Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous

Tuotteen kuvaus

Erittäin kevyt mattapinnan jättävä aurinkosuojasuihke etenkin kasvoille. La Roche-Posay Anthelios Anti-Shine Mist SPF50 75 ml on raikas ja helposti levittyvä suihke, joka suojaa tehokkaasti auringon haitallisia UVB- ja UVA-säteitä vastaan. Suihkeessa on laajakirjoinen ja valostabiili UVA/UVB-suojaus. Spraysuihke tuntuu kasvoilla ilmavan kevyeltä ja raikkaalta eikä suihkeesta jää rasvaista tai kosteaa tunnetta kasvoille. Suihketta on helppo lisätä päivän aikana, sillä sitä voi suihkuttaa myös meikin päälle. Suihke sopii kaikille ihotyypeille sekä erityisesti epäpuhtauksiin tai rasvoittumiseen ja kiiltelyyn taipuvaiselle iholle.

 

Kevyt aurinkosuojasuihke rasvoittuvalle iholle

 

La Roche-Posay Anthelios Anti-Shine Mist SPF50 75 ml jättää iholle pitkäaikaisen mattapinnan ja sillä on ihon kiiltelyä vähentävä vaikutus. Vedenkestävä aurinkosuoja ei jätä iholle vaaleita jälkiä, jonka ansiosta se sopii täydellisesti niin meikin alle kuin päälle suihkutettavaksi. Suihke imeytyy välittömästi iholle, joten sitä on helppo lisätä missä tilanteessa tahansa. Raikkaan tuoksuinen ja viilentävän tunteen antava suihke virkistää samalla suojaten ihoa tehokkaasti UV-säteiltä UVB-suojakertoimella 50 ja UVA-suojakertoimella 29. Täydellinen aurinkosuoja ranta- ja kaupunkilomalle!

 

Valitse tämä aurinkosuojasuihke jos…

 

  • ihosi on rasvoittuva tai kiiltelee helposti päivän aikana
  • ihosi on epäpuhtauksiin taipuvainen
  • tarvitset aurinkosuojan, jota on helppo lisätä päivän aikana
  • haluat korkean UVB- ja UVA-suojan
  • haluat lisätä aurinkosuojaa meikin päälle

 

La Roche-Posay Anthelios Anti-Shine Mist SPF50 75 ml lyhyesti

 

  • SPF50
  • UVA-suojakerroin 29
  • Jättää mattapinnan ja hillitsee kiiltelyä
  • Sopii meikin alle ja päälle
  • Helppo lisätä päivän aikana
  • Vedenkestävä
  • Raikas tuoksu
  • Erittäin kevyt viilentävä koostumus
  • Ei jätä valkoisia jälkiä
  • Ei jätä rasvaista tunnetta
  • Ei jätä kosteaa tunnetta
  • Ei tuki ihohuokosia

 

La Roche-Posay Anthelios tuoteperhe

 

La Roche-Posay Anthelios tuoteperheestä löydät aurinkotuotteet koko perheelle. Anthelios aurinkotuotteet sopivat herkälle iholle ja tarjoavat tehokkaan suojan auringon UV-säteilyä vastaan. Tuoteperheestä löydät sopivat aurinkovoiteet perheen pienimmille, erilaisille ihotyypeille sekä aurinkoaltistuksen jälkeiseen ihonhoitoon. Tutustu myös muihin La Roche-Posayn ihonhoitotuotteisiin!

Related Posts

Vaikuttava aine

Käyttötarkoitus

Annostus

Lääkkeen ottaminen

Vaikutustapa

Haittavaikutukset

Raskaus ja imetys

Säilytys

Ulkonäkö

Tuotteen käyttö

Levitä aurinkovoidetta kasvoille runsas ja tasainen kerros hyvissä ajoin ennen aurinkoon menoa. Anna ensimmäisen kerroksen kuivua ja suihkuta toinen kerros. Lisää säännöllisesti ja etenkin aina uinnin, hikoilun tai kuivaamisen jälkeen. Jos tuotetta käytetään suositeltua määrää vähemmän, suojateho pienenee merkittävästi. Kokeile vartalolle erittäin kevyttä ja nopeasti imeytyvää La Roche-Posay Anthelios Invisible SPF50+ aurinkosuojasuihketta.

Tuotteen koostumus

Butane, aqua (water), homosalate, dimethicone, octocrylene, glycerin, ethylhexyl salicylate, dicaprylyl carbonate, nylon-12, diisopropyl sebacate, butyl, methoxydibenzoylmethane, styrene/acrylates copolymer, caprylyl glycol, carnosine, disodium EDTA, drometrizole trisiloane, ethylhexyl triazone, mel (honey / miel),  methyl methacrylate crosspolymer, P-anisic acid, PEG-32, PEG-8 laurate, pentylene glycol, phenoxyethanol, poly C10-30 alkylacrylate, polyglyceryl-6 polyricinoleate, propylene glycol, silica silylate, sodium chloride, sodium dodecylbenzensulfonate, sodium saccharin, tocopherol, parfum (fragrance).

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Produktinformation

Tuotearvostelut (35)

  1. 6.4.2024
    6.4.2024
    Muuten hyvä tuote, mutta...
    Paras aurinkosuoja omalle iholle, koska ei tuki ihohuokosia. Mutta kun vaihtu pumppupullosta suihkepulloon niin pitää etsiä uusi tuote. Suihkepullo ei kestä edes yhen kesän verran. Pumppupullo kesti vuoden. Harmi. Muuten hyvä tuote couperosaan ja finneihin taipuvaiselle iholle.
  2. 12.7.2023
    12.7.2023
    Kevyt Mist
    Ihanan kevyt mist. Levittyy erinomaisesti. Käy meikin alle ja päälle. Iso suositus
  3. 30.6.2023
    30.6.2023
    Hyvä aurinkosuoja kiireisiin hetkiin
    Toimii hyvin täydentämään muita aurinkosuojia tai kiireessä ainoana nopeasti levitettävänä aurinkosuojana. Olen käyttänyt tätä päivän alussa tuomaan aurinkosuojaa erityisesti korvissa ja silmänympärysalueella, joihin muiden tuotteiden levittäminen on hankalaa. Meikin päällä saattaa lyhentää meikin kestoa ja aiheuttaa luomivärin kerääntymistä luomivakoon, joten meikin kanssa ei ole paras vaihtoehto. Helppo ja miellyttävä käyttää ja täydentää aurinkosuojaa päivän aikana, niinä päivinä, kun ei meikkaa. Herkkiä keuhkoja ottaa henkeen tämän suihkuttelu.
  4. 23.6.2023
    23.6.2023
    Hyvä aurinkosuoja
    Erittäin hyvä aurinkosuoja kasvoille. Ei valu tai kirvele silmissä. Toimii kuten lupaa kovassa helteessä
  5. 23.6.2023
    23.6.2023
    ihan ok
    en tykännyt tuotteesta yhtään koska suihkutettava. tuntui että tuotetta jäi silmiin ja suuhun vaikka kuinka pyyhki.
  6. 22.6.2023
    22.6.2023
    Hmm…
    Tekee ihosta ihanan silkkisen ja on laadukas suoja iholle, mutta voi hyvän tähden mikä sankka pilvi sumuttaessa syntyy! On saanut minut yskimään, eikä ihan heti katoa ilmasta. Pitäisi laittaa aina ulkona jotta ei ota henkeen ja lisäksi sumupilvi laskeutunee ympärillä oleville pinnoille (= vessan kaakelit aurinkorasvassa). Ei jatkoon.
  7. 20.6.2023
    20.6.2023
    Loistava tuote
    Helppo suihkautaa vaikka meikin päälle tai alle
    Kevyt koostumus iso plussa korkeasta suojakertoimesta .
  8. 16.6.2023
    16.6.2023
    Huippu tuote
    oon tykännyt ihan älyttömästi. Uusi luottotuote tuli tästä nyt kesäksi ja etelään reissuihin mukaan.
  9. 16.6.2023
    16.6.2023
    Ihan ok
    Hyvä idea, että voi käyttää meikin alla ja lisätä päivän mittaan. Hankala suutin , sillä menee silmiin ja suuhun. Isoplussa korkeasta suojakertoimesta.
  10. 7.6.2023
    7.6.2023
    Huippunäppärä ja toimii!
    No nyt on loistotuote! Tekee just sen minkä lupaa eli tätä todellakin voi suihkuttaa kasvoille meikin päälle ja lopputulos vain paranee. Loistotuote lisätä pitkin päivää laadukasta aurinkosuojaa. Ihana tuoksu. Kätevä myös jos ohuet hiukset niin suihkuttaa sinne hiuksiinkin vaan niin ei päänahka pala ja silti hiukset ei ole rasvaiset. Aion todellakin ostaa tätä jatkossakin ja kaikki ketkä testanneet mun putelista, ovat menneet ostamaan omansa.
  11. 7.6.2023
    7.6.2023
    Hyvä tuote kokonaisuus
    Tuote on hyvä käyttää mutta aina ei ole varma onko sitä tarpeeksi ja pullo on mukava ottaa mukaan ja tuore sopii hyvin iholle.
  12. 7.6.2023
    7.6.2023
    Ihan ok
    Ihan kätevä tuote, mutta odotin kuitenkin enemmän. Jättää ihon valkoiseksi ja kirvelee silmissä, eikä jätä ihoa mattapintaiseksi, vaan kiiltäväksi.
  13. 6.6.2023
    6.6.2023
    Laadukas tuote
    Helppo käyttää, laadukas, kätevä pitää mukana.
  14. 31.5.2023
    31.5.2023
    Hyvä
    Erittäin hyvä tuote. Levittyy helposti eikä iho punoita monenkaan tunnin auringossa oleilun jälkeen.
  15. 31.5.2023
    31.5.2023
    Loistava innovaatio
    Ihanan kevyt ja raikas suihke. Toimiva suojaus. Sopii päänahalle, käytin jakaukseen. Ei tunnu iholla miltään, todella ihana koostumus.
  16. 29.5.2023
    29.5.2023
    Hyvä tuote, pakkaus ei käytännöllinen
    Aurinkosuoja tuntuu miellyttävältä iholla eikä sotke meikkiä. Plussaa suuresta aurinkosuojakertoimesta. Ei tuoksu tai haise juuri miltään.
    Painepullopakkaus ei kuitenkaan ole kovin käytännöllinen. Tuotetta ei uskalla ottaa kovin aurinkoisella säällä mukaan kuumuuden takia, eikä suihketoiminto mielestäni toimi kovin hyvin. On vaikea arvioida onko suojaa tarpeeksi iholla. Muutaman käyttökerran jälkeen pullo tuntuu jo melko kevyeltä. Vaikea arvioida kuinka monta käyttökertaa pullosta tulee mutta tällä hetkellä ainakin tuntuu siltä, että yhdelle käyttökerralle tulisi jäämään aika paljon hintaa.
  17. 27.5.2023
    27.5.2023
    Loistava
    Korkeasta suojakertoimesta huolimatta kevyt kasvoilla. Sopii hyvin myös meikin alle. En vaihda enää rasvoihin tämän tuotteen jälkeen. Ja mikä tärkeintä, naama ei palanut tai edes punoittanut aurinkoisen päivän jälkeen. Paljon matkustavalle plussaa myös tuotteen koko.
  18. 27.5.2023
    27.5.2023
    Loistava
    Korkeasta suojakertoimesta huolimatta kevyt kasvoilla. Sopii hyvin myös meikin alle. En vaihda enää rasvoihin tämän tuotteen jälkeen!
  19. 25.5.2023
    25.5.2023
    Kätevä suihkemuotoinen aurinkosuoja
    Suihkutettava koostumus toimii erittäin hyvin meikin päällä, joten sitä on helppo lisätä pitkin päivää. Suihke ei tunnu oikeastaan miltään iholla eli se ei jätä jäämiä iholle eikä tunnu kostealta. Tämä ei yksinään kosteuta ihoa riittävästi, mutta sopii oikein hyvin aurinkosuojan lisäämiseen päivän mittaan. Koostumus on siis todella kevyt. Suihkuttaessa tulee hieman ponnekaasun tuoksua. Koska tuote ei oikein tunnu eikä näy iholla, on hieman epävarma olo siitä, onko suihkuttanut tasaisesti tai tarpeeksi saadakseen suojaavan kerroksen.
  20. 19.5.2023
    19.5.2023
    Jatkoon!
    Tuote yllätti positiiviesti. Helppo lisätä suojaa tarpeen tullen, voi käyttää myös meikin päälle, mistä iso +! Imeytyy hyvin, ei tahmaa tai jätä valkoista kalvoa. Kiinnittää meikin samalla ja kuivuu nopeasti.
    Tuotteessa mieto tuoksu, joten ei hajuherkille.
  21. 18.5.2023
    18.5.2023
    Hyvä tuote
    Tämä on ihana iholla.
    Ei rasvaista, öljyistä tunnetta.
  22. 16.5.2023
    16.5.2023
    Nopeasti imeytyvä tuote
    Nopeasti imeytyvä tuote, mukavasti levittyvä.
    Ei tuoksu vahvasti.
  23. 14.5.2023
    14.5.2023
    Järkyttävän tuoksuinen ja vaikea käyttää
    En oikein ymmärtänyt tämän tuotteen konseptia: aurinkovoidetta, joka on pakattu ponnekaasupulloon. Mikä järki tässä on? Ajatuksena on ilmeisesti se, että voidetta voisi suihkuttaa suoraan kasvoille. Mutta mitenhän sitä saisi suihkutettua ilman, että sitä menee suuhun ja silmiin? Tosiasiallisesti voidetta tulee levitettyä käden kautta, mutta tuote on niin kevyttä, että se imeytyy kämmeneen. Kaiken kruunaa aivan järkyttävä tuoksu.
  24. 11.5.2023
    11.5.2023
    Ok, mutta petyin
    Helppokäyttöinen eikä jätä mitään tuntumaa iholle. Ongelmina ovat voimakas tuoksu ja ihon punoittaminen. Itselläni herkkä sekaiho.
  25. 11.5.2023
    11.5.2023
    Aivan jees
    ANTHELIOS ANTI-SHINE MIST SPF50+
    Tämä ei ole niin hyvä meikin kanssa kuin Oil control gel, mutta menee jos en ole meikannut. Jättää aika paksun kerroksen iholle jos ohjeen mukaan suihkuttaa, toimii paremmin ensin käsille suihkutettuna. Saa silmäni vuotamaan jos suihkuttaa kasvoille suoraan. Iso plus korkeasta sk.sta.
  26. 9.5.2023
    9.5.2023
    Suosittelen
    Spray levittyy todella hyvin ja sopivan verran. Erittäin hyvä ja tarvittu tuote meikin päälle pitkin päivää lisäiltäväksi. Jättää ihon sopivan mattapintaiseksi, mutta ei tunnu kuivattavalta.
    Ainoat moitteet on, että tuotetta ei pysty oikein estää levittymästä liikkuvalle luomelle ja alkuun tuoksu on hieman liian voimakas.
  27. 8.5.2023
    8.5.2023
    Kätevä aurinkosuoja
    Pidän suihkutettavista aurinkotuotteista, sillä niitä on helppoa lisätä myös reissun päällä. Tuote on kätevä ja helppokäyttöinen ja näin ollen sitä tulee myös lisättyä tarpeen mukaan. Tuotetta on kätevä suihkuttaa myös meikin päälle. Suutin toimii hyvin ja tuotetta tulee tasaisesti kasvoille. Tuotteen koostumus ja tuoksu ovat omaan mieleen.
  28. 8.5.2023
    8.5.2023
    Meikkaajan valinta
    En ole koskaan ennen käyttänyt suihkutettavaa aurinkovoidetta kasvoille, mutta sain tämän voiteen testiin. Epäilin ensin suihkeen toimivuutta, mutta viikon käytön jälkeen tämä jää kyllä ehdottomasti käyttöön luottotuotteena. Suihke on tosi hienojakoista ja se levittyy kasvoille super hyvin. Mieto hyvä tuoksu. Tätä käytän mielelläni niinä päivinä kun meikkaan. Suihke asettuu meikin päälle hyvin, on ihanan kevyt ja helppo lisätä päivän aikana. EI jätä ollenkaan valkoisia jälkiä, eikä vaadi tuotteen iholle "taputtelua". Jättää mattaisen lopputuloksen.
  29. 8.5.2023
    8.5.2023
    Kätevä aurinkosuoja
    Pidän suihkutettavista aurinkotuotteista, sillä niitä on helppoa lisätä myös reissun päällä. Tuote on kätevä ja helppokäyttöinen ja näin ollen sitä tulee myös lisättyä tarpeen mukaan. Tuotetta on kätevä suihkuttaa myös meikin päälle. Suutin toimii hyvin ja tuotetta tulee tasaisesti kasvoille. Tuotteen koostumus ja tuoksu ovat omaan mieleen.
  30. 7.5.2023
    7.5.2023
    Huippu tuote etenkin meikin päälle
    Sopi loistavasti meikin kanssa sopivaa aurinkosuojaa etsivälle. Spray on kätevä ja jättää ihon mattaiseksi, ei sotke eikä tuoksu voimakkaasti. Sopii sekä meikin alle että päälle, huippu tuote jokaiselle joka tykkää meikata mutta haluaa lisäillä aurinkosuojaa päivän mittaan.
  31. 4.5.2023
    4.5.2023
    kelpo tuote
    Tuoksu oli naisellinen. Se jätti ihon mattapintaiseksi, ja voin kuvitella että sopii hyvin myös meikin alle. Iho ei jää tahmaiseksi.
  32. 4.5.2023
    4.5.2023
    Helppokäyttöinen
    Todella helppokäyttöinen, ja sen vuoksi tulee lisättyä tarpeeksi usein pitkään auringossa oleillessa tai puolisolla esim meikin päälle.
    Jää ehdottomasti käyttöön! Plussaa ettei kädet sotkeudu.
  33. 28.4.2023
    28.4.2023
    Mullistava
    No nyt on tuote joka mullistaa aurinkosuoja ajatuksen.
    Hienojakoinen ”sumu” laskeutuu kasvoille, eikä jälkeäkään valkoisesta öljyisestä tunteesta.
    Ja helppo sumutella kasvoille pitkin päivää, myös meikin päälle.
  34. 27.4.2023
    27.4.2023
    Uusi suosikki!
    Todella kevyt koostumus, jättää ihon mataksi kuten lupaa. Ei kuitenkaan kuivata ihoa.
  35. 19.4.2023
    19.4.2023
    Tosi hyvä
    Koostumus on vähän kuin kuivashampoolla, mikä yllätti. Tuote tekee, mitä lupaa ja jättää ihon mattapintaiseksi ilman, että tulisi valkoista kerrosta. Sopii ainakin omalle herkälle iholle. Suosittelen!

LA ROCHE-POSAY ANTHELIOS ANTI-SHINE MIST SPF50 75 ml

Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
22,90 €
Yksikköhinta 305,33 € / L
Heti saatavilla, toimitusaika 1-4 arkipäivää tai kotiin jopa saman päivän aikana
kpl

Tuotteen kuvaus

Erittäin kevyt mattapinnan jättävä aurinkosuojasuihke etenkin kasvoille. La Roche-Posay Anthelios Anti-Shine Mist SPF50 75 ml on raikas ja helposti levittyvä suihke, joka suojaa tehokkaasti auringon haitallisia UVB- ja UVA-säteitä vastaan. Suihkeessa on laajakirjoinen ja valostabiili UVA/UVB-suojaus. Spraysuihke tuntuu kasvoilla ilmavan kevyeltä ja raikkaalta eikä suihkeesta jää rasvaista tai kosteaa tunnetta kasvoille. Suihketta on helppo lisätä päivän aikana, sillä sitä voi suihkuttaa myös meikin päälle. Suihke sopii kaikille ihotyypeille sekä erityisesti epäpuhtauksiin tai rasvoittumiseen ja kiiltelyyn taipuvaiselle iholle.

 

Kevyt aurinkosuojasuihke rasvoittuvalle iholle

 

La Roche-Posay Anthelios Anti-Shine Mist SPF50 75 ml jättää iholle pitkäaikaisen mattapinnan ja sillä on ihon kiiltelyä vähentävä vaikutus. Vedenkestävä aurinkosuoja ei jätä iholle vaaleita jälkiä, jonka ansiosta se sopii täydellisesti niin meikin alle kuin päälle suihkutettavaksi. Suihke imeytyy välittömästi iholle, joten sitä on helppo lisätä missä tilanteessa tahansa. Raikkaan tuoksuinen ja viilentävän tunteen antava suihke virkistää samalla suojaten ihoa tehokkaasti UV-säteiltä UVB-suojakertoimella 50 ja UVA-suojakertoimella 29. Täydellinen aurinkosuoja ranta- ja kaupunkilomalle!

 

Valitse tämä aurinkosuojasuihke jos…

 

  • ihosi on rasvoittuva tai kiiltelee helposti päivän aikana
  • ihosi on epäpuhtauksiin taipuvainen
  • tarvitset aurinkosuojan, jota on helppo lisätä päivän aikana
  • haluat korkean UVB- ja UVA-suojan
  • haluat lisätä aurinkosuojaa meikin päälle

 

La Roche-Posay Anthelios Anti-Shine Mist SPF50 75 ml lyhyesti

 

  • SPF50
  • UVA-suojakerroin 29
  • Jättää mattapinnan ja hillitsee kiiltelyä
  • Sopii meikin alle ja päälle
  • Helppo lisätä päivän aikana
  • Vedenkestävä
  • Raikas tuoksu
  • Erittäin kevyt viilentävä koostumus
  • Ei jätä valkoisia jälkiä
  • Ei jätä rasvaista tunnetta
  • Ei jätä kosteaa tunnetta
  • Ei tuki ihohuokosia

 

La Roche-Posay Anthelios tuoteperhe

 

La Roche-Posay Anthelios tuoteperheestä löydät aurinkotuotteet koko perheelle. Anthelios aurinkotuotteet sopivat herkälle iholle ja tarjoavat tehokkaan suojan auringon UV-säteilyä vastaan. Tuoteperheestä löydät sopivat aurinkovoiteet perheen pienimmille, erilaisille ihotyypeille sekä aurinkoaltistuksen jälkeiseen ihonhoitoon. Tutustu myös muihin La Roche-Posayn ihonhoitotuotteisiin!

Vaikuttava aine

Käyttötarkoitus

Annostus

Lääkkeen ottaminen

Vaikutustapa

Haittavaikutukset

Raskaus ja imetys

Säilytys

Ulkonäkö

Tuotteen käyttö

Levitä aurinkovoidetta kasvoille runsas ja tasainen kerros hyvissä ajoin ennen aurinkoon menoa. Anna ensimmäisen kerroksen kuivua ja suihkuta toinen kerros. Lisää säännöllisesti ja etenkin aina uinnin, hikoilun tai kuivaamisen jälkeen. Jos tuotetta käytetään suositeltua määrää vähemmän, suojateho pienenee merkittävästi. Kokeile vartalolle erittäin kevyttä ja nopeasti imeytyvää La Roche-Posay Anthelios Invisible SPF50+ aurinkosuojasuihketta.

Tuotteen koostumus

Butane, aqua (water), homosalate, dimethicone, octocrylene, glycerin, ethylhexyl salicylate, dicaprylyl carbonate, nylon-12, diisopropyl sebacate, butyl, methoxydibenzoylmethane, styrene/acrylates copolymer, caprylyl glycol, carnosine, disodium EDTA, drometrizole trisiloane, ethylhexyl triazone, mel (honey / miel),  methyl methacrylate crosspolymer, P-anisic acid, PEG-32, PEG-8 laurate, pentylene glycol, phenoxyethanol, poly C10-30 alkylacrylate, polyglyceryl-6 polyricinoleate, propylene glycol, silica silylate, sodium chloride, sodium dodecylbenzensulfonate, sodium saccharin, tocopherol, parfum (fragrance).

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Produktinformation

Tuotearvostelut (35)

  1. 6.4.2024
    6.4.2024
    Muuten hyvä tuote, mutta...
    Paras aurinkosuoja omalle iholle, koska ei tuki ihohuokosia. Mutta kun vaihtu pumppupullosta suihkepulloon niin pitää etsiä uusi tuote. Suihkepullo ei kestä edes yhen kesän verran. Pumppupullo kesti vuoden. Harmi. Muuten hyvä tuote couperosaan ja finneihin taipuvaiselle iholle.
  2. 12.7.2023
    12.7.2023
    Kevyt Mist
    Ihanan kevyt mist. Levittyy erinomaisesti. Käy meikin alle ja päälle. Iso suositus
  3. 30.6.2023
    30.6.2023
    Hyvä aurinkosuoja kiireisiin hetkiin
    Toimii hyvin täydentämään muita aurinkosuojia tai kiireessä ainoana nopeasti levitettävänä aurinkosuojana. Olen käyttänyt tätä päivän alussa tuomaan aurinkosuojaa erityisesti korvissa ja silmänympärysalueella, joihin muiden tuotteiden levittäminen on hankalaa. Meikin päällä saattaa lyhentää meikin kestoa ja aiheuttaa luomivärin kerääntymistä luomivakoon, joten meikin kanssa ei ole paras vaihtoehto. Helppo ja miellyttävä käyttää ja täydentää aurinkosuojaa päivän aikana, niinä päivinä, kun ei meikkaa. Herkkiä keuhkoja ottaa henkeen tämän suihkuttelu.
  4. 23.6.2023
    23.6.2023
    Hyvä aurinkosuoja
    Erittäin hyvä aurinkosuoja kasvoille. Ei valu tai kirvele silmissä. Toimii kuten lupaa kovassa helteessä
  5. 23.6.2023
    23.6.2023
    ihan ok
    en tykännyt tuotteesta yhtään koska suihkutettava. tuntui että tuotetta jäi silmiin ja suuhun vaikka kuinka pyyhki.
  6. 22.6.2023
    22.6.2023
    Hmm…
    Tekee ihosta ihanan silkkisen ja on laadukas suoja iholle, mutta voi hyvän tähden mikä sankka pilvi sumuttaessa syntyy! On saanut minut yskimään, eikä ihan heti katoa ilmasta. Pitäisi laittaa aina ulkona jotta ei ota henkeen ja lisäksi sumupilvi laskeutunee ympärillä oleville pinnoille (= vessan kaakelit aurinkorasvassa). Ei jatkoon.
  7. 20.6.2023
    20.6.2023
    Loistava tuote
    Helppo suihkautaa vaikka meikin päälle tai alle
    Kevyt koostumus iso plussa korkeasta suojakertoimesta .
  8. 16.6.2023
    16.6.2023
    Huippu tuote
    oon tykännyt ihan älyttömästi. Uusi luottotuote tuli tästä nyt kesäksi ja etelään reissuihin mukaan.
  9. 16.6.2023
    16.6.2023
    Ihan ok
    Hyvä idea, että voi käyttää meikin alla ja lisätä päivän mittaan. Hankala suutin , sillä menee silmiin ja suuhun. Isoplussa korkeasta suojakertoimesta.
  10. 7.6.2023
    7.6.2023
    Huippunäppärä ja toimii!
    No nyt on loistotuote! Tekee just sen minkä lupaa eli tätä todellakin voi suihkuttaa kasvoille meikin päälle ja lopputulos vain paranee. Loistotuote lisätä pitkin päivää laadukasta aurinkosuojaa. Ihana tuoksu. Kätevä myös jos ohuet hiukset niin suihkuttaa sinne hiuksiinkin vaan niin ei päänahka pala ja silti hiukset ei ole rasvaiset. Aion todellakin ostaa tätä jatkossakin ja kaikki ketkä testanneet mun putelista, ovat menneet ostamaan omansa.
  11. 7.6.2023
    7.6.2023
    Hyvä tuote kokonaisuus
    Tuote on hyvä käyttää mutta aina ei ole varma onko sitä tarpeeksi ja pullo on mukava ottaa mukaan ja tuore sopii hyvin iholle.
  12. 7.6.2023
    7.6.2023
    Ihan ok
    Ihan kätevä tuote, mutta odotin kuitenkin enemmän. Jättää ihon valkoiseksi ja kirvelee silmissä, eikä jätä ihoa mattapintaiseksi, vaan kiiltäväksi.
  13. 6.6.2023
    6.6.2023
    Laadukas tuote
    Helppo käyttää, laadukas, kätevä pitää mukana.
  14. 31.5.2023
    31.5.2023
    Hyvä
    Erittäin hyvä tuote. Levittyy helposti eikä iho punoita monenkaan tunnin auringossa oleilun jälkeen.
  15. 31.5.2023
    31.5.2023
    Loistava innovaatio
    Ihanan kevyt ja raikas suihke. Toimiva suojaus. Sopii päänahalle, käytin jakaukseen. Ei tunnu iholla miltään, todella ihana koostumus.
  16. 29.5.2023
    29.5.2023
    Hyvä tuote, pakkaus ei käytännöllinen
    Aurinkosuoja tuntuu miellyttävältä iholla eikä sotke meikkiä. Plussaa suuresta aurinkosuojakertoimesta. Ei tuoksu tai haise juuri miltään.
    Painepullopakkaus ei kuitenkaan ole kovin käytännöllinen. Tuotetta ei uskalla ottaa kovin aurinkoisella säällä mukaan kuumuuden takia, eikä suihketoiminto mielestäni toimi kovin hyvin. On vaikea arvioida onko suojaa tarpeeksi iholla. Muutaman käyttökerran jälkeen pullo tuntuu jo melko kevyeltä. Vaikea arvioida kuinka monta käyttökertaa pullosta tulee mutta tällä hetkellä ainakin tuntuu siltä, että yhdelle käyttökerralle tulisi jäämään aika paljon hintaa.
  17. 27.5.2023
    27.5.2023
    Loistava
    Korkeasta suojakertoimesta huolimatta kevyt kasvoilla. Sopii hyvin myös meikin alle. En vaihda enää rasvoihin tämän tuotteen jälkeen. Ja mikä tärkeintä, naama ei palanut tai edes punoittanut aurinkoisen päivän jälkeen. Paljon matkustavalle plussaa myös tuotteen koko.
  18. 27.5.2023
    27.5.2023
    Loistava
    Korkeasta suojakertoimesta huolimatta kevyt kasvoilla. Sopii hyvin myös meikin alle. En vaihda enää rasvoihin tämän tuotteen jälkeen!
  19. 25.5.2023
    25.5.2023
    Kätevä suihkemuotoinen aurinkosuoja
    Suihkutettava koostumus toimii erittäin hyvin meikin päällä, joten sitä on helppo lisätä pitkin päivää. Suihke ei tunnu oikeastaan miltään iholla eli se ei jätä jäämiä iholle eikä tunnu kostealta. Tämä ei yksinään kosteuta ihoa riittävästi, mutta sopii oikein hyvin aurinkosuojan lisäämiseen päivän mittaan. Koostumus on siis todella kevyt. Suihkuttaessa tulee hieman ponnekaasun tuoksua. Koska tuote ei oikein tunnu eikä näy iholla, on hieman epävarma olo siitä, onko suihkuttanut tasaisesti tai tarpeeksi saadakseen suojaavan kerroksen.
  20. 19.5.2023
    19.5.2023
    Jatkoon!
    Tuote yllätti positiiviesti. Helppo lisätä suojaa tarpeen tullen, voi käyttää myös meikin päälle, mistä iso +! Imeytyy hyvin, ei tahmaa tai jätä valkoista kalvoa. Kiinnittää meikin samalla ja kuivuu nopeasti.
    Tuotteessa mieto tuoksu, joten ei hajuherkille.
  21. 18.5.2023
    18.5.2023
    Hyvä tuote
    Tämä on ihana iholla.
    Ei rasvaista, öljyistä tunnetta.
  22. 16.5.2023
    16.5.2023
    Nopeasti imeytyvä tuote
    Nopeasti imeytyvä tuote, mukavasti levittyvä.
    Ei tuoksu vahvasti.
  23. 14.5.2023
    14.5.2023
    Järkyttävän tuoksuinen ja vaikea käyttää
    En oikein ymmärtänyt tämän tuotteen konseptia: aurinkovoidetta, joka on pakattu ponnekaasupulloon. Mikä järki tässä on? Ajatuksena on ilmeisesti se, että voidetta voisi suihkuttaa suoraan kasvoille. Mutta mitenhän sitä saisi suihkutettua ilman, että sitä menee suuhun ja silmiin? Tosiasiallisesti voidetta tulee levitettyä käden kautta, mutta tuote on niin kevyttä, että se imeytyy kämmeneen. Kaiken kruunaa aivan järkyttävä tuoksu.
  24. 11.5.2023
    11.5.2023
    Ok, mutta petyin
    Helppokäyttöinen eikä jätä mitään tuntumaa iholle. Ongelmina ovat voimakas tuoksu ja ihon punoittaminen. Itselläni herkkä sekaiho.
  25. 11.5.2023
    11.5.2023
    Aivan jees
    ANTHELIOS ANTI-SHINE MIST SPF50+
    Tämä ei ole niin hyvä meikin kanssa kuin Oil control gel, mutta menee jos en ole meikannut. Jättää aika paksun kerroksen iholle jos ohjeen mukaan suihkuttaa, toimii paremmin ensin käsille suihkutettuna. Saa silmäni vuotamaan jos suihkuttaa kasvoille suoraan. Iso plus korkeasta sk.sta.
  26. 9.5.2023
    9.5.2023
    Suosittelen
    Spray levittyy todella hyvin ja sopivan verran. Erittäin hyvä ja tarvittu tuote meikin päälle pitkin päivää lisäiltäväksi. Jättää ihon sopivan mattapintaiseksi, mutta ei tunnu kuivattavalta.
    Ainoat moitteet on, että tuotetta ei pysty oikein estää levittymästä liikkuvalle luomelle ja alkuun tuoksu on hieman liian voimakas.
  27. 8.5.2023
    8.5.2023
    Kätevä aurinkosuoja
    Pidän suihkutettavista aurinkotuotteista, sillä niitä on helppoa lisätä myös reissun päällä. Tuote on kätevä ja helppokäyttöinen ja näin ollen sitä tulee myös lisättyä tarpeen mukaan. Tuotetta on kätevä suihkuttaa myös meikin päälle. Suutin toimii hyvin ja tuotetta tulee tasaisesti kasvoille. Tuotteen koostumus ja tuoksu ovat omaan mieleen.
  28. 8.5.2023
    8.5.2023
    Meikkaajan valinta
    En ole koskaan ennen käyttänyt suihkutettavaa aurinkovoidetta kasvoille, mutta sain tämän voiteen testiin. Epäilin ensin suihkeen toimivuutta, mutta viikon käytön jälkeen tämä jää kyllä ehdottomasti käyttöön luottotuotteena. Suihke on tosi hienojakoista ja se levittyy kasvoille super hyvin. Mieto hyvä tuoksu. Tätä käytän mielelläni niinä päivinä kun meikkaan. Suihke asettuu meikin päälle hyvin, on ihanan kevyt ja helppo lisätä päivän aikana. EI jätä ollenkaan valkoisia jälkiä, eikä vaadi tuotteen iholle "taputtelua". Jättää mattaisen lopputuloksen.
  29. 8.5.2023
    8.5.2023
    Kätevä aurinkosuoja
    Pidän suihkutettavista aurinkotuotteista, sillä niitä on helppoa lisätä myös reissun päällä. Tuote on kätevä ja helppokäyttöinen ja näin ollen sitä tulee myös lisättyä tarpeen mukaan. Tuotetta on kätevä suihkuttaa myös meikin päälle. Suutin toimii hyvin ja tuotetta tulee tasaisesti kasvoille. Tuotteen koostumus ja tuoksu ovat omaan mieleen.
  30. 7.5.2023
    7.5.2023
    Huippu tuote etenkin meikin päälle
    Sopi loistavasti meikin kanssa sopivaa aurinkosuojaa etsivälle. Spray on kätevä ja jättää ihon mattaiseksi, ei sotke eikä tuoksu voimakkaasti. Sopii sekä meikin alle että päälle, huippu tuote jokaiselle joka tykkää meikata mutta haluaa lisäillä aurinkosuojaa päivän mittaan.
  31. 4.5.2023
    4.5.2023
    kelpo tuote
    Tuoksu oli naisellinen. Se jätti ihon mattapintaiseksi, ja voin kuvitella että sopii hyvin myös meikin alle. Iho ei jää tahmaiseksi.
  32. 4.5.2023
    4.5.2023
    Helppokäyttöinen
    Todella helppokäyttöinen, ja sen vuoksi tulee lisättyä tarpeeksi usein pitkään auringossa oleillessa tai puolisolla esim meikin päälle.
    Jää ehdottomasti käyttöön! Plussaa ettei kädet sotkeudu.
  33. 28.4.2023
    28.4.2023
    Mullistava
    No nyt on tuote joka mullistaa aurinkosuoja ajatuksen.
    Hienojakoinen ”sumu” laskeutuu kasvoille, eikä jälkeäkään valkoisesta öljyisestä tunteesta.
    Ja helppo sumutella kasvoille pitkin päivää, myös meikin päälle.
  34. 27.4.2023
    27.4.2023
    Uusi suosikki!
    Todella kevyt koostumus, jättää ihon mataksi kuten lupaa. Ei kuitenkaan kuivata ihoa.
  35. 19.4.2023
    19.4.2023
    Tosi hyvä
    Koostumus on vähän kuin kuivashampoolla, mikä yllätti. Tuote tekee, mitä lupaa ja jättää ihon mattapintaiseksi ilman, että tulisi valkoista kerrosta. Sopii ainakin omalle herkälle iholle. Suosittelen!
Markkinoija/myyntiluvanhaltija: L'Oreal Finland