YA-muistuttaja

YA-muistuttaja – muistuttaa hankkimaan lääkkeet ajoissa

YA-muistuttaja on helppokäyttöinen, luotettava ja maksuton palvelu, joka muistuttaa sinua sähköpostilla tai tekstiviestillä, kun lääkkeesi ovat loppumassa ja on aika hankkia seuraava lääke-erä.

YA-muistuttaja helpottaa erityisesti säännöllistä lääkitystä käyttävien elämää ja pitää huolta lääkityksen jatkuvuudesta. Palvelu laskee myös optimaalisen ostoajan korvattaville reseptilääkkeille.

Uniikki-asiakkaille tarkoitetun YA-muistuttajan saat helposti käyttöösi maksutta tehdessäsi reseptilääkeostoksia Yliopiston Apteekissa tai verkossa. Voit pyytää farmaseuttiamme aktivoimaan palvelun käyttöösi käydessäsi apteekissa tai asioidessasi verkon chatissa. 

Voit myös itse asettaa YA-muistuttajan monille ilman reseptiä ostettaville lääkkeille. Verkkokaupassa YA-muistuttajan voi lisätä tuotteelle tuotekortin oikeasta reunasta valitsemalla "lisää tuote muistuttajaan". Muistuttajan lisääminen onnistuu helposti myös Yliopiston Apteekin mobiilisovelluksesta, josta löydät YA-muistuttajan kohdasta "Palvelut".

Muistutuksia voit hallinnoida helposti Oma Uniikki -palvelussa. Jos et ole vielä Uniikki-asiakas, liity nyt maksutta!

Näin lisäät tuotteen YA-muistuttajaan

Lisää tuote tuotekortilla, sovelluksessa tai Oma Uniikki -palvelussa.

Täytä tuotteen tiedot, esimerkiksi käyttämäsi lääkkeen annostus.

Valitse milloin haluat saada muistuksen: kuukausittain tai vaikka puolen vuoden välein.

Valitse miten haluat saada muistutuksen: tekstiviestillä, sähköpostilla tai sovelluksella.