YA PITKÄVAIKUTTEINEN B-VITAMIINI TABL 30 KPL

5/5

Special Price 3,92 €

Hinta: 5,60 €

(0,13 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Pitkävaikutteinen, vahva ja monipuolinen B-vitamiinivalmiste. YA B-vitamiini sopii erityisesti sinulle, joka kaipaat puhtia päivääsi. B1-vitamiini tukee psykologisia toimintoja, B2-, B3- ja B6-vitamiinit vähentävät väsymystä ja uupumusta sekä edistävät hermoston normaalia toimintaa. Tuotteessa on huomioitu myös vegaanit ja ikääntyvät, sillä siinä on runsaasti myös hermostoa tukevaa B12-vitamiinia. Laktoositon ja gluteeniton. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia eikä FODMAP -yhdisteitä. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

1 tabletti päivässä. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 1 tabletti sisältää: B1-vitamiini 35 mg, B2-vitamiini 35 mg, B3-vitamiini 30 mg, B5-vitamiini 35 mg, B6-vitamiini 20 mg, B12-vitamiini 100 mikrog, foolihappo 500 mikrog, D-biotiini 200 mikrog. Ainesosat: täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, hydroksipropyylimetyyliselluloosa, natriumkarboksimetyyliselluloosa, rasvahappojen mono- ja diglyseridit), syanokobalamiinivalmiste, tiamiinihydrokloridi, kalsiumpantotenaatti, riboflaviini, nikotiiniamidi, pyridoksiinihydrokloridi, pintakäsittelyaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), d-biotiini, foolihappo, kiillotusaineet (hydroksipropyyliselluloosa, glyseroli).

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (1)

Parempi kuin vastaavat
Olen kokeillut monia pitkävaikutteisia B-vitamiinivalmisteita ja jostakin syystä ne ovat väsyttäneet minua. Tiedän, että tällaiset asiat ovat yksilöllisiä, mutta tämä valmiste on ollut ehdottomasti paras kokeilemani!

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: YA PITKÄVAIKUTTEINEN B-VITAMIINI TABL 30 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.