Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous

Tuotteen kuvaus

Thealoz Duo suojaavat silmätipat keskivaikean ja vaikean kuivasilmäisyyden hoitoon. Säilöntäaineeton silmätippa suojaa silmän pinnan proteiineja ja solukalvoa, korjaa kuivasilmäisyyden aiheuttamia vaurioita ja estää silmien kuivumista. Ainutlaatuinen koostumus sisältää pitkään suojaavaa trehaloosia ja voitelevaa ja kosteuttavaa hyaluronihappoa. Sopii myös piilolinssien käyttäjille.

Related Posts

Vaikuttava aine

Käyttötarkoitus

Annostus

Lääkkeen ottaminen

Vaikutustapa

Haittavaikutukset

Raskaus ja imetys

Säilytys

Ulkonäkö

Tuotteen käyttö

1 tippa kumpaankin silmään 4-6 kertaa vuorokaudessa. Pidä vähintään 10 minuutin tauko silmään käytettävien eri valmisteiden annostelun välillä. Säilyy avattuna 6 kuukautta.

Tuotteen koostumus

Trehaloosi 3 g, natriumhyaluronaatti 0,15 g, natriumkloridi, trometamoli, kloorivetyhappo, injektionesteisiin käytetty vesi ad 100 ml.

Produktinformation

Tuotearvostelut (48)

 1. Laadukkaat silmätipat
  Laadukkaat silmätipat, jotka on helppo puristaa pullosta. Hukkaa ei synny, koska pullon saa tyhjäksi.
 2. Toimiva tuote
  Silmälääkärin suositus. Ennen kokeilin monia tuotteita ,tämä tuntuu toimivan hyvin. Nopeasti alkaa vaikuttaa eikä sumenna näköä alussa.
 3. Thealoz Duo
  Paras tuote kuiville silmille.
 4. Markkinoiden paras just nyt
  Toimii, ei kirvellä, kosteuttaa pitkään. Jos silmät vuotavat jo, tuskin jää kokonaan silmään... kuten ei mikään.
 5. Thealoz duo
  Hyvä tippa kuivasilmille.
 6. Kirvelee
  Luulin, että vika oli piilolinsseissä, mutta lopulta syy löytyikin tästä. Ohjattiin käyttämään useita kertoja päivässä. Aloin ihmtellä, miksi menee vain pahemmaksi, mitä enemmän käyttää. Liekö allerginen jollekin aineosalle? Hirveä kirvely iltaa kohden.
 7. Silmätipat
  Kaikkein sopivin tuote silmilleni. Ei kirvele ja pitää kosteana hyvin. Sopiva pullon koko.
 8. Luottotuote
  Silmälääkärini suositteli tätä tuotetta muutama vuosi sitten. En muuhun vaihda. Loistotuote.
 9. Paras silmätippa
  Tämä on paras silmätippa mitä olen itse käyttänyt. Auttaa nopeasti ja helppo pitää laukussa myös matkustaessa.
 10. Erinomainen
  Auttaa todella hyvin. Olen vuosikausia käyttänyt silmän kostutustuotteita kuivasilmäisyyteen. Silmälääkäri suositteli näitä kaihileikkauksen jälkeen. Auttaa tosi hyvin.
 11. Hyvää ja huonoa
  Tipat tuntuvat auttavan, mutta pullo on hankala. Se peittää liikaa eikä näe, milloin
  pullo on tarpeeksi lähellä silmäluomea. Eli kapeampi pullo olisi parempi.
 12. Taattu ja turvallinen apu kuiville silmille
  Olen kokeillut monia kosteuttavia tippoja ja viimein löytyi löytyi oikea.Ei tarvitse useinkaan päivän aikana lisätä.Pullon kanssa oli aluksi hiukan ongelmia.Luottotuote ja hintakin OK.
 13. Pahensi oireita
  Olen kokeillut vaikeaan kuivasilmäisyyteen useita eri silmätippoja 15 vuoden aikana ja tämä oli valitettavasti yksi suurimmista pettymyksistä. Ainoastaan pahensi oireita ja ärsytti silmiä.
 14. Välitön apu!
  Sain silmien ärsytykseen, kutinaan ja jatkuvaan vuotamiseen välittömän avun ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien. Kiitos asiantuntevalle farmaseutille, joka osasi neuvoa tämän tuotteen minulle kartoitettuaan tilanteeni!
 15. Viimeinkin!
  Viimeinkin löysin kosteuttajan, joka on helppo annostella, jolla ei ole sivuvaikutuksia ja ennen kaikkea: hyvästi kuivat silmät!
 16. Ärsytti ja kirveli silmiäni
  Syynä ilmeisesti tuotteen sisältämä trehaloosi eli sienisokeri, jolle ilmeisesti olen allerginen.
 17. Eka toimi jotensakin, sitten ei enää auttanut.
  Käytin pari vuotta. SItten täytyi alkaa tiputella alvariinsa, ja piti vaihtaa tuotetta.
 18. Paras kostutustippa
  Kaikista parhain kostutustippa mitä löytyy. Ei kirvelyä tai muitakaan sivuvaikutuksia. Pullo myös hyvä käytössä, saa laitettua tarkasti yksittäisiä tippoja.
 19. Loistava tuote kuiville silmille!
  Kosteuttaa hyvin kuivia silmiä ja vaikutus kestää pitkään.
 20. Paras silmätippa!
  Silmälääkäri suositteli tätä tuotetta. On ollut silmilleni todella hyvä: tuo helpotuksen kuivuuteen. Tippojen laittaminen = pullo toimii hyvin verrattuna pariin muuhun vastaavaan säilöntäaineettomaan tuotteeseen. Ostan jatkossakin!
 21. Luottotuote
  Kuivasilmäiselle erittäin hyvä tuote. Ei kirvele ja helpottaa välittömästi kuivuutta.
 22. Tehokasta tavaraa
  Paras silmätippa kuiville silmille, jota olen kokeillut. Pelastaa kunnon hiekkapaperiluomiltakin, kun riittävän usein tiputtaa. Ei kirvellyt. Plussaa pitkästä säilytysajasta.
 23. Ei toimi
  Kallis purkki. Ei suurta helpotusta oireisiin, sekä kirvelee välillä silmiä laiton jälkeen. Tippojen laitto ollut minusta kyllä helppoa.
 24. Ylivoimaisesti paras
  Paras markkinoilla oleva kostutustuote. Silmät tuntuvat ihanilta tuntikausia tipan laiton jälkeen. Onneksi vielä pullossa, koska pipetit ovat hankalia. IMiinuksena tuotteen kalleus ja se, ettei ole KELA-korvattava.
 25. Välttävä
  Ostin tuotteen siksi koska sitä suositeltiin apteekissa. Aiemmin käytin vuosikaudet Systane ultraa silmälääkärin suosituksesta laserleikkauksen jälkeen todella kuiviin silmiini. Nyt 8/19 Systanen hinta oli noussut huimasti, joten otin halvemman tilalle, eikä tämäkään mikään edullinen ollut. Thealoz tuntuu pistelevän ja kirvelevän silmissä ja annostelija on huono. En osta toiste.
 26. Silmälääkärikin suositteli
  Olen kuivasilmäinen, silmälääkäri suositteli näitä ja sanoi itsekin käyttävänsä
 27. Loistava tuote
  Kosteuttaa erinomaisesti ilman näön sumenemista. Pullosta on helppo saada yksittäinen tippa. Lisäksi todella riittoisa.
 28. Auttoi alussa, ei enää
  Hillitsi vuotamista alussa mutta tuntuu kuin teho olisi kadonnut parissa viikossa. Käytän tuotetta päivittäin ja silti silmät vuotaa kamalasti!
 29. Erittäin hyvä kuivasilmäisyyteen. Pidän tästä eniten
  Tuote ei sumenna silmiä, kuten monet muut silmätipat aluksi tekevät.Tärkeää minulle on, että tipat eivät sisällä säilöntäainetta
  \
  Hiukan hintavat, mutta kyllä hyvästä tuotteesta maksaa mielellään
  \
  Suosittelen ehdottomasti.
 30. Laadukas ja paras
  Hyvä ja ajaa asiansa.
 31. Laadukas ja paras
  Tuote on hintava mutta erittäin laadukas ja loistava tuote.
 32. Paras ikinä!
  Auttoi heti ensimmäisestä kerrasta, olin jo käyttänyt paljon muita valmisteita ja allergiatipat kuivattivat silmiä entisestään. Sain hyvän opastuksen pullon käyttöön henkilökunnalta, tippa tulee viiveellä pullosta säilöntäaineettomuuden takia.
 33. Paras
  Paras silmätippa mikä löytyy.
 34. Helppokäyttöinen ja pitkään kostuttava tippa. Riittoisa!
  Ihanan pitkään kostuttava tuote! Plussaa pehmeästä, hyvästä pullosta. Hetken kun pitää pulloa ylösalaisin, niin tippa toisensa jälkeen tulee nätisti pullosta ulos. Mukava käyttää myös piilolinssien kanssa.
 35. Huipputuote
  Paras tuote kuiville ja herkille silmille. Monia tippoja kokeiltu vuosien aikana, mutta tämä on ehdoton ykkönen. Huipputuote.
 36. Silmien polttelu loppui Thealoz Duon ansiosta
  Vapaa säilöntäaineista. Thealoz Duo löytyi Porin Yliopiston Apteekin asiantuntevan palvelun ansiosta. Vaikuttaa heti, vaikutus tuntuu kestävän pitkään ja ainoita tippoja, jotka omakohtaisesti ovat poistaneet silmien päivittäisen polttavan tunteen. Suosittelen.
 37. Paras
  Olen joutunut käyttämään kostutustippoja useita vuosia. Monia eri valmisteita, geeleistä kostutustippoihin, nyt löytyi paras. Toimii päätetyöskentylyssä ja muutoinkin. Ihme aine, kun aamulla laittaa, toimii koko päivän.
 38. En pysty käyttämään luomien turpoamisen vuoksi
  Ensimmäiset tipat joille olen allerginen näköjään. Silmäluomet turposivat voimakkaasti jo parin käyttökerran jälkeen.
 39. Kammottava annostelija
  Surkeammin ei voisi suunnitella, miten saa nesteen tiputettua silmään. Rystyt valkoisena joutuu puristamaan pulloa.
 40. Tosi hyvä silmätippa mie niin tykkään
  Tämä oli mulle todellinen löytö, kärsin kuivista silmistä enkä oikein meinannu mitenkään löytää oikeaa silmätippaa juuri minun silmille kunnes kerran näin mainoksen ko. silmätipasta ja päätin kokeilla ja soli täys nappi ostos ☺ olen suositellut tuotetta kavereille ja kerran lääkärikin kyseli mitä tuotetta käytän kun silmän pinta on niin hyvän näköinen..
 41. Ihan huippu, toistaiseksi paras
  Ainoat silmätipat jotka ovat tehonneet mun kuiviin ja herkkiin silmiini. Miinuksena se että näitä joutuu laittamaan melko usein, eikä teho riitä esim yön ajaksi. Olenkin siirtynyt laittamaan yöksi saman valmistajan geeliä, ja käytän näitä päivisin.
 42. Tyytymätön
  Olen kokeillut useita silmätippoja ja tämä on huonoimmasta päästä. Lisäksi annostelumekanismi on järkyttävän huono. Miten tuota ei ole huomattu lääkettä tehdessä??
 43. Ei toiminut minulla Lasikin jälkihoidossa
  Olen käyttänyt muutamia eri silmätippoja Lasik-leikkauksen jälkeen. Thealoz Duo oli harvoja, joissa tämä käyttötarkoitus erikseen mainittiin. Ainakaan minulle tuote ei sovellu: kosteuttava vaikutus jää hyvin pieneksi, ja silmiin tulee hieman puristava/kiristävä tunne n. puolen tunnin sisällä tippojen laitosta. Paremmin ovat toimineet Oftagel, Artelac ja Systane Hydration (kaikki nämä ovat tosin kerta-annospipettejä). Kaksi tähteä kuitenkin sen takia, että tuotteessa ei ole säilöntäaineita, säilyy huoneenlämmössä ja on hyvin riittoisa, koska ei ole kerta-annoksina.
 44. Silmien parhaaksi
  Loistava tuote kuiville ja herkille silmille! Sekä kosteuttaa että korjaa kuivan silmän oireita. Tämän tuotteen ansiosta erittäin paha kuivasilmäisyyteni on nyt hallinnassa ja näkökin on parempi, kun silmien kuivat kohdat on saatu hoidettua. En ole huomannut mitään haittavaikutuksia tuotteen käytön aikana ja tuote on vapaa säilöntäaineista, mikä on myös erittäin positiivinen asia. Paras tuote silmille, suosittelen jokaiselle!
 45. Tuote erinomainen, mutta tippa tulee turhan pitkällä viiveellä ulos pullosta verrattuna muihin ja vaatii kovaa puristamista, vanhoille nivelrikkoisille sormille vaikeaa
  Vaikka korkkia on parannettu, se ei vieläkään ole tarpeeksi helppo käytössä viiveen takia, varsinkin, jos pitää tiputtaa hankalassa paikassa nopeasti.
 46. Paras silmätippa
  Ehdottomasti paras silmätippa jota olen kokeillut (ja olen kokeillut erittäin montaa eri tippaa..). Pullo säilyy pitkään avaamisen jälkeen mutta siinä ei ole kuitenkaan säilöntäainetta. Pehmeä pullo jota on helppo puristaa kostetuttava vaikutus säilyy pitkään.
 47. Turvallinen ja tehokas
  Tipan vaikutus kestää pitkään ja ei aiheuta esim. näyttöpäätetyöskentelyyn mitään ongelmia, näkökyky on hyvä heti tipan oton jälkeenkin. Olen yrittänyt käyttää muitakin tuotteita, mutta silmät ovat reagoineet negatiivisesti.
 48. Pahaat silmätipat, joita olen käyttänyt!
  Silmätippojen kosteuttava vaikutus kestää pisimpään tosi kuivissa silmissäni. Lisäplussaa pullon pitkästä käyttöajasta!

THEALOZ DUO 10 ML

THEALOZ DUO 10 ML

Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
16,50 €
Yksikköhinta 1 650,00 € / L
kpl

Tuotteen kuvaus

Thealoz Duo suojaavat silmätipat keskivaikean ja vaikean kuivasilmäisyyden hoitoon. Säilöntäaineeton silmätippa suojaa silmän pinnan proteiineja ja solukalvoa, korjaa kuivasilmäisyyden aiheuttamia vaurioita ja estää silmien kuivumista. Ainutlaatuinen koostumus sisältää pitkään suojaavaa trehaloosia ja voitelevaa ja kosteuttavaa hyaluronihappoa. Sopii myös piilolinssien käyttäjille.

Vaikuttava aine

Käyttötarkoitus

Annostus

Lääkkeen ottaminen

Vaikutustapa

Haittavaikutukset

Raskaus ja imetys

Säilytys

Ulkonäkö

Tuotteen käyttö

1 tippa kumpaankin silmään 4-6 kertaa vuorokaudessa. Pidä vähintään 10 minuutin tauko silmään käytettävien eri valmisteiden annostelun välillä. Säilyy avattuna 6 kuukautta.

Tuotteen koostumus

Trehaloosi 3 g, natriumhyaluronaatti 0,15 g, natriumkloridi, trometamoli, kloorivetyhappo, injektionesteisiin käytetty vesi ad 100 ml.

Produktinformation

Tuotearvostelut (48)

 1. Laadukkaat silmätipat
  Laadukkaat silmätipat, jotka on helppo puristaa pullosta. Hukkaa ei synny, koska pullon saa tyhjäksi.
 2. Toimiva tuote
  Silmälääkärin suositus. Ennen kokeilin monia tuotteita ,tämä tuntuu toimivan hyvin. Nopeasti alkaa vaikuttaa eikä sumenna näköä alussa.
 3. Thealoz Duo
  Paras tuote kuiville silmille.
 4. Markkinoiden paras just nyt
  Toimii, ei kirvellä, kosteuttaa pitkään. Jos silmät vuotavat jo, tuskin jää kokonaan silmään... kuten ei mikään.
 5. Thealoz duo
  Hyvä tippa kuivasilmille.
 6. Kirvelee
  Luulin, että vika oli piilolinsseissä, mutta lopulta syy löytyikin tästä. Ohjattiin käyttämään useita kertoja päivässä. Aloin ihmtellä, miksi menee vain pahemmaksi, mitä enemmän käyttää. Liekö allerginen jollekin aineosalle? Hirveä kirvely iltaa kohden.
 7. Silmätipat
  Kaikkein sopivin tuote silmilleni. Ei kirvele ja pitää kosteana hyvin. Sopiva pullon koko.
 8. Luottotuote
  Silmälääkärini suositteli tätä tuotetta muutama vuosi sitten. En muuhun vaihda. Loistotuote.
 9. Paras silmätippa
  Tämä on paras silmätippa mitä olen itse käyttänyt. Auttaa nopeasti ja helppo pitää laukussa myös matkustaessa.
 10. Erinomainen
  Auttaa todella hyvin. Olen vuosikausia käyttänyt silmän kostutustuotteita kuivasilmäisyyteen. Silmälääkäri suositteli näitä kaihileikkauksen jälkeen. Auttaa tosi hyvin.
 11. Hyvää ja huonoa
  Tipat tuntuvat auttavan, mutta pullo on hankala. Se peittää liikaa eikä näe, milloin
  pullo on tarpeeksi lähellä silmäluomea. Eli kapeampi pullo olisi parempi.
 12. Taattu ja turvallinen apu kuiville silmille
  Olen kokeillut monia kosteuttavia tippoja ja viimein löytyi löytyi oikea.Ei tarvitse useinkaan päivän aikana lisätä.Pullon kanssa oli aluksi hiukan ongelmia.Luottotuote ja hintakin OK.
 13. Pahensi oireita
  Olen kokeillut vaikeaan kuivasilmäisyyteen useita eri silmätippoja 15 vuoden aikana ja tämä oli valitettavasti yksi suurimmista pettymyksistä. Ainoastaan pahensi oireita ja ärsytti silmiä.
 14. Välitön apu!
  Sain silmien ärsytykseen, kutinaan ja jatkuvaan vuotamiseen välittömän avun ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien. Kiitos asiantuntevalle farmaseutille, joka osasi neuvoa tämän tuotteen minulle kartoitettuaan tilanteeni!
 15. Viimeinkin!
  Viimeinkin löysin kosteuttajan, joka on helppo annostella, jolla ei ole sivuvaikutuksia ja ennen kaikkea: hyvästi kuivat silmät!
 16. Ärsytti ja kirveli silmiäni
  Syynä ilmeisesti tuotteen sisältämä trehaloosi eli sienisokeri, jolle ilmeisesti olen allerginen.
 17. Eka toimi jotensakin, sitten ei enää auttanut.
  Käytin pari vuotta. SItten täytyi alkaa tiputella alvariinsa, ja piti vaihtaa tuotetta.
 18. Paras kostutustippa
  Kaikista parhain kostutustippa mitä löytyy. Ei kirvelyä tai muitakaan sivuvaikutuksia. Pullo myös hyvä käytössä, saa laitettua tarkasti yksittäisiä tippoja.
 19. Loistava tuote kuiville silmille!
  Kosteuttaa hyvin kuivia silmiä ja vaikutus kestää pitkään.
 20. Paras silmätippa!
  Silmälääkäri suositteli tätä tuotetta. On ollut silmilleni todella hyvä: tuo helpotuksen kuivuuteen. Tippojen laittaminen = pullo toimii hyvin verrattuna pariin muuhun vastaavaan säilöntäaineettomaan tuotteeseen. Ostan jatkossakin!
 21. Luottotuote
  Kuivasilmäiselle erittäin hyvä tuote. Ei kirvele ja helpottaa välittömästi kuivuutta.
 22. Tehokasta tavaraa
  Paras silmätippa kuiville silmille, jota olen kokeillut. Pelastaa kunnon hiekkapaperiluomiltakin, kun riittävän usein tiputtaa. Ei kirvellyt. Plussaa pitkästä säilytysajasta.
 23. Ei toimi
  Kallis purkki. Ei suurta helpotusta oireisiin, sekä kirvelee välillä silmiä laiton jälkeen. Tippojen laitto ollut minusta kyllä helppoa.
 24. Ylivoimaisesti paras
  Paras markkinoilla oleva kostutustuote. Silmät tuntuvat ihanilta tuntikausia tipan laiton jälkeen. Onneksi vielä pullossa, koska pipetit ovat hankalia. IMiinuksena tuotteen kalleus ja se, ettei ole KELA-korvattava.
 25. Välttävä
  Ostin tuotteen siksi koska sitä suositeltiin apteekissa. Aiemmin käytin vuosikaudet Systane ultraa silmälääkärin suosituksesta laserleikkauksen jälkeen todella kuiviin silmiini. Nyt 8/19 Systanen hinta oli noussut huimasti, joten otin halvemman tilalle, eikä tämäkään mikään edullinen ollut. Thealoz tuntuu pistelevän ja kirvelevän silmissä ja annostelija on huono. En osta toiste.
 26. Silmälääkärikin suositteli
  Olen kuivasilmäinen, silmälääkäri suositteli näitä ja sanoi itsekin käyttävänsä
 27. Loistava tuote
  Kosteuttaa erinomaisesti ilman näön sumenemista. Pullosta on helppo saada yksittäinen tippa. Lisäksi todella riittoisa.
 28. Auttoi alussa, ei enää
  Hillitsi vuotamista alussa mutta tuntuu kuin teho olisi kadonnut parissa viikossa. Käytän tuotetta päivittäin ja silti silmät vuotaa kamalasti!
 29. Erittäin hyvä kuivasilmäisyyteen. Pidän tästä eniten
  Tuote ei sumenna silmiä, kuten monet muut silmätipat aluksi tekevät.Tärkeää minulle on, että tipat eivät sisällä säilöntäainetta
  \
  Hiukan hintavat, mutta kyllä hyvästä tuotteesta maksaa mielellään
  \
  Suosittelen ehdottomasti.
 30. Laadukas ja paras
  Hyvä ja ajaa asiansa.
 31. Laadukas ja paras
  Tuote on hintava mutta erittäin laadukas ja loistava tuote.
 32. Paras ikinä!
  Auttoi heti ensimmäisestä kerrasta, olin jo käyttänyt paljon muita valmisteita ja allergiatipat kuivattivat silmiä entisestään. Sain hyvän opastuksen pullon käyttöön henkilökunnalta, tippa tulee viiveellä pullosta säilöntäaineettomuuden takia.
 33. Paras
  Paras silmätippa mikä löytyy.
 34. Helppokäyttöinen ja pitkään kostuttava tippa. Riittoisa!
  Ihanan pitkään kostuttava tuote! Plussaa pehmeästä, hyvästä pullosta. Hetken kun pitää pulloa ylösalaisin, niin tippa toisensa jälkeen tulee nätisti pullosta ulos. Mukava käyttää myös piilolinssien kanssa.
 35. Huipputuote
  Paras tuote kuiville ja herkille silmille. Monia tippoja kokeiltu vuosien aikana, mutta tämä on ehdoton ykkönen. Huipputuote.
 36. Silmien polttelu loppui Thealoz Duon ansiosta
  Vapaa säilöntäaineista. Thealoz Duo löytyi Porin Yliopiston Apteekin asiantuntevan palvelun ansiosta. Vaikuttaa heti, vaikutus tuntuu kestävän pitkään ja ainoita tippoja, jotka omakohtaisesti ovat poistaneet silmien päivittäisen polttavan tunteen. Suosittelen.
 37. Paras
  Olen joutunut käyttämään kostutustippoja useita vuosia. Monia eri valmisteita, geeleistä kostutustippoihin, nyt löytyi paras. Toimii päätetyöskentylyssä ja muutoinkin. Ihme aine, kun aamulla laittaa, toimii koko päivän.
 38. En pysty käyttämään luomien turpoamisen vuoksi
  Ensimmäiset tipat joille olen allerginen näköjään. Silmäluomet turposivat voimakkaasti jo parin käyttökerran jälkeen.
 39. Kammottava annostelija
  Surkeammin ei voisi suunnitella, miten saa nesteen tiputettua silmään. Rystyt valkoisena joutuu puristamaan pulloa.
 40. Tosi hyvä silmätippa mie niin tykkään
  Tämä oli mulle todellinen löytö, kärsin kuivista silmistä enkä oikein meinannu mitenkään löytää oikeaa silmätippaa juuri minun silmille kunnes kerran näin mainoksen ko. silmätipasta ja päätin kokeilla ja soli täys nappi ostos ☺ olen suositellut tuotetta kavereille ja kerran lääkärikin kyseli mitä tuotetta käytän kun silmän pinta on niin hyvän näköinen..
 41. Ihan huippu, toistaiseksi paras
  Ainoat silmätipat jotka ovat tehonneet mun kuiviin ja herkkiin silmiini. Miinuksena se että näitä joutuu laittamaan melko usein, eikä teho riitä esim yön ajaksi. Olenkin siirtynyt laittamaan yöksi saman valmistajan geeliä, ja käytän näitä päivisin.
 42. Tyytymätön
  Olen kokeillut useita silmätippoja ja tämä on huonoimmasta päästä. Lisäksi annostelumekanismi on järkyttävän huono. Miten tuota ei ole huomattu lääkettä tehdessä??
 43. Ei toiminut minulla Lasikin jälkihoidossa
  Olen käyttänyt muutamia eri silmätippoja Lasik-leikkauksen jälkeen. Thealoz Duo oli harvoja, joissa tämä käyttötarkoitus erikseen mainittiin. Ainakaan minulle tuote ei sovellu: kosteuttava vaikutus jää hyvin pieneksi, ja silmiin tulee hieman puristava/kiristävä tunne n. puolen tunnin sisällä tippojen laitosta. Paremmin ovat toimineet Oftagel, Artelac ja Systane Hydration (kaikki nämä ovat tosin kerta-annospipettejä). Kaksi tähteä kuitenkin sen takia, että tuotteessa ei ole säilöntäaineita, säilyy huoneenlämmössä ja on hyvin riittoisa, koska ei ole kerta-annoksina.
 44. Silmien parhaaksi
  Loistava tuote kuiville ja herkille silmille! Sekä kosteuttaa että korjaa kuivan silmän oireita. Tämän tuotteen ansiosta erittäin paha kuivasilmäisyyteni on nyt hallinnassa ja näkökin on parempi, kun silmien kuivat kohdat on saatu hoidettua. En ole huomannut mitään haittavaikutuksia tuotteen käytön aikana ja tuote on vapaa säilöntäaineista, mikä on myös erittäin positiivinen asia. Paras tuote silmille, suosittelen jokaiselle!
 45. Tuote erinomainen, mutta tippa tulee turhan pitkällä viiveellä ulos pullosta verrattuna muihin ja vaatii kovaa puristamista, vanhoille nivelrikkoisille sormille vaikeaa
  Vaikka korkkia on parannettu, se ei vieläkään ole tarpeeksi helppo käytössä viiveen takia, varsinkin, jos pitää tiputtaa hankalassa paikassa nopeasti.
 46. Paras silmätippa
  Ehdottomasti paras silmätippa jota olen kokeillut (ja olen kokeillut erittäin montaa eri tippaa..). Pullo säilyy pitkään avaamisen jälkeen mutta siinä ei ole kuitenkaan säilöntäainetta. Pehmeä pullo jota on helppo puristaa kostetuttava vaikutus säilyy pitkään.
 47. Turvallinen ja tehokas
  Tipan vaikutus kestää pitkään ja ei aiheuta esim. näyttöpäätetyöskentelyyn mitään ongelmia, näkökyky on hyvä heti tipan oton jälkeenkin. Olen yrittänyt käyttää muitakin tuotteita, mutta silmät ovat reagoineet negatiivisesti.
 48. Pahaat silmätipat, joita olen käyttänyt!
  Silmätippojen kosteuttava vaikutus kestää pisimpään tosi kuivissa silmissäni. Lisäplussaa pullon pitkästä käyttöajasta!
Heti saatavilla, toimitusaika 1-3 arkipäivää
Markkinoija/myyntiluvanhaltija: THEA NORDIC