kokeillut. Meikki ei levity ollenkaan nätisti ja lopputuloksena on kasvot, jossa on sekalaisia epätasaisia länttejä aurinko- ja meikkivoidetta. Ilman meikkiä toimii varmasti paremmin, joten käytän tuotteen loppuun niin.
  33. 21.5.2022
    21.5.2022
    Kirvelee silmissä
    Todella paksu ja rasvaisen tuntuinen kasvoilla, vaikka lupasi mattalopputuloksen. Jättää myös ns. white castin. Silmien ympärillä kirvelee ja silmät vuosivat parin tunnin ajan tosi paljon. En voi suositella yhtään!
  34. 15.11.2021
    15.11.2021
    Täydellinen meikin alle
    Täydellinen voide meikin alle. Imeytyy hyvin kuivaihoiselle ja meikki levittyy päälle kauniisti. Luottotuote kesällä.
  35. 9.8.2021
    9.8.2021
    Ok, mutta ei merkin paras ainakaan omalle iholle
    Sopii meikin alle ja imeytyy nopeasti. Jättää mattapintaiseksi. Miinuksenena että kirvelee jos joutuu silmiin eli ei sovi silmänympärysalueelle, ja jättää valkoiset jäljet jos ei levitä tasaisesti. Tykkään enemmän LA ROCHE-POSAY ANTHELIOS INVISIBLE FLUID SPF50+, niin tuskin ostan tätä uudelleen.
  36. 26.5.2020
    26.5.2020
    Erinomainen suoja kasvoille
    Tuote imeytyy kasvoille välittömästi, koostumus on loistava. Iho näyttää raikkaalta ja mattapintaiselta. Käytän päivittäin myös meikin alla.
  37. 26.5.2020
    26.5.2020
    Kelpo aurinkosuoja
    Kirvelee hieman omaa ihoani aluksi mutta tämä laantuu nopeasti. Muuten ei moitittavaa, jättää ihon mattapintaiseksi kuten lupaakin, eikä ole pahentanut aknea.
  38. 24.5.2020
    24.5.2020
    Paras kokeilemistani
    Todellakin erinomainen tuote.Tuotekuvauksen voisin itsekin allekirjoittaa. Helppo levittää. Ei jätä ihoa tahmeaksi, kuten nimessäkin jo luvataan. Kuitenkin jos käyttää esim. kosteuttavaa voidetta tämän tuotteen alle on maltettava odottaa jotta edellinen tuote on imeytynyt ja iho kuiva, sillä liian pian lisätty aurinkovoide saa aikaan rullautumis/paakkuutumisilmiön.
  39. 21.5.2020
    21.5.2020
    Huippulöytö akneiholle
    Levittyy hyvin, tuntuu iholla kevyeltä, häivyttää hieman rasvoittuvan ihon kiiltoa eikä takerru rumasti kuiviin kohtiin. Ei tuki ihohuokosia, ärsytä ihoa tai muutenkaan pahenna aknea. Hyvä pohjustus meikille. Bonusta hajusteettomuudesta ja alkoholittomuudesta!
  40. 12.5.2020
    12.5.2020
    Huippu aurinkosuojavoide
    Jättää iholle miellyttävän tunteen ja iho näyttää myös kauniilta. Sopii meikin alle. Kestää hyvin eikä rullaannu tai paakkunnu.
Markkinoija/myyntiluvanhaltija: L'Oreal Finland