Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous

Tuotteen kuvaus

YA tehokosteuttavat silmätipat helpottavat keskivaikeasta ja vaikeasta kuivasilmäisyydestä johtuvia oireita, kuten kirvelyä, kutinaa, roskan tunnetta silmässä ja silmien vuotamista. Säilöntäaineettomat tipat sopivat pitkäaikaiseen ja toistuvaan käyttöön sekä piilolinssien käyttäjille. Silmätippojen sisältämät trehaloosi ja hyaluronaani yhdessä kosteuttavat, voitelevat ja tasapainottavat kyynelkalvoa sekä suojaavat silmän pintaa kuivumiselta ja soluvaurioilta. Hyaluronaanin suuri molekyylikoko ja korkea pitoisuus 0,25 % tekee tuotteesta erityisen tehokkaasti kosteuttavan. Silmätippapullon erikoisannostelija on säädetty ihanteellisen koostumuksen kanssa optimaalisesti toimivaksi. Erikoisannostelija myös takaa säilöntäaineettoman koostumuksen hyvän säilymisen (6 kk avattuna). Kehitetty ja valmistettu Suomessa. Kehitetty yhteistyössä Allergia-, Iho- ja Astmaliiton kanssa. CE-merkitty tuote.

Related Posts

Vaikuttava aine

Käyttötarkoitus

Annostus

Lääkkeen ottaminen

Vaikutustapa

Haittavaikutukset

Raskaus ja imetys

Säilytys

Ulkonäkö

Tuotteen käyttö

Harjoittele pullon käsittelyä ennen ensimmäistä käyttöä. Poista korkin sinetti ensimmäistä kertaa pulloa avatessasi.

 

1. Avaa korkki. Purista pulloa kevyesti ja ainoastaan annostelukärki alaspäin. Huom! pulloa tulee puristaa keskeltä, ja pullon tulee olla ylösalaisin.


2. Purista pulloa lisääntyvällä voimalla, kunnes pullon kärkeen muodostuva tippa putoaa. 


3. Ravista mahdollinen jäämätippa pois pullon nokasta ja odota että pullo palautuu pyöreään muotoon, ennen kuin laitat korkin kiinni. 


Laita 1–2 tippaa silmiin 1–3 kertaa päivässä tarpeen mukaan. Voit käyttää silmätippoja myös piilolinssien käytön aikana. Säilyy avattuna 6 kuukautta. Säilytyslämpötila on 15-30 C°.

Tuotteen koostumus

2,0% trehaloosi, 0,25% hyaluronaani steriilissä, isotonisessa, vähäfosfaattisessa puskuriliuoksessa.

Produktinformation

Tuotearvostelut (35)

 1. ya silmätipat
  Nämä silmätipat kosteuttavat päivän mittaan silmiäni hyvin. Laitan niitä useamman kerran päivässä. Hyvä tuote.
 2. Huono pullo
  Muutaman käyttökerran jälkeen pullo menee ruttuun eikä oikene. Sen jälkeen pullosta on hankala saada ulos mitään.
 3. YA Tehokosteuttavat silmätipat
  Vähän hankala käyttää. Kostutustippa tulee huonosti pullosta ja sit kun tulee, niin liian paljon tulee nestettä silmään.
 4. ya silmätipat
  Tuote sopii kuiville silmilleni ja kosteuttaa niitä hyvin.
  Sen vuoksi tilaan niitä yhä uudelleen.
  Hyvä ja edullinen tuote.
 5. Todella kosteuttava
  Tämä sopii todella kuiville ja herkille silmilleni. Pullosta on ihan helppo tiputtaa pari tippaa silmään, vaik olenkin ilman silmälaseja. Pää kallellaan, niin että voin pitää pulloa kohti suoraa silmääni nähden. Nopeasti saan ilman ponnistuksia tipat silmääni. Suosittelen!
 6. Kosteuttaa ja pitkä säilyvyys
  Melko toimivat tipat, joita käytän reseptilääkkeen ohella ja pidän näitä aina mukana, koska säilyvyysaika pitkä joten eivät vanhene käsilaukussa
 7. Ei toivottua kosteutusta
  Tämä tippa ei riitä kosteuttamaan omia silmiä, silmät tuntuvat kuivilta jo 10 min. päästä. Pullon annostelukärjen muotoilu on mielestäni huono, vaikeaa saada tippa osumaan oikeaan kohtaan ja tippoja tulee helposti enemmän kuin yksi.
 8. Luokattoman huonot tipat ja varsinkin annostelija
  On mielenkiintoista odottaa silmä ojossa noin 8 minuuttia jokaista tippaa. Jos puristat pulloa hieman liian kovaa, tulee siitä vesipyssy. Todella luokattoman huono annostelija eikä itse nestekään ihmeitä teen, jos sitä vahingossa saa pullosta silmään osumaan.
 9. Ei toiminut minun silmilleni
  Pullo on siinä mielessä hyvä että se lystistyy rutistettaessa kun monet muut vaan olla jököttävät ja lopulta tarvitaan hohtimia että saa tipan puolikastakaan ulos. Tippaa tosiaan saa odotella, mutta rutistaminen auttaa siihen, minulla meni aina toinen tippa pullon kyljelle eli annosteli liikaa. Tipat itsessään ei auttanut omiin silmiini kuin pahimmillaan 5 minuuttia ja taas sain lisätä niitä, eli heppoinen tuote minun tarpeeseeni, elämänkumppanilleni taas toimii hienosti. Tipat ovat mukavan vetisiä eivätkä pullahda silmästä ulos, minulle ei myöskään samentanut näköä. Yksi ylimääräinen piste tuotteelle 6 kk:n säilyvyydestä!
 10. Hankala
  Täällä kerrotaan, että helppo on käyttää ohjeen mukaan. Minulla kokemuset tätä ohjetta noudattaen ovat yhtä surkeat, kuin monilla muillakin. Kovasti pitää puristaa ja tippaa saa odottaa pitkään. Itse silmätippa on miellyttävä ja sopii minulle, vaikka minuutiksi näkö sumenee hieman.
 11. Hyvä tuote
  Tulee käyttööni ehdottomasti. Mukavan pehmeän geelimäinen joka tuntuu hyvältä silmissäni. Pullokin toimii kun käyttää ohjeen mukaan.
 12. Suhteellisen hyvä silmätippa
  Kun lopulta löytyi tapa, jolla pullosta saa jotain ulos: selällään ja ylhäältä tippa, niin homma toimii. Muuten tippaa ei tule, tai sitten joutuu puristamaan pulloa lujaa ja yhtäkkiä saa suihkun silmäänsä. Kohtalaisen kosteuttava.
 13. Toimivat ja pitkäkestoiset tipat mutta pullolle miinusta
  Ensimmäiset tipat jotka auttavat vaikeaan kuivasilmäisyyteeni. Vaikutus selvästi pidempi kuin muissa tuotteissa. Eikä nämä tipat pahenna tilannetta kuten monet muut. Loistava tuote! Pullo on kieltämättä vaikea käyttää siinä vaiheessa kun nestettä on vain vähän jäljellä. Saa puristaa todella lujaa ja sitten nestettä tuleekin jo suihkuna. Minulle jolle tuo 10 ml pullo riittää vain 20 vuorokautta, olisi hyvä jos aineen saisi käytettyä kokonaan. Pullon pehmeydestä ja läpinäkyvyydestä plussaa.
 14. Tehokas tuote
  Hyvät ja tehokkaat tipat, kosteuttaa hyvin. Pullokin toimii ihan hyvin. Kotimaisuus plussaa.
 15. Erittäin hyvä
  Erittäin hyvä ja pitkään kosteuttava silmätippa, monesta olen saanut allergisen reaktion mutta tästä en. Ainoa miinus on pullo, joka on hankala käyttää. Muuten aika täydellinen tuote.
 16. Toimiva tuote
  Luottotuote! Kosteuttaa, eikä sumenna silmiä. Pullo toimii, kun sitä käyttää OHJEIDEN MUKAAN.
 17. Loistava tuote
  Täydet 5 tähteä aineelle ja pullolle 1 tähti.Nopea/pitkävaikutteinen .
  \
  Suosittelen kaikille jotka kärsivät kuivistasilmistä.
 18. Loistava tuote
  Täydet 5 tähteä aineelle ja pullolle 1 tähti.Nopea/pitkävaikutteinen .
  \
  Suosittelen kaikille jotka kärsivät kuivistasilmistä.
 19. Hyvä tuote, mutta pullossa kehittämisen varaa.
  Tipat tuntuu hyvältä, mutta pullo on käytössä todella surkea. Tässä kehittämisen paikka!
 20. Hyvä tuote, kehno pullo
  Tuote olisi saanut 5 tähteä, mutta surkea pullo pudottaa yhden tähden. Pitkäkestoinen apu kuiville silmille. Markkinoiden parhaat silmätipat.
 21. Hyvä tuote
  Kannattaa lukea käyttöohjeet, sen jälkeen purkin käyttö sujuu.
 22. Parhaat tipat ikinä!
  Olen kokeillut ties kuinka montaa eri silmätippaa ja -geeliä, mutta kehnoin tuloksin. Jokapäiväinen elämäni kuitenkin mullistui, kun kokeilin näitä tippoja. Tuulinen keli tai pitkään tietokoneella työskentely eivät enää aiheuta oireita, vaan silmät pysyvät virkeinä ja kosteina koko päivän. Vahva suositus!
 23. Hyvä tuote huonossa pakkauksessa
  Tipat toimivat hyvin ja niiden vaikutusaika on hyvä. Uudelleen ostamisen harkintaa kuitenkin lisää epäonnistunut pullo. Sitä saa puristaa todella jämäkästi ennen kuin sieltä tipan saa ulos. Voimankäytöstä johtuen niitä sitten tulee helposti liikaakin.
 24. Todella surkea pullo
  sisältö ok muta pullo aivan surkea, joten en aio ostaa jatkossa ellei pulloa/ pakkausta korjata
 25. Pullo kuntoon
  Tehkää nyt oikeasti tuolle pullolle jotain! Vuosien etsinnän jälkeen löysin viimeinkin hyvät tipat, jotka eivät kirvele vaan auttavat oikeasti, mutta pullo tekee hulluksi!!
 26. Sama arvostelu kuin aikaisemmat!!!
  Todellakin kostutustipat on oikein hyvät, mutta se pullo on oikeesti ihan heikko esitys.
 27. Tuote hyvä mutta annostelupullo surkea :(
  Tuote oli miellyttävä silmille (myös piilareitten kanssa). Mutta pullo todella surkea. Tippoja ei tule tasaisesti ja eikä aina oikeaan kohteeseen. Samaten pullon loppuja ei saa pullosta ulos vaikka pullon puristaa lyttyyn. Paljon menee nestetta hukkaan.
 28. Tipat hyvät. Pullon annostelunokka surkea.
  Tipat itsessään ovat hyvät. Annostelu pullosta on niin huono, etten aio enään ko. tuotetta ostaa mikäli annostelua ei paranneta. Pullosta ei tahdo tulla annosteltaessa tippaa tai tulee suuri määrä nestettä.
 29. Hyvä tuote, pullo surkea
  Kuten muutkin huomanneet, kostutustipat itsessään hyvät, mutta pullo surkea. Joko tippaa ei meinaa tulla tai sitten tulee paineella kunnon töräys, jolloin osa menee ihan minne sattuu. Kostutustipoista ollut käytössä niin montaa merkkiä, etten aiemmin ole näin huonoon pulloon törmännyt. Tähän parannus, niin olisi 5 tähden arvoinen.
 30. Tipat ok, pullo kehno.
  Tipat kosteuttaa ihan ok hyvin, mutta pullo on todella huono. Yhtä tippaa on todella vaikea saada pullosta ulos, yleensä käy niin että yksi silmään ja kaksi poskelle tai silmäluomelle. Esim thealoz duo suht vastaavaa tavaraa, hieman kalliimpaa, mutta uskoisin että thealoz duo tulee halvemmaksi koska tämän hukkaprosentti niin suuri.
 31. parasta!
  ensimmäiset tipat, joista on todella apua. Fantastinen tuote todella hankaliin silmiin.
 32. Miellyttävä koostumus
  Ovat olleet käytössä noin viikon ja tuntuvat tehokkailta. Tuote ei ole liian geelimäinen, ei kirvele eikä tahraa. Pullon kärkeä oli alussa vaikea kohdistaa, koska se on lyhyt ja leveähkö. Muutaman kerran harjoittelun jälkeen onnistuu ja pullosta saa tulemaan yhden tipan kerrallaan. Luulen, että olen löytänyt oikeanlaiset silmätipat.
 33. Paras silmätippa mitä olen kokeillut!
  Kerrankin sain apua! Muut tipat eivät ole tähän asti tuoneet samanlaista helpotusta. Ja tässä suurena plussana, että on kotimainen, säilöntäaineeton ja allergiatunnuksen omaava. Toimii siis minulle, kun olen tällainen allergikko. Pullosta saa helposti sopivan tipan kun sitä ohjeiden mukaisesti käyttää.
 34. Vaikea
  Huonosti tipat tulevat,korkki saisi olla isompi.
 35. Hyvä tuote, pakkaus huono
  Todella tehokkaat silmätipat kuivasilmäisyyteen, mutta pullon kärki on olematon, joten tippoja on vaikea annostella. Hieman pidempi ja terävä kärki olisi parempi. Pullosta ei myöskään tule tippoja kovin hyvin, vaan sitä pitää puristaa melko kovaa, ja sitten nestettä tulvahtaakin helposti liikaa.

YA TEHOKOSTEUTTAVAT SILMÄTIPAT 10 ML

YA TEHOKOSTEUTTAVAT SILMÄTIPAT 10 ML

Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
14,90 €
Yksikköhinta 1 490,00 € / L
kpl

Tuotteen kuvaus

YA tehokosteuttavat silmätipat helpottavat keskivaikeasta ja vaikeasta kuivasilmäisyydestä johtuvia oireita, kuten kirvelyä, kutinaa, roskan tunnetta silmässä ja silmien vuotamista. Säilöntäaineettomat tipat sopivat pitkäaikaiseen ja toistuvaan käyttöön sekä piilolinssien käyttäjille. Silmätippojen sisältämät trehaloosi ja hyaluronaani yhdessä kosteuttavat, voitelevat ja tasapainottavat kyynelkalvoa sekä suojaavat silmän pintaa kuivumiselta ja soluvaurioilta. Hyaluronaanin suuri molekyylikoko ja korkea pitoisuus 0,25 % tekee tuotteesta erityisen tehokkaasti kosteuttavan. Silmätippapullon erikoisannostelija on säädetty ihanteellisen koostumuksen kanssa optimaalisesti toimivaksi. Erikoisannostelija myös takaa säilöntäaineettoman koostumuksen hyvän säilymisen (6 kk avattuna). Kehitetty ja valmistettu Suomessa. Kehitetty yhteistyössä Allergia-, Iho- ja Astmaliiton kanssa. CE-merkitty tuote.

Vaikuttava aine

Käyttötarkoitus

Annostus

Lääkkeen ottaminen

Vaikutustapa

Haittavaikutukset

Raskaus ja imetys

Säilytys

Ulkonäkö

Tuotteen käyttö

Harjoittele pullon käsittelyä ennen ensimmäistä käyttöä. Poista korkin sinetti ensimmäistä kertaa pulloa avatessasi.

 

1. Avaa korkki. Purista pulloa kevyesti ja ainoastaan annostelukärki alaspäin. Huom! pulloa tulee puristaa keskeltä, ja pullon tulee olla ylösalaisin.


2. Purista pulloa lisääntyvällä voimalla, kunnes pullon kärkeen muodostuva tippa putoaa. 


3. Ravista mahdollinen jäämätippa pois pullon nokasta ja odota että pullo palautuu pyöreään muotoon, ennen kuin laitat korkin kiinni. 


Laita 1–2 tippaa silmiin 1–3 kertaa päivässä tarpeen mukaan. Voit käyttää silmätippoja myös piilolinssien käytön aikana. Säilyy avattuna 6 kuukautta. Säilytyslämpötila on 15-30 C°.

Tuotteen koostumus

2,0% trehaloosi, 0,25% hyaluronaani steriilissä, isotonisessa, vähäfosfaattisessa puskuriliuoksessa.

Produktinformation

Tuotearvostelut (35)

 1. ya silmätipat
  Nämä silmätipat kosteuttavat päivän mittaan silmiäni hyvin. Laitan niitä useamman kerran päivässä. Hyvä tuote.
 2. Huono pullo
  Muutaman käyttökerran jälkeen pullo menee ruttuun eikä oikene. Sen jälkeen pullosta on hankala saada ulos mitään.
 3. YA Tehokosteuttavat silmätipat
  Vähän hankala käyttää. Kostutustippa tulee huonosti pullosta ja sit kun tulee, niin liian paljon tulee nestettä silmään.
 4. ya silmätipat
  Tuote sopii kuiville silmilleni ja kosteuttaa niitä hyvin.
  Sen vuoksi tilaan niitä yhä uudelleen.
  Hyvä ja edullinen tuote.
 5. Todella kosteuttava
  Tämä sopii todella kuiville ja herkille silmilleni. Pullosta on ihan helppo tiputtaa pari tippaa silmään, vaik olenkin ilman silmälaseja. Pää kallellaan, niin että voin pitää pulloa kohti suoraa silmääni nähden. Nopeasti saan ilman ponnistuksia tipat silmääni. Suosittelen!
 6. Kosteuttaa ja pitkä säilyvyys
  Melko toimivat tipat, joita käytän reseptilääkkeen ohella ja pidän näitä aina mukana, koska säilyvyysaika pitkä joten eivät vanhene käsilaukussa
 7. Ei toivottua kosteutusta
  Tämä tippa ei riitä kosteuttamaan omia silmiä, silmät tuntuvat kuivilta jo 10 min. päästä. Pullon annostelukärjen muotoilu on mielestäni huono, vaikeaa saada tippa osumaan oikeaan kohtaan ja tippoja tulee helposti enemmän kuin yksi.
 8. Luokattoman huonot tipat ja varsinkin annostelija
  On mielenkiintoista odottaa silmä ojossa noin 8 minuuttia jokaista tippaa. Jos puristat pulloa hieman liian kovaa, tulee siitä vesipyssy. Todella luokattoman huono annostelija eikä itse nestekään ihmeitä teen, jos sitä vahingossa saa pullosta silmään osumaan.
 9. Ei toiminut minun silmilleni
  Pullo on siinä mielessä hyvä että se lystistyy rutistettaessa kun monet muut vaan olla jököttävät ja lopulta tarvitaan hohtimia että saa tipan puolikastakaan ulos. Tippaa tosiaan saa odotella, mutta rutistaminen auttaa siihen, minulla meni aina toinen tippa pullon kyljelle eli annosteli liikaa. Tipat itsessään ei auttanut omiin silmiini kuin pahimmillaan 5 minuuttia ja taas sain lisätä niitä, eli heppoinen tuote minun tarpeeseeni, elämänkumppanilleni taas toimii hienosti. Tipat ovat mukavan vetisiä eivätkä pullahda silmästä ulos, minulle ei myöskään samentanut näköä. Yksi ylimääräinen piste tuotteelle 6 kk:n säilyvyydestä!
 10. Hankala
  Täällä kerrotaan, että helppo on käyttää ohjeen mukaan. Minulla kokemuset tätä ohjetta noudattaen ovat yhtä surkeat, kuin monilla muillakin. Kovasti pitää puristaa ja tippaa saa odottaa pitkään. Itse silmätippa on miellyttävä ja sopii minulle, vaikka minuutiksi näkö sumenee hieman.
 11. Hyvä tuote
  Tulee käyttööni ehdottomasti. Mukavan pehmeän geelimäinen joka tuntuu hyvältä silmissäni. Pullokin toimii kun käyttää ohjeen mukaan.
 12. Suhteellisen hyvä silmätippa
  Kun lopulta löytyi tapa, jolla pullosta saa jotain ulos: selällään ja ylhäältä tippa, niin homma toimii. Muuten tippaa ei tule, tai sitten joutuu puristamaan pulloa lujaa ja yhtäkkiä saa suihkun silmäänsä. Kohtalaisen kosteuttava.
 13. Toimivat ja pitkäkestoiset tipat mutta pullolle miinusta
  Ensimmäiset tipat jotka auttavat vaikeaan kuivasilmäisyyteeni. Vaikutus selvästi pidempi kuin muissa tuotteissa. Eikä nämä tipat pahenna tilannetta kuten monet muut. Loistava tuote! Pullo on kieltämättä vaikea käyttää siinä vaiheessa kun nestettä on vain vähän jäljellä. Saa puristaa todella lujaa ja sitten nestettä tuleekin jo suihkuna. Minulle jolle tuo 10 ml pullo riittää vain 20 vuorokautta, olisi hyvä jos aineen saisi käytettyä kokonaan. Pullon pehmeydestä ja läpinäkyvyydestä plussaa.
 14. Tehokas tuote
  Hyvät ja tehokkaat tipat, kosteuttaa hyvin. Pullokin toimii ihan hyvin. Kotimaisuus plussaa.
 15. Erittäin hyvä
  Erittäin hyvä ja pitkään kosteuttava silmätippa, monesta olen saanut allergisen reaktion mutta tästä en. Ainoa miinus on pullo, joka on hankala käyttää. Muuten aika täydellinen tuote.
 16. Toimiva tuote
  Luottotuote! Kosteuttaa, eikä sumenna silmiä. Pullo toimii, kun sitä käyttää OHJEIDEN MUKAAN.
 17. Loistava tuote
  Täydet 5 tähteä aineelle ja pullolle 1 tähti.Nopea/pitkävaikutteinen .
  \
  Suosittelen kaikille jotka kärsivät kuivistasilmistä.
 18. Loistava tuote
  Täydet 5 tähteä aineelle ja pullolle 1 tähti.Nopea/pitkävaikutteinen .
  \
  Suosittelen kaikille jotka kärsivät kuivistasilmistä.
 19. Hyvä tuote, mutta pullossa kehittämisen varaa.
  Tipat tuntuu hyvältä, mutta pullo on käytössä todella surkea. Tässä kehittämisen paikka!
 20. Hyvä tuote, kehno pullo
  Tuote olisi saanut 5 tähteä, mutta surkea pullo pudottaa yhden tähden. Pitkäkestoinen apu kuiville silmille. Markkinoiden parhaat silmätipat.
 21. Hyvä tuote
  Kannattaa lukea käyttöohjeet, sen jälkeen purkin käyttö sujuu.
 22. Parhaat tipat ikinä!
  Olen kokeillut ties kuinka montaa eri silmätippaa ja -geeliä, mutta kehnoin tuloksin. Jokapäiväinen elämäni kuitenkin mullistui, kun kokeilin näitä tippoja. Tuulinen keli tai pitkään tietokoneella työskentely eivät enää aiheuta oireita, vaan silmät pysyvät virkeinä ja kosteina koko päivän. Vahva suositus!
 23. Hyvä tuote huonossa pakkauksessa
  Tipat toimivat hyvin ja niiden vaikutusaika on hyvä. Uudelleen ostamisen harkintaa kuitenkin lisää epäonnistunut pullo. Sitä saa puristaa todella jämäkästi ennen kuin sieltä tipan saa ulos. Voimankäytöstä johtuen niitä sitten tulee helposti liikaakin.
 24. Todella surkea pullo
  sisältö ok muta pullo aivan surkea, joten en aio ostaa jatkossa ellei pulloa/ pakkausta korjata
 25. Pullo kuntoon
  Tehkää nyt oikeasti tuolle pullolle jotain! Vuosien etsinnän jälkeen löysin viimeinkin hyvät tipat, jotka eivät kirvele vaan auttavat oikeasti, mutta pullo tekee hulluksi!!
 26. Sama arvostelu kuin aikaisemmat!!!
  Todellakin kostutustipat on oikein hyvät, mutta se pullo on oikeesti ihan heikko esitys.
 27. Tuote hyvä mutta annostelupullo surkea :(
  Tuote oli miellyttävä silmille (myös piilareitten kanssa). Mutta pullo todella surkea. Tippoja ei tule tasaisesti ja eikä aina oikeaan kohteeseen. Samaten pullon loppuja ei saa pullosta ulos vaikka pullon puristaa lyttyyn. Paljon menee nestetta hukkaan.
 28. Tipat hyvät. Pullon annostelunokka surkea.
  Tipat itsessään ovat hyvät. Annostelu pullosta on niin huono, etten aio enään ko. tuotetta ostaa mikäli annostelua ei paranneta. Pullosta ei tahdo tulla annosteltaessa tippaa tai tulee suuri määrä nestettä.
 29. Hyvä tuote, pullo surkea
  Kuten muutkin huomanneet, kostutustipat itsessään hyvät, mutta pullo surkea. Joko tippaa ei meinaa tulla tai sitten tulee paineella kunnon töräys, jolloin osa menee ihan minne sattuu. Kostutustipoista ollut käytössä niin montaa merkkiä, etten aiemmin ole näin huonoon pulloon törmännyt. Tähän parannus, niin olisi 5 tähden arvoinen.
 30. Tipat ok, pullo kehno.
  Tipat kosteuttaa ihan ok hyvin, mutta pullo on todella huono. Yhtä tippaa on todella vaikea saada pullosta ulos, yleensä käy niin että yksi silmään ja kaksi poskelle tai silmäluomelle. Esim thealoz duo suht vastaavaa tavaraa, hieman kalliimpaa, mutta uskoisin että thealoz duo tulee halvemmaksi koska tämän hukkaprosentti niin suuri.
 31. parasta!
  ensimmäiset tipat, joista on todella apua. Fantastinen tuote todella hankaliin silmiin.
 32. Miellyttävä koostumus
  Ovat olleet käytössä noin viikon ja tuntuvat tehokkailta. Tuote ei ole liian geelimäinen, ei kirvele eikä tahraa. Pullon kärkeä oli alussa vaikea kohdistaa, koska se on lyhyt ja leveähkö. Muutaman kerran harjoittelun jälkeen onnistuu ja pullosta saa tulemaan yhden tipan kerrallaan. Luulen, että olen löytänyt oikeanlaiset silmätipat.
 33. Paras silmätippa mitä olen kokeillut!
  Kerrankin sain apua! Muut tipat eivät ole tähän asti tuoneet samanlaista helpotusta. Ja tässä suurena plussana, että on kotimainen, säilöntäaineeton ja allergiatunnuksen omaava. Toimii siis minulle, kun olen tällainen allergikko. Pullosta saa helposti sopivan tipan kun sitä ohjeiden mukaisesti käyttää.
 34. Vaikea
  Huonosti tipat tulevat,korkki saisi olla isompi.
 35. Hyvä tuote, pakkaus huono
  Todella tehokkaat silmätipat kuivasilmäisyyteen, mutta pullon kärki on olematon, joten tippoja on vaikea annostella. Hieman pidempi ja terävä kärki olisi parempi. Pullosta ei myöskään tule tippoja kovin hyvin, vaan sitä pitää puristaa melko kovaa, ja sitten nestettä tulvahtaakin helposti liikaa.
Heti saatavilla, toimitusaika 1-3 arkipäivää
Markkinoija/myyntiluvanhaltija: Yliopiston Apteekki