Uniikki-bonus

Uniikki-bonus – ostoksistasi bonusrahaa jopa 8 %

Nyt voit saada ostoksistasi Uniikki-bonusrahaa, jolla voit maksaa ostoksiasi Yliopiston Apteekeissa, kumppaniapteekeissa ja verkossa. Keskittäminen kannattaa ja voit saada kerralla suuremman alennuksen!

Bonuksen karttumista tarkastellaan kalenterivuosittain. Vuonna 2022 bonusprosenttisi lähtötaso määräytyy vuoden 2021 ostojen perusteella. Taso ei vuoden aikana laske, mutta ostamalla enemmän voit saada jopa 8 prosenttia bonusrahaa ostoksistasi! Voit seurata Uniikki-bonustasi kätevästi verkossa tai mobiilisovelluksessa.

Yhdessä enemmän bonusta

Koko perhe kannattaa liittää samaan Uniikki-yhteisöön, koska kaikkien yhteenlasketut ostot vaikuttavat Uniikki-bonusrahan kertymiseen. Yhteisöön kuuluu Uniikki-pääkorttilainen sekä kaikki saman kotitalouden rinnakkaiskortin haltijat.

Näin kasvatat Uniikki-bonusprosenttia

Nyt ostostesi keskittäminen Yliopiston Apteekkiin kannattaa! Uniikki-bonusprosenttiin vaikuttavat kaikki yhteisösi ostot kalenterivuoden aikana. Huomaathan, että reseptilääkeostoista vain omavastuuosuudet kasvattavat bonusprosenttiasi.

Näin kerrytät Uniikki-bonusrahaa

Uniikki-bonusrahaa kertyy Uniikki-tilille bonusprosenttisi mukaan. Uniikki-bonusrahaa kerryttävät kaikkien itsehoitolääkkeiden ja -tuotteiden ostot. Huomaathan, että reseptilääkeostot eivät kerrytä bonusrahaa. Voit seurata Uniikki-bonustasi kätevästi verkossa tai mobiilisovelluksessa.

Näin käytät Uniikki-bonusrahaa

Kun Uniikki-bonusrahaa on kertynyt Uniikki-tilille vähintään kolme euroa, voit maksaa itsehoitolääkkeitä ja -tuotteita bonusrahalla. Jopa tarjoustuotteita voit maksaa bonusrahalla. Huomaathan, että vain yhteisön pääkorttilainen voi maksaa ostoksia bonusrahalla ja tilille kertynyt bonus tulee käyttää kerralla. Bonusraha on käytettävissä kaksi vuotta sen ansaintahetkestä. Huomaathan, että verkkokaupan ostoksista ei palautuksen yhteydessä palauteta jo käytettyjä bonusrahoja.