Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous

Tuotteen kuvaus

Erittäin kevyt aurinkosuojavoide rasvoittuvalle ja akneen taipuvaiselle iholle. Vichy Capital Soleil UV Clear SPF 50+ hillitsee talin tuotantoa ja vähentää ihon kiiltelyä päivän aikana. Vesimäisen ohut koostumus sulautuu iholle vaivattomasti ja tuntuu iholla miellyttävältä. Voide ei jätä valkoisia jälkiä, eikä tunnu tahmaiselta. Miedosti ja raikkaasti tuoksuva aurinkosuojavoide sopii sekä naisille että miehille.

 

Rasvoittuvan ihon kevyt aurinkosuojavoide

 

Vichy Capital Soleil UV Clear SPF 50+ antaa tehokkaan ja laajakirjoisen suojan UVA- ja UVB-säteitä sekä pitkiä UVA-säteitä vastaan. Netlock-teknologian ansiosta aurinkosuoja pysyy paikallaan, eikä pääse valuman esimerkiksi hikoillessa tai uidessa. Teknologia mahdollistaa tasaisen suojan haitallisia UV-säteitä vastaan. Lisäksi antioksidanttinen E-vitamiini suojaa ihoa ilmansaasteilta ja probioottiset fraktiot vahvistavat ihon suojamuuria.

 

Tehokkaan suojan lisäksi voide hoitaa rasvoittuvaa ja herkkää akneihoa. Voide sisältää 2 % niasiiniamidia, joka vähentää finnien aiheuttamia jälkiä ja tasoittaa ihon sävyä. Salisyylihappo puolestaan vähentää ihon epäpuhtauksia ja sarkosiini säätelee ihon talintuotantoa vähentäen siten ihon kiiltelyä päivän aikana. Veden- ja hienkestävä koostumus ei tuki ihohuokosia eikä kuivata ihoa, iho tuntuu miellyttävän kosteutetulta ja näyttää mattapintaiselta.

 

Valitse tämä Vichyn aurinkovoide jos…

 

  • sinulla on rasvoittuva tai akneen taipuvainen iho
  • ihollesi tulee herkästi epäpuhtauksia
  • ihosi kiiltelee helposti päivän aikana
  • haluat tehokkaan ja kevyen aurinkosuojan

 

Vichy Capital Soleil UV Clear SPF 50+ lyhyesti

 

  • Korkea suojakerroin SPF 50+
  • UVA-kerroin 18
  • Rasvoittuvalle ja akneiholle
  • Jättää mattapinnan
  • Hillitsee epäpuhtauksia
  • Mieto ja raikas tuoksu
  • Sopii naisille ja miehille
  • Veden- ja hienkestävä
  • Ei tuki ihohuokosia
  • Kätevä pumppupullo

Related Posts

Vaikuttava aine

Käyttötarkoitus

Annostus

Lääkkeen ottaminen

Vaikutustapa

Haittavaikutukset

Raskaus ja imetys

Säilytys

Ulkonäkö

Tuotteen käyttö

Levitä aurinkovoidetta kasvoille runsaasti (1 tl kasvoille/levityskerta) hyvissä ajoin ennen aurinkoon menoa. Lisää säännöllisesti ja aina uinnin, hikoilun tai kuivaamisen jälkeen. Kokeile vartalolle kevyttä Vichy Capital Soleil Cell Protect UV Spray SPF30 aurinkosuojasuihketta.

Tuotteen koostumus

Aqua (water), alcohol denat., diisopropyl sebacate, silica, isopropyl myristate, ethylhexyl salicylate, ethylhexyl triazone, bis-ethylhexyloxyphenol methoxyphenyl triazine, butyl methoxydibenzoylmethane, glycerin, propanediol, C12-22 alkyl acrylate/hydroxyethylacrylate copolymer, niacinamide, drometrizole trisiloxane, perlite, caprylic/capric triglyceride, acrylates/C10-30 alkyl acrylate crosspolymer, butylene glycol, caprylyl glycol, citric acid, hydroxyacetophenone, hydroxyethylcellulose, salicylic acid, sarcosine, silica silylate, terephthalylidene dicamphor sulfonic acid, tocopherol, triethanolamine, trisodium ethylenediamine disuccinate, vitreoscilla ferment, zinc pca, parfum (fragrance).

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Produktinformation

Tuotearvostelut (36)

  1. 9.9.2023
    9.9.2023
    Erinomainen aurinkosuoja herkällekin iholle
    Etelän lomalla hyväksi testattu kasvoille ja kaulalle. Herkkä rosacea iho. Naama ei räjähtänyt kuten yleensä käy auringossa. Jää käyttöön.
  2. 2.8.2023
    2.8.2023
    Kiva aurinkovoide joka toimii myös päivävoiteena
    Mukavan ohut, erittäin hyvin levittyvä ja imeytyvä aurinkovoide. Toimii hyvin myös meikin alla.Miinusta erikoisesta tuoksusta.
  3. 26.6.2023
    26.6.2023
    Laatutuote
    Kevyt ohut koostumus, ei jätä valkoisia jälkiä. Lopputulos ei ole rasvainen, voi käyttää sellaisenaan tai meikin alle.

    Mietin hetken raaskiiko hinnan takia ostaa, mutta nyt yhden putelin jo käyttäneenä voin suositella muillekkin empijöille.
  4. 27.5.2023
    27.5.2023
    Aurinkosuoja
    Tuote on hyvin levittyvä ja leviää helposti kasvojen iholle. Kätevä pumppupullo. Ehkä hieman liian löysä koostumus. Kesä näyttää miten tuote toimii pidemmällä ajanjaksolla
  5. 26.5.2023
    26.5.2023
    -
    Tuote tuoksuu miellyttävälle eikä ole liian tahmainen. Suojakerroin vaikuttaisi olevan hyvä, mutta vielä näin varhaisessa kesän vaiheessa en saanut kunnollista testitulosta aurinkoa vastaan.
  6. 25.5.2023
    25.5.2023
    Aurinkovoide kasvoille
    Tämä on ihan huipputuote. Levittyy tosi hyvin kasvoille, tuntuu hyvältä ja mikä parhainta; ei tuki ihohuokosia. Ostan jatkossakin.
  7. 24.5.2023
    24.5.2023
    Hyvä suoja
    Tuote tuntui todella hyvältä kasvoilla, eikä jättänyt tahmaista tai valkoista kerrosta iholle. Paras aurinkosuoja kasvoille mitä olen kokeillut. Iho jäi mattapintaiseksi.
  8. 23.5.2023
    23.5.2023
    Ihana aurinkosuoja
    Ihanan kevyt aurinkosuoja, jossa riittävän korkea spf. Haju mukavan mieto. Kevyt koostumus, jopa melkein liian juokseva. Toimii kuitenkin hyvin myös meikin alla. Kätevä pullo, jota helppo kuljettaa matkassa ja josta on Kätevä annostella lisää rasvaa. Parasta tuotteessa on, ettei se tuki ihoa ja käytön jälkeen iho on yhtä raikkaan tuntoinen kuin ennen käyttöä. Hellä epäpuhtauksiin taipuvalle iholle.
  9. 23.5.2023
    23.5.2023
    Erinomainen
    Tuote levittyy hyvin,ei tuki ihoa
  10. 22.5.2023
    22.5.2023
    Helppo ja tehokas
    Meikin alle ihan huippu ja kätevä pieni pullo joka mahtuu jääkaappiin. Koostumus rasvainen mutta vetinen(helposti levitettävä). Työstää kannattaa kuitenkin nopeasti sillä jämähtää ihoon kiinni, itse laitan kasvosuihkeen jälkeen. Haju mieto mutta tunnettavissa.
  11. 22.5.2023
    22.5.2023
    Hyvä tuote, kätevä pitää mukana
    Aurinkorasva on kevyt, imeytyy nopeasti. Voi laittaa meikkiä päälle.
  12. 20.5.2023
    20.5.2023
    Hyvä aurinkosuoja
    Toimii hyvin kasvojen iholla, meikin alle tai sekoitettuna meikkivoiteeseen. Suoja riittää hyvin tässä alkukesän auringossa. Tuotteen tuoksu on hyvän neutraali. Koostumus todella nestemäinen, voisi olla paksumpi. Pikku purkki kätevä ja pumppunokka toimii.
  13. 19.5.2023
    19.5.2023
    Ei tuki ihoa
    Eriomainen tuote
    Hieman hajustettu, mutta haju haihtuu imeytymisen jälkeen. EI jätä kasvoja valkoisiksi tai tahmeiksi. Normaalisti UV-suoja tuotteiden käyttö saa ihoni kaikki epäpuhtaudet pintaan. Nyt ihoni voi hyvin, eikä finnejä ole tullut. Erittäin kätevä pieni pumppupullo joka mahtuu tarvittaessa vaikka käsilaukkuun. Helposti levitettävä koostumus, riittoisaa.
  14. 18.5.2023
    18.5.2023
    Hyvä tuote!
    Hyvä tuote, kevyt ja nestemäinen koostumus, joka on helppo levittää nopeasti ja levittyy tasaisesti koko kasvoille. Toiminut hyvin omalle paksulle ja rasvaiselle iholleni. Kannattaa levittää tuotetta hyvin säästeliäästi, muuten saattaa jättää tahmaista tuntua kasvoille.
    Ihoni ei ole reagoinut, eivätkä epäpuhtaudet ole juuri ilmoitelleet itsestään.
    Tuoksu on omaan nenuun hyvin mieto, "apteekkimainen". Mineraalimeikkipohjan kanssa ja hyvin toimi. Pienehkö pullo kulkee hyvin myös mukana, kesän menoihin ja rannalle. :)
  15. 17.5.2023
    17.5.2023
    Ihana aurinkovoide
    Ihanan kevyt aurinkovoide vaikkakaan ei paras mahdollinen rasvoittuvalle iholle. Levittyy helposti ja tuoksu on miellyttävä. Vielä ei ole kovin usein päässyt säiden takia testaamaan, mutta keskikesällä on varmasti korvaamaton. Pakkauskin kulkee kivasti mukana pienen koon vuoksi.
  16. 15.5.2023
    15.5.2023
    -
    Pidin voiteen levittymisestä ja se soveltui hyvin meikin alle. Voide olisi voinut olla hajusteeton, mutta onneksi tuoksu oli mieto.
  17. 15.5.2023
    15.5.2023
    Ihan ok
    Hieman jäi valkoiseksi iho, mattapinnan jättävä voide. Tuoksu vähän liian voimakas.
  18. 14.5.2023
    14.5.2023
    Eriomainen tuote
    Hieman hajustettu, mutta haju haihtuu imeytymisen jälkeen. EI jätä kasvoja valkoisiksi tai tahmeiksi. Normaalisti UV-suoja tuotteiden käyttö saa ihoni kaikki epäpuhtaudet pintaan. Nyt ihoni voi hyvin, eikä finnejä ole tullut. Erittäin kätevä pieni pumppupullo joka mahtuu tarvittaessa vaikka käsilaukkuun. Helposti levitettävä koostumus, riittoisaa.
  19. 14.5.2023
    14.5.2023
    Miellyttävä!
    Kerrankin aurinkorasva, jossa on korkea suojakerroin, helposti levittyvä eikä se jätä valkoista jälkeä. Lisäksi lopputulos on vain hieman tahmea. Joudun itse käyttämään noin viiden pumppauksen verran voidetta, jotta saan levitettyä koko kasvoille. Tämä yllätti, sillä tuote on hyvin vesimäistä ja luulin, että olisi siten myös riittoisa. Sopii myös hyvin meikin alle, ei rullaannu.
  20. 14.5.2023
    14.5.2023
    -
    Tuote on riittoisaa ja yhdelle kerralle riittää 2 pumppausta tuotetta naamaan ja kaulalle. Imeytyy nopeasti, eikä jätä naamasta valkoista tai rasvaisen tuntuista. Sopii hyvin meikin alle. Tuoksu on klassinen aurinkovoiteen hajuinen mutta miedompi kuin yleensä. Hyvä tuote eikä tuki ihohuokosia.
  21. 14.5.2023
    14.5.2023
    Hyvä tuote
    Tuote imeytyy hyvin ihoon eikä tahmaa. Koostumus on aika ohutta ja täytyy muistaa ravistaa hyvin pulloa ennen käyttöä. Iho tuntui mielyttävältä illalla päivän jälkeenkin ja suojasi hyvin auringolta
    Miellyttävä tuoksu.
  22. 13.5.2023
    13.5.2023
    Kesällä tärkeä
    Levitettävyys oli todella hyvä, ja korkea suojakerroin on tärkeää kesällä. Tuoksusta pidin erityisesti. Tuote imeytyy ihoon mutta jätti kyllä hieman tahmaisuutta pintaan. Tulee päivittäiseen käyttöön varmasti!
  23. 13.5.2023
    13.5.2023
    Olen tyytyväinen
    Miellyttävä tuoksu ja koostumus. Levittyy hyvin ja imeytyy nopeasti juoksevan koostumuksensa ansiosta olematta tahmaava, mikä monessa aurinkovoiteessa on ongelmana. Tätä aurinkovoidetta ei edes tunne iholla. Helppo ja vaivaton tapa suojautua auringolta. Toimii hyvin myös meikin alla. Plussaa korkeasta suojakertoimesta. Aion käyttää tuotetta vastaisuudessakin.
  24. 13.5.2023
    13.5.2023
    Hyvä ja kevyt voide
    - Suojaa hyvin auringolta. Tykkään että on korkea suojakerroin.
    - Vaikea levittää kasvoille, koska voide on niin nestemäinen.
    - Tuoksu on aluksi vahva, mutta haju haihtuu nopeasti pois.
    - Jättää ihon rasvaisen tuntuiseksi, mutta tuntuu kasvoilla kuitenkin kevyeltä.
  25. 11.5.2023
    11.5.2023
    Positiivinen yllätys
    Tuotetta ei tarvitse paljoa iholle ja se imeytyy hyvin nopeasti eikä tuote jätä ihoa tahmaiseksi. Tuote ei tuoksu juuri miltään. Ainut miinus tulee tuotteen nestemmäisestä koostumuksesta, jonka vuoksi pitää olla tarkkana, ettei kallista käsiä liikaa.
  26. 10.5.2023
    10.5.2023
    -
    Ehdottomasti uusi luottotuote. Imeytyy nopeasti eikä jää tahmaiseksi sekä kestää hyvin hikoilua.
  27. 10.5.2023
    10.5.2023
    Hyvä aurinkovoide
    Aurinkovoide imeytyy kasvoille hyvin, eikä jättänyt valkoisia läikkiä tai tahmaista ihoa, vaikka suojakerroin on korkea. Tuotteelle tulee varmasti paljon käyttöä kesän aikana.
  28. 10.5.2023
    10.5.2023
    -
    Hyvä suojakerroin, sopii kasvoille mutta iho jää harmillisesti hieman tahmeaksi.
  29. 9.5.2023
    9.5.2023
    Yllätti positiivisesti
    Kerrankin aurinkovoide, joka ei jätä kasvoja valkoisen läikikkäiksi tai haise epämiellyttävälle, mutta jonka suojakerroin on kuitenkin riittävän korkea. Vaikka tuote on hajustettu, ei tuoksu tuntunut mielestäni pahalta eikä se enää juurikaan erottunut kasvoille levittämisen jälkeen. Plussaa siis siitä, että tuote on melko huomaamaton kasvoilla. Miinusta vain siitä, että tuote jättää kasvot hieman tahmeiksi.
  30. 9.5.2023
    9.5.2023
    -
    Tuntuu hyvältä iholla, ei jää tahmeaksi, hieman kiiltoa se tuo. Ei hikoile heti kasvoilta pois.
  31. 9.5.2023
    9.5.2023
    -
    Yksi parhaista aurinkorasvoista kasvoille. Kevyt koostumus ja helppo levittää kasvoille. Sopii myös meikin alle. Todella huomaamaton eikä jää tahmaiseksi iholle. Korkea suojakerroin. Ostan ehdottomasti uudelleen.
  32. 8.5.2023
    8.5.2023
    Loistotuote
    Tuote on hyvällä aurinkosuojalla varustettu ja imeytyy nopeasti iholle. Ei jää lähmäinen tunne ja mukavan kevyt koostumus. Erittäin hyvä tuote kesälle, kunhan muistaa lisätä tuotetta kasvoille myös päivän aikana.
  33. 5.5.2023
    5.5.2023
    Aurinkosuoja
    Erinomainen voi sekoittaa meikkivoitteeseen eikä naama kiillä! Tehokas suoja testasin Välimeren auringossa.
  34. 4.5.2023
    4.5.2023
    Erinomainen
    Hyvä tuote ja sopiva myös couperosa-iholle.
  35. 1.5.2023
    1.5.2023
    Aivan mahtava tuote.
    Aivan mahtava tuote. Nopeasti imeytyvä ja hyvä koostumus. Sopii iholleni täydellisesti. Tulen todellakin ostamaan tätä jatkossa. Mikään voide ei ole ollut iholleni näin sopiva.
  36. 29.4.2023
    29.4.2023
    Kesän must-tuote
    Riittävällä suojakertoimella varustettu voide on kesän ehdoton ykkönen. Erittäin ohut koostumus, joka levittäytyy hyvin iholle. Ei jätä valkoisia läikkiä. Iho ei kiiltele lainkaan päivän aikana, kun käyttää kosteusvoiteena Vichyn double-correction voidetta. Täydellinen kesäpäivä taattu ilman palamisia, kun muistaa aurinkosuojaa lisätä muutaman tunnin välein.

VICHY CAPITAL SOLEIL UV CLEAR SPF50+ 40 ml

Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
27,50 €
Yksikköhinta 687,50 € / L
Heti saatavilla, toimitusaika 1-3 arkipäivää tai kotiin jopa saman päivän aikana
kpl

Tuotteen kuvaus

Erittäin kevyt aurinkosuojavoide rasvoittuvalle ja akneen taipuvaiselle iholle. Vichy Capital Soleil UV Clear SPF 50+ hillitsee talin tuotantoa ja vähentää ihon kiiltelyä päivän aikana. Vesimäisen ohut koostumus sulautuu iholle vaivattomasti ja tuntuu iholla miellyttävältä. Voide ei jätä valkoisia jälkiä, eikä tunnu tahmaiselta. Miedosti ja raikkaasti tuoksuva aurinkosuojavoide sopii sekä naisille että miehille.

 

Rasvoittuvan ihon kevyt aurinkosuojavoide

 

Vichy Capital Soleil UV Clear SPF 50+ antaa tehokkaan ja laajakirjoisen suojan UVA- ja UVB-säteitä sekä pitkiä UVA-säteitä vastaan. Netlock-teknologian ansiosta aurinkosuoja pysyy paikallaan, eikä pääse valuman esimerkiksi hikoillessa tai uidessa. Teknologia mahdollistaa tasaisen suojan haitallisia UV-säteitä vastaan. Lisäksi antioksidanttinen E-vitamiini suojaa ihoa ilmansaasteilta ja probioottiset fraktiot vahvistavat ihon suojamuuria.

 

Tehokkaan suojan lisäksi voide hoitaa rasvoittuvaa ja herkkää akneihoa. Voide sisältää 2 % niasiiniamidia, joka vähentää finnien aiheuttamia jälkiä ja tasoittaa ihon sävyä. Salisyylihappo puolestaan vähentää ihon epäpuhtauksia ja sarkosiini säätelee ihon talintuotantoa vähentäen siten ihon kiiltelyä päivän aikana. Veden- ja hienkestävä koostumus ei tuki ihohuokosia eikä kuivata ihoa, iho tuntuu miellyttävän kosteutetulta ja näyttää mattapintaiselta.

 

Valitse tämä Vichyn aurinkovoide jos…

 

  • sinulla on rasvoittuva tai akneen taipuvainen iho
  • ihollesi tulee herkästi epäpuhtauksia
  • ihosi kiiltelee helposti päivän aikana
  • haluat tehokkaan ja kevyen aurinkosuojan

 

Vichy Capital Soleil UV Clear SPF 50+ lyhyesti

 

  • Korkea suojakerroin SPF 50+
  • UVA-kerroin 18
  • Rasvoittuvalle ja akneiholle
  • Jättää mattapinnan
  • Hillitsee epäpuhtauksia
  • Mieto ja raikas tuoksu
  • Sopii naisille ja miehille
  • Veden- ja hienkestävä
  • Ei tuki ihohuokosia
  • Kätevä pumppupullo

Vaikuttava aine

Käyttötarkoitus

Annostus

Lääkkeen ottaminen

Vaikutustapa

Haittavaikutukset

Raskaus ja imetys

Säilytys

Ulkonäkö

Tuotteen käyttö

Levitä aurinkovoidetta kasvoille runsaasti (1 tl kasvoille/levityskerta) hyvissä ajoin ennen aurinkoon menoa. Lisää säännöllisesti ja aina uinnin, hikoilun tai kuivaamisen jälkeen. Kokeile vartalolle kevyttä Vichy Capital Soleil Cell Protect UV Spray SPF30 aurinkosuojasuihketta.

Tuotteen koostumus

Aqua (water), alcohol denat., diisopropyl sebacate, silica, isopropyl myristate, ethylhexyl salicylate, ethylhexyl triazone, bis-ethylhexyloxyphenol methoxyphenyl triazine, butyl methoxydibenzoylmethane, glycerin, propanediol, C12-22 alkyl acrylate/hydroxyethylacrylate copolymer, niacinamide, drometrizole trisiloxane, perlite, caprylic/capric triglyceride, acrylates/C10-30 alkyl acrylate crosspolymer, butylene glycol, caprylyl glycol, citric acid, hydroxyacetophenone, hydroxyethylcellulose, salicylic acid, sarcosine, silica silylate, terephthalylidene dicamphor sulfonic acid, tocopherol, triethanolamine, trisodium ethylenediamine disuccinate, vitreoscilla ferment, zinc pca, parfum (fragrance).

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Produktinformation

Tuotearvostelut (36)

  1. 9.9.2023
    9.9.2023
    Erinomainen aurinkosuoja herkällekin iholle
    Etelän lomalla hyväksi testattu kasvoille ja kaulalle. Herkkä rosacea iho. Naama ei räjähtänyt kuten yleensä käy auringossa. Jää käyttöön.
  2. 2.8.2023
    2.8.2023
    Kiva aurinkovoide joka toimii myös päivävoiteena
    Mukavan ohut, erittäin hyvin levittyvä ja imeytyvä aurinkovoide. Toimii hyvin myös meikin alla.Miinusta erikoisesta tuoksusta.
  3. 26.6.2023
    26.6.2023
    Laatutuote
    Kevyt ohut koostumus, ei jätä valkoisia jälkiä. Lopputulos ei ole rasvainen, voi käyttää sellaisenaan tai meikin alle.

    Mietin hetken raaskiiko hinnan takia ostaa, mutta nyt yhden putelin jo käyttäneenä voin suositella muillekkin empijöille.
  4. 27.5.2023
    27.5.2023
    Aurinkosuoja
    Tuote on hyvin levittyvä ja leviää helposti kasvojen iholle. Kätevä pumppupullo. Ehkä hieman liian löysä koostumus. Kesä näyttää miten tuote toimii pidemmällä ajanjaksolla
  5. 26.5.2023
    26.5.2023
    -
    Tuote tuoksuu miellyttävälle eikä ole liian tahmainen. Suojakerroin vaikuttaisi olevan hyvä, mutta vielä näin varhaisessa kesän vaiheessa en saanut kunnollista testitulosta aurinkoa vastaan.
  6. 25.5.2023
    25.5.2023
    Aurinkovoide kasvoille
    Tämä on ihan huipputuote. Levittyy tosi hyvin kasvoille, tuntuu hyvältä ja mikä parhainta; ei tuki ihohuokosia. Ostan jatkossakin.
  7. 24.5.2023
    24.5.2023
    Hyvä suoja
    Tuote tuntui todella hyvältä kasvoilla, eikä jättänyt tahmaista tai valkoista kerrosta iholle. Paras aurinkosuoja kasvoille mitä olen kokeillut. Iho jäi mattapintaiseksi.
  8. 23.5.2023
    23.5.2023
    Ihana aurinkosuoja
    Ihanan kevyt aurinkosuoja, jossa riittävän korkea spf. Haju mukavan mieto. Kevyt koostumus, jopa melkein liian juokseva. Toimii kuitenkin hyvin myös meikin alla. Kätevä pullo, jota helppo kuljettaa matkassa ja josta on Kätevä annostella lisää rasvaa. Parasta tuotteessa on, ettei se tuki ihoa ja käytön jälkeen iho on yhtä raikkaan tuntoinen kuin ennen käyttöä. Hellä epäpuhtauksiin taipuvalle iholle.
  9. 23.5.2023
    23.5.2023
    Erinomainen
    Tuote levittyy hyvin,ei tuki ihoa
  10. 22.5.2023
    22.5.2023
    Helppo ja tehokas
    Meikin alle ihan huippu ja kätevä pieni pullo joka mahtuu jääkaappiin. Koostumus rasvainen mutta vetinen(helposti levitettävä). Työstää kannattaa kuitenkin nopeasti sillä jämähtää ihoon kiinni, itse laitan kasvosuihkeen jälkeen. Haju mieto mutta tunnettavissa.
  11. 22.5.2023
    22.5.2023
    Hyvä tuote, kätevä pitää mukana
    Aurinkorasva on kevyt, imeytyy nopeasti. Voi laittaa meikkiä päälle.
  12. 20.5.2023
    20.5.2023
    Hyvä aurinkosuoja
    Toimii hyvin kasvojen iholla, meikin alle tai sekoitettuna meikkivoiteeseen. Suoja riittää hyvin tässä alkukesän auringossa. Tuotteen tuoksu on hyvän neutraali. Koostumus todella nestemäinen, voisi olla paksumpi. Pikku purkki kätevä ja pumppunokka toimii.
  13. 19.5.2023
    19.5.2023
    Ei tuki ihoa
    Eriomainen tuote
    Hieman hajustettu, mutta haju haihtuu imeytymisen jälkeen. EI jätä kasvoja valkoisiksi tai tahmeiksi. Normaalisti UV-suoja tuotteiden käyttö saa ihoni kaikki epäpuhtaudet pintaan. Nyt ihoni voi hyvin, eikä finnejä ole tullut. Erittäin kätevä pieni pumppupullo joka mahtuu tarvittaessa vaikka käsilaukkuun. Helposti levitettävä koostumus, riittoisaa.
  14. 18.5.2023
    18.5.2023
    Hyvä tuote!
    Hyvä tuote, kevyt ja nestemäinen koostumus, joka on helppo levittää nopeasti ja levittyy tasaisesti koko kasvoille. Toiminut hyvin omalle paksulle ja rasvaiselle iholleni. Kannattaa levittää tuotetta hyvin säästeliäästi, muuten saattaa jättää tahmaista tuntua kasvoille.
    Ihoni ei ole reagoinut, eivätkä epäpuhtaudet ole juuri ilmoitelleet itsestään.
    Tuoksu on omaan nenuun hyvin mieto, "apteekkimainen". Mineraalimeikkipohjan kanssa ja hyvin toimi. Pienehkö pullo kulkee hyvin myös mukana, kesän menoihin ja rannalle. :)
  15. 17.5.2023
    17.5.2023
    Ihana aurinkovoide
    Ihanan kevyt aurinkovoide vaikkakaan ei paras mahdollinen rasvoittuvalle iholle. Levittyy helposti ja tuoksu on miellyttävä. Vielä ei ole kovin usein päässyt säiden takia testaamaan, mutta keskikesällä on varmasti korvaamaton. Pakkauskin kulkee kivasti mukana pienen koon vuoksi.
  16. 15.5.2023
    15.5.2023
    -
    Pidin voiteen levittymisestä ja se soveltui hyvin meikin alle. Voide olisi voinut olla hajusteeton, mutta onneksi tuoksu oli mieto.
  17. 15.5.2023
    15.5.2023
    Ihan ok
    Hieman jäi valkoiseksi iho, mattapinnan jättävä voide. Tuoksu vähän liian voimakas.
  18. 14.5.2023
    14.5.2023
    Eriomainen tuote
    Hieman hajustettu, mutta haju haihtuu imeytymisen jälkeen. EI jätä kasvoja valkoisiksi tai tahmeiksi. Normaalisti UV-suoja tuotteiden käyttö saa ihoni kaikki epäpuhtaudet pintaan. Nyt ihoni voi hyvin, eikä finnejä ole tullut. Erittäin kätevä pieni pumppupullo joka mahtuu tarvittaessa vaikka käsilaukkuun. Helposti levitettävä koostumus, riittoisaa.
  19. 14.5.2023
    14.5.2023
    Miellyttävä!
    Kerrankin aurinkorasva, jossa on korkea suojakerroin, helposti levittyvä eikä se jätä valkoista jälkeä. Lisäksi lopputulos on vain hieman tahmea. Joudun itse käyttämään noin viiden pumppauksen verran voidetta, jotta saan levitettyä koko kasvoille. Tämä yllätti, sillä tuote on hyvin vesimäistä ja luulin, että olisi siten myös riittoisa. Sopii myös hyvin meikin alle, ei rullaannu.
  20. 14.5.2023
    14.5.2023
    -
    Tuote on riittoisaa ja yhdelle kerralle riittää 2 pumppausta tuotetta naamaan ja kaulalle. Imeytyy nopeasti, eikä jätä naamasta valkoista tai rasvaisen tuntuista. Sopii hyvin meikin alle. Tuoksu on klassinen aurinkovoiteen hajuinen mutta miedompi kuin yleensä. Hyvä tuote eikä tuki ihohuokosia.
  21. 14.5.2023
    14.5.2023
    Hyvä tuote
    Tuote imeytyy hyvin ihoon eikä tahmaa. Koostumus on aika ohutta ja täytyy muistaa ravistaa hyvin pulloa ennen käyttöä. Iho tuntui mielyttävältä illalla päivän jälkeenkin ja suojasi hyvin auringolta
    Miellyttävä tuoksu.
  22. 13.5.2023
    13.5.2023
    Kesällä tärkeä
    Levitettävyys oli todella hyvä, ja korkea suojakerroin on tärkeää kesällä. Tuoksusta pidin erityisesti. Tuote imeytyy ihoon mutta jätti kyllä hieman tahmaisuutta pintaan. Tulee päivittäiseen käyttöön varmasti!
  23. 13.5.2023
    13.5.2023
    Olen tyytyväinen
    Miellyttävä tuoksu ja koostumus. Levittyy hyvin ja imeytyy nopeasti juoksevan koostumuksensa ansiosta olematta tahmaava, mikä monessa aurinkovoiteessa on ongelmana. Tätä aurinkovoidetta ei edes tunne iholla. Helppo ja vaivaton tapa suojautua auringolta. Toimii hyvin myös meikin alla. Plussaa korkeasta suojakertoimesta. Aion käyttää tuotetta vastaisuudessakin.
  24. 13.5.2023
    13.5.2023
    Hyvä ja kevyt voide
    - Suojaa hyvin auringolta. Tykkään että on korkea suojakerroin.
    - Vaikea levittää kasvoille, koska voide on niin nestemäinen.
    - Tuoksu on aluksi vahva, mutta haju haihtuu nopeasti pois.
    - Jättää ihon rasvaisen tuntuiseksi, mutta tuntuu kasvoilla kuitenkin kevyeltä.
  25. 11.5.2023
    11.5.2023
    Positiivinen yllätys
    Tuotetta ei tarvitse paljoa iholle ja se imeytyy hyvin nopeasti eikä tuote jätä ihoa tahmaiseksi. Tuote ei tuoksu juuri miltään. Ainut miinus tulee tuotteen nestemmäisestä koostumuksesta, jonka vuoksi pitää olla tarkkana, ettei kallista käsiä liikaa.
  26. 10.5.2023
    10.5.2023
    -
    Ehdottomasti uusi luottotuote. Imeytyy nopeasti eikä jää tahmaiseksi sekä kestää hyvin hikoilua.
  27. 10.5.2023
    10.5.2023
    Hyvä aurinkovoide
    Aurinkovoide imeytyy kasvoille hyvin, eikä jättänyt valkoisia läikkiä tai tahmaista ihoa, vaikka suojakerroin on korkea. Tuotteelle tulee varmasti paljon käyttöä kesän aikana.
  28. 10.5.2023
    10.5.2023
    -
    Hyvä suojakerroin, sopii kasvoille mutta iho jää harmillisesti hieman tahmeaksi.
  29. 9.5.2023
    9.5.2023
    Yllätti positiivisesti
    Kerrankin aurinkovoide, joka ei jätä kasvoja valkoisen läikikkäiksi tai haise epämiellyttävälle, mutta jonka suojakerroin on kuitenkin riittävän korkea. Vaikka tuote on hajustettu, ei tuoksu tuntunut mielestäni pahalta eikä se enää juurikaan erottunut kasvoille levittämisen jälkeen. Plussaa siis siitä, että tuote on melko huomaamaton kasvoilla. Miinusta vain siitä, että tuote jättää kasvot hieman tahmeiksi.
  30. 9.5.2023
    9.5.2023
    -
    Tuntuu hyvältä iholla, ei jää tahmeaksi, hieman kiiltoa se tuo. Ei hikoile heti kasvoilta pois.
  31. 9.5.2023
    9.5.2023
    -
    Yksi parhaista aurinkorasvoista kasvoille. Kevyt koostumus ja helppo levittää kasvoille. Sopii myös meikin alle. Todella huomaamaton eikä jää tahmaiseksi iholle. Korkea suojakerroin. Ostan ehdottomasti uudelleen.
  32. 8.5.2023
    8.5.2023
    Loistotuote
    Tuote on hyvällä aurinkosuojalla varustettu ja imeytyy nopeasti iholle. Ei jää lähmäinen tunne ja mukavan kevyt koostumus. Erittäin hyvä tuote kesälle, kunhan muistaa lisätä tuotetta kasvoille myös päivän aikana.
  33. 5.5.2023
    5.5.2023
    Aurinkosuoja
    Erinomainen voi sekoittaa meikkivoitteeseen eikä naama kiillä! Tehokas suoja testasin Välimeren auringossa.
  34. 4.5.2023
    4.5.2023
    Erinomainen
    Hyvä tuote ja sopiva myös couperosa-iholle.
  35. 1.5.2023
    1.5.2023
    Aivan mahtava tuote.
    Aivan mahtava tuote. Nopeasti imeytyvä ja hyvä koostumus. Sopii iholleni täydellisesti. Tulen todellakin ostamaan tätä jatkossa. Mikään voide ei ole ollut iholleni näin sopiva.
  36. 29.4.2023
    29.4.2023
    Kesän must-tuote
    Riittävällä suojakertoimella varustettu voide on kesän ehdoton ykkönen. Erittäin ohut koostumus, joka levittäytyy hyvin iholle. Ei jätä valkoisia läikkiä. Iho ei kiiltele lainkaan päivän aikana, kun käyttää kosteusvoiteena Vichyn double-correction voidetta. Täydellinen kesäpäivä taattu ilman palamisia, kun muistaa aurinkosuojaa lisätä muutaman tunnin välein.
Markkinoija/myyntiluvanhaltija: L'Oreal Finland