Yömyynti torkku

Painoimme torkkua ja verkon yömyynti jatkuu! Kaikki normaalihintaiset tuotteet -20 % etukoodilla HELMI20 vielä klo 12 asti! Ihastu kosmetiikkauutuuksiin tai täydennä tuttuja vitamiinisuosikkeja.

Etu voimassa verkossa ja Yliopiston Apteekissa Töölössä 27.2. klo 12.00 asti. Etu koskee normaalihintaisia tuotteita, ei koske lääkkeitä.

Yömyynti

Yliopiston Apteekin verkkokaupassa on yömyynti! Kaikki normaalihintaiset tuotteet -20 % etukoodilla HELMI20 keskiviikon ja torstain välisenä yönä klo 20-10! Ihastu kosmetiikkauutuuksiin tai täydennä tuttuja vitamiinisuosikkeja.

Etu voimassa vain verkossa ja Töölön Yliopiston Apteekissa 26.2. klo 20.00 alkaen 27.2. klo 10.00 asti. Etu koskee normaalihintaisia tuotteita, ei koske lääkkeitä tai joulupakkauksia.

Kosmetiikkasuosikit!

Näin löydät sinulle sopivan yövoiteen

Näin löydät sinulle sopivan yövoiteen

Kauneusunet eivät ole myytti – iho todella uudistuu ja kaunistuu öisin. Tehosta levon kaunistavaa vaikutusta ja valitse yövoiteesi harkiten. Näin löydät juuri sinun ihollesi sopivan tuotteen.

Lue lisää
8 syytä, miksi sinunkin kannattaa käyttää seerumia

8 syytä, miksi sinunkin kannattaa käyttää seerumia

Seerumi on ihonhoitotuotteiden kuningatar! Se imeytyy syvälle ihoon, hoitaa tehokkaasti ja antaa tuloksia nopeasti. Tiesitkö, että seerumilla voit myös buustata kasvonaamion tehoa ja tuunata lempimeikkivoiteestasi hoitavan? Lue, miksi farmaseuttimme suosittelee seerumia meille kaikille.

Lue lisää
Tehoa ihonhoitoon! Tässä 5 ihonhoitosarjaa, joihin rakastut

Tehoa ihonhoitoon! Tässä 5 ihonhoitosarjaa, joihin rakastut

Etsitkö tehokasta mutta kohtuuhintaista ihonhoitosarjaa? Tässä viisi laadukasta Yliopiston Apteekin ihonhoitosarjaa, joihin ammattilaisetkin luottavat. Tutustu, ihastu ja löydä uusi suosikkisi!

Lue lisää