Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous

Tuotteen kuvaus

Vatsaystävällinen rautavalmiste, joka sisältää myös C-vitamiinia. SiderAL FORTE sisältää sukrosomiaalista rautaa, joka imeytyy tehokkaasti ja on erittäin hyvin siedetty. Sukrosomiaalinen tekniikka suojaa rautaa vatsahapoilta sekä suoliston hapettavalta vaikutukselta, jolloin raudan aiheuttamat vatsavaivat vähenevät ja rauta pääsee vapautumaan maksassa. SiderAL FORTE rautakapselit sopivatkin siis erityisen hyvin herkkävatsaisille, jotka eivät siedä tavanomaisia rautavalmisteita. Valmisteessa on lisäksi C-vitamiinia, jolla on raudan imeytymistä edistävä vaikutus. Kapseli voidaan nauttia mihin vuorokauden aikaan tahansa, eikä ruokailuja tarvitse ajoittaa sen mukaan, sillä ruoka-aineet eivät vaikuta sukrosomiaalisen raudan imeytymiseen. Ravintolisä.

 

Tuoteominaisuudet:

 

 • Vatsaystävällinen ja hyvin siedetty
 • Imeytyy tehokkaasti
 • Ei metallista makua
 • Ei rajoita ruokailua
 • Gluteeniton
 • Vegaaninen

 

Terveysväitteet:

 

 • Rauta edistää normaalia punaisten verisolujen ja hemoglobiinin muodostumista
 • Rauta edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa
 • Rauta edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa
 • Rauta auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta
 • C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista verisuonten normaalia toimintaa varten
 • C-vitamiini edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä
 • C-vitamiini lisää raudan imeytymistä

 

SiderAL tuoteperhe

 

SiderAL tuotteista löydät sopivat rautavalmisteet koko perheelle. Monipuolinen SiderAL Folic on sitruunan makuinen, suussa sulava jauhe, joka on pakattu käteviin annospusseihin. SiderAL Folic sisältää raudan lisäksi foolihappoa, B6-, B12-, D3- ja C-vitamiinia. SiderAL Junior sopii lapsille ja nuorille. Junior valmisteen annospusseihin pakattu, suussa sulava jauhe maistuu kolalta ja sisältää rautaa ja C-vitamiinia. Kaikissa SiderAL tuotteissa hyödynnetään sukrosomiaalista tekniikkaa, joka suojaa rautaa ruoansulatuskanavissa. Suojaava tekniikkaa vähentää tyypillisiä rautavalmisteiden aiheuttamia haittavaikutuksia, kuten suolisto- ja vatsavaivoja, makuhaittoja ja suun värjäytymistä.

Related Posts

Vaikuttava aine

Käyttötarkoitus

Annostus

Lääkkeen ottaminen

Vaikutustapa

Haittavaikutukset

Raskaus ja imetys

Säilytys

Ulkonäkö

Tuotteen käyttö

1 kapseli päivässä tai lääkärin ohjeen mukaan. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Säilytä huoneenlämmössä poissa lasten ulottuvilta. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. 

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 1 kapseli sisältää: rauta 30 mg (214,3 %*), C-vitamiini 70 mg (87,5 %*). *% vuorokautisen saannin vertailuarvosta. Ainesosat: Sideral® r.m. -Sucrosomial®Iron (rautapyrofosfaatti, esigelatinoitu riisitärkkelys, rasvahappojen sakkaroosiesterit, auringonkukkalesitiini, trikalsiumfosfaatti), täyteaine: mikrokiteinen selluloosa, hydroksipropyylimetyyliselluloosa, C-vitamiini (askorbiinihappo), paakkuuntumisenestoaineet: rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi, väriaine: punainen rautaoksidi.

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Produktinformation

SiderAL® FORTE är en ny generation järntillskott som innehåller Sucrosomial® Iron 30 mg och vitamin C 70 mg. Järn: Främjar normal energiämnesomsättning, normal bildning av röda blodceller och hemoglobin, immunsystemets normala funktion, normal kognitiv funktion och hjälper att miska trötthet och utmattnig. C-vitamin: Ökar absorptionen av järn, främjar immunsystemets normala funktion, nervsystemets normala funktion,minskar trötthet och utmattning och skyddar cellerna mot oxidativ stress. Vegansk, glutenfri. Kosttillskott.

Användning

Dosering: 1 kapsel om dagen, eller som rekommenderas av läkaren, när som helst på dagen. Förvaras i rumstemperatur (under 30°C); undvik värmekällor, direkt solljus och kontakt med vatten. Produkten håller oöppnad och korrekt förvarad fram till utgångsdatum. Ska hållas utom räckhåll för barn. Den rekommenderade dagsdosen får inte överskridas. Kosttillskott ersätter inte en mångsidig och balanserad diet eller en hälsosam livsstil.

Innehåll

Dygnsdosen, 1 tablett innehåller: Järn per 1 kaps 30 mg %NRV* 214,3 % C-vitamin 70 mg %NRV* 87,5 % *NRV= Referensvärde för näringsämnen

*av referensvärdet för det dagliga intaget

Ingredienser: Sideral® r.m. -Sucrosomial®Iron (järnpyrofosfat, pregelatiniserad risstärkelse, sackarosestrarav fettsyror, solroslecitin, trikalciumfosfat), fyllmedel: mikrokristallincellulosa, hydroxipropylmetylcellulosa, C-vitamin (L-askorbinsyra), klumpförebyggande medel: magnesiumsalter av fettsyror, kiseldioxid, färgämne: röd järnoxid.

Innehavaren av försäljningstillstånd/marknadsföraren ansvarar för att produktinformationen är korrekt.

Tuotearvostelut (22)

 1. Ei ärsytä vatsaa
  Pidän tästä tuotteesta muuten todella paljon, mutta se on erittäin kallis. Yksi kapseli on ainoastaan 30mg joten yksi pakkaus ei kestä kuin pari viikkoa. Olen testannut useita rautavalmisteita ja kaikista muista minulle on tullut vatsavaivoja paitsi SiderAL tuotteista (kapselit ja jauhepussit). Toivottavasti hinta laskee, koska jatkuvassa käytössä tämä tuote tulee hyvin kalliiksi.
 2. Sideral forte 30mg
  Puoli pakettia käytettyäni ei ollut vaikutusta juuri lainkaan.
 3. Hyvä ja toimii
  Itselläni ferritiini nousi 30<74, tosin söin 3 pakettia. Ei minkäänlaisia vatsavaivoja. Lääkärini suositteli ja apu löytyi.
 4. Sideral Forte 30mg caps.
  Ei aiheuta vatsaongelmia.
 5. Vihdoin vatsaystävällinen rautavalmiste!
  Viittä eri rautavalmistetta testanneena voin lämpimästi suositella tätä.
 6. Rautalisä, joka ei kovera varsas
  Vielä en tiedä auttaako hemoglobiiniin, mutta vatsalle ainakin sopii
 7. Luotto rautalisä
  Kokeillut useita rautalisiä ja tämä ehdottomasti paras kaikista. Sopii vatsalle, helppo ottaa koska vain, kun ei tarvitse ajoittaa ruokailujen suhteen ottoa.
 8. Toimiva rautavalmiste
  Hyvä ja helppokäyttöinen rauta, kun voi ottaa milloin vain riippumatta muista syömisistä. Ei ärsytä vatsaa. Ainoa miinus hinnasta.
 9. Paras rautavalmiste!
  Lämmin suositus tälle mahtavalle rautavalmisteelle! Iso plussa siitä, että valmisteen voi ottaa koska vain riippumatta ruokailuista. Itsellä tapana ottaa aamuisin aamupalan yhteydessä niin muistaa varmimmin päivittäin ottaa. Tämä imeytynyt itsellä parhaiten, ei ole aiheuttanut vatsaoireita tai värjännyt ulostetta. Olen käyttänyt nyt muutaman kuukauden ferritiinin nostamiseen!
 10. helppo ottaa
  Tuotteen voi arvioida oikeastaan sitten kun olen mittauttanut ferritiiniarvon uudelleen !!!!
 11. Tälläkin puolensa ja puolensa
  Vuosikausiin ensimmäinen rautavalmiste, jota olen pystynyt käyttämään. Aiheutti jonkin verran ummetusta ja alussa suolisto oli todella levoton, mutta se vaiva loppui onneksi.
 12. Parhain rautalisä
  Sideral forte on tähän mennessä ollut kaikista parhain tuote raudan puutteen hoitoon ja lisäksi tämä on ainoa, mikä ei aiheuta minulla vatsa- ja suolisto-oireita, joten kaikin puolin hyvä tuote!
 13. Paras käyttämäni rautavalmiste!
  Kärsin raskauden, pitkän imetyksen ja runsaiden kuukautisten jälkeen raudanpuutteesta ilman anemiaa, ferritiini 26, joka aiheutti useita ikäviä oireita. Nyt noin 3kk käyttänyt tätä valmistetta ja eron huomaa todellakin olossa, kaikki ikävät raudanpuutosoireet ovat poissa, vielä ferritiini kontrolli, mutta uskon sen hyvin nousseen. Tämä valmiste ei ole itsellä aiheuttanut mitään vatsaoireita eikä muutoksia esim. ulosteessa.
 14. Hyvä ja toimiva rautalisä
  Tämä on ensimmäinen tuote, joka ei aiheuttanut vatsavaivoja! Suosittelen!
 15. Rautavalmiste
  Sopii, ei tyypillisiä sivuvaikutuksia!
 16. Luottotuote
  Kiitos ystävälle, joka suositteli testaamaan!
 17. toimi kaikilla
  Hyvin mainostettu ja kallis tuote, mutta valitettavasti itsellä värjää ulosteen ihan mustaksi ja aiheuttaa voimakasta ummetusta. Vaikea uskoa että myöskään imeytyy paremmin kuin muut.
 18. kokeilu
  Käytin tätä valmistetta 2 pakettia eli 40 kaps. Ferritiini nousi 51 yksiköstä 59. Vatsa kesti raudan oikein hyvin.
 19. Sopii vatsalle ja toimii!
  Tätä rautaa vatsa kestää. Tällä sain rauta-arvoni nousemaan nopeasti.
 20. Sideral Forte
  Alkuun vaikutti lupaavalta, mutta vatsa ei kestänyt tätäkään tuotetta. Alle viikon käytön jälkeen tulivat oireet. Luotto menee rautavalmisteisiin, kun tämäkään lupauksista huolimatta ei ollut siedettävä. Pettymys.
 21. Huippu hyvä!
  Raskaudenaikana hb laski 143->90. 2 kuukauden jälkeen oli noussut 139. Otan raudan iltaisin ja ei ole tullut mitään vatsavaivoja tästä :) Hintava, mutta hintansa väärti minusta vaikka useita kuukausia pitääkin käyttää!
 22. Herkkävatsaiselle ja toimii
  Minulle eivät sovi mitkään muut. Hemoglobiini nousi 112-144 parissa kuukaudessa. Nyt jännitän ferritiinimittausta. Miksi ei nousisi jos Hb on kymmeniin vuosiin itselläni tuota luokkaa.

SIDERAL FORTE 30MG KAPS 20 KPL

SIDERAL FORTE 30MG KAPS 20 KPL

Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
23,90 €
Yksikköhinta 1,20 € / KPL
Heti saatavilla, toimitusaika 1-4 arkipäivää
kpl

Tuotteen kuvaus

Vatsaystävällinen rautavalmiste, joka sisältää myös C-vitamiinia. SiderAL FORTE sisältää sukrosomiaalista rautaa, joka imeytyy tehokkaasti ja on erittäin hyvin siedetty. Sukrosomiaalinen tekniikka suojaa rautaa vatsahapoilta sekä suoliston hapettavalta vaikutukselta, jolloin raudan aiheuttamat vatsavaivat vähenevät ja rauta pääsee vapautumaan maksassa. SiderAL FORTE rautakapselit sopivatkin siis erityisen hyvin herkkävatsaisille, jotka eivät siedä tavanomaisia rautavalmisteita. Valmisteessa on lisäksi C-vitamiinia, jolla on raudan imeytymistä edistävä vaikutus. Kapseli voidaan nauttia mihin vuorokauden aikaan tahansa, eikä ruokailuja tarvitse ajoittaa sen mukaan, sillä ruoka-aineet eivät vaikuta sukrosomiaalisen raudan imeytymiseen. Ravintolisä.

 

Tuoteominaisuudet:

 

 • Vatsaystävällinen ja hyvin siedetty
 • Imeytyy tehokkaasti
 • Ei metallista makua
 • Ei rajoita ruokailua
 • Gluteeniton
 • Vegaaninen

 

Terveysväitteet:

 

 • Rauta edistää normaalia punaisten verisolujen ja hemoglobiinin muodostumista
 • Rauta edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa
 • Rauta edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa
 • Rauta auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta
 • C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista verisuonten normaalia toimintaa varten
 • C-vitamiini edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä
 • C-vitamiini lisää raudan imeytymistä

 

SiderAL tuoteperhe

 

SiderAL tuotteista löydät sopivat rautavalmisteet koko perheelle. Monipuolinen SiderAL Folic on sitruunan makuinen, suussa sulava jauhe, joka on pakattu käteviin annospusseihin. SiderAL Folic sisältää raudan lisäksi foolihappoa, B6-, B12-, D3- ja C-vitamiinia. SiderAL Junior sopii lapsille ja nuorille. Junior valmisteen annospusseihin pakattu, suussa sulava jauhe maistuu kolalta ja sisältää rautaa ja C-vitamiinia. Kaikissa SiderAL tuotteissa hyödynnetään sukrosomiaalista tekniikkaa, joka suojaa rautaa ruoansulatuskanavissa. Suojaava tekniikkaa vähentää tyypillisiä rautavalmisteiden aiheuttamia haittavaikutuksia, kuten suolisto- ja vatsavaivoja, makuhaittoja ja suun värjäytymistä.

Vaikuttava aine

Käyttötarkoitus

Annostus

Lääkkeen ottaminen

Vaikutustapa

Haittavaikutukset

Raskaus ja imetys

Säilytys

Ulkonäkö

Tuotteen käyttö

1 kapseli päivässä tai lääkärin ohjeen mukaan. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Säilytä huoneenlämmössä poissa lasten ulottuvilta. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. 

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 1 kapseli sisältää: rauta 30 mg (214,3 %*), C-vitamiini 70 mg (87,5 %*). *% vuorokautisen saannin vertailuarvosta. Ainesosat: Sideral® r.m. -Sucrosomial®Iron (rautapyrofosfaatti, esigelatinoitu riisitärkkelys, rasvahappojen sakkaroosiesterit, auringonkukkalesitiini, trikalsiumfosfaatti), täyteaine: mikrokiteinen selluloosa, hydroksipropyylimetyyliselluloosa, C-vitamiini (askorbiinihappo), paakkuuntumisenestoaineet: rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi, väriaine: punainen rautaoksidi.

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Produktinformation

SiderAL® FORTE är en ny generation järntillskott som innehåller Sucrosomial® Iron 30 mg och vitamin C 70 mg. Järn: Främjar normal energiämnesomsättning, normal bildning av röda blodceller och hemoglobin, immunsystemets normala funktion, normal kognitiv funktion och hjälper att miska trötthet och utmattnig. C-vitamin: Ökar absorptionen av järn, främjar immunsystemets normala funktion, nervsystemets normala funktion,minskar trötthet och utmattning och skyddar cellerna mot oxidativ stress. Vegansk, glutenfri. Kosttillskott.

Användning

Dosering: 1 kapsel om dagen, eller som rekommenderas av läkaren, när som helst på dagen. Förvaras i rumstemperatur (under 30°C); undvik värmekällor, direkt solljus och kontakt med vatten. Produkten håller oöppnad och korrekt förvarad fram till utgångsdatum. Ska hållas utom räckhåll för barn. Den rekommenderade dagsdosen får inte överskridas. Kosttillskott ersätter inte en mångsidig och balanserad diet eller en hälsosam livsstil.

Innehåll

Dygnsdosen, 1 tablett innehåller: Järn per 1 kaps 30 mg %NRV* 214,3 % C-vitamin 70 mg %NRV* 87,5 % *NRV= Referensvärde för näringsämnen

*av referensvärdet för det dagliga intaget

Ingredienser: Sideral® r.m. -Sucrosomial®Iron (järnpyrofosfat, pregelatiniserad risstärkelse, sackarosestrarav fettsyror, solroslecitin, trikalciumfosfat), fyllmedel: mikrokristallincellulosa, hydroxipropylmetylcellulosa, C-vitamin (L-askorbinsyra), klumpförebyggande medel: magnesiumsalter av fettsyror, kiseldioxid, färgämne: röd järnoxid.

Innehavaren av försäljningstillstånd/marknadsföraren ansvarar för att produktinformationen är korrekt.

Tuotearvostelut (22)

 1. Ei ärsytä vatsaa
  Pidän tästä tuotteesta muuten todella paljon, mutta se on erittäin kallis. Yksi kapseli on ainoastaan 30mg joten yksi pakkaus ei kestä kuin pari viikkoa. Olen testannut useita rautavalmisteita ja kaikista muista minulle on tullut vatsavaivoja paitsi SiderAL tuotteista (kapselit ja jauhepussit). Toivottavasti hinta laskee, koska jatkuvassa käytössä tämä tuote tulee hyvin kalliiksi.
 2. Sideral forte 30mg
  Puoli pakettia käytettyäni ei ollut vaikutusta juuri lainkaan.
 3. Hyvä ja toimii
  Itselläni ferritiini nousi 30<74, tosin söin 3 pakettia. Ei minkäänlaisia vatsavaivoja. Lääkärini suositteli ja apu löytyi.
 4. Sideral Forte 30mg caps.
  Ei aiheuta vatsaongelmia.
 5. Vihdoin vatsaystävällinen rautavalmiste!
  Viittä eri rautavalmistetta testanneena voin lämpimästi suositella tätä.
 6. Rautalisä, joka ei kovera varsas
  Vielä en tiedä auttaako hemoglobiiniin, mutta vatsalle ainakin sopii
 7. Luotto rautalisä
  Kokeillut useita rautalisiä ja tämä ehdottomasti paras kaikista. Sopii vatsalle, helppo ottaa koska vain, kun ei tarvitse ajoittaa ruokailujen suhteen ottoa.
 8. Toimiva rautavalmiste
  Hyvä ja helppokäyttöinen rauta, kun voi ottaa milloin vain riippumatta muista syömisistä. Ei ärsytä vatsaa. Ainoa miinus hinnasta.
 9. Paras rautavalmiste!
  Lämmin suositus tälle mahtavalle rautavalmisteelle! Iso plussa siitä, että valmisteen voi ottaa koska vain riippumatta ruokailuista. Itsellä tapana ottaa aamuisin aamupalan yhteydessä niin muistaa varmimmin päivittäin ottaa. Tämä imeytynyt itsellä parhaiten, ei ole aiheuttanut vatsaoireita tai värjännyt ulostetta. Olen käyttänyt nyt muutaman kuukauden ferritiinin nostamiseen!
 10. helppo ottaa
  Tuotteen voi arvioida oikeastaan sitten kun olen mittauttanut ferritiiniarvon uudelleen !!!!
 11. Tälläkin puolensa ja puolensa
  Vuosikausiin ensimmäinen rautavalmiste, jota olen pystynyt käyttämään. Aiheutti jonkin verran ummetusta ja alussa suolisto oli todella levoton, mutta se vaiva loppui onneksi.
 12. Parhain rautalisä
  Sideral forte on tähän mennessä ollut kaikista parhain tuote raudan puutteen hoitoon ja lisäksi tämä on ainoa, mikä ei aiheuta minulla vatsa- ja suolisto-oireita, joten kaikin puolin hyvä tuote!
 13. Paras käyttämäni rautavalmiste!
  Kärsin raskauden, pitkän imetyksen ja runsaiden kuukautisten jälkeen raudanpuutteesta ilman anemiaa, ferritiini 26, joka aiheutti useita ikäviä oireita. Nyt noin 3kk käyttänyt tätä valmistetta ja eron huomaa todellakin olossa, kaikki ikävät raudanpuutosoireet ovat poissa, vielä ferritiini kontrolli, mutta uskon sen hyvin nousseen. Tämä valmiste ei ole itsellä aiheuttanut mitään vatsaoireita eikä muutoksia esim. ulosteessa.
 14. Hyvä ja toimiva rautalisä
  Tämä on ensimmäinen tuote, joka ei aiheuttanut vatsavaivoja! Suosittelen!
 15. Rautavalmiste
  Sopii, ei tyypillisiä sivuvaikutuksia!
 16. Luottotuote
  Kiitos ystävälle, joka suositteli testaamaan!
 17. toimi kaikilla
  Hyvin mainostettu ja kallis tuote, mutta valitettavasti itsellä värjää ulosteen ihan mustaksi ja aiheuttaa voimakasta ummetusta. Vaikea uskoa että myöskään imeytyy paremmin kuin muut.
 18. kokeilu
  Käytin tätä valmistetta 2 pakettia eli 40 kaps. Ferritiini nousi 51 yksiköstä 59. Vatsa kesti raudan oikein hyvin.
 19. Sopii vatsalle ja toimii!
  Tätä rautaa vatsa kestää. Tällä sain rauta-arvoni nousemaan nopeasti.
 20. Sideral Forte
  Alkuun vaikutti lupaavalta, mutta vatsa ei kestänyt tätäkään tuotetta. Alle viikon käytön jälkeen tulivat oireet. Luotto menee rautavalmisteisiin, kun tämäkään lupauksista huolimatta ei ollut siedettävä. Pettymys.
 21. Huippu hyvä!
  Raskaudenaikana hb laski 143->90. 2 kuukauden jälkeen oli noussut 139. Otan raudan iltaisin ja ei ole tullut mitään vatsavaivoja tästä :) Hintava, mutta hintansa väärti minusta vaikka useita kuukausia pitääkin käyttää!
 22. Herkkävatsaiselle ja toimii
  Minulle eivät sovi mitkään muut. Hemoglobiini nousi 112-144 parissa kuukaudessa. Nyt jännitän ferritiinimittausta. Miksi ei nousisi jos Hb on kymmeniin vuosiin itselläni tuota luokkaa.
Markkinoija/myyntiluvanhaltija: Sabora