Yleiset sopimusehdot

Aineiston toimitus

Aineisto tulee toimittaa eräpäivään mennessä ilmoitettuun osoitteeseen. Mikäli aineistoa ei ole toimitettu eräpäivään mennessä, Yliopiston Apteekki voi jättää sen julkaisematta ilman erillistä ilmoitusta. Toimittamatta jääneestä aineistosta veloitetaan koko mediahinta. Yliopiston Apteekilla on tarvittaessa oikeus jättää julkaisematta aineisto, jos se ei vastaa sisällöltään tai muuten asetettuja vaatimuksia.

Ilmoitussisältö

Mediapakettien aineistoissa saa näkyä vain Yliopiston Apteekin valikoimassa olevia tuotteita. Yliopiston Apteekki tekee päätökset medioiden sisällöstä ja voi myös kieltäytyä ottamasta joitain tuotteita mediapaketteihin.

Aineistot

Yliopiston Apteekilla on oikeus muokata toimitettuja aineistoja Yliopiston Apteekin visuaalisen ilmeen mukaiseksi. Yliopiston Apteekki ei hyväksytä tuottamiaan valmiita tai muokattuja materiaaleja tavarantoimittajilla.

Vastuu sisällöstä ja virheistä

Yliopiston Apteekki ei ole vastuussa lehti-ilmoitusten tai itsehoitolääkkeitä koskevien aineistojen sisällöistä. Yliopiston Apteekki ei vastaa ilmoittajalle mahdollisesti aiheutuvasta vahingosta, mikäli ilmoitusta ei ole voitu julkaista tuotannollisen tai muun syyn vuoksi. Yliopiston Apteekin vastuu virheistä rajoittuu enintään ilmoitushintaan.

Medianäkyvyys

Mediapaketeissa ilmoitettu näkyvyys ei koske Yliopiston Apteekin omia kampanja-aikoja, jolloin tärkeimmät nostopaikat varataan Yliopiston Apteekin kampanjaviesteille. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden käyttää näkyvyyden takaamisessa myös muita nostopaikkoja, sekä halutessaan tehostaa näkyvyyttä lisänostoilla.

Peruutukset

Mahdolliset peruutukset Yliopiston Apteekille kirjallisina, viimeistään viimeisenä varauspäivänä. Myöhemmin tehdystä peruutuksesta veloitetaan koko mediahinta.

Reklamaatiot

Mahdolliset reklamaatiot on tehtävä Yliopiston Apteekille 14 vuorokauden kuluessa aineiston ilmestymisestä.

Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden muutoksiin.