Tilaa nyt helposti verkosta!

Yliopiston Apteekin verkkokaupan valikoimaan kuuluu yli 16 000 tuotetta terveyteen, hyvinvointiin sekä kauneuteen mm. vitamiineja ja lisäravinteita, kosmetiikkaa, intiimituotteita sekä apua painonhallintaan. Myös reseptilääkkeiden tilaus onnistuu helposti ja turvallisesti verkosta.

Uutta verkossa – pikanouto

Yliopiston Apteekin pikanoutopalvelun avulla noudat verkosta tilaamasi tuotteet tunnissa valitsemastasi apteekista jonottamatta. Tarvittaessa chat-farmaseutti antaa sinulle lääkeneuvontaa verkossa ja maksat tilauksesi verkkoapteekkiasiointisi lopuksi. Samalla määrität, mistä Yliopiston Apteekista haluat tilauksesi noutaa ja se odottaa sinua valitsemasi apteekin noutoautomaatissa tunnin kuluttua.

Pikatoimitus pääkaupunkiseudulle

Voit nyt tilata pääkaupunkiseudulla reseptilääkkeet ja muut tuotteet verkosta myös pikatoimituksella. Kun tilaat klo 14 mennessä, niin saat tilauksen kotiin vielä samana päivänä. Pikakuljetukset hoidetaan arkipäivisin samana päivänä Helsinkiin, Espooseen, Kauniaisiin ja Vantaalle, ja ne kattavat yleisimmät reseptilääkkeet sekä itsehoitolääkkeet ja muut apteekkituotteet. Pikatoimituksen hinta on 5,90 euroa. 

Toimitus

Tilausten toimitusaika on yleensä 2-4 arkipäivää ja toimitamme tilaukset kaikkialle Suomeen. Valittavanasi on yli tuhat noutopistettä mm. Posti ja Schenkerin noutopisteet. Voit tilata tuotteet myös suoraan kotiin sekä Yliopiston Apteekin kaikkiin toimipisteisiin.

Chat

Verkkokaupan chat-asiakaspalvelu on avoinna vuoden jokaisena päivänä klo 7-24. Voit kysyä neuvoja tuotteistamme ja keskustella farmaseutin kanssa turvallisesti suojatussa chat-yhteydessä. Myös lääkkeiden tilaaminen sekä resepteihin liittyvät tiedustelut onnistuvat helposti chatin kautta. Voimme palvella sinua reseptilääkeasioissa chatissa. kun olet kirjautuneena verkkopalveluun. Jos et ole aiemmin kirjautunut, voit luoda käyttäjätunnukset helposti tästä

 Tutustu kuukauden suosituimpiin Uniikki-tarjouksiin! 

 

Tutustu verkon suosittuihin tuotemerkkeihin!