BIFIBABY PLUS KOLIIKKI TIPAT 9 ML

23,60 € (2622,22 €/L)
TAI

Tuotetieto

Kaksitehoinen valmiste vauvojen koliikin lievittämiseen. Bifibaby Plus koliikki tipat on kehitetty ehkäisemään ja lievittämään koliikkiin ja suolistokaasuihin liittyviä oireita, kuten närästystä, refluksia, pulauttelua ja niihin liittyvää yskintää ja tulehdusta. Bifibaby sisältää natriumalginaattia, joka muodostaa ruokatorvea suojaavan geeli ja estää närästystä, pulauttelua ja mahahappojen ärsyttävää vaikutusta. Valmisteessa on myös Bifidobacterium-maitohappobakteereita tasapainottamaan vauvan suoliston bakteerikantaa. Gluteeniton ja laktoositon. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

Ravista huolellisesti ennen käyttöä. Annostele 5 tippaa tippa-annostelijaa käyttäen aamuisin 30 peräkkäisenä päivänä. Toista hoito tarvittaessa. Anna tipat suoraan suuhun ja sekoita tipat enintään kädenlämpöiseen ruokaan tai juomaan (enintään 37 C). Bifibaby Plus sopii toistuvaan käyttöön. Säilytä huoneenlämmössä kuivassa ja viileässä paikassa, suojassa lämmöltä ja valolta. Avattu pakkaus on käytettävä 30 päivän kuluessa valmisteen käyttöönotosta.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 5 tippaa sisältää: Bifidobacterium breve BR03 (DSM 16604) vähintään 200 miljoonaa bakteeria, Bifidobacterium breve B632 (DSM 24706) vähintään 200 miljoonaa bakteeria. Aineosat: Bifidobacterium breve BR03 (DSM 16604) 129,2 mg, vastaa vähintään 200 miljoonaa bakteeria / annos, Bifidobacterium breve B632 (DSM 24706) 129,2 mg, vastaa vähintään 200 miljoonaa bakteeria / annos, natriumalginaatti 50 mg, kasviöljy.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: BIFIBABY PLUS KOLIIKKI TIPAT 9 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.