Uniikki-arvonnan säännöt

Uniikki-arvonnan säännöt

1. Arvonnan järjestäjä

Arvonnan järjestää Yliopiston Apteekki (jäljempänä myös ”Järjestäjä”)

2. Osallistuminen

Arvontaan voivat osallistua kaikki Uniikki-asiakkaat täyttämällä lomakkeen arvonnan voimassaoloaikana verkkokaupassa tai toimipisteissä. Arvontaan osallistuminen ei edellytä suoramarkkinointiluvan antamista.

3. Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Yliopiston Apteekin kanta-asiakasohjelmaan liittyneet Uniikki-asiakkaat pois lukien Yliopiston Apteekin henkilökunta. 

4. Palkinnot

Palkinnot arvotaan osallistuneiden kesken. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Mikäli voittoilmoitus tai palkinto palautetaan järjestäjälle virheellisten tietojen tai muun toimitusesteen vuoksi tai mikäli arvonnan voittaja on menetellyt näiden sääntöjen vastaisesti tai muutoin lain vastaisesti, tämä johtaa hylkäämiseen. Järjestäjällä on oikeus poistaa sellaiset osallistujat arvonnasta, jotka pyrkivät väärinkäyttämään arvontaa tulosten tai voiton todennäköisyyksien muuttamiseksi.

5. Järjestäjän vastuu

Järjestäjä maksaa lakisääteisen arpajaisveron näissä säännöissä mainitusta palkinnosta. Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai arvonnan osallistumiseen liittyvistä kustannuksista.

6. Muutosoikeus

Arvonnan järjestäjällä on oikeus muuttaa arvonnan sääntöjä ilman eri ilmoitusta, mikäli järjestäjä katsoo sen aiheelliseksi.