Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous

Tuotteen kuvaus

Tehokas seerumi ikääntymisen merkkejä ja tummia pigmenttimuutoksia vastaan, myös herkälle iholle. Vichy Liftactiv Specialist B3 -seerumi vähentää näkyvästi tummia pigmenttimuutoksia ja taistelee niitä vastaan ikääntyvällä iholla. Ihonsävy näyttää tasaisemmalta ja iho näyttää nuorekkaammalta ja sileämmältä. Seerumi sisältää niasiiniamidia (B3), glykolihappoyhdistettä sekä kuorivia ainesosia, Vichyn vulkaanista vettä, C-vitamiinia ja biopeptidejä. Erittäin kevyt ja miellyttävä koostumus imeytyy nopeasti ja jättää ihon silkinsileäksi sekä raikkaan tuntuiseksi. Helppo levittää kätevästä pipettipullosta, joka annostelee tarkasti ja hygieenisesti. Ei jätä rasvaista tunnetta iholle. Hypoallergeeninen. Hajusteeton.

Related Posts

Vaikuttava aine

Käyttötarkoitus

Annostus

Lääkkeen ottaminen

Vaikutustapa

Haittavaikutukset

Raskaus ja imetys

Säilytys

Ulkonäkö

Tuotteen käyttö

Levitä seerumia tasaisesti 3-4 tippaa aamuin illoin puhtaalle kasvojen ja kaulan iholle. Kun seerumi on täysin imeytynyt, levitä seuraavaksi Vichy Liftactiv Collagen Specialist -päivä- tai -yövoide. Vältä silmänympärys- ja huultenympärysihoa.

Tuotteen koostumus

Aqua/water/eau, butylene glycol, niacinamide, hydroxyethylpiperazine ethane sulfonic acid, glycerin, hydroxyethyl urea, propylene glycol, glycolic acid, tranexamic acid, allantoin, sodium hydroxide, phenoxyethanol, chlorphenesin, ascorbyl glucoside, caprylic glycol, hydrolyzed rice protein, vitreoscilla ferment, trisodium ethylenediamine disuccanate, xanthan gum, pentylene glycol.

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Produktinformation

Tuotearvostelut (36)

  1. 25.12.2023
    25.12.2023
    Loistava tuote
  2. 6.6.2023
    6.6.2023
    Pigmenttiläiskät
    Olen nyt kolme viikkoa käyttänyt tuotetta. Pipetistä on hieman hankalaa saada pisaroita ulos, väkisinkin käytettävä joko sormenpään kautta tai "kopauttamalla" suoraan ihoon, mikä ehkä hivenen epähygienista. Otsan aurinkopigmenttini ei suurista odotuksistani huolimatta ole haalentunut tässä ajassa laisinkaan.
  3. 24.5.2023
    24.5.2023
    Arvostelu
    Seerumipullo on hieman iso ja kömpelö, mutta ei kuitenkaan liian hankala käyttää. Tuote on parfyymiton ja muutenkin lähes hajuton. Seerumi levittyy ja imeytyy hyvin kasvoille ja muutama pisara sinne tänne riittää. Pullo vaikuttaa siis melko riittoisalta. Sopii hyvin herkälle iholleni ja jättää kasvoille raikkaan olon.
  4. 24.5.2023
    24.5.2023
    Loisto seerumi
    Aluksi olin hieman epäileväinen , mutta hetken käytön jälkeen pienet juonteet alkoivat kadota sekä ihonväri tasaantumaan . Loisto tuote.
  5. 23.5.2023
    23.5.2023
    -
    Tuoksuton/hyvin mietotuoksuinen seerumi. Pullo on hankala käyttää. Kuten seerumeissa yleensä, tässäkin muutaman pisaran pitäisi riittää, mutta minun ihoni on toista mieltä. Pintakuiva iho imaisee seerumin hetkessä! Tuote levittyy ja imeytyy siis todella hyvin, ja iho tuntuu ravitummalta. Valitettavasti ihon sävyyn tai pigmenttiläiskiin en havainnut vaikutusta.
  6. 23.5.2023
    23.5.2023
    Tehokas seerumi
    Tämä seerumi tuntuu tosi hyvältä iholla ja vaikutukset todella näkyivät jo viikon käytön jälkeen! Juonteet tasoittuivat ja varsinkin leukalinja tuntuu kiinteämmältä. Seerumissa on hyvin mieto tuoksu, mikä on mielestäni hyvä juttu. Tuotetta on hieman hankala käyttää, pulloa ei voi puristaa vaan sitä pitää yrittää ravistella. Seerumi on niin nestemäistä, että se valuu helposti sormien läpi, mutta toisaalta imeytyy tosi hyvin ihoon. Tykkään, tämä menee jatkoon!
  7. 22.5.2023
    22.5.2023
    Raikas seerumi
    Tuotteen käyttöönotto oli helppoa, mutta koin ohjeen ”muutamasta tipasta” hieman ympäripyöreäksi. En myöskään meinannut saada tuotetta tulemaan pipetistä, kunnes luin netistä käyttövinkin, että pipettiä tulee hieman puristaa.

    Tuotteen koostumus on erinomainen; imeytyy välittömästi eikä iho jää tahmeaksi. Tuote on myös erittäin miedon tuoksuinen, vai peräti tuoksuton, mikä mielestäni positiivista. Tuote vaikuttaa riittoisalta.

    Tuote yhdessä sarjan päivävoiteen kanssa sopii hyvin omalle kuivalle iholleni - ainakin näin kevät-alkukesän lämpötiloissa testattuna.
  8. 17.5.2023
    17.5.2023
    Kosteuttava seerumi
    Todella kosteuttava seerumi, joka riittää sellaisenaan omalle sekaiholleni kosteuttamaan yöksi pelkästäänkin ilman yövoidetta. Hieman hankala annostella pipetillä sopivaa määrää, tulee helposti aluksi liian vähän tai toisella kerralla jo liikaa. Mukava tuoksuton koostumus, mutta aika nestemäinen, helposti valuu sormien välistä jos ei ole tarkkana. Suurta muutosta ihon kunnossa en kyllä ole muutamassa viikossa huomannut, siihen nähden melko arvokas tuote.
  9. 17.5.2023
    17.5.2023
    Testaus
    Huikean hyvä tuote,mutta annostelu hankalaa
  10. 16.5.2023
    16.5.2023
    -
    Ensimmäinen positiivinen huomioni oli että tuotteessa ei ole selkeää tuoksua! Imeytyy nopeasti ja jättää mukavan hehkuvan tuntuiseksi.
    Tuoteselosteen mukaan ei tarvitsisi käyttää kuin pari pisaraa, mutta itse tarvitsin hieman enemmän kerralla. Mutta onneksi pullo on reilun kokoinen.
  11. 15.5.2023
    15.5.2023
    -
    Hyvä, lähes vesimäinen koostumus. Ei jätä ihoa tahmeaksi lainkaan ja onkin siksi mukava levittää yöksi.
    Ryppyjen tasoittumista oli havaittavissa jo lyhyen käytön jälkeen, samoin ihon sävyn tasoittumista.
    Lisäksi pullo on kivan pirteän värinen, ja myös kätevä käyttää.
  12. 15.5.2023
    15.5.2023
    Ihan ok
    Ihan tehokkaan oloinen seerumi mutta minusta hiukan hankala levittää. Tuote "tahmaantuu " alkuun ihoon. Aiemmin käyttämäni seerumit levittyneet paremmin ja riittänyt pienempi määrä. Iho on kyllä tasoittunut kun säännöllisesti käyttänyt tätä ja voidetta.
  13. 15.5.2023
    15.5.2023
    Kokeilu
    Iho tuntuu raikkaalta ja kosteutetulta tämä jälkeen, joten kesällä pärjää jopa pelkällä seerumilla. Tuote on hajuton ja hieman tahmaisen oloinen alkuun kasvoilla. Annostelija on hankala. Vaikutukset varmaan näkyvät ajan mittaan.
  14. 14.5.2023
    14.5.2023
    Kasvovesimäinen seerumi
    Hajuton ja kirkas, kasvovesimäinen seerumi tuntuu todella raikkaalta iholla. Levittyy kuin huomaamatta ja imeytyy nopeasti. Pintakuivat kasvot tykkää tästä, mutta en ole muutaman viikon käytön jälkeen huomannut muita ihmeempiä muutoksia iholla.

    Pipetti laitetaan kiinni itse pulloon, annostelu pullosta on epäkäytännöllistä ilman kolmatta kättä.
  15. 14.5.2023
    14.5.2023
    -
    Pieni purkki mutta riittoissa. Seerumin annostelu on hieman vaikeaa, ei meinaa tuotetta tulla pipetin avulla.
    Imeytyy hyvin iholle. Miellyttävä käyttää. Hajusteeton.
  16. 14.5.2023
    14.5.2023
    -
    Sopii hyvin herkkäihoiselle, tasoittaa ihon punaisuutta ja imeytyy hyvin.
    Tuote on riittoisa kun ei tarvitse kuin muutaman tipan kerrallaan laittaa.
    Ei silti jää itselleni pysyvään käyttöön juurikin hintansa vuoksi, suuria muutoksia iholla en ole havainnut.
  17. 14.5.2023
    14.5.2023
    Ohut seerumi
    Käytin tätä yhdessä Liftactiv Collagen Specialist päivävoiteen ja Vichy Capital Soleil UV-Age Daily Tinted SPF50+ aurinkovoiteen kanssa.

    Seerumi on todella ohutta, melkein kuin vettä. Pullon kiinteä pipettisysteemi on todella kätevä. Sillä seerumia on helppoa ja hygieenistä annostella tipoittain. Seerumi imeytyy nopeasti, eikä imeydyttyään tunnu lainkaan iholla. Seerumi tuntuu erittäin miellyttävältä eikä aiheuta minkäänlaista ärsytystä.

    Parin viikon testaus jakson jälkeen iho tuntuu hyvin kosteutetulta ja rypyt ovat madaltuneet. Pigmenttiläikissä en ainakaan vielä ole havainnut muutoksia.
  18. 14.5.2023
    14.5.2023
    Jättää mukavan tunteen iholle
    Seerumi imeytyi hyvin ihoon ja jätti mukavan tunteen iholle. Toimii hyvin herkälle iholleni ja plussaa tuoksuttomuudesta.

    Miinusta kuitenkin tulee vaikeasta annosteltavuudesta.
  19. 14.5.2023
    14.5.2023
    -
    Tuote on ihanan kevyt sekä imeytyy nopeasti. Sopii omalle herkälle iholle aiheuttamatta mitään iho-reaktioita.

    Tuotteen pakkaus omaan mieleen vaikeakäyttöinen, ennen kun tajusin tiputtaa vain muutaman tipan kämmenelle meni tuotetta liikaa, joten sain aikaan melko paljon hävikkiä. Muutaman käyttökerran jälkeen vasta hoksasin toisen tavan.

    Suhteellisen hintaa ja siitä syystä en ole varma tuleeko jatkuvaan käyttöön itselläni
  20. 14.5.2023
    14.5.2023
    Testaaja
    Kokeiltu muutaman viikon lähes päivittäin ja tuote tuntui oleva hyvä iholleni.
    On helppo levittää ja imeytyy nopeasti ihoon. Pipetti pullolla oli hiukan hankala käyttää, pullo oli liian painava siihen otteeseen kun Piti painaa seerumi pullosta.
  21. 13.5.2023
    13.5.2023
    Seerumi testissä
    Seerumi sopi hyvin kuivalle iholleni kasvorasvan lisänä ja tuotteesta tuli nopeasti ns. luottotuote. Ihoni on herkkä mutta tämä tuote ei aiheuttanut mitään reaktioita. Seerumi on todella nestemäinen, levittyy helposti, eikä tuoksu. Mielestäni se tasoittaa ihoa luvatusti. Ihohuokoseni ovat selkeästi pienentyneet ja sanoisin jopa, että pienemmät juonteet/rypyt tasoittuneet. Toki tällä hetkellä minulla on käytössä myös Vichyn liftaktiv collagen specialist päivävoidekin, joten myös se voi vaikuttaa juonteiden/ryppyjen pienentymiseen.

    Pullo poikkesi muista aiemmin käyttämistäni seerumeista ja kätevintä siitä on tiputtaa tipat suoraan kasvoille. Tuote on riittoisa, noin kuukauden aamuin-illoin käytön jälkeen, 2/3 on vielä jäljellä.
  22. 13.5.2023
    13.5.2023
    Hyvä seerumi
    Seerumi tuntuu hyvältä iholla. Annostelu oli aluksi vaikeaa, mutta sitten bongasin toisesta arvostelusta vinkin, että annostelunokan keskeltä puristamalla toimii kuin pipetti. Todella riittoisaa ja plussaa miedosta tuoksusta. Iho tuntuu sileämmältä heti seerumin lisäyksen jälkeen. Parin viikon käytön jälkeen en huomaa suurta eroa ihon sävyssä, mutta iho tuntuu paremmalta. Olen käyttänyt tuotetta yhdessä Vichyn LiftActiv Collagen Specialist-voiteen kanssa. Korkea hinta vaikuttaa todennäköisesti jatkossa ostopäätökseeni, mutta jos rahapussi sallisi, ostaisin varmasti jatkossakin.
  23. 11.5.2023
    11.5.2023
    Luksusta Arkeen
    Tuote on auttanut tasoittamaan ihon väriä ja pieniä juonteita. Heti käytön jälkeen iho tuntuu kimmoisalta. Tuote imeytyy hyvin, mutta koin helpoimmaksi ripotella muutamat pisarat kasvoille suoraan, enkä lainkaan sormiin.
    Käytin tuotetta yhdessä Liftactive collagen specialist creamin kanssa.
  24. 11.5.2023
    11.5.2023
    Vitamiinia iholle
    Seerumi on koostumukseltaan hyvin nestemäinen, joten sen levityksessä ja oikeassa annostelussa saa olla tarkkana. Vaihdettavasti kaatonokasta saa kuitenkin oikean annostuksen, kun tekniikan oppii. Tuote on miedontuoksuinen/hajuton ja miellyttävä käyttää.
  25. 10.5.2023
    10.5.2023
    Huippu seerumi!
    Käytän pääsääntöisesti Biothermia, Estee Lauderia ja Lancomea, joten oli kiva saada Vichy testiin, mistä ei ole kokemusta. Ensimmäiset kerrat koin pullon hankalaksi, sillä sieltä annostelu tuntui hankalalta ja kaipasin tuttua pipettiä tai pumppua. Nyt muutaman päivän käyttäneenä ymmärrän miksi pullo on sellainen, koska olen tajunnut annostelevani tuotteita hieman liikaa. Tästä kun ravistaa hieman suoraan kasvoille, tulee tuotetta juuri sopivasti ja se on osoittautunut todella riittoisaksi. Tuoksuton ja imeytyy heti. Kasvoille jää napakka tunne ja ihon väri on selkeästi parantunut. Tekee mitä lupaa!
  26. 10.5.2023
    10.5.2023
    -
    Miellyttävän tuoksuinen seerumi, sopii hyvin kuivalle herkälle iholle, tuote on tosi tehokas ja piristää väsyneetkin kasvot, miellyttävä käyttökokemus, suosittelen lämpimästi kokeilemaan! Heleyttää ja virkistää ilmettä
  27. 10.5.2023
    10.5.2023
    Tehopakkaus
    Tuoksuton seerumi, joka imeytyy tehokkaasti. Tasoitti selvästi kasvojen väriä joka aamu käytettynä. Sopi täydellisesti herkälle iholleni. Annostelu tiputtaa yhden tähden, sillä tuotteen saaminen pullosta oli vähän kömpelöä ja tuote lähti helposti imeytymään käsiin ennen kasvoille annostelua. Suihkepullo olisi erinomainen valinta tälle tuotteelle, joka muuten on puhdasta luksusta!

  28. 9.5.2023
    9.5.2023
    Miellyttävä tuote
    Muutaman viikon päivittäisen käytön jälkeen ihoni on tasaisempi ja kimmoisampi.
    Pidän siitä, ettei seerumissa ole tuoksua ja se imeytyy ihoon nopeasti.
    Toivoisin että korkki olisi erilainen annostelua varten, tästä yksi miinuspiste
  29. 8.5.2023
    8.5.2023
    tuote
    Tuote oli positiivinen yllätys! Tuoksua ei ole juuri lainkaan ja levittyy helposti kasvoille. Teki kasvoista todella kimmoisan ja sileän. Iho selvästi tuntui vähän kireämmältä. Käytin tuotetta yhdessä Liftactive collagen specialist day creamin kanssa.
  30. 6.5.2023
    6.5.2023
    tuote
    Miellyttävän tuoksuinen seerumi joka sopi omalle kuivalle herkälle iholle, tuote on tehokas,piristää väsyneet kasvot , antaa hehkua ja tasoittaa ihoa.



    Tuote kestää pitkään jos käyttää maltillisesti ,hinta on korkea pienituloiselle mutta tuote on kyllä tehokas.
  31. 5.5.2023
    5.5.2023
    Miellyttävä tuote
    Hyväntuntuinen tuote, imeytyy nopeasti ja tekee hetkessä ihosta sileämmän tuntuisen. Tuotetta on vähän hankala saada pullosta ulos, mutta pienellä ravistelulla tulee kyllä. Miellyttävä mieto tuoksu.
  32. 3.5.2023
    3.5.2023
    Hyvä tuote
    Seerumi oli hieman hankala levittää sillä se imeytyi nopeasti käsiin. Annostelun kanssa olin myös epävarma, että mikä on sopiva määrä. Pidin siitä, että tuote ei tuoksunut voimakkaalle. Iho tuntui tasaisemmalta säännöllisen käytön jälkeen.
  33. 2.5.2023
    2.5.2023
    Miellyttävä
    Annostelija hyvä, vaikka hieman hankala jos on sormien kanssa vaikeuksia.
    Ei tuoksu.
    Leviää sujuvasti ja iho jää mukavan pehmeäksi.
  34. 2.5.2023
    2.5.2023
    Seerumi
    Miellyttävä käyttää, neutraali tuoksu, ei tahmaa ja imeytyy nopeasti. Viikon käytön jälkeen huomaan muutoksia ihossa. Iho kimmoisampi ja väri tasaisempi. Jää kyllä käyttöön jatkossakin.
  35. 1.5.2023
    1.5.2023
    Hyvä tuote
    Tuote on helppo annostella ja levittää kasvoille. Neutraali tuoksu. Itsellä ihonsävy näyttää tasaisemmalta ja iho tuntuu sileältä jo viikon käyttämisen jälkeen. Suosittelen.
  36. 22.12.2022
    22.12.2022
    Hyvä tuote
    Olen tyytyväinen ostokseni, toisen pullo ostin:)

VICHY LIFTACTIV SPECIALIST B3 SERUM 30 ml

Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
55,00 €
Yksikköhinta 1 833,33 € / L
Heti saatavilla, toimitusaika 1-4 arkipäivää tai kotiin jopa saman päivän aikana
kpl

Tuotteen kuvaus

Tehokas seerumi ikääntymisen merkkejä ja tummia pigmenttimuutoksia vastaan, myös herkälle iholle. Vichy Liftactiv Specialist B3 -seerumi vähentää näkyvästi tummia pigmenttimuutoksia ja taistelee niitä vastaan ikääntyvällä iholla. Ihonsävy näyttää tasaisemmalta ja iho näyttää nuorekkaammalta ja sileämmältä. Seerumi sisältää niasiiniamidia (B3), glykolihappoyhdistettä sekä kuorivia ainesosia, Vichyn vulkaanista vettä, C-vitamiinia ja biopeptidejä. Erittäin kevyt ja miellyttävä koostumus imeytyy nopeasti ja jättää ihon silkinsileäksi sekä raikkaan tuntuiseksi. Helppo levittää kätevästä pipettipullosta, joka annostelee tarkasti ja hygieenisesti. Ei jätä rasvaista tunnetta iholle. Hypoallergeeninen. Hajusteeton.

Vaikuttava aine

Käyttötarkoitus

Annostus

Lääkkeen ottaminen

Vaikutustapa

Haittavaikutukset

Raskaus ja imetys

Säilytys

Ulkonäkö

Tuotteen käyttö

Levitä seerumia tasaisesti 3-4 tippaa aamuin illoin puhtaalle kasvojen ja kaulan iholle. Kun seerumi on täysin imeytynyt, levitä seuraavaksi Vichy Liftactiv Collagen Specialist -päivä- tai -yövoide. Vältä silmänympärys- ja huultenympärysihoa.

Tuotteen koostumus

Aqua/water/eau, butylene glycol, niacinamide, hydroxyethylpiperazine ethane sulfonic acid, glycerin, hydroxyethyl urea, propylene glycol, glycolic acid, tranexamic acid, allantoin, sodium hydroxide, phenoxyethanol, chlorphenesin, ascorbyl glucoside, caprylic glycol, hydrolyzed rice protein, vitreoscilla ferment, trisodium ethylenediamine disuccanate, xanthan gum, pentylene glycol.

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Produktinformation

Tuotearvostelut (36)

  1. 25.12.2023
    25.12.2023
    Loistava tuote
  2. 6.6.2023
    6.6.2023
    Pigmenttiläiskät
    Olen nyt kolme viikkoa käyttänyt tuotetta. Pipetistä on hieman hankalaa saada pisaroita ulos, väkisinkin käytettävä joko sormenpään kautta tai "kopauttamalla" suoraan ihoon, mikä ehkä hivenen epähygienista. Otsan aurinkopigmenttini ei suurista odotuksistani huolimatta ole haalentunut tässä ajassa laisinkaan.
  3. 24.5.2023
    24.5.2023
    Arvostelu
    Seerumipullo on hieman iso ja kömpelö, mutta ei kuitenkaan liian hankala käyttää. Tuote on parfyymiton ja muutenkin lähes hajuton. Seerumi levittyy ja imeytyy hyvin kasvoille ja muutama pisara sinne tänne riittää. Pullo vaikuttaa siis melko riittoisalta. Sopii hyvin herkälle iholleni ja jättää kasvoille raikkaan olon.
  4. 24.5.2023
    24.5.2023
    Loisto seerumi
    Aluksi olin hieman epäileväinen , mutta hetken käytön jälkeen pienet juonteet alkoivat kadota sekä ihonväri tasaantumaan . Loisto tuote.
  5. 23.5.2023
    23.5.2023
    -
    Tuoksuton/hyvin mietotuoksuinen seerumi. Pullo on hankala käyttää. Kuten seerumeissa yleensä, tässäkin muutaman pisaran pitäisi riittää, mutta minun ihoni on toista mieltä. Pintakuiva iho imaisee seerumin hetkessä! Tuote levittyy ja imeytyy siis todella hyvin, ja iho tuntuu ravitummalta. Valitettavasti ihon sävyyn tai pigmenttiläiskiin en havainnut vaikutusta.
  6. 23.5.2023
    23.5.2023
    Tehokas seerumi
    Tämä seerumi tuntuu tosi hyvältä iholla ja vaikutukset todella näkyivät jo viikon käytön jälkeen! Juonteet tasoittuivat ja varsinkin leukalinja tuntuu kiinteämmältä. Seerumissa on hyvin mieto tuoksu, mikä on mielestäni hyvä juttu. Tuotetta on hieman hankala käyttää, pulloa ei voi puristaa vaan sitä pitää yrittää ravistella. Seerumi on niin nestemäistä, että se valuu helposti sormien läpi, mutta toisaalta imeytyy tosi hyvin ihoon. Tykkään, tämä menee jatkoon!
  7. 22.5.2023
    22.5.2023
    Raikas seerumi
    Tuotteen käyttöönotto oli helppoa, mutta koin ohjeen ”muutamasta tipasta” hieman ympäripyöreäksi. En myöskään meinannut saada tuotetta tulemaan pipetistä, kunnes luin netistä käyttövinkin, että pipettiä tulee hieman puristaa.

    Tuotteen koostumus on erinomainen; imeytyy välittömästi eikä iho jää tahmeaksi. Tuote on myös erittäin miedon tuoksuinen, vai peräti tuoksuton, mikä mielestäni positiivista. Tuote vaikuttaa riittoisalta.

    Tuote yhdessä sarjan päivävoiteen kanssa sopii hyvin omalle kuivalle iholleni - ainakin näin kevät-alkukesän lämpötiloissa testattuna.
  8. 17.5.2023
    17.5.2023
    Kosteuttava seerumi
    Todella kosteuttava seerumi, joka riittää sellaisenaan omalle sekaiholleni kosteuttamaan yöksi pelkästäänkin ilman yövoidetta. Hieman hankala annostella pipetillä sopivaa määrää, tulee helposti aluksi liian vähän tai toisella kerralla jo liikaa. Mukava tuoksuton koostumus, mutta aika nestemäinen, helposti valuu sormien välistä jos ei ole tarkkana. Suurta muutosta ihon kunnossa en kyllä ole muutamassa viikossa huomannut, siihen nähden melko arvokas tuote.
  9. 17.5.2023
    17.5.2023
    Testaus
    Huikean hyvä tuote,mutta annostelu hankalaa
  10. 16.5.2023
    16.5.2023
    -
    Ensimmäinen positiivinen huomioni oli että tuotteessa ei ole selkeää tuoksua! Imeytyy nopeasti ja jättää mukavan hehkuvan tuntuiseksi.
    Tuoteselosteen mukaan ei tarvitsisi käyttää kuin pari pisaraa, mutta itse tarvitsin hieman enemmän kerralla. Mutta onneksi pullo on reilun kokoinen.
  11. 15.5.2023
    15.5.2023
    -
    Hyvä, lähes vesimäinen koostumus. Ei jätä ihoa tahmeaksi lainkaan ja onkin siksi mukava levittää yöksi.
    Ryppyjen tasoittumista oli havaittavissa jo lyhyen käytön jälkeen, samoin ihon sävyn tasoittumista.
    Lisäksi pullo on kivan pirteän värinen, ja myös kätevä käyttää.
  12. 15.5.2023
    15.5.2023
    Ihan ok
    Ihan tehokkaan oloinen seerumi mutta minusta hiukan hankala levittää. Tuote "tahmaantuu " alkuun ihoon. Aiemmin käyttämäni seerumit levittyneet paremmin ja riittänyt pienempi määrä. Iho on kyllä tasoittunut kun säännöllisesti käyttänyt tätä ja voidetta.
  13. 15.5.2023
    15.5.2023
    Kokeilu
    Iho tuntuu raikkaalta ja kosteutetulta tämä jälkeen, joten kesällä pärjää jopa pelkällä seerumilla. Tuote on hajuton ja hieman tahmaisen oloinen alkuun kasvoilla. Annostelija on hankala. Vaikutukset varmaan näkyvät ajan mittaan.
  14. 14.5.2023
    14.5.2023
    Kasvovesimäinen seerumi
    Hajuton ja kirkas, kasvovesimäinen seerumi tuntuu todella raikkaalta iholla. Levittyy kuin huomaamatta ja imeytyy nopeasti. Pintakuivat kasvot tykkää tästä, mutta en ole muutaman viikon käytön jälkeen huomannut muita ihmeempiä muutoksia iholla.

    Pipetti laitetaan kiinni itse pulloon, annostelu pullosta on epäkäytännöllistä ilman kolmatta kättä.
  15. 14.5.2023
    14.5.2023
    -
    Pieni purkki mutta riittoissa. Seerumin annostelu on hieman vaikeaa, ei meinaa tuotetta tulla pipetin avulla.
    Imeytyy hyvin iholle. Miellyttävä käyttää. Hajusteeton.
  16. 14.5.2023
    14.5.2023
    -
    Sopii hyvin herkkäihoiselle, tasoittaa ihon punaisuutta ja imeytyy hyvin.
    Tuote on riittoisa kun ei tarvitse kuin muutaman tipan kerrallaan laittaa.
    Ei silti jää itselleni pysyvään käyttöön juurikin hintansa vuoksi, suuria muutoksia iholla en ole havainnut.
  17. 14.5.2023
    14.5.2023
    Ohut seerumi
    Käytin tätä yhdessä Liftactiv Collagen Specialist päivävoiteen ja Vichy Capital Soleil UV-Age Daily Tinted SPF50+ aurinkovoiteen kanssa.

    Seerumi on todella ohutta, melkein kuin vettä. Pullon kiinteä pipettisysteemi on todella kätevä. Sillä seerumia on helppoa ja hygieenistä annostella tipoittain. Seerumi imeytyy nopeasti, eikä imeydyttyään tunnu lainkaan iholla. Seerumi tuntuu erittäin miellyttävältä eikä aiheuta minkäänlaista ärsytystä.

    Parin viikon testaus jakson jälkeen iho tuntuu hyvin kosteutetulta ja rypyt ovat madaltuneet. Pigmenttiläikissä en ainakaan vielä ole havainnut muutoksia.
  18. 14.5.2023
    14.5.2023
    Jättää mukavan tunteen iholle
    Seerumi imeytyi hyvin ihoon ja jätti mukavan tunteen iholle. Toimii hyvin herkälle iholleni ja plussaa tuoksuttomuudesta.

    Miinusta kuitenkin tulee vaikeasta annosteltavuudesta.
  19. 14.5.2023
    14.5.2023
    -
    Tuote on ihanan kevyt sekä imeytyy nopeasti. Sopii omalle herkälle iholle aiheuttamatta mitään iho-reaktioita.

    Tuotteen pakkaus omaan mieleen vaikeakäyttöinen, ennen kun tajusin tiputtaa vain muutaman tipan kämmenelle meni tuotetta liikaa, joten sain aikaan melko paljon hävikkiä. Muutaman käyttökerran jälkeen vasta hoksasin toisen tavan.

    Suhteellisen hintaa ja siitä syystä en ole varma tuleeko jatkuvaan käyttöön itselläni
  20. 14.5.2023
    14.5.2023
    Testaaja
    Kokeiltu muutaman viikon lähes päivittäin ja tuote tuntui oleva hyvä iholleni.
    On helppo levittää ja imeytyy nopeasti ihoon. Pipetti pullolla oli hiukan hankala käyttää, pullo oli liian painava siihen otteeseen kun Piti painaa seerumi pullosta.
  21. 13.5.2023
    13.5.2023
    Seerumi testissä
    Seerumi sopi hyvin kuivalle iholleni kasvorasvan lisänä ja tuotteesta tuli nopeasti ns. luottotuote. Ihoni on herkkä mutta tämä tuote ei aiheuttanut mitään reaktioita. Seerumi on todella nestemäinen, levittyy helposti, eikä tuoksu. Mielestäni se tasoittaa ihoa luvatusti. Ihohuokoseni ovat selkeästi pienentyneet ja sanoisin jopa, että pienemmät juonteet/rypyt tasoittuneet. Toki tällä hetkellä minulla on käytössä myös Vichyn liftaktiv collagen specialist päivävoidekin, joten myös se voi vaikuttaa juonteiden/ryppyjen pienentymiseen.

    Pullo poikkesi muista aiemmin käyttämistäni seerumeista ja kätevintä siitä on tiputtaa tipat suoraan kasvoille. Tuote on riittoisa, noin kuukauden aamuin-illoin käytön jälkeen, 2/3 on vielä jäljellä.
  22. 13.5.2023
    13.5.2023
    Hyvä seerumi
    Seerumi tuntuu hyvältä iholla. Annostelu oli aluksi vaikeaa, mutta sitten bongasin toisesta arvostelusta vinkin, että annostelunokan keskeltä puristamalla toimii kuin pipetti. Todella riittoisaa ja plussaa miedosta tuoksusta. Iho tuntuu sileämmältä heti seerumin lisäyksen jälkeen. Parin viikon käytön jälkeen en huomaa suurta eroa ihon sävyssä, mutta iho tuntuu paremmalta. Olen käyttänyt tuotetta yhdessä Vichyn LiftActiv Collagen Specialist-voiteen kanssa. Korkea hinta vaikuttaa todennäköisesti jatkossa ostopäätökseeni, mutta jos rahapussi sallisi, ostaisin varmasti jatkossakin.
  23. 11.5.2023
    11.5.2023
    Luksusta Arkeen
    Tuote on auttanut tasoittamaan ihon väriä ja pieniä juonteita. Heti käytön jälkeen iho tuntuu kimmoisalta. Tuote imeytyy hyvin, mutta koin helpoimmaksi ripotella muutamat pisarat kasvoille suoraan, enkä lainkaan sormiin.
    Käytin tuotetta yhdessä Liftactive collagen specialist creamin kanssa.
  24. 11.5.2023
    11.5.2023
    Vitamiinia iholle
    Seerumi on koostumukseltaan hyvin nestemäinen, joten sen levityksessä ja oikeassa annostelussa saa olla tarkkana. Vaihdettavasti kaatonokasta saa kuitenkin oikean annostuksen, kun tekniikan oppii. Tuote on miedontuoksuinen/hajuton ja miellyttävä käyttää.
  25. 10.5.2023
    10.5.2023
    Huippu seerumi!
    Käytän pääsääntöisesti Biothermia, Estee Lauderia ja Lancomea, joten oli kiva saada Vichy testiin, mistä ei ole kokemusta. Ensimmäiset kerrat koin pullon hankalaksi, sillä sieltä annostelu tuntui hankalalta ja kaipasin tuttua pipettiä tai pumppua. Nyt muutaman päivän käyttäneenä ymmärrän miksi pullo on sellainen, koska olen tajunnut annostelevani tuotteita hieman liikaa. Tästä kun ravistaa hieman suoraan kasvoille, tulee tuotetta juuri sopivasti ja se on osoittautunut todella riittoisaksi. Tuoksuton ja imeytyy heti. Kasvoille jää napakka tunne ja ihon väri on selkeästi parantunut. Tekee mitä lupaa!
  26. 10.5.2023
    10.5.2023
    -
    Miellyttävän tuoksuinen seerumi, sopii hyvin kuivalle herkälle iholle, tuote on tosi tehokas ja piristää väsyneetkin kasvot, miellyttävä käyttökokemus, suosittelen lämpimästi kokeilemaan! Heleyttää ja virkistää ilmettä
  27. 10.5.2023
    10.5.2023
    Tehopakkaus
    Tuoksuton seerumi, joka imeytyy tehokkaasti. Tasoitti selvästi kasvojen väriä joka aamu käytettynä. Sopi täydellisesti herkälle iholleni. Annostelu tiputtaa yhden tähden, sillä tuotteen saaminen pullosta oli vähän kömpelöä ja tuote lähti helposti imeytymään käsiin ennen kasvoille annostelua. Suihkepullo olisi erinomainen valinta tälle tuotteelle, joka muuten on puhdasta luksusta!

  28. 9.5.2023
    9.5.2023
    Miellyttävä tuote
    Muutaman viikon päivittäisen käytön jälkeen ihoni on tasaisempi ja kimmoisampi.
    Pidän siitä, ettei seerumissa ole tuoksua ja se imeytyy ihoon nopeasti.
    Toivoisin että korkki olisi erilainen annostelua varten, tästä yksi miinuspiste
  29. 8.5.2023
    8.5.2023
    tuote
    Tuote oli positiivinen yllätys! Tuoksua ei ole juuri lainkaan ja levittyy helposti kasvoille. Teki kasvoista todella kimmoisan ja sileän. Iho selvästi tuntui vähän kireämmältä. Käytin tuotetta yhdessä Liftactive collagen specialist day creamin kanssa.
  30. 6.5.2023
    6.5.2023
    tuote
    Miellyttävän tuoksuinen seerumi joka sopi omalle kuivalle herkälle iholle, tuote on tehokas,piristää väsyneet kasvot , antaa hehkua ja tasoittaa ihoa.



    Tuote kestää pitkään jos käyttää maltillisesti ,hinta on korkea pienituloiselle mutta tuote on kyllä tehokas.
  31. 5.5.2023
    5.5.2023
    Miellyttävä tuote
    Hyväntuntuinen tuote, imeytyy nopeasti ja tekee hetkessä ihosta sileämmän tuntuisen. Tuotetta on vähän hankala saada pullosta ulos, mutta pienellä ravistelulla tulee kyllä. Miellyttävä mieto tuoksu.
  32. 3.5.2023
    3.5.2023
    Hyvä tuote
    Seerumi oli hieman hankala levittää sillä se imeytyi nopeasti käsiin. Annostelun kanssa olin myös epävarma, että mikä on sopiva määrä. Pidin siitä, että tuote ei tuoksunut voimakkaalle. Iho tuntui tasaisemmalta säännöllisen käytön jälkeen.
  33. 2.5.2023
    2.5.2023
    Miellyttävä
    Annostelija hyvä, vaikka hieman hankala jos on sormien kanssa vaikeuksia.
    Ei tuoksu.
    Leviää sujuvasti ja iho jää mukavan pehmeäksi.
  34. 2.5.2023
    2.5.2023
    Seerumi
    Miellyttävä käyttää, neutraali tuoksu, ei tahmaa ja imeytyy nopeasti. Viikon käytön jälkeen huomaan muutoksia ihossa. Iho kimmoisampi ja väri tasaisempi. Jää kyllä käyttöön jatkossakin.
  35. 1.5.2023
    1.5.2023
    Hyvä tuote
    Tuote on helppo annostella ja levittää kasvoille. Neutraali tuoksu. Itsellä ihonsävy näyttää tasaisemmalta ja iho tuntuu sileältä jo viikon käyttämisen jälkeen. Suosittelen.
  36. 22.12.2022
    22.12.2022
    Hyvä tuote
    Olen tyytyväinen ostokseni, toisen pullo ostin:)
Markkinoija/myyntiluvanhaltija: L'Oreal Finland