Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous

Tuotteen kuvaus

Vahva biotiinilisä hiuksille ja kynsille. Biotin Strong Hair & Nail tablettiin on koostettu ravintoaineita erityisesti hiuksia ja kynsiä silmälläpitäen: biotiinia, sinkkiä ja L-metioniinia. Hiusvitamiini biotiini sekä sinkki edistävät hiusten, ihon ja limakalvojen pysymistä normaaleina. Sinkki lisäksi edistää kynsien kuntoa. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton ja soijaton. Ravintolisä.

Related Posts

Vaikuttava aine

Käyttötarkoitus

Annostus

Lääkkeen ottaminen

Vaikutustapa

Haittavaikutukset

Raskaus ja imetys

Säilytys

Ulkonäkö

Tuotteen käyttö

1 tabletti vuorokaudessa. Ohjeen mukaista annosta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Ei raskaana oleville tai imettäville. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 1 tabletti sisältää: biotiini 5 mg, sinkki 15 mg, metioniini 40 mg. Ainesosat: sinkkiglukonaatti, täyteaineet (selluloosa, tärkkelys), L-metioniini, D-biotiini, pintakäsittelyaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi).

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Produktinformation

Näringsämnen för hår och naglar. Biotin Strong innehåller biotin, zink och svavelinnehållande aminosyran metionin. Biotin bidrar till att upprätthålla normalt hår och zink bidrar till att upprätthålla normalt hår och naglar. Biotin och zink bidrar till att bibehålla normalt hår. Zink bidrar till att bibehålla normala naglar. Kosttillskottet ersätter inte en varierad och balanserad kost och en hälsosam livsstil.

Användning

Rekommenderad daglig dos: För vuxna 1 tablett dagligen, sväljas med vätskan. Förvaras under 25 °C, i rumstemperatur.Kosttillskott. Biotin-zink-metionintablett.  Den rekommenderade dygnsdosen får inte överskridas. Kosttilskottet ersätter inte en varierad och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Innehåll

Dygnsdosen, Den rekommenderade dagliga dosen 1 tablett innehåller: D-biotin 5 mg (10000 %*); zink 15 mg (150 %*); L-metionin 40 mg *av referensvärdet för det dagliga intaget.

Ingredienser: Zinkglukonat, fyllnadsmedel (cellulosa), L-metionin, stärkelse, D-biotin, emulgeringsmedel (magnesiumsalter av fettsyror), klumpförebyggande medel (kiseldioxid)

Innehavaren av försäljningstillstånd/marknadsföraren ansvarar för att produktinformationen är korrekt.

Tuotearvostelut (38)

 1. Viiden tähden tuote!
  Huomasin jo aika pian Biotin Strongin käyttämisen aloittamisen jälkeen vaikutuksen positiivisesti hiuksissa ja kynsissä.
 2. ei mitään vaikutusta hiuksiin
  Ostin hiusten kasvun lisäämistä ja hiustenlähtöä varten. Ei mitään vaikutusta.
 3. luonto ja liikunta, best.
  Olen mies ja vetänyt tätä kuuria jo 8 kuukautta. Summaus: Kynnet kasvaa kuin silmissä, mikä on sinänsä miinista kun itse en tarvitse. Ja ne hiukset kyllä ne on vahvistunut ja tuuheutunut huomattavasti! Alustavaa kaljuuntumista se ei estä, eli edelleen kaljuuntuminen jatkuu, mutta ei näytä pahalta kun on tuuheat hiusket.
 4. Vahvat kynnet
  Kahden kuukauden käytön jälkeen olen huomannut eron kynsissäni. Kynnet kasvavat jopa ärsyttävän nopeasti, eivätkä liuskoitu enää. Hiuksissa en ole huomannut eroa. Edullinen tuote.
 5. Todella hyvä tuote!
  Mahtava tuote ja toimii ainakin minulla. Ei mikään muu vastaavista tuotteista !Jatkuvassa käytössä !
 6. Toimiva tuote
  Käytin valmistetta noin puoli vuotta ja itselläni oli selvä vaikutus kynsiin. Kynnet vahvistuivat selkeästi.
 7. Hyvä tuote
  Vahvistanut kynsiä ja kynsien kasvu nopeutui.
 8. Erinomainen ja toimiva
  Toimii, mutta piti odottaa lähes vuosi, että kasvoi uudet, vahvat kynnet entisten hauraiden tilalle.
 9. Toimii
  Sain suosituksen lähinnä hajonneen sormenkynnen takia, mutta mukavana sivuvaikutuksena on selkeää boostia karvan pituuskasvussa, joten ostin toisen paketin, kohta pitänee ostaa kolmas. Maku ei ole erityisen hyvä, mutta ei maistu ollenkaan mikäli tabletin asettaa kielen taka- eikä etuosaan. Pieniä nappeja, helppo niellä veden kanssa.
 10. Edullinen ja toimii, mutta maku kamala
  Parin kuukauden käytön jälkeen huomaan erityisesti hiuksissa positiivisen vaikutuksen. Edullinen hinta, mutta maku on paha.
 11. Pettymys
  Karsea haju ja maku. Koska pinta on todella karhea, tabletti on hankala niellä ja se meinaa jäädä kitalakeen tai kurkkuun, jolloin karsea maku tulee suuhun. Kuukauden käytön jälkeen en huomaa mitään eroa kynsissä tai hiuksissa. Kaksi tähteä, koska hinta on ok.
 12. Tehokas
  Vahvistaa hiuksia ja kynsiä, sekä nopeuttaa niiden kasvua.
 13. Hyvä tuote
  Hinnaltaan edullisempi ja toimii.
 14. Biotiini strong
  Olen syönyt Biotiini Strongia jo monta vuotta. Uskon, että se on pitänyt vastustuskykyni hyvänä hiusten ja kynsien kunnon ohella. Suosittelen.
 15. Biotiini on luotettava tuote hiusten hyvinvointiin
  Pidän biotiinista sen hiuksia vahvistavan aineen vuoksi. Säännöllisesti käytettynä puolisoni ei varmaankaan kaljuunnu, ainakaan aivan hetkessä.
 16. Must have
  Mahtava tuote, kuuluu vaki-ostoslistaani! Oikeasti toimii!
 17. Suosittelen
  Hiukset tuntuivat vahvemmilta ja lopullisen varmistuksen sain kun lopetin tuotteen käytön ja hiustenlähtö ja katkeilu alkoi. Toista kertaa en enää lopeta.
 18. Suosittelen
  Vahvemmat hiukset ja kynnet, kun syö säännöllisesti tätä tuotetta.
 19. Tuote on erinomainen!
  Olen käyttänyt kyseistä tuotetta jo vuoden ajan. Halusin tuotteen nopeuttavan hiustenkasvua. Hiukset ovat kasvaneet ja myös tuuheutuneet. Kynnet ovat myöskin vahvistuneet.
 20. Noticed difference
  Women who experience serious problems with hair and nails should search for the reason inside. But if you are healthy, but want to improve a bit hair and nails condition - that is the perfect choice. I noticed improvement in my overall healthy hairs and nails.
 21. Kauniit hiukset
  Tämä aine sai hiukseni vahvistumaan ja kynteni kasvamaan pitkiksi ja vahvoiksi. Tämä on osa jokapäiväistä kauneusrutiiniani. Tie kauniisiin hiuksiin tapahtuu sisäisesti.
 22. Hyvä tuote
  Hiukset sekä kynnet vahvistuivat säännölisellä käytöllä.
 23. Suosittelen
  Jo parin kuukauden käyttö paransi ongelmaani hiustenlähdöstä. Aion käyttää tuotetta jatkossa säännöllisesti.
 24. Suosittelen
  Kun aloitin kuurin se tuntui aluksi täysin hyödyttömältä... Syötyäni paketin loppuun kynsistäni on tulleet todella kovat, jotka eivät katkeile sekä ne kasvavat hurjaa vauhtia.
 25. Erinomainen
  Tuote lisäsi hiusten ja ripsien kasvua sekä ripset tuntuivat vahvemmilta. Suosittelen!
 26. Hiukset ja kynnet kiittää
  Kynnet ei enää lohkeile ja hiukset voi paremmin
 27. Todella hintansa arvoinen.
  Hiusten laatu parantunut ja hiukset kasvavat hyvin.
 28. Jokaisen must have tuote
  Hiukseni ja kynteni ovat vahvistuneet ja voivat paremmin kuin ennen tätä tuotetta. Joka kerta tuotteen loputtua ostan usemman kerralla.
 29. Hinta-laatusuhteeltaan mainio, tehokas tuote
  Puolen vuoden kuurin jälkeen kampaajani totesi hiusteni vahvistuneen ja hiukseni pysyvät paremmassa kunnossa nopeamman kasvamisen ansiosta. Tuote on nyt jatkuvassa käytössä.
 30. Tehokkain biotiinivalmiste
  Tämä biotiinilisä on ehdottomasti parhain. En lähde kertaakaan ulos ostamatta kaksi pakettia kerralla. Laatu suhteessa hintaan on kohdallaan. näkyy jo parissa kuukaudessa, sillä se sisältää paljon biotiinia. Koko perheen käytössä päivittäin jotta hiukset, iho ja kynnet voivat hyvin!
 31. Auttoi minua!
  Pitää kynnet vahvana ja hiukset terveinä, olen tykännyt käyttää jo jonkin aikaa !
 32. Edullinen ja helppokäyttöinen hiusravinne, olen vasta aloittanut käytön.
  Paremmin pääsen arvioimaan kun olen vielä 1.5 kk jatkanut käyttöä, kun hiukset kasvavat vain sen sentin kuukaudessa.
 33. loistava tuote
  Toimiva tuote. Hiusten lähtö vähentynyt ja kynnet vahvistuneet. Päivittäisessä käytössä. Suhteellisen edullinen.
 34. Vahvemmat, terveemmät hiukset taatusti
  Olen syönyt Biotiini Strong tuotetta jo monta kuukautta. Huomasin hiusteni kunnon paranemisen jo vajaan kk käytön jälkeen. Ihana ja halpa tuote, joka todellakin toimii.
 35. Terveet ja kauniit hiukset
  On kuulunut jo vuosia rutiineihin. Toimii ja suosittelen muillekin. Edullinen.
 36. Biotiinilisä, joka oikeasti toimii
  Ensimmäinen biotiinilisä, joka oikeasti tekee mitä lupaa. Kynnet eivät enää liuskotu eivätkä ole pehmeät. Hiukset ovat vahvat ja hyväkuntoiset. Mahtava tuote, joka pysyy päivittäisessä käytössä.
 37. Uudestaan kokeiluun
  Yhden paketin käytön jälkeen en juurikaan huomannut muutosta, pitäisi varmaan käyttää pidempään.
 38. Kauniiden hiusteni salaisuus
  Loistava hinta-laatusuhde. Kuuluu jokapäiväisiin kaunneusrutiineihini.

BIOTIN STRONG HAIR & NAIL TABL 60 KPL

BIOTIN STRONG HAIR & NAIL TABL 60 KPL

Tarjoushinta vain Uniikki-asiakkaille.
Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
Tarjoushinta 14,64 € Normaalihinta 18,30 €
Yksikköhinta 0,31 € / KPL
kpl

Tuotteen kuvaus

Vahva biotiinilisä hiuksille ja kynsille. Biotin Strong Hair & Nail tablettiin on koostettu ravintoaineita erityisesti hiuksia ja kynsiä silmälläpitäen: biotiinia, sinkkiä ja L-metioniinia. Hiusvitamiini biotiini sekä sinkki edistävät hiusten, ihon ja limakalvojen pysymistä normaaleina. Sinkki lisäksi edistää kynsien kuntoa. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton ja soijaton. Ravintolisä.

Vaikuttava aine

Käyttötarkoitus

Annostus

Lääkkeen ottaminen

Vaikutustapa

Haittavaikutukset

Raskaus ja imetys

Säilytys

Ulkonäkö

Tuotteen käyttö

1 tabletti vuorokaudessa. Ohjeen mukaista annosta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Ei raskaana oleville tai imettäville. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 1 tabletti sisältää: biotiini 5 mg, sinkki 15 mg, metioniini 40 mg. Ainesosat: sinkkiglukonaatti, täyteaineet (selluloosa, tärkkelys), L-metioniini, D-biotiini, pintakäsittelyaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi).

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Produktinformation

Näringsämnen för hår och naglar. Biotin Strong innehåller biotin, zink och svavelinnehållande aminosyran metionin. Biotin bidrar till att upprätthålla normalt hår och zink bidrar till att upprätthålla normalt hår och naglar. Biotin och zink bidrar till att bibehålla normalt hår. Zink bidrar till att bibehålla normala naglar. Kosttillskottet ersätter inte en varierad och balanserad kost och en hälsosam livsstil.

Användning

Rekommenderad daglig dos: För vuxna 1 tablett dagligen, sväljas med vätskan. Förvaras under 25 °C, i rumstemperatur.Kosttillskott. Biotin-zink-metionintablett.  Den rekommenderade dygnsdosen får inte överskridas. Kosttilskottet ersätter inte en varierad och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Innehåll

Dygnsdosen, Den rekommenderade dagliga dosen 1 tablett innehåller: D-biotin 5 mg (10000 %*); zink 15 mg (150 %*); L-metionin 40 mg *av referensvärdet för det dagliga intaget.

Ingredienser: Zinkglukonat, fyllnadsmedel (cellulosa), L-metionin, stärkelse, D-biotin, emulgeringsmedel (magnesiumsalter av fettsyror), klumpförebyggande medel (kiseldioxid)

Innehavaren av försäljningstillstånd/marknadsföraren ansvarar för att produktinformationen är korrekt.

Tuotearvostelut (38)

 1. Viiden tähden tuote!
  Huomasin jo aika pian Biotin Strongin käyttämisen aloittamisen jälkeen vaikutuksen positiivisesti hiuksissa ja kynsissä.
 2. ei mitään vaikutusta hiuksiin
  Ostin hiusten kasvun lisäämistä ja hiustenlähtöä varten. Ei mitään vaikutusta.
 3. luonto ja liikunta, best.
  Olen mies ja vetänyt tätä kuuria jo 8 kuukautta. Summaus: Kynnet kasvaa kuin silmissä, mikä on sinänsä miinista kun itse en tarvitse. Ja ne hiukset kyllä ne on vahvistunut ja tuuheutunut huomattavasti! Alustavaa kaljuuntumista se ei estä, eli edelleen kaljuuntuminen jatkuu, mutta ei näytä pahalta kun on tuuheat hiusket.
 4. Vahvat kynnet
  Kahden kuukauden käytön jälkeen olen huomannut eron kynsissäni. Kynnet kasvavat jopa ärsyttävän nopeasti, eivätkä liuskoitu enää. Hiuksissa en ole huomannut eroa. Edullinen tuote.
 5. Todella hyvä tuote!
  Mahtava tuote ja toimii ainakin minulla. Ei mikään muu vastaavista tuotteista !Jatkuvassa käytössä !
 6. Toimiva tuote
  Käytin valmistetta noin puoli vuotta ja itselläni oli selvä vaikutus kynsiin. Kynnet vahvistuivat selkeästi.
 7. Hyvä tuote
  Vahvistanut kynsiä ja kynsien kasvu nopeutui.
 8. Erinomainen ja toimiva
  Toimii, mutta piti odottaa lähes vuosi, että kasvoi uudet, vahvat kynnet entisten hauraiden tilalle.
 9. Toimii
  Sain suosituksen lähinnä hajonneen sormenkynnen takia, mutta mukavana sivuvaikutuksena on selkeää boostia karvan pituuskasvussa, joten ostin toisen paketin, kohta pitänee ostaa kolmas. Maku ei ole erityisen hyvä, mutta ei maistu ollenkaan mikäli tabletin asettaa kielen taka- eikä etuosaan. Pieniä nappeja, helppo niellä veden kanssa.
 10. Edullinen ja toimii, mutta maku kamala
  Parin kuukauden käytön jälkeen huomaan erityisesti hiuksissa positiivisen vaikutuksen. Edullinen hinta, mutta maku on paha.
 11. Pettymys
  Karsea haju ja maku. Koska pinta on todella karhea, tabletti on hankala niellä ja se meinaa jäädä kitalakeen tai kurkkuun, jolloin karsea maku tulee suuhun. Kuukauden käytön jälkeen en huomaa mitään eroa kynsissä tai hiuksissa. Kaksi tähteä, koska hinta on ok.
 12. Tehokas
  Vahvistaa hiuksia ja kynsiä, sekä nopeuttaa niiden kasvua.
 13. Hyvä tuote
  Hinnaltaan edullisempi ja toimii.
 14. Biotiini strong
  Olen syönyt Biotiini Strongia jo monta vuotta. Uskon, että se on pitänyt vastustuskykyni hyvänä hiusten ja kynsien kunnon ohella. Suosittelen.
 15. Biotiini on luotettava tuote hiusten hyvinvointiin
  Pidän biotiinista sen hiuksia vahvistavan aineen vuoksi. Säännöllisesti käytettynä puolisoni ei varmaankaan kaljuunnu, ainakaan aivan hetkessä.
 16. Must have
  Mahtava tuote, kuuluu vaki-ostoslistaani! Oikeasti toimii!
 17. Suosittelen
  Hiukset tuntuivat vahvemmilta ja lopullisen varmistuksen sain kun lopetin tuotteen käytön ja hiustenlähtö ja katkeilu alkoi. Toista kertaa en enää lopeta.
 18. Suosittelen
  Vahvemmat hiukset ja kynnet, kun syö säännöllisesti tätä tuotetta.
 19. Tuote on erinomainen!
  Olen käyttänyt kyseistä tuotetta jo vuoden ajan. Halusin tuotteen nopeuttavan hiustenkasvua. Hiukset ovat kasvaneet ja myös tuuheutuneet. Kynnet ovat myöskin vahvistuneet.
 20. Noticed difference
  Women who experience serious problems with hair and nails should search for the reason inside. But if you are healthy, but want to improve a bit hair and nails condition - that is the perfect choice. I noticed improvement in my overall healthy hairs and nails.
 21. Kauniit hiukset
  Tämä aine sai hiukseni vahvistumaan ja kynteni kasvamaan pitkiksi ja vahvoiksi. Tämä on osa jokapäiväistä kauneusrutiiniani. Tie kauniisiin hiuksiin tapahtuu sisäisesti.
 22. Hyvä tuote
  Hiukset sekä kynnet vahvistuivat säännölisellä käytöllä.
 23. Suosittelen
  Jo parin kuukauden käyttö paransi ongelmaani hiustenlähdöstä. Aion käyttää tuotetta jatkossa säännöllisesti.
 24. Suosittelen
  Kun aloitin kuurin se tuntui aluksi täysin hyödyttömältä... Syötyäni paketin loppuun kynsistäni on tulleet todella kovat, jotka eivät katkeile sekä ne kasvavat hurjaa vauhtia.
 25. Erinomainen
  Tuote lisäsi hiusten ja ripsien kasvua sekä ripset tuntuivat vahvemmilta. Suosittelen!
 26. Hiukset ja kynnet kiittää
  Kynnet ei enää lohkeile ja hiukset voi paremmin
 27. Todella hintansa arvoinen.
  Hiusten laatu parantunut ja hiukset kasvavat hyvin.
 28. Jokaisen must have tuote
  Hiukseni ja kynteni ovat vahvistuneet ja voivat paremmin kuin ennen tätä tuotetta. Joka kerta tuotteen loputtua ostan usemman kerralla.
 29. Hinta-laatusuhteeltaan mainio, tehokas tuote
  Puolen vuoden kuurin jälkeen kampaajani totesi hiusteni vahvistuneen ja hiukseni pysyvät paremmassa kunnossa nopeamman kasvamisen ansiosta. Tuote on nyt jatkuvassa käytössä.
 30. Tehokkain biotiinivalmiste
  Tämä biotiinilisä on ehdottomasti parhain. En lähde kertaakaan ulos ostamatta kaksi pakettia kerralla. Laatu suhteessa hintaan on kohdallaan. näkyy jo parissa kuukaudessa, sillä se sisältää paljon biotiinia. Koko perheen käytössä päivittäin jotta hiukset, iho ja kynnet voivat hyvin!
 31. Auttoi minua!
  Pitää kynnet vahvana ja hiukset terveinä, olen tykännyt käyttää jo jonkin aikaa !
 32. Edullinen ja helppokäyttöinen hiusravinne, olen vasta aloittanut käytön.
  Paremmin pääsen arvioimaan kun olen vielä 1.5 kk jatkanut käyttöä, kun hiukset kasvavat vain sen sentin kuukaudessa.
 33. loistava tuote
  Toimiva tuote. Hiusten lähtö vähentynyt ja kynnet vahvistuneet. Päivittäisessä käytössä. Suhteellisen edullinen.
 34. Vahvemmat, terveemmät hiukset taatusti
  Olen syönyt Biotiini Strong tuotetta jo monta kuukautta. Huomasin hiusteni kunnon paranemisen jo vajaan kk käytön jälkeen. Ihana ja halpa tuote, joka todellakin toimii.
 35. Terveet ja kauniit hiukset
  On kuulunut jo vuosia rutiineihin. Toimii ja suosittelen muillekin. Edullinen.
 36. Biotiinilisä, joka oikeasti toimii
  Ensimmäinen biotiinilisä, joka oikeasti tekee mitä lupaa. Kynnet eivät enää liuskotu eivätkä ole pehmeät. Hiukset ovat vahvat ja hyväkuntoiset. Mahtava tuote, joka pysyy päivittäisessä käytössä.
 37. Uudestaan kokeiluun
  Yhden paketin käytön jälkeen en juurikaan huomannut muutosta, pitäisi varmaan käyttää pidempään.
 38. Kauniiden hiusteni salaisuus
  Loistava hinta-laatusuhde. Kuuluu jokapäiväisiin kaunneusrutiineihini.
Heti saatavilla, toimitusaika 1-3 arkipäivää
Markkinoija/myyntiluvanhaltija: Vitabalans