Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous

Tuotteen kuvaus

Priorin Extra on hiusten ravintolisä, joka ravitsee hiuksia sisältäpäin. Priorin Extraan on valittu erityisesti hiusten hyvinvointia tukevia ainesosia. Priorin Extra sisältää muun muassa biotiinia, joka edistää hiusten pysymistä normaaleina. Lisäksi monipuolisessa kapselissa on vehnänalkioöljyä, hirssiä, L-kysteiiniä ja B-vitamiineja. Laktoositon ja gluteeniton. Ravintolisä.

 

Täydennä hiustenhoitoa seuraavilla suosituilla Priorin-tuotesarjan tuotteilla:

 

 • Priorin Shampoon sisältämät B5-provitamiini, hirssiuute sekä glykoproteiini vahvistavat, kosteuttavat ja ravitsevat elottomia ja ohentuneita hiuksia.
 • B5-vitamiinia sisältävä Priorin liuos hiuspohjaan kosteuttaa ja ravitsee hiuksia sekä edistää terveiden hiusten kasvua.

Related Posts

Vaikuttava aine

Käyttötarkoitus

Annostus

Lääkkeen ottaminen

Vaikutustapa

Haittavaikutukset

Raskaus ja imetys

Säilytys

Ulkonäkö

Tuotteen käyttö

Aikusille ja yli 12-vuotiaille 2 kapselia päivässä vesilasillisen kera ruoan jälkeen. Käytä valmistetta vähintään 3-6 kuukauden ajan, sopii myös pitkäaikaiseen käyttöön. Ei raskaana oleville. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota tai terveellisiä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 2 kapselia sisältää: biotiini 0,2 mg (400 %*), pantoteenihappo 28 mg (466 %*), hirssiuute 420 mg, L-kystiini 6 mg. Ainesosat: vehnänalkioöljy, hirssiuute, gelatiini (nauta), glyseroli, keltainen mehiläisvaha, vitamiini B5 (kalsiumpantotenaattina), soijalesitiini, kystiini (aminohappo); stabilisaattori: magnesiumoksidi; väriaine: rautaoksidit E172, titaanidioksidi E171; makuaine: vanilliini, p-metoksiasetofenoni, B7-vitam. (biotiini), keskipitkäkejuiset triglyseridit. *% vuorokautisen saannin vertailuarvosta.

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Produktinformation

Priorin Extra är ett kosttillskott för kvinnor, vars hår behöver extra näring för att stöda hårets normala tillväxt. Ingredienserna i Priorin Extra är specifikt valda för att stöda hårets välmående. Priorin Extra innehåller bl.a. biotin, som bidrar till att hålla håret friskt.

Användning

Ta 2 kapslar med ett glas vatten efter måltid. Kapslarna kan tas vid olika tidpunkter eller samtidigt. Priorin Extra är lämplig för vuxna. Den rekommenderade dygnsdosen bör inte överskridas. Priorin Extra rekommenderas att användas regelbundet under tre till sex månader. Kuren kan vid behov upprepas när som helst under årets lopp. Priorin Extra är lämplig för långvarig användning. Förvaras vid högst 30°C och skyddas från värme och fukt. Används före utgångsdatum som anges på förpackningen. Förvaras utom syn- och räckhåll för barn. Priorin Extra ersätter inte en balanserad kost eller en hälsosam livsstil. 

Innehåll

Dygnsdosen, 1 tablett innehåller: Biotin 1 kaps. 0,1 mg, 2 kaps. 0,2 mg % av rekommenderad dagligt intag (2 kaps.) 400, Pantotensyra 1 kaps. 14 mg, 2 kaps. 28 mg % av rekommenderat dagligt intag (2 kaps.) 466, Hirsextrakt 1 kaps. 210 mg, 2 kaps. 420 mg, L-cystin 1 kaps. 3 mg, 2 kaps. 6 mg

*av referensvärdet för det dagliga intaget

Ingredienser: Vetegroddsolja, hirsextrakt, gelatin (från nötkreatur), glycerol, gult bivax, B5-vitam. (i form av kalciumpantotenat), sojalecitin, cystin (aminosyra), Stabiliseringsmedel: magnesiumoxid; Färgämnen: E172, 171; Aromämnen: vanillin, acetanisol, B7-vitam. (biotin), medellångkedjiga triglycerider

Innehavaren av försäljningstillstånd/marknadsföraren ansvarar för att produktinformationen är korrekt.

Tuotearvostelut (48)

 1. Ei kattanut lupauksia.
  Harmikseni ostin pari pakettia, saamatta mitään vastetta rahoilleni. En huomannut mitään eroa, parin paketin jälkeenkään. Pitkä miinus myös siitä, että kapseleissa on käytetty liivatetta.
 2. Luottotuote
  Olen käyttänyt jo useamman vuoden kuureina, välillä pitänyt pieniä taukoja. Hiukset ovat kasvaneet ja huomattavasti paremmassa kunnossa. Suosittelen lämpimästä. Loistava tuote!
 3. Loistava
  Kaverin suosituksesta ostin, ja jo kuukauden käytön jälkeen alkoi näkymään tuloksia. Nyt takana parin kuukauden käyttö. Aiheutti myös sen, että tukka rasvoittuu nyt, mitä ongelmaa ei kuivan tukan kanssa ollut. Silti syön, koska kiharaan menevä kuiva tukka on toivottoman takussa.
 4. Toimii todella
  En uskonut yhdenkään ravintolisän vaikuttavan hiuksiini millään tavalla, mutta päätin lopulta kokeilla: Hiukseni kasvavat nyt vahvempina ja kiiltävämpinä kuin aikaisemmin. Kärsin ohenevasta kuontalosta 15 vuotta (olen 56 v), joten aivan uskomaton tuote!
 5. Yllätyin toimivuudesta
  Tuotteen teho yllätti. Söin 3kk kuurin ravintolisää reilu puoli vuotta sitten ja nyt huomaa, että uusia hiuksia on kasvamassa paljon lisää. Myös parturini huomautti asiasta. Tulokset näkyvät melko pitkällä viiveellä, eikä tuote varmastikaan ole vastaus aivan jokaisen hiusongelmiin..
 6. Toimii!
  Olen käyttänyt jo vuosia, välillä yhden päivässä ja kuureina kaksi päivässä. Välillä olen kokeillut muitakin vastaavia tuotteita, mutta mielestäni niillä ei ole ollut yhtä hyvää vaikutusta. Turhan kallis kylläkin..
 7. Ei vaikutusta ja kallis tuote
  Ostin, koska ajattelin että tuote toimisi ja näkisin tuloksia. Petyin. Söin 3kk kuurin ja maksoin kalliin hinnan, mutta ei näkyviä vaikutuksia hiuksissa tai kynsissä. En osta tätä uudelleen.
 8. Sisältö ja hinta eivät kohtaa.
  Tuotteessa mitättömän pieni biotiiniannos, murto-osalla tämän hinnasta saa suuremman pitoisuuden biotiinia. Hyvin brändätty tuote, mutta kannattaako maksaa.
 9. Tätä en lopeta!
  Todella toimii! Kolmen kuukauden käytön jälkeen jatkuva hiustenlähtöni oli selvästi vähentynyt ja se antoi motivaatiota jatkaa. Noin vuoden käytön jälkeen hiukseni ovat vahvistuneet niin, että nyt voin katsoa peliin, kammata hiukseni ja samalla hymyillä. Olen enemmän kuin tyytyväinen tuotteeseen!
 10. Loistava tuote. Toimii todella!
  Kallis on tuote kyllä. Keski-Euroopassa saa puolet halvemmalla mutta on myös hyvä. Olen käyttänyt jo vuosia ja välillä kun en raaski ostaa niin huomaan sen kyllä hiuksissani. Olen hyvin skeptinen yleensä kaikelle, mutta tämä on toiminut minulla erittäin hyvin. Minulla on hyvin ohuet ja hauraat hiukset. Hintaa pitäisi ehdottomasti tarkastaa!!
 11. Ei vaikutusta
  Nyt on takana 3kk Priorin-kapseleita, enkä huomaa mitään vaikutusta hiuksissa tai hiustenlähdössäkään. Kallis kuuri ilman tuloksia.
 12. Hiuksia vahvistava
  Vahvistaa hiuksia, kaksihaaraiset vähentyneet
 13. Tehokas!
  Auttaa hiustenlähtöön vaikkei olekaan lisännyt hiustenkasvua, ainakaan merkittävästi.
 14. Huonompi kuin kotimainen vastaava
  Ei tutkimusnäyttöä, olen kuitenkin käyttänyt vastaavaa kotimaista, tuote myös kohtuuttoman kallis.
 15. Hiuksia vahvistava
  Vahvistaa hiuksia, hiustenlähtö vähenee.
 16. Auttaa hiustenlähtöön nopeasti.
  Jo muutaman päivän käytön jälkeen hiustenlähtö loppui. Kärsin todella kuivasta päänahasta ja hiuksistani oli lyhyessä ajassa lähtenyt kolmasosa. Priorinin aloittamisen jälkeen hiukset alkoivat kasvaa takaisin.
 17. Erinomainen
  Käytän säännöllisesti ja olen tyytyväinen tulokseen. Avopuolisoni sai hiukset takaisin kun käyttää säännöllisesti.
 18. Erittäin toimiva
  Menetin paljon hiuksia jatkuvan, pitkäkestoisen stressin myötä. Hiukseni olivat todella ohuet ja elottomat. Söin tätä tuotetta puolen vuoden kuurin ja sain todellakin hiukseni takaisin ja vielä pidempinä kuin vuosiin! Hiuksillani on suuri vaikutus itsetuntooni. Olen suunnitellut uutta kuuria näin vuoden tauon jälkeen :-)
 19. Toimii
  Käytän tuotetta pari kolme kertaa vuodessa kuuriluontoisesti. Hiusten lähtö vähentynyt huomattavasti. Suosittelen.
 20. Erinomainen tuote
  Käytän säännöllisesti, sillä tuote vähensi vanhenemisen tuomaa hiusten harvenemista ja hiukset alkoivat jälleen kasvaa paksumpina ja terveen oloisina
 21. Erinomainen
  Hiustenlähtö loppui säännöllisellä käytöllä sekä hiukset vahvistuivat. Loisto tuote
 22. Toimiva tuote
  Säännöllisellä käytöllä uusia hiuksia alkoi kasvaa selvästi normaalia enemmän!
 23. Hyvä tuote
  Huomasin hiusten vahvistuvan säännöllisellä käytöllä. Nykyään käytän 3-6 kuukauden kuurina kerran vuodessa.
 24. Säännöllisesti käytettynä loistava
  Käytän säännöllisesti, koska hiukset terveemmän ja vahvemman tuntuiset kuin aiemmin.
 25. Todella toimii!
  Kallis, mutta hintansa arvoinen.
 26. Erittäin hyvä
  Hiukset vahvistuivat, eivätkä irtoilleet jo lyhyen ajan kuluttua käytön aloittamisesta
 27. Tuote todella toimii.
  Kolmessa kuukaudessa huomaa selvän eron ja hiusten lähtö väheni huomattavasti.
 28. Todella toimii!
  Tuote on uskomattoman todellinen mitä se lupaa. Hiukset pysyy päässä vaikka ikä ja stressi yrittää iskeä. Olen testannut myös tuotetta miesystävälläni jolla oli kalju. Hiukset alkoivat pikkuhiljaa kasvamaan....Kiitos Priorin <3
 29. Hyvä apu hiusten lähtöön
  Tuote on auttanut omaan pälvihiustenlähtöön, joten toimii hyvin. Syön päivittäin 1 kapselin.
 30. Todella hyvä tuote
  Se on selvästi lisännyt kynsien ja hiusten kasvua ja vahvistumista
 31. Erittäin hyvä
  Tämä todella toimii! Kärsin hiustenlähdöstä, jolle ei ole löytynyt selkeää syytä, mutta Priorinin avulla hiuksia on kasvanut huimasti lisää. Syön vähintään yhden kuurin vuodessa, niin pysyy tukka päässä.
 32. toimii
  Toimii erittäin hyvin. Mahtava kun on hiukset kunnossa, vahvistunut selkeästi ja antanut myös lisää pituutta.
 33. Olen vuosia sitten kokeillut Briorin-tabletteja ja Briorin-shampoota, olin todella tyytyväinen!
  Tykkään näistä tuotteista mutta nämä ovat niin kalliita työttömälle ostaa! Hiukset vahvistuivat!
 34. Suosittelen!
  Olen käyttänyt jo useamman vuoden ajan enkä aio luopua Priorinin käytöstä vastakaan. Olenkin suositellut tuotetta monelle, joka on ihmetellyt hiusteni tuuheutta ja kiiltoa.
 35. Toimii
  Olen käyttänyt muutaman kuukauden ja hiukset ovat selvästi runsaamman oloiset ja ryhdikkäämmät. Hinta on melko korkea.
 36. Suosittelen tuotetta
  Olen käyttänyt tuotetta runsaan vuoden ja hiukseni ovat vahvistuneet ja parturini on huomannut saman seikan. Uutta kasvua on myös näkynyt ja tuntunut kaljuuntuneella alueella päälaellani.
 37. Erittäin hyvä.
  Olen käyttänyt Priorinia useita vuosia. Lisää hiusten kasvua ja antaa kiiltoa.
 38. erittäin hyvä
  Olen käyttänyt useita vuosia tuotetta ja hiukseni ovat, iästäni huolimatta, pysyneet hyvässä kunnossa. Jopa kampaaja on huomannut uuden kasvuston alkua ja omasta mielestänikin hiukseni tuntuvat tuuheammilta
 39. Erittäin hyvä, suosittelen
  Nopeuttaa hiusten sekä ripsien kasvua ja samalla vahvistaa niitä.
 40. Briorin Extra on hyvä ravinnelisä hiusten kasvun ja päänahan parantamiseksi.
  Olen käyttänyt Briorin Extra tabletteja noin kolmen kuukauden ajan ja minusta tuntuu siltä, että hiuspohjani ja hiusten kasvu ovat paranruneet jonkin verran. On ehkä vielä liian aikaista sanoa lopullista tulosta, koska aikaa on kulunut vasta noin vähän aikaa.
 41. kun olet 6 kk käyttänyt alkavat tulokset näkyä. Suosittelen!
  Olen käyttänyt kuureina useasti, kun olin 6kk käyttänyt. Alkoi tulokset näkyä. Kampaajani myös sanoi että hiuksieni kunto parani. Hiukseni tulivat tuuheammaksi, ja uutta lyhyttä kasvua alkoi ilmestyä. Hiusjuureen. Suosittelen lämpimästi.
 42. Hyvä mutta kallis
  Erittäin kallis. Ostaisin jos minulla olisi tähän tuotteeseen varaa
 43. tuote tekee sen mitä lupaa.
  Olin aluksi epäilevä tuotteen tehosta, mutta kokeiltuani tuotetta uskoin sen tehoon. Ohuet hiukseni saivat uutta kiiltoa ja ryhtiä ja ne todella tuntuivat paksummilta kuin aikaisemmin.
 44. ihan must juttu
  tehokas, turvallinen, tukkaystävällinen
 45. Toimii hyvin hennoille hiuksille Priorin-shampoot kera
  Syöpähoitojen jälkeen 2v. olen käyttänyt ko. tuotteita.
 46. Mahtava hiustenvahvistaja/kasvattaja
  jo kuukauden käytön jälkeen uutta hiuskasvua kasvamassa, ja muutaman kuukauden jälkeen jo paksua sänkeä, tällä saa lisää hiuksia ja vahvempana
 47. Priorin Extra
  Tekee sen mitä lupaa, eli hiukset kuntoutuvat, paksuuntuvat ja niiden kasvu kiihtyy!
 48. En olisi uskonut todeksi
  Lunastaa lupaukset! Kaljuunnuin tuntemattomasta syystä vuoden aikana. Hirvittävää naiselle. Kuljin peruukki päässä pari vuotta kunnes aloitin Priorin extran ja sain takaisin tummemmat jaupean tuuheat hiukset 6 kuukauden sisällä. Jatkoin Prorinia vuoden, nyt olen ollut ilman ja ntukka on Super kunnossa.

PRIORIN EXTRA KAPS 180 KPL

PRIORIN EXTRA KAPS 180 KPL

Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
Tarjoushinta 77,60 € Normaalihinta 97,00 €
Yksikköhinta 0,54 € / KPL

Tarjous on voimassa 22.12. asti.

Tarjous on voimassa 22.12. asti.

kpl
 • Toimitus 1-3 arkipäivässä alk. 2,90 €
 • Tilaa netistä, nouda jopa tunnissa 3,90 €
 • Osta nyt, maksa vasta 30 päivän kuluttua

Tuotteen kuvaus

Priorin Extra on hiusten ravintolisä, joka ravitsee hiuksia sisältäpäin. Priorin Extraan on valittu erityisesti hiusten hyvinvointia tukevia ainesosia. Priorin Extra sisältää muun muassa biotiinia, joka edistää hiusten pysymistä normaaleina. Lisäksi monipuolisessa kapselissa on vehnänalkioöljyä, hirssiä, L-kysteiiniä ja B-vitamiineja. Laktoositon ja gluteeniton. Ravintolisä.

 

Täydennä hiustenhoitoa seuraavilla suosituilla Priorin-tuotesarjan tuotteilla:

 

 • Priorin Shampoon sisältämät B5-provitamiini, hirssiuute sekä glykoproteiini vahvistavat, kosteuttavat ja ravitsevat elottomia ja ohentuneita hiuksia.
 • B5-vitamiinia sisältävä Priorin liuos hiuspohjaan kosteuttaa ja ravitsee hiuksia sekä edistää terveiden hiusten kasvua.

Vaikuttava aine

Käyttötarkoitus

Annostus

Lääkkeen ottaminen

Vaikutustapa

Haittavaikutukset

Raskaus ja imetys

Säilytys

Ulkonäkö

Tuotteen käyttö

Aikusille ja yli 12-vuotiaille 2 kapselia päivässä vesilasillisen kera ruoan jälkeen. Käytä valmistetta vähintään 3-6 kuukauden ajan, sopii myös pitkäaikaiseen käyttöön. Ei raskaana oleville. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota tai terveellisiä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 2 kapselia sisältää: biotiini 0,2 mg (400 %*), pantoteenihappo 28 mg (466 %*), hirssiuute 420 mg, L-kystiini 6 mg. Ainesosat: vehnänalkioöljy, hirssiuute, gelatiini (nauta), glyseroli, keltainen mehiläisvaha, vitamiini B5 (kalsiumpantotenaattina), soijalesitiini, kystiini (aminohappo); stabilisaattori: magnesiumoksidi; väriaine: rautaoksidit E172, titaanidioksidi E171; makuaine: vanilliini, p-metoksiasetofenoni, B7-vitam. (biotiini), keskipitkäkejuiset triglyseridit. *% vuorokautisen saannin vertailuarvosta.

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Produktinformation

Priorin Extra är ett kosttillskott för kvinnor, vars hår behöver extra näring för att stöda hårets normala tillväxt. Ingredienserna i Priorin Extra är specifikt valda för att stöda hårets välmående. Priorin Extra innehåller bl.a. biotin, som bidrar till att hålla håret friskt.

Användning

Ta 2 kapslar med ett glas vatten efter måltid. Kapslarna kan tas vid olika tidpunkter eller samtidigt. Priorin Extra är lämplig för vuxna. Den rekommenderade dygnsdosen bör inte överskridas. Priorin Extra rekommenderas att användas regelbundet under tre till sex månader. Kuren kan vid behov upprepas när som helst under årets lopp. Priorin Extra är lämplig för långvarig användning. Förvaras vid högst 30°C och skyddas från värme och fukt. Används före utgångsdatum som anges på förpackningen. Förvaras utom syn- och räckhåll för barn. Priorin Extra ersätter inte en balanserad kost eller en hälsosam livsstil. 

Innehåll

Dygnsdosen, 1 tablett innehåller: Biotin 1 kaps. 0,1 mg, 2 kaps. 0,2 mg % av rekommenderad dagligt intag (2 kaps.) 400, Pantotensyra 1 kaps. 14 mg, 2 kaps. 28 mg % av rekommenderat dagligt intag (2 kaps.) 466, Hirsextrakt 1 kaps. 210 mg, 2 kaps. 420 mg, L-cystin 1 kaps. 3 mg, 2 kaps. 6 mg

*av referensvärdet för det dagliga intaget

Ingredienser: Vetegroddsolja, hirsextrakt, gelatin (från nötkreatur), glycerol, gult bivax, B5-vitam. (i form av kalciumpantotenat), sojalecitin, cystin (aminosyra), Stabiliseringsmedel: magnesiumoxid; Färgämnen: E172, 171; Aromämnen: vanillin, acetanisol, B7-vitam. (biotin), medellångkedjiga triglycerider

Innehavaren av försäljningstillstånd/marknadsföraren ansvarar för att produktinformationen är korrekt.

Tuotearvostelut (48)

 1. Ei kattanut lupauksia.
  Harmikseni ostin pari pakettia, saamatta mitään vastetta rahoilleni. En huomannut mitään eroa, parin paketin jälkeenkään. Pitkä miinus myös siitä, että kapseleissa on käytetty liivatetta.
 2. Luottotuote
  Olen käyttänyt jo useamman vuoden kuureina, välillä pitänyt pieniä taukoja. Hiukset ovat kasvaneet ja huomattavasti paremmassa kunnossa. Suosittelen lämpimästä. Loistava tuote!
 3. Loistava
  Kaverin suosituksesta ostin, ja jo kuukauden käytön jälkeen alkoi näkymään tuloksia. Nyt takana parin kuukauden käyttö. Aiheutti myös sen, että tukka rasvoittuu nyt, mitä ongelmaa ei kuivan tukan kanssa ollut. Silti syön, koska kiharaan menevä kuiva tukka on toivottoman takussa.
 4. Toimii todella
  En uskonut yhdenkään ravintolisän vaikuttavan hiuksiini millään tavalla, mutta päätin lopulta kokeilla: Hiukseni kasvavat nyt vahvempina ja kiiltävämpinä kuin aikaisemmin. Kärsin ohenevasta kuontalosta 15 vuotta (olen 56 v), joten aivan uskomaton tuote!
 5. Yllätyin toimivuudesta
  Tuotteen teho yllätti. Söin 3kk kuurin ravintolisää reilu puoli vuotta sitten ja nyt huomaa, että uusia hiuksia on kasvamassa paljon lisää. Myös parturini huomautti asiasta. Tulokset näkyvät melko pitkällä viiveellä, eikä tuote varmastikaan ole vastaus aivan jokaisen hiusongelmiin..
 6. Toimii!
  Olen käyttänyt jo vuosia, välillä yhden päivässä ja kuureina kaksi päivässä. Välillä olen kokeillut muitakin vastaavia tuotteita, mutta mielestäni niillä ei ole ollut yhtä hyvää vaikutusta. Turhan kallis kylläkin..
 7. Ei vaikutusta ja kallis tuote
  Ostin, koska ajattelin että tuote toimisi ja näkisin tuloksia. Petyin. Söin 3kk kuurin ja maksoin kalliin hinnan, mutta ei näkyviä vaikutuksia hiuksissa tai kynsissä. En osta tätä uudelleen.
 8. Sisältö ja hinta eivät kohtaa.
  Tuotteessa mitättömän pieni biotiiniannos, murto-osalla tämän hinnasta saa suuremman pitoisuuden biotiinia. Hyvin brändätty tuote, mutta kannattaako maksaa.
 9. Tätä en lopeta!
  Todella toimii! Kolmen kuukauden käytön jälkeen jatkuva hiustenlähtöni oli selvästi vähentynyt ja se antoi motivaatiota jatkaa. Noin vuoden käytön jälkeen hiukseni ovat vahvistuneet niin, että nyt voin katsoa peliin, kammata hiukseni ja samalla hymyillä. Olen enemmän kuin tyytyväinen tuotteeseen!
 10. Loistava tuote. Toimii todella!
  Kallis on tuote kyllä. Keski-Euroopassa saa puolet halvemmalla mutta on myös hyvä. Olen käyttänyt jo vuosia ja välillä kun en raaski ostaa niin huomaan sen kyllä hiuksissani. Olen hyvin skeptinen yleensä kaikelle, mutta tämä on toiminut minulla erittäin hyvin. Minulla on hyvin ohuet ja hauraat hiukset. Hintaa pitäisi ehdottomasti tarkastaa!!
 11. Ei vaikutusta
  Nyt on takana 3kk Priorin-kapseleita, enkä huomaa mitään vaikutusta hiuksissa tai hiustenlähdössäkään. Kallis kuuri ilman tuloksia.
 12. Hiuksia vahvistava
  Vahvistaa hiuksia, kaksihaaraiset vähentyneet
 13. Tehokas!
  Auttaa hiustenlähtöön vaikkei olekaan lisännyt hiustenkasvua, ainakaan merkittävästi.
 14. Huonompi kuin kotimainen vastaava
  Ei tutkimusnäyttöä, olen kuitenkin käyttänyt vastaavaa kotimaista, tuote myös kohtuuttoman kallis.
 15. Hiuksia vahvistava
  Vahvistaa hiuksia, hiustenlähtö vähenee.
 16. Auttaa hiustenlähtöön nopeasti.
  Jo muutaman päivän käytön jälkeen hiustenlähtö loppui. Kärsin todella kuivasta päänahasta ja hiuksistani oli lyhyessä ajassa lähtenyt kolmasosa. Priorinin aloittamisen jälkeen hiukset alkoivat kasvaa takaisin.
 17. Erinomainen
  Käytän säännöllisesti ja olen tyytyväinen tulokseen. Avopuolisoni sai hiukset takaisin kun käyttää säännöllisesti.
 18. Erittäin toimiva
  Menetin paljon hiuksia jatkuvan, pitkäkestoisen stressin myötä. Hiukseni olivat todella ohuet ja elottomat. Söin tätä tuotetta puolen vuoden kuurin ja sain todellakin hiukseni takaisin ja vielä pidempinä kuin vuosiin! Hiuksillani on suuri vaikutus itsetuntooni. Olen suunnitellut uutta kuuria näin vuoden tauon jälkeen :-)
 19. Toimii
  Käytän tuotetta pari kolme kertaa vuodessa kuuriluontoisesti. Hiusten lähtö vähentynyt huomattavasti. Suosittelen.
 20. Erinomainen tuote
  Käytän säännöllisesti, sillä tuote vähensi vanhenemisen tuomaa hiusten harvenemista ja hiukset alkoivat jälleen kasvaa paksumpina ja terveen oloisina
 21. Erinomainen
  Hiustenlähtö loppui säännöllisellä käytöllä sekä hiukset vahvistuivat. Loisto tuote
 22. Toimiva tuote
  Säännöllisellä käytöllä uusia hiuksia alkoi kasvaa selvästi normaalia enemmän!
 23. Hyvä tuote
  Huomasin hiusten vahvistuvan säännöllisellä käytöllä. Nykyään käytän 3-6 kuukauden kuurina kerran vuodessa.
 24. Säännöllisesti käytettynä loistava
  Käytän säännöllisesti, koska hiukset terveemmän ja vahvemman tuntuiset kuin aiemmin.
 25. Todella toimii!
  Kallis, mutta hintansa arvoinen.
 26. Erittäin hyvä
  Hiukset vahvistuivat, eivätkä irtoilleet jo lyhyen ajan kuluttua käytön aloittamisesta
 27. Tuote todella toimii.
  Kolmessa kuukaudessa huomaa selvän eron ja hiusten lähtö väheni huomattavasti.
 28. Todella toimii!
  Tuote on uskomattoman todellinen mitä se lupaa. Hiukset pysyy päässä vaikka ikä ja stressi yrittää iskeä. Olen testannut myös tuotetta miesystävälläni jolla oli kalju. Hiukset alkoivat pikkuhiljaa kasvamaan....Kiitos Priorin <3
 29. Hyvä apu hiusten lähtöön
  Tuote on auttanut omaan pälvihiustenlähtöön, joten toimii hyvin. Syön päivittäin 1 kapselin.
 30. Todella hyvä tuote
  Se on selvästi lisännyt kynsien ja hiusten kasvua ja vahvistumista
 31. Erittäin hyvä
  Tämä todella toimii! Kärsin hiustenlähdöstä, jolle ei ole löytynyt selkeää syytä, mutta Priorinin avulla hiuksia on kasvanut huimasti lisää. Syön vähintään yhden kuurin vuodessa, niin pysyy tukka päässä.
 32. toimii
  Toimii erittäin hyvin. Mahtava kun on hiukset kunnossa, vahvistunut selkeästi ja antanut myös lisää pituutta.
 33. Olen vuosia sitten kokeillut Briorin-tabletteja ja Briorin-shampoota, olin todella tyytyväinen!
  Tykkään näistä tuotteista mutta nämä ovat niin kalliita työttömälle ostaa! Hiukset vahvistuivat!
 34. Suosittelen!
  Olen käyttänyt jo useamman vuoden ajan enkä aio luopua Priorinin käytöstä vastakaan. Olenkin suositellut tuotetta monelle, joka on ihmetellyt hiusteni tuuheutta ja kiiltoa.
 35. Toimii
  Olen käyttänyt muutaman kuukauden ja hiukset ovat selvästi runsaamman oloiset ja ryhdikkäämmät. Hinta on melko korkea.
 36. Suosittelen tuotetta
  Olen käyttänyt tuotetta runsaan vuoden ja hiukseni ovat vahvistuneet ja parturini on huomannut saman seikan. Uutta kasvua on myös näkynyt ja tuntunut kaljuuntuneella alueella päälaellani.
 37. Erittäin hyvä.
  Olen käyttänyt Priorinia useita vuosia. Lisää hiusten kasvua ja antaa kiiltoa.
 38. erittäin hyvä
  Olen käyttänyt useita vuosia tuotetta ja hiukseni ovat, iästäni huolimatta, pysyneet hyvässä kunnossa. Jopa kampaaja on huomannut uuden kasvuston alkua ja omasta mielestänikin hiukseni tuntuvat tuuheammilta
 39. Erittäin hyvä, suosittelen
  Nopeuttaa hiusten sekä ripsien kasvua ja samalla vahvistaa niitä.
 40. Briorin Extra on hyvä ravinnelisä hiusten kasvun ja päänahan parantamiseksi.
  Olen käyttänyt Briorin Extra tabletteja noin kolmen kuukauden ajan ja minusta tuntuu siltä, että hiuspohjani ja hiusten kasvu ovat paranruneet jonkin verran. On ehkä vielä liian aikaista sanoa lopullista tulosta, koska aikaa on kulunut vasta noin vähän aikaa.
 41. kun olet 6 kk käyttänyt alkavat tulokset näkyä. Suosittelen!
  Olen käyttänyt kuureina useasti, kun olin 6kk käyttänyt. Alkoi tulokset näkyä. Kampaajani myös sanoi että hiuksieni kunto parani. Hiukseni tulivat tuuheammaksi, ja uutta lyhyttä kasvua alkoi ilmestyä. Hiusjuureen. Suosittelen lämpimästi.
 42. Hyvä mutta kallis
  Erittäin kallis. Ostaisin jos minulla olisi tähän tuotteeseen varaa
 43. tuote tekee sen mitä lupaa.
  Olin aluksi epäilevä tuotteen tehosta, mutta kokeiltuani tuotetta uskoin sen tehoon. Ohuet hiukseni saivat uutta kiiltoa ja ryhtiä ja ne todella tuntuivat paksummilta kuin aikaisemmin.
 44. ihan must juttu
  tehokas, turvallinen, tukkaystävällinen
 45. Toimii hyvin hennoille hiuksille Priorin-shampoot kera
  Syöpähoitojen jälkeen 2v. olen käyttänyt ko. tuotteita.
 46. Mahtava hiustenvahvistaja/kasvattaja
  jo kuukauden käytön jälkeen uutta hiuskasvua kasvamassa, ja muutaman kuukauden jälkeen jo paksua sänkeä, tällä saa lisää hiuksia ja vahvempana
 47. Priorin Extra
  Tekee sen mitä lupaa, eli hiukset kuntoutuvat, paksuuntuvat ja niiden kasvu kiihtyy!
 48. En olisi uskonut todeksi
  Lunastaa lupaukset! Kaljuunnuin tuntemattomasta syystä vuoden aikana. Hirvittävää naiselle. Kuljin peruukki päässä pari vuotta kunnes aloitin Priorin extran ja sain takaisin tummemmat jaupean tuuheat hiukset 6 kuukauden sisällä. Jatkoin Prorinia vuoden, nyt olen ollut ilman ja ntukka on Super kunnossa.
Heti saatavilla, toimitusaika 1-3 arkipäivää
Markkinoija/myyntiluvanhaltija: Bayer