Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous

Tuotteen kuvaus

Raikkaan tuoksuinen antiperspirantti tahroja vastaan. Tehokas ja hellävarainen Vichy Deo 48H Antiperspirant Anti-Trace Roll-On pitää kainalot kuivina ja raikkaina, estäen hikoilua ja epämiellyttävää hajua jopa 48 tuntia. Tahraamaton, kevyt koostumus imeytyy nopeasti eikä jätä valkoisia tai keltaisia jälkiä vaatteisiin. Rauhoittavaa Vichy Thermal Spa -lähdevettä ja alumiinosuoloja sisältävä deo on kehitetty erityisesti herkälle iholle. Jättää ihon pehmeän ja miellyttävän tuntuiseksi. Sopii sekä miehille että naisille. Alkoholiton..

Related Posts

Vaikuttava aine

Käyttötarkoitus

Annostus

Lääkkeen ottaminen

Vaikutustapa

Haittavaikutukset

Raskaus ja imetys

Säilytys

Ulkonäkö

Tuotteen käyttö

Levitä puhtaalle ja kuivalle iholle.

Tuotteen koostumus

Aqua / water, aluminum chlorohydrate, dimethicone, c14-22 alcohols, steareth-100/PEG-136/hdi copolymer, parfum / fragrance, perlite, c12-20 alkyl glucoside, tetrasodium glutamate diacetate, iodopropynyl butylcarbamate.

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Produktinformation

Tuotearvostelut (42)

 1. Tuotetestaus
  Kätevän kokoinen pakkaus. Mieto tuoksu. Tehokas.
 2. Raikas roll-on
  Raikas tuoksu, ei ärsytä ihoa, miellyttävä käyttää
 3. Tuotetestaus
  Etsin itselleni paremmin toimivaa deodoranttia. Tuotteessa on kiva sopivan mieto tuoksu eikä se tahraa vaatteita. Ainoana minuuspuolena kuivuu hitaasti. Tämä jää käyttöön jatkossakin.
 4. Hyvä dödö
  Täytyy sanoa että on erittäin hyvä deo. Pysyy kainalot freshinä koko päivän. Kuivuu nopeasti, hyvä tuoksu. Suosittelen!
 5. Raikas dödö!
  Tuoksu on ihanan raikas ja ei ole liian voimakas. Tämä dödö ei aiheuta ollenkaan kutinaa tai ihoärsytystä, vaikka minulla on herkkä iho. Itselläni ei ihan kaikissa hetkissä pitänyt kainaloita täysin kuivana, mutta hajut kyllä piti poissa! Tykkään ja käytän varmasti jatkossakin
 6. Raikas dödö!
  Tuoksu on ihanan raikas ja ei ole liian voimakas. Tämä dödö ei aiheuta ollenkaan kutinaa tai ihoärsytystä, vaikka minulla on herkkä iho. Itselläni ei ihan kaikissa hetkissä pitänyt kainaloita täysin kuivana, mutta hajut kyllä piti poissa! Tykkään ja käytän varmasti jatkossakin
 7. Raikas tuoksu, ei sotke vaatetta
  Tykkään tuoksusta, joka mielestäni on raikas ja kevyt, oikeastaan aika unisex, mutta ei yhtään kylläkään miehekäs. Pidin myös siitä, että tämä ei tosiaankaan sotannut vaatteita valkoiseksi.
  Miinusta hitaasta kuivumisesta, eli tuo ei haittaa, niin tämä on oikeastaan täydellinen dödö.
 8. Ihan hyvä, mieto tuoksu.
  Hetken saa odottaa, että kuivuu iholla ennen kuin laittaa puseroa päälle. Pitää hyvin , tuoksu niin mieto, että voi käyttää myös hajuvettä.
 9. Upea
  Aivan upea tuote. Tykkään kovasti, kosteudesta huolimatta. Pitää kainaloista pahat hajut pois. Se on tarkein!
 10. Ei paras antiperspirantti
  Deodorantti on kovin nestemäinen ja kestää tovin kuivua. Kuvauksessa sanotaan, että ei jätä valkoisia jälkiä vaatteisiin, mutta muiden vastaavien tuotteiden lailla mustaa paitaa puettaessa on varottava valkoisia jälkiä. Muut, edullisemmatkin, anti-perspirantit estävät paremmin hikoilua. Pidän kuitenkin miedosta, raikkaasta tuoksusta. En kuitenkaan ole varma ostanko itse uuden kun nykyinen loppuu, vai pidättäydynkö edellisessä merkissä.
 11. Toimii
  Itselle hyvin toimiva tuote. Jää käyttöön
 12. Tuotetestaaja smartson
  2 viikkoa käytössä. Erinomainen tuote. Monia kokeillut, tämä toimii vaativissakin olosuhteissa. Ei kirvele tai kuivata kainaloiden ihoa.
 13. Toimiva dödö
  Hyvä perusdödö, joka toimi omassa käytössä, miellyttävä tuoksu ja koostumus. Ei tahrannut vaatteita.
 14. Paras runsaaseen hikoiluun
  Olen etsinyt oikeasti toimivaa antiperspiranttia runsaaseen hikoiluun ja sen myötä hajuun. Toiset ovat joko kuivattaneet liikaa tai pettäneet tai liikaa haitallisia kemikaaleja. Olen vihdoin löytänyt etsimäni. Tämä esti ensimmäisellä kerralla jo hikoilun ja hajun. Vichyn Roll-onia ei pidä pyöritellä edestakaisin kainalossa, sillä aine on melko juoksevaa ja täten todella riittoisaa. Pieni sipaisu riittää iltaisin nukkumaan mennessä. Luottotuote tuli tästä.
 15. Raikas antiperspirantti
  Raikas tuoksu ja kevyt koostumus, joka ei tahraa vaatteita. Estää tehokkaasti hikoilua ja sopii hyvin herkälle iholle.
 16. Kelpo dödö
  Mieto hyvä tuoksu ja itselleni riittävän tehokas tuote - eipä kainalot hauskahtaneet työpäivän jälkeenkään. Ensin tuntui aika märältä kainaloissa, mutta lippujen lopuksi kuitenkin kuivui suht nopeaan. Viikon testauksen jälkeen en osaa ottaa vielä kantaa siihen jääkö paidan kainaloihin tahroja. Tämän testauksen perusteella jää kyllä käyttöön ja ostan jatkossa!
 17. Huippu
  Nyt löytyi roll-on joka pitää hien poissa koko päivän ?
  Mieto tuoksu ?
 18. Normaalisti hikoilevan luottotuote
  Hikoilen aika "normaalisti" ja yleensä normi deodorantti valskaa jo illasta, mutta tämä tuote yllätti positiivisesti. Tuote kuivuu iholle nopeasti ja todella kuivuu, eli iho tuntuu kuivalta ainakin 24 tuntia. Tuote lupaa 48 tuntia, mutta minulla ainakin 24 tunnin jälkeen alkaa hiukan tulemaan haju läpi.
  Tuotteen tuoksu on mieto ja miellyttävä.
  Suosittelen, hintakaan ei näytä olevan hirveän kova, taidan ostaa tätä, kun tuo eka loppuu.
 19. Miellyttäva tuote
  Deodorantti kestää koko päivän ja kuivuu iholle nopeasti. Ei jätä vaatteisiin jälkiä. Tuoksu ei ole liian voimakas ja on hyvin kevyt. Suosittelen!

 20. Toimiva roll-on tuote
  Tässä on erittäin miellyttävä tuoksu. Ei onneksi häiritsevä. Ainoa miinus on, että tuote kestää kuivua kun sen on laittanut. Kestää stressaavissakin tilanteissa. Ei petä.
 21. Loistava tuote
  Yllätyin positiivisesti. Tuote on todella hyvä ja tuoksuu hyvälle. Menee jatkokäyttöön.

  Hiki ei haissut ja iho kesti hyvin.
 22. Huipputuote
  Deodorantti on todella hyvä ja toimii vaativallakin kuluttajalla ????
 23. Hyvä tuoksu
  Emulsion kaltainen, kevyt ja hyvänhajuinen rollon, joka ei kuivana tahraa. Kuivumiseen menee tavallista enemmän aikaa. Pitää hajut poissa mutta tätä on lisättävä joka päivä. Vaikuttavuudeltaan hikoilun suhteen sama kuin markettikosmetiikka.
 24. Vichy deo
  On hyvä tuote, mielestäni kuivuu nopeasti ja on toimiva. Raikas olo koko päivän.
 25. Ei hypen arvoinen
  Luin tuotteesta paljon hyvää ja tilasin sen takia kokeiltavaksi. Paljon hikoilevana paitojen kainalot hiljalleen korppuuntuvat ja muuttuvat valkoisiksi antiperspirantista. Antiperspiranttina tämä toimii ihan ookoosti, ei kuitenkaan vedä vertoja esimerkiksi Triple Drylle hikoilun estämisessä. Muistin tätä kokeillessa, miksi olen käyttänyt mieluummin spray-tyyppisiä tuotteita – tällä kesti ikuisuus kuivua. Oikeastaan se ei koskaan kuivunut ollenkaan edes vartissa ja jouduin taputtelemaan kainalot kuiviksi talouspaperilla tai muuten tämä olisi imeytynyt paitaan. Erityisesti odotin sitä, miltä tämä tuoksuisi, koska tuotetta mainostettiin miedon hajuiseksi. Se kuitenkin päivän aikana haiskahti nenään useasti – todella pistävä, kemiallinen haju. Tilasin myöhemmin saman tuotesarjan hajusteettoman sensitive-version valkoisella korkilla ja olinkin siihen varsin tyytyväinen. Hajusteherkille ja hajusteita vältteleville en suosittele tätä sinikorkkista.
 26. Luotto tuote
  Paras deodorantti, jota olen käyttänyt. Tuoksukaan ei ole liian voimakas.
 27. paras deodorantti ikinä
  Luotettava! Ei jätä rumia jälkiä vaatteisiin. Kestää koko päivän.
 28. Paras testaamani deodorantti.
  Sain tämän Vichyn deodorantin lahjaksi äidiltäni. Minulla ei ollut suurempia odotuksia tuotetta kohtaan, mutta otin sen uteliaana käyttöön: onneksi otin! Deodorantti pitää hyvin hienhajun poissa, kestää koko päivän ja kuivuu iholle nopeasti. Tärkeänä ominaisuutena se ei myöskään ärsytä ihoa, eikä deodorantilla ole voimakasta ominaistuoksua, kuten joissain muissa dödöissä saattaa olla. Suosittelen!
 29. Ehdottomasti paras deodorantti.
  On sopinut allergisellekin hyvin. Ei jätä vaatteisiin jälkiä.
 30. Paras deodorantti
  Erinomainen tuote, ihana tuoksu ja pitää varmasti hienhajun poissa.
 31. Varma valinta
  Luotettava, joka sopii myös herkälle iholle.
 32. Pelastus, kun Rexona ei riitä
  Kun hikoiluni voimistui ja hajut haittasivat viimeistään puolen päivän aikaan pahasti omaakin nenää, etsin apteekista tehokkaampaa tuotetta. Tosi Kuiva -niminen tehotuote oli iholleni aivan liian ärhäkkä, mutta Vichyn dödö osoittautui sopivaksi. Valitettavasti sekään ei pahimpina päivinä riitä koko päivää eikä koskaan luvattua 48 tuntia, mutta enimmäkseen kuitenkin pitää päivän raikkaana. Iho-ongelmia tuote ei ole aiheuttanut. Tuoksu on sopivan mieto, se ei ole aiheuttanut migreeniä tai muita voimakkaiden tuoksujen aiheuttamia ongelmia.
 33. Lempidödö
  Tuote ei ole kertaakaan pettänyt, tuoksu on mielestäni luonnollinen, raikas, ja sopivan mieto.
 34. Paras dödö
  Miellyttävä tuoksu. Pitää kainalot raikkaana koko päivän toisin kuin monet muut deodorantit. Tehokkuudesta huolimatta ei ärsytä ihoa.
 35. Paras
  Ostin tämän kokeiltavaksi viime keväänä ja en voi ymmärtää, miten olen pärjännyt ennen tätä! Tuote jäi jokapäiväiseen käyttöön, koska se on kaikinpuolin toimiva.
 36. Arjen luottotuote
  Sopivan mieto, sporttinen tuoksu. Sopii myös miehille! Ei ole pettänyt missään tilanteessa!
 37. Todella toimiva ja hyvä
  Olen käyttänyt tuotetta pari vuotta. Välillä olen kokeillut myös muita, mutta palaan tähän aina uudelleen. Toimiva tuote ja miellyttävä kevyt tuoksu. Ei liian voimakas tuoksu. Sopii kaikkiin tilanteisiin, niin arkeen kuin jumppaankin/salille/liikuntaan. Suosittelen lämpimästi.
 38. Paras deukkis ikinä.
  Olen käyttänyt jo vuosia. Huippuhyvä urheiluun ja tiukkoihin tilanteisiin. Ei petä!
 39. Yksinkertaisesti paras
  Kaupan deodoranteista sain kauhean kutinan, iho meni rikki ja muuttui kirkuvan punaiseksi. Apteekissa rauhassa katseltiin minulle sopiva tuote ja tätä olen nyt käyttänyt vuosia ilman ongelmia. Tehoaa oikeasti myös voimakkaaseen hikoiluun.
 40. Muuta en enää käytäkään
  En pysty käyttämään kaupan deodorantteja, tai olen kuin apina raaputtamassa kainaloita. Tämän käytön jälkeen sitä ongelmaa ei ole. Valkoisissa painoissa ei näy keltaista, eikä mustissa valkoista ja tekee sen, mitä lupaa. Täydellistä!
 41. Paras deorantti
  Olen käyttänyt useiden vuosien ajan Vichyn deoranttia, se on yksinkertaisesti paras.
 42. Luottotuote
  Tosi hyvin pitävä roll-on antiperspirantti. Raikas, mutta melko mieto tuoksu. Kestää hetken aikaa kuivua.

VICHY DEO 48H ANTIPERSPIRANT ANTI-TRACE ROLL-ON 50 ML

VICHY DEO 48H ANTIPERSPIRANT ANTI-TRACE ROLL-ON 50 ML

Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
Tarjoushinta 11,15 € Normaalihinta 14,30 €
Yksikköhinta 286,00 € / L
kpl
 • Toimitus alk. 0 € 1-5 arkipäivässä
 • Tilaa netistä, nouda ilmaiseksi jopa tunnissa
 • Osta nyt, maksa vasta 30 päivän kuluttua

Tuotteen kuvaus

Raikkaan tuoksuinen antiperspirantti tahroja vastaan. Tehokas ja hellävarainen Vichy Deo 48H Antiperspirant Anti-Trace Roll-On pitää kainalot kuivina ja raikkaina, estäen hikoilua ja epämiellyttävää hajua jopa 48 tuntia. Tahraamaton, kevyt koostumus imeytyy nopeasti eikä jätä valkoisia tai keltaisia jälkiä vaatteisiin. Rauhoittavaa Vichy Thermal Spa -lähdevettä ja alumiinosuoloja sisältävä deo on kehitetty erityisesti herkälle iholle. Jättää ihon pehmeän ja miellyttävän tuntuiseksi. Sopii sekä miehille että naisille. Alkoholiton..

Vaikuttava aine

Käyttötarkoitus

Annostus

Lääkkeen ottaminen

Vaikutustapa

Haittavaikutukset

Raskaus ja imetys

Säilytys

Ulkonäkö

Tuotteen käyttö

Levitä puhtaalle ja kuivalle iholle.

Tuotteen koostumus

Aqua / water, aluminum chlorohydrate, dimethicone, c14-22 alcohols, steareth-100/PEG-136/hdi copolymer, parfum / fragrance, perlite, c12-20 alkyl glucoside, tetrasodium glutamate diacetate, iodopropynyl butylcarbamate.

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Produktinformation

Tuotearvostelut (42)

 1. Tuotetestaus
  Kätevän kokoinen pakkaus. Mieto tuoksu. Tehokas.
 2. Raikas roll-on
  Raikas tuoksu, ei ärsytä ihoa, miellyttävä käyttää
 3. Tuotetestaus
  Etsin itselleni paremmin toimivaa deodoranttia. Tuotteessa on kiva sopivan mieto tuoksu eikä se tahraa vaatteita. Ainoana minuuspuolena kuivuu hitaasti. Tämä jää käyttöön jatkossakin.
 4. Hyvä dödö
  Täytyy sanoa että on erittäin hyvä deo. Pysyy kainalot freshinä koko päivän. Kuivuu nopeasti, hyvä tuoksu. Suosittelen!
 5. Raikas dödö!
  Tuoksu on ihanan raikas ja ei ole liian voimakas. Tämä dödö ei aiheuta ollenkaan kutinaa tai ihoärsytystä, vaikka minulla on herkkä iho. Itselläni ei ihan kaikissa hetkissä pitänyt kainaloita täysin kuivana, mutta hajut kyllä piti poissa! Tykkään ja käytän varmasti jatkossakin
 6. Raikas dödö!
  Tuoksu on ihanan raikas ja ei ole liian voimakas. Tämä dödö ei aiheuta ollenkaan kutinaa tai ihoärsytystä, vaikka minulla on herkkä iho. Itselläni ei ihan kaikissa hetkissä pitänyt kainaloita täysin kuivana, mutta hajut kyllä piti poissa! Tykkään ja käytän varmasti jatkossakin
 7. Raikas tuoksu, ei sotke vaatetta
  Tykkään tuoksusta, joka mielestäni on raikas ja kevyt, oikeastaan aika unisex, mutta ei yhtään kylläkään miehekäs. Pidin myös siitä, että tämä ei tosiaankaan sotannut vaatteita valkoiseksi.
  Miinusta hitaasta kuivumisesta, eli tuo ei haittaa, niin tämä on oikeastaan täydellinen dödö.
 8. Ihan hyvä, mieto tuoksu.
  Hetken saa odottaa, että kuivuu iholla ennen kuin laittaa puseroa päälle. Pitää hyvin , tuoksu niin mieto, että voi käyttää myös hajuvettä.
 9. Upea
  Aivan upea tuote. Tykkään kovasti, kosteudesta huolimatta. Pitää kainaloista pahat hajut pois. Se on tarkein!
 10. Ei paras antiperspirantti
  Deodorantti on kovin nestemäinen ja kestää tovin kuivua. Kuvauksessa sanotaan, että ei jätä valkoisia jälkiä vaatteisiin, mutta muiden vastaavien tuotteiden lailla mustaa paitaa puettaessa on varottava valkoisia jälkiä. Muut, edullisemmatkin, anti-perspirantit estävät paremmin hikoilua. Pidän kuitenkin miedosta, raikkaasta tuoksusta. En kuitenkaan ole varma ostanko itse uuden kun nykyinen loppuu, vai pidättäydynkö edellisessä merkissä.
 11. Toimii
  Itselle hyvin toimiva tuote. Jää käyttöön
 12. Tuotetestaaja smartson
  2 viikkoa käytössä. Erinomainen tuote. Monia kokeillut, tämä toimii vaativissakin olosuhteissa. Ei kirvele tai kuivata kainaloiden ihoa.
 13. Toimiva dödö
  Hyvä perusdödö, joka toimi omassa käytössä, miellyttävä tuoksu ja koostumus. Ei tahrannut vaatteita.
 14. Paras runsaaseen hikoiluun
  Olen etsinyt oikeasti toimivaa antiperspiranttia runsaaseen hikoiluun ja sen myötä hajuun. Toiset ovat joko kuivattaneet liikaa tai pettäneet tai liikaa haitallisia kemikaaleja. Olen vihdoin löytänyt etsimäni. Tämä esti ensimmäisellä kerralla jo hikoilun ja hajun. Vichyn Roll-onia ei pidä pyöritellä edestakaisin kainalossa, sillä aine on melko juoksevaa ja täten todella riittoisaa. Pieni sipaisu riittää iltaisin nukkumaan mennessä. Luottotuote tuli tästä.
 15. Raikas antiperspirantti
  Raikas tuoksu ja kevyt koostumus, joka ei tahraa vaatteita. Estää tehokkaasti hikoilua ja sopii hyvin herkälle iholle.
 16. Kelpo dödö
  Mieto hyvä tuoksu ja itselleni riittävän tehokas tuote - eipä kainalot hauskahtaneet työpäivän jälkeenkään. Ensin tuntui aika märältä kainaloissa, mutta lippujen lopuksi kuitenkin kuivui suht nopeaan. Viikon testauksen jälkeen en osaa ottaa vielä kantaa siihen jääkö paidan kainaloihin tahroja. Tämän testauksen perusteella jää kyllä käyttöön ja ostan jatkossa!
 17. Huippu
  Nyt löytyi roll-on joka pitää hien poissa koko päivän ?
  Mieto tuoksu ?
 18. Normaalisti hikoilevan luottotuote
  Hikoilen aika "normaalisti" ja yleensä normi deodorantti valskaa jo illasta, mutta tämä tuote yllätti positiivisesti. Tuote kuivuu iholle nopeasti ja todella kuivuu, eli iho tuntuu kuivalta ainakin 24 tuntia. Tuote lupaa 48 tuntia, mutta minulla ainakin 24 tunnin jälkeen alkaa hiukan tulemaan haju läpi.
  Tuotteen tuoksu on mieto ja miellyttävä.
  Suosittelen, hintakaan ei näytä olevan hirveän kova, taidan ostaa tätä, kun tuo eka loppuu.
 19. Miellyttäva tuote
  Deodorantti kestää koko päivän ja kuivuu iholle nopeasti. Ei jätä vaatteisiin jälkiä. Tuoksu ei ole liian voimakas ja on hyvin kevyt. Suosittelen!

 20. Toimiva roll-on tuote
  Tässä on erittäin miellyttävä tuoksu. Ei onneksi häiritsevä. Ainoa miinus on, että tuote kestää kuivua kun sen on laittanut. Kestää stressaavissakin tilanteissa. Ei petä.
 21. Loistava tuote
  Yllätyin positiivisesti. Tuote on todella hyvä ja tuoksuu hyvälle. Menee jatkokäyttöön.

  Hiki ei haissut ja iho kesti hyvin.
 22. Huipputuote
  Deodorantti on todella hyvä ja toimii vaativallakin kuluttajalla ????
 23. Hyvä tuoksu
  Emulsion kaltainen, kevyt ja hyvänhajuinen rollon, joka ei kuivana tahraa. Kuivumiseen menee tavallista enemmän aikaa. Pitää hajut poissa mutta tätä on lisättävä joka päivä. Vaikuttavuudeltaan hikoilun suhteen sama kuin markettikosmetiikka.
 24. Vichy deo
  On hyvä tuote, mielestäni kuivuu nopeasti ja on toimiva. Raikas olo koko päivän.
 25. Ei hypen arvoinen
  Luin tuotteesta paljon hyvää ja tilasin sen takia kokeiltavaksi. Paljon hikoilevana paitojen kainalot hiljalleen korppuuntuvat ja muuttuvat valkoisiksi antiperspirantista. Antiperspiranttina tämä toimii ihan ookoosti, ei kuitenkaan vedä vertoja esimerkiksi Triple Drylle hikoilun estämisessä. Muistin tätä kokeillessa, miksi olen käyttänyt mieluummin spray-tyyppisiä tuotteita – tällä kesti ikuisuus kuivua. Oikeastaan se ei koskaan kuivunut ollenkaan edes vartissa ja jouduin taputtelemaan kainalot kuiviksi talouspaperilla tai muuten tämä olisi imeytynyt paitaan. Erityisesti odotin sitä, miltä tämä tuoksuisi, koska tuotetta mainostettiin miedon hajuiseksi. Se kuitenkin päivän aikana haiskahti nenään useasti – todella pistävä, kemiallinen haju. Tilasin myöhemmin saman tuotesarjan hajusteettoman sensitive-version valkoisella korkilla ja olinkin siihen varsin tyytyväinen. Hajusteherkille ja hajusteita vältteleville en suosittele tätä sinikorkkista.
 26. Luotto tuote
  Paras deodorantti, jota olen käyttänyt. Tuoksukaan ei ole liian voimakas.
 27. paras deodorantti ikinä
  Luotettava! Ei jätä rumia jälkiä vaatteisiin. Kestää koko päivän.
 28. Paras testaamani deodorantti.
  Sain tämän Vichyn deodorantin lahjaksi äidiltäni. Minulla ei ollut suurempia odotuksia tuotetta kohtaan, mutta otin sen uteliaana käyttöön: onneksi otin! Deodorantti pitää hyvin hienhajun poissa, kestää koko päivän ja kuivuu iholle nopeasti. Tärkeänä ominaisuutena se ei myöskään ärsytä ihoa, eikä deodorantilla ole voimakasta ominaistuoksua, kuten joissain muissa dödöissä saattaa olla. Suosittelen!
 29. Ehdottomasti paras deodorantti.
  On sopinut allergisellekin hyvin. Ei jätä vaatteisiin jälkiä.
 30. Paras deodorantti
  Erinomainen tuote, ihana tuoksu ja pitää varmasti hienhajun poissa.
 31. Varma valinta
  Luotettava, joka sopii myös herkälle iholle.
 32. Pelastus, kun Rexona ei riitä
  Kun hikoiluni voimistui ja hajut haittasivat viimeistään puolen päivän aikaan pahasti omaakin nenää, etsin apteekista tehokkaampaa tuotetta. Tosi Kuiva -niminen tehotuote oli iholleni aivan liian ärhäkkä, mutta Vichyn dödö osoittautui sopivaksi. Valitettavasti sekään ei pahimpina päivinä riitä koko päivää eikä koskaan luvattua 48 tuntia, mutta enimmäkseen kuitenkin pitää päivän raikkaana. Iho-ongelmia tuote ei ole aiheuttanut. Tuoksu on sopivan mieto, se ei ole aiheuttanut migreeniä tai muita voimakkaiden tuoksujen aiheuttamia ongelmia.
 33. Lempidödö
  Tuote ei ole kertaakaan pettänyt, tuoksu on mielestäni luonnollinen, raikas, ja sopivan mieto.
 34. Paras dödö
  Miellyttävä tuoksu. Pitää kainalot raikkaana koko päivän toisin kuin monet muut deodorantit. Tehokkuudesta huolimatta ei ärsytä ihoa.
 35. Paras
  Ostin tämän kokeiltavaksi viime keväänä ja en voi ymmärtää, miten olen pärjännyt ennen tätä! Tuote jäi jokapäiväiseen käyttöön, koska se on kaikinpuolin toimiva.
 36. Arjen luottotuote
  Sopivan mieto, sporttinen tuoksu. Sopii myös miehille! Ei ole pettänyt missään tilanteessa!
 37. Todella toimiva ja hyvä
  Olen käyttänyt tuotetta pari vuotta. Välillä olen kokeillut myös muita, mutta palaan tähän aina uudelleen. Toimiva tuote ja miellyttävä kevyt tuoksu. Ei liian voimakas tuoksu. Sopii kaikkiin tilanteisiin, niin arkeen kuin jumppaankin/salille/liikuntaan. Suosittelen lämpimästi.
 38. Paras deukkis ikinä.
  Olen käyttänyt jo vuosia. Huippuhyvä urheiluun ja tiukkoihin tilanteisiin. Ei petä!
 39. Yksinkertaisesti paras
  Kaupan deodoranteista sain kauhean kutinan, iho meni rikki ja muuttui kirkuvan punaiseksi. Apteekissa rauhassa katseltiin minulle sopiva tuote ja tätä olen nyt käyttänyt vuosia ilman ongelmia. Tehoaa oikeasti myös voimakkaaseen hikoiluun.
 40. Muuta en enää käytäkään
  En pysty käyttämään kaupan deodorantteja, tai olen kuin apina raaputtamassa kainaloita. Tämän käytön jälkeen sitä ongelmaa ei ole. Valkoisissa painoissa ei näy keltaista, eikä mustissa valkoista ja tekee sen, mitä lupaa. Täydellistä!
 41. Paras deorantti
  Olen käyttänyt useiden vuosien ajan Vichyn deoranttia, se on yksinkertaisesti paras.
 42. Luottotuote
  Tosi hyvin pitävä roll-on antiperspirantti. Raikas, mutta melko mieto tuoksu. Kestää hetken aikaa kuivua.
Heti saatavilla, toimitusaika 1-5 arkipäivää
Markkinoija/myyntiluvanhaltija: L'Oreal Finland