Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous

Tuotteen kuvaus

Ravitsevan täyteläinen A-vitamiinivoide yökäyttöön. Hajustamaton Bellavita yövoide elvyttää, hoitaa ja kosteuttaa kuivaa ihoa. Säännöllinen käyttö antaa ihollesi kimmoisuutta ja joustavuutta sekä ylläpitää ihosi nuorekkuutta. Lisäksi tuotteen sisältämä C- ja E-vitamiini täydentävät voiteen antioksidanttivaikutusta sekä tehokkaasti kosteuttava hyaluronihappo lisää ihon kimmoisuutta saaden sen hehkumaanja näyttämään nuoremmalta. Hyvin imeytyvässä ja täyteläisen hoitavassa voidepohjassa on mango-, jojoba-, riisinlese ja maapähkinäöljyä.

Related Posts

Vaikuttava aine

Käyttötarkoitus

Annostus

Lääkkeen ottaminen

Vaikutustapa

Haittavaikutukset

Raskaus ja imetys

Säilytys

Ulkonäkö

Tuotteen käyttö

Levitä iltaisin voidetta puhtaalle kasvojen ja kaulan iholle sekä dekolteelle. Ei raskaana oleville tai imettäville.

 

Tehonsa vuoksi retinoli voi aiheuttaa aluksi ihoreaktioita kuten ihon punoitusta ja kuivuutta. Aloita A-vitamiinivoiteen käyttö asteittain.

 

 • Käytä voidetta joka toinen tai kolmas ilta
 • Sekoita joukkoon kosteuttavaa perusvoidetta
 • Lisää käyttökertoja vähitellen

 

Ihon reaktioita on hyvä seurata käytön aikana, sillä käyttökertoja saattaa joutua harventamaan esimerkiksi vuodenaikojen vaihtelun mukaan.

Tuotteen koostumus

Aqua, paraffinum liquidum, isopropyl myristate, cera alba, petrolatum, sorbitan sesquioleate, bakuchiol, retinol, Butyrospermum parkii butter, ethylhexylglycerin, polysorbate, phenoxyethanol, BHT, BHA.

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Produktinformation

Tuotearvostelut (39)

 1. Hyvä ja tehokas
  Voide kannattaa aloittaa varovasti ja yleensäkin tehokas ja toimiva retinolvoide voi aiheuttaa punoitusta, poltteen tuntua aika pitkäänkin. Ei kannata luovuttaa liian pian. Retinolvoide vain yöksi, se riittää. Joku toinen tuote päivävoiteeksi. En käyttäisi Bellavitan päivävoiteita. Entinen voide jota moni kaipaa takaisin on todennäköisesti ollut tehoton. Aurinkosuojallinen päivävoide ehdottomasti käyttöön.
 2. Miksi hyvä voide on pilattu
  Olen käyttänyt vanhaa Bellavita voidetta lähes 50 vuotta. Miksi hyvä tuote on piltatu ? Tämä uusi Bellavita kirvelee mahdottomasti kasvoilla. On kuin myrkkyä sivelisi.
 3. Sämre produkt
  Har använt Bellavita i många år. De nya produkterna är värdelösa!!
 4. Surkea uudistus
  Vanha bellavita oli täydellinen. Tämä uusi kirvelee ja polttaa. Ihottumaa nousee kasvoihin käytön jälkeen. Harmi juttu. Mistähän löytäisi vanhaa bellavitaa muistuttavan tuotteen? Uutta versiota en aio käyttää.
 5. Tehokas yövoide
  Edullinen, mutta tehokas yövoide. Olen käyttänyt retinolituotteita aikaisemminkin ja en ole saanut tästä mitään ärsytysoireita. Käytän voidetta joka toinen ilta kasvoille (varoen silmiä!) sekä kaulalle. Tuoksu on mielestäni neutraali, retinoliin kuuluu tietynlainen tuoksu. Kannattaa muistaa aurinkosuoja päivällä! Jos retinolituotteisiin ei ole tottunut, kannattaa käyttö aloittaa varovaisesti esim. 2-3 päivän välein.
 6. Hohtava iho
  Ihmisillä on erilainen iho, joten se reagoi eri tavoin tuotteisiin. Jotkut arvostelut ovat huonoja, mutta minulle tuote on todella hyvä Anti-aging.
 7. Allergiaa aiheuttava
  Hei,
  Olen käyttänyt Bellavita yövoidetta vuosikymmeniä ja sopinut minulle erinomaisesti. Nyt uuden tuotteen tultua markkinoilla, ihoni kutisee ja aiheuttaa ihottumaa.
 8. Tehokas
  Hyvin ravitseva ja tehokas voide. Retinoli vahvassa muodossa + bakuchiol lupaavat hyviä tuloksia. Herkälle cuperosa iholleni sopii hyvin, ei ärsytä. Täytyy muistaa aloittaa asteittain.
 9. Tehokasta tavaraa
  Alun ihoärsytys kertoo, että retinolia oikeasti on ihan kunnon määrä tässä tuotteessa. Käyttö tulee aloittaa vähitellen. Hyvä hinta-laatusuhde.
 10. Järkyttävä tuote
  Ostin tuotteen nimenomaan apteekista, koska kuiva ihoni tarvitsi rasvaista yövoidetta. Järkytys oli kaamea kun silmänaluset ja posket olivat yön jälkeen turvonneet ja kuivuneet entisestään. 2 viikkoa olen nyt parannellut kauttaaltaan punaisia kuivuneita kohtua kasvoistani. Voide suorastaan poltti kasvoni. Olen tottunut käyttämään hyaluroniseerumeita yms., eikä mikään muu tuote ole koskaan aiheuttanut vastaavaa. Harmikseni meni 15€ hukkaan ja kasvot saivat ärhäkän reaktion tuotteesta. Toivottavasti tuote poistuu äkkiä markkinoilta.
 11. Pilattu täysin
  Käytin vanhaa Bellavitaa reilut 15 vuotta. Oli loistava tuote. Ostin apteekin tarjouskorista 3 tuubia kun kuulin että tuote uudistuu. Kokeilin tätä uutta ja pettymys oli suuri. Iho kutisee, kirvelee, punoittaa, vaikka käytin ohjeen mukaan varovaisesti. Siirtyy jalkavoiteeksi ja uusi yövoide hakuun. Voi kurjuus!
 12. Poltto, punoitus ja lievä turvotus, kun olisin ollut aavikonauringossa
  Olen ollut Bella Vitan monivuotinen uskollinen käyttäjä. Pettymys oli suuri, kun tuotteen koostumusta oli muutettu. Päätin kokeilla ennakkoluulottomasti kuitenkin. Öljyt lorahti käsille, eli pitää ravistaa ennen käyttöä. Pientä kihelmöintiä tuntui josta farmaseutti sanoi, että saattaa aluksi hieman kirvellä A-vitamiinin vuoksi. Aluksi ei haitannut ja olin hyvinkin tyytyväinen.
  2 viikkoa käytettyäni kasvoni reagoi BellaVitaan välittömästi levityksen aikana alkaa täydellinen punoitus, poltto ja lievää turvotusta. En tiedä uskallanko enään käyttää vai pitääkö vähentää käyttöä. Nyt olen käyttänyt joka ilta ja aamu, niin kun aiempaa BellaVitaa josta ei ole tullut mitään ongelmaa, vaan päinvastoin.
  Täytyypä mennä keskustelemaan apteekkiin ja toki Orioniin olen yhteydessä. Olkaa tekin, jis saisi vanhan takaisin tai rinnalle.
 13. poltetta
  Käytin ohjeen mukaan pienen määrän Bellavita hajusteeton yövoide. Olen todella pettynyt tähän tuotteeseen jota myydään apteekissa. Iho oli tulipunainen ja kirveli monta päivää ihan kun oisin polttanut ihon. En ole ikinä ennen saanut mistään tuommosta reaktiota. Poltteen sanin lopulla 3 päivän päästä pois voitelemalla hunajaa kasvoihin ja annoin vaikutta jonkun aikaa ennen pesua. Varoitus varoitus
 14. Silmäni reagoivat
  Käytin Bellavitaa yli 30 vuotta ja parempaa en ole löytänyt. Uusi Bellavita tuntuu täysin erilaiselta ja mikä pahinta silmäluomeni kutiavat ja punoittavat. Vanhan voiteen kanssa ei ollut minkäänlaista ongelmaa.
  Voi minkä teitte?...
 15. Hajusteherkkänä/MCS sairastavana kestän tätä
  Retinoli ärsyttää aluksi: punoitusta ja ihon kuoriutumistakin kun aloitin käyttämällä joka ilta. Jos laitan silmän alusillekin niin saattaa ärsyttää silmiäkin. Retinolilta tämä on kuitenkin odotettua.
  Minulla on hajuste- ja kemikaaliherkkyys ja olen tätä kestänyt hajun puolesta ja muuten. Anti-age vaikutuksia tältä havittelen.
 16. Iho lähti kuoriutumaan
  Käytin kuin vanhaa Bellavitaa joka ilta, ja iho lähtikin voimakkaasti hilseilemään ja kuoriutumaan. Uusi retinoli ja mahdollisesti se toinen tehoaine on selvästi tehokkaampaa kuin vanhassa. Vähensin käyttöä 5 päivän välein ja sitten 3 päivän välein - nyt ei hilseile 3 päivän välein laitettuna. Kokeilen kaventaa nyt joka toiseen päivään. Lisäksi olen laittanut ohuemman kerroksen kosteusvoidetta ennen Bellavitaa, koska se ainakin nyt alkuun on kuivattanut.
  Miinusta siitä, että tuubi löröttää välillä jotakin nestettä ulos, joka leviää pitkin käsiä ja paitoja, vaikka olen yrittänyt tuubia ravistaa. Minusta Orion olisi voinut jättää vanhat Bellavita tuotteet rinnalle ja nämä uudet kuitenkin vaihtoehdoksi. Sikäli tuo ihon kuoriutuminen lienee merkki tehosta myös, että itse jatkan tuotteen kokeilua kyllä. Plussaa hajusteettomuudesta.
 17. Hyvä tuote pilattu uudistuksessa
  Olen käyttänyt yövoidetta toistakymmentä vuotta. Uudistuksen jälkeen en sitä voi enää käyttää. Ihoa kirveli ja se muuttui araksi. Aiemmin mitkään tuotteet eivät ole tehneet vastaavaa, ihoni ihan normaali.
  Harmittaa todella, ollut aiemmin lempituotteitani :(
  Olisi kiva saada vanha tuote takaisin.
 18. Vanha Bellavita oli täydellinen, uusi ei toimi
  Vanha Bellavitan hajusteeton rasvainen yövoide oli täydellinen iholleni, käytin sitä ainakin parikymmentä vuotta. Uusi Bellavita ei todellakaan toimi: iho hilseilee ja kutiaa. Miksi piti mennä pilaamaan hyvä tuote?
 19. Uudempi huonompi
  Aikaisemmassa pakkauksessa olevaa tuotetta käytin uskollisesti vuosia, se oli 5/5. Uudessa pakkauksessa oleva: ihan kamala. Pakkaus itsessään on paljon huonompi kuin aikaisempi, miksi napsautettavan korkin tilalle tuli antiikkisempi kierrekorkki?! Tuotetta annostellessa tulee ensimmäiseksi iso määrä epämääräistä nestettä, ja sen jälkeen huonommin levittyvä, huonommalta tuntuva tuote. Miksi. Miksi piti mennä muuttamaan aikaisempi tuote huonommaksi? Jos vanhempi tuote palaa markkinoille, ehdottomasti jatkan käyttöä, mutta uutta en.
 20. Ei toimi
  Iho alkoi kutisemaan ja kaulalle tuli punaisia näppyjä. Lopetin käytön, kutina ja näpyt katosivat.
 21. Bellavita yövoide hajustamaton
  Pehmeä, melko rasvainen, imeytyy kuitenkin hyvin. Hajusta tai hajuttomuudesta en pitänyt. Hajustettu on varmasti mielyttävämpi!
 22. Uusi Bellavita on todella huono
  Olen käyttänyt Bellavitaa koko ikäni ja se on ollut kuivan ihoni pelastus. Kokeilin uutta Bellavitaa ja se ei sovi herkälle iholleni lainkaan. Iho kirvelee, kutisee, punottaa ja on ärtynyt myös silmiä kirvelee ja silmät ovat punaiset. Pidin vähän taukoa ja kokeilin sitä uudelleen mutta ei todellakaan toimi!
 23. Uusi Bellavita
  Kokeilin uutta, aivan kamala en tule käyttämään. Käytin vanhaa tuotetta 40 vuotta, mutta meni kyllä yksi asiakas nyt uudistuksen myötä. Ihoa kutitti ja punotti.
 24. Vanha bellavita oli parempi.
  Olen käyttänyt aikaisempaa Bellavitaa yli 40 vuotta ja oma äitinikin käytti sitä aikoinaan. Oma tyttärenikin käytti sitä, mutta olemme molemmat pettyneitä tähän uuteen versioon. Tyttäreni iho meni kamalaan kuntoon tämän uuden version johdosta. Miksi ihmeessä vanha hyväksi todettu versio piti muuttaa? Nyt pitäisi löytää uusi vanhaa Bellavitaa vastaava tuote.
 25. Vaikuttaa todella hyvältä
  Luin kommentteja siitä kuinka tuote on raskas eikä imeydy. Minulla toimi ihanasti ja imeytyi paremmin kuin aikaisempi yövoiteeni. Iho tuntui ja näytti aamulla hyvältä. Jatkan käyttöä ja odotan innolla miten tuote vaikuttaa pitkällä aikavälillä!
 26. Ei imeytynyt juuri lainkaan
  Ostin tämän talvipakkasten aikaan avuksi todella kuivalle iholleni. Voide se ei missään vaiheessa tuntunut imeytyvän ihoon vaan jäi tuntumaan raskaalta ihon pinnalla. Halusin kovasti pitää tästä, mutta omalle iholle ei selkeästi sopinut.
 27. Hajusteeton, sopii minulle MCSnä/hajusteherkkänä
  Sopii minulle MCS potilaana ja hajusteherkkänä. Yksi tähti pois rasvaisuudesta. On sillä tavalla vähän kurja, että jää vähäksi aikaa rasvaisen tuntuinen iho, mutta minua se ei haittaa sillä en meikkaa, eikä yövoiteen jälkeen tietysti kuulukaan meikata. Toiveena tietysti myös a-vitamiinin anti-age vaikutus, mutta perehdyin asiaan ja voiteen sisältämä a-vitamiinimäärä on niin häviävän pieni että sillä tuskin on mitään merkistystä ihon vanhenemiseen.
 28. Hyvä tuntu iholla
  Kuivalle iholleni täydellinen voide päivisin meikin alle ja yövoiteeksi. Ilman hajusteita ihanteellinen allergiselle nenälleni. On varmaan liian tuhti voide normaali-ihoiselle.
 29. Aivan liian rasvainen
  Minun kasvojeni iholle tämä tuote on aivan liian rasvainen ja paksu. Voide ei imeytynyt lainkaan ja jätti kasvot kiiltelemään märän näköisinä tuntikausiksi. Parin kokeilukerran jälkeen päätin, etten voi tätä käyttää.
 30. Hyvä kuivalle iholle
  Tuntuu tosi rasvaiselta pitkään laittamisen jälkeen, mutta aamulla iho on pehmeä. Nimensä mukaisesti yövoide, mutta voi käyttää myös uimahallin jälkeen, koska iho on silloin kuivimmillaan (meikin alle tämä ei kuitenkaan sovi). Hyvä tuote, kokeilen seuraavaksi päivävoidetta.
 31. Paras löytämäni yövoide herkälle iholle
  Hajusteeton ja todella kosteuttava voide. Suosittelen ehdottomasti herkälle ja erittäin pintakuivalle iholle.
 32. BELLAVITA YÖVOIDE HAJUSTAMATON 75 G
  Hyvä hajusteeton yövoide sopii talvella kuivalle ihollekin. Suosittelen.
 33. Loistotuote
  Kosteuttava, ei ärsytä ihoa.
 34. Täysi kymppi
  Tuote on todella hyvä.Sopii minun kasvoille loistavasti.
 35. Erinomainen yövoide
  Ihana koostumus. Imeytyy hyvin ja aamulla iho tuntuu ihanan pehmältä. Ei tuki ihohuokosia.
 36. Olen käyttänyt jo 30 vuotta.
  Yöksi käsiin ja jalkoihin. Helppo kuljettaa myös matkoilla.
 37. Erittäin hyvä kuivalle iholle
  Ei aiheuta allergiaa.
 38. Todella hyvä talvirasva
  Talviseen aikaan iho kuivuu ja sitä kiristää ja kutisee. Tätä voidetta yöksi ja iho kiittää. Päivisin vähempi rasvainen hajusteeton päivävoide eikä haittaa pakkanen eikä viima.
 39. Erittäin miellyttävä ja tarpeeksi rasvainen kuivalle iholleni
  Jo äitini käytti yövoiteena Bellavitaa. Jatkan hänen esimerkkiään ja olen valintaani erittäin tyytyväinen. Ihoni on kuiva ja olen vähän allerginen. Tarpeeksi rasvainen ja hajusteeton Bellavita yövoide on ehdoton suosikkini.

BELLAVITA YÖVOIDE HAJUSTAMATON 75 G

BELLAVITA YÖVOIDE HAJUSTAMATON 75 G

Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
13,90 €
Yksikköhinta 185,33 € / KG
kpl
 • Nopea toimitus alk. 2,90 € jopa 1-3 arkipäivässä
 • Tilaa netistä, nouda ilmaiseksi jopa tunnissa
 • Osta nyt, maksa vasta 30 päivän kuluttua

Tuotteen kuvaus

Ravitsevan täyteläinen A-vitamiinivoide yökäyttöön. Hajustamaton Bellavita yövoide elvyttää, hoitaa ja kosteuttaa kuivaa ihoa. Säännöllinen käyttö antaa ihollesi kimmoisuutta ja joustavuutta sekä ylläpitää ihosi nuorekkuutta. Lisäksi tuotteen sisältämä C- ja E-vitamiini täydentävät voiteen antioksidanttivaikutusta sekä tehokkaasti kosteuttava hyaluronihappo lisää ihon kimmoisuutta saaden sen hehkumaanja näyttämään nuoremmalta. Hyvin imeytyvässä ja täyteläisen hoitavassa voidepohjassa on mango-, jojoba-, riisinlese ja maapähkinäöljyä.

Vaikuttava aine

Käyttötarkoitus

Annostus

Lääkkeen ottaminen

Vaikutustapa

Haittavaikutukset

Raskaus ja imetys

Säilytys

Ulkonäkö

Tuotteen käyttö

Levitä iltaisin voidetta puhtaalle kasvojen ja kaulan iholle sekä dekolteelle. Ei raskaana oleville tai imettäville.

 

Tehonsa vuoksi retinoli voi aiheuttaa aluksi ihoreaktioita kuten ihon punoitusta ja kuivuutta. Aloita A-vitamiinivoiteen käyttö asteittain.

 

 • Käytä voidetta joka toinen tai kolmas ilta
 • Sekoita joukkoon kosteuttavaa perusvoidetta
 • Lisää käyttökertoja vähitellen

 

Ihon reaktioita on hyvä seurata käytön aikana, sillä käyttökertoja saattaa joutua harventamaan esimerkiksi vuodenaikojen vaihtelun mukaan.

Tuotteen koostumus

Aqua, paraffinum liquidum, isopropyl myristate, cera alba, petrolatum, sorbitan sesquioleate, bakuchiol, retinol, Butyrospermum parkii butter, ethylhexylglycerin, polysorbate, phenoxyethanol, BHT, BHA.

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Produktinformation

Tuotearvostelut (39)

 1. Hyvä ja tehokas
  Voide kannattaa aloittaa varovasti ja yleensäkin tehokas ja toimiva retinolvoide voi aiheuttaa punoitusta, poltteen tuntua aika pitkäänkin. Ei kannata luovuttaa liian pian. Retinolvoide vain yöksi, se riittää. Joku toinen tuote päivävoiteeksi. En käyttäisi Bellavitan päivävoiteita. Entinen voide jota moni kaipaa takaisin on todennäköisesti ollut tehoton. Aurinkosuojallinen päivävoide ehdottomasti käyttöön.
 2. Miksi hyvä voide on pilattu
  Olen käyttänyt vanhaa Bellavita voidetta lähes 50 vuotta. Miksi hyvä tuote on piltatu ? Tämä uusi Bellavita kirvelee mahdottomasti kasvoilla. On kuin myrkkyä sivelisi.
 3. Sämre produkt
  Har använt Bellavita i många år. De nya produkterna är värdelösa!!
 4. Surkea uudistus
  Vanha bellavita oli täydellinen. Tämä uusi kirvelee ja polttaa. Ihottumaa nousee kasvoihin käytön jälkeen. Harmi juttu. Mistähän löytäisi vanhaa bellavitaa muistuttavan tuotteen? Uutta versiota en aio käyttää.
 5. Tehokas yövoide
  Edullinen, mutta tehokas yövoide. Olen käyttänyt retinolituotteita aikaisemminkin ja en ole saanut tästä mitään ärsytysoireita. Käytän voidetta joka toinen ilta kasvoille (varoen silmiä!) sekä kaulalle. Tuoksu on mielestäni neutraali, retinoliin kuuluu tietynlainen tuoksu. Kannattaa muistaa aurinkosuoja päivällä! Jos retinolituotteisiin ei ole tottunut, kannattaa käyttö aloittaa varovaisesti esim. 2-3 päivän välein.
 6. Hohtava iho
  Ihmisillä on erilainen iho, joten se reagoi eri tavoin tuotteisiin. Jotkut arvostelut ovat huonoja, mutta minulle tuote on todella hyvä Anti-aging.
 7. Allergiaa aiheuttava
  Hei,
  Olen käyttänyt Bellavita yövoidetta vuosikymmeniä ja sopinut minulle erinomaisesti. Nyt uuden tuotteen tultua markkinoilla, ihoni kutisee ja aiheuttaa ihottumaa.
 8. Tehokas
  Hyvin ravitseva ja tehokas voide. Retinoli vahvassa muodossa + bakuchiol lupaavat hyviä tuloksia. Herkälle cuperosa iholleni sopii hyvin, ei ärsytä. Täytyy muistaa aloittaa asteittain.
 9. Tehokasta tavaraa
  Alun ihoärsytys kertoo, että retinolia oikeasti on ihan kunnon määrä tässä tuotteessa. Käyttö tulee aloittaa vähitellen. Hyvä hinta-laatusuhde.
 10. Järkyttävä tuote
  Ostin tuotteen nimenomaan apteekista, koska kuiva ihoni tarvitsi rasvaista yövoidetta. Järkytys oli kaamea kun silmänaluset ja posket olivat yön jälkeen turvonneet ja kuivuneet entisestään. 2 viikkoa olen nyt parannellut kauttaaltaan punaisia kuivuneita kohtua kasvoistani. Voide suorastaan poltti kasvoni. Olen tottunut käyttämään hyaluroniseerumeita yms., eikä mikään muu tuote ole koskaan aiheuttanut vastaavaa. Harmikseni meni 15€ hukkaan ja kasvot saivat ärhäkän reaktion tuotteesta. Toivottavasti tuote poistuu äkkiä markkinoilta.
 11. Pilattu täysin
  Käytin vanhaa Bellavitaa reilut 15 vuotta. Oli loistava tuote. Ostin apteekin tarjouskorista 3 tuubia kun kuulin että tuote uudistuu. Kokeilin tätä uutta ja pettymys oli suuri. Iho kutisee, kirvelee, punoittaa, vaikka käytin ohjeen mukaan varovaisesti. Siirtyy jalkavoiteeksi ja uusi yövoide hakuun. Voi kurjuus!
 12. Poltto, punoitus ja lievä turvotus, kun olisin ollut aavikonauringossa
  Olen ollut Bella Vitan monivuotinen uskollinen käyttäjä. Pettymys oli suuri, kun tuotteen koostumusta oli muutettu. Päätin kokeilla ennakkoluulottomasti kuitenkin. Öljyt lorahti käsille, eli pitää ravistaa ennen käyttöä. Pientä kihelmöintiä tuntui josta farmaseutti sanoi, että saattaa aluksi hieman kirvellä A-vitamiinin vuoksi. Aluksi ei haitannut ja olin hyvinkin tyytyväinen.
  2 viikkoa käytettyäni kasvoni reagoi BellaVitaan välittömästi levityksen aikana alkaa täydellinen punoitus, poltto ja lievää turvotusta. En tiedä uskallanko enään käyttää vai pitääkö vähentää käyttöä. Nyt olen käyttänyt joka ilta ja aamu, niin kun aiempaa BellaVitaa josta ei ole tullut mitään ongelmaa, vaan päinvastoin.
  Täytyypä mennä keskustelemaan apteekkiin ja toki Orioniin olen yhteydessä. Olkaa tekin, jis saisi vanhan takaisin tai rinnalle.
 13. poltetta
  Käytin ohjeen mukaan pienen määrän Bellavita hajusteeton yövoide. Olen todella pettynyt tähän tuotteeseen jota myydään apteekissa. Iho oli tulipunainen ja kirveli monta päivää ihan kun oisin polttanut ihon. En ole ikinä ennen saanut mistään tuommosta reaktiota. Poltteen sanin lopulla 3 päivän päästä pois voitelemalla hunajaa kasvoihin ja annoin vaikutta jonkun aikaa ennen pesua. Varoitus varoitus
 14. Silmäni reagoivat
  Käytin Bellavitaa yli 30 vuotta ja parempaa en ole löytänyt. Uusi Bellavita tuntuu täysin erilaiselta ja mikä pahinta silmäluomeni kutiavat ja punoittavat. Vanhan voiteen kanssa ei ollut minkäänlaista ongelmaa.
  Voi minkä teitte?...
 15. Hajusteherkkänä/MCS sairastavana kestän tätä
  Retinoli ärsyttää aluksi: punoitusta ja ihon kuoriutumistakin kun aloitin käyttämällä joka ilta. Jos laitan silmän alusillekin niin saattaa ärsyttää silmiäkin. Retinolilta tämä on kuitenkin odotettua.
  Minulla on hajuste- ja kemikaaliherkkyys ja olen tätä kestänyt hajun puolesta ja muuten. Anti-age vaikutuksia tältä havittelen.
 16. Iho lähti kuoriutumaan
  Käytin kuin vanhaa Bellavitaa joka ilta, ja iho lähtikin voimakkaasti hilseilemään ja kuoriutumaan. Uusi retinoli ja mahdollisesti se toinen tehoaine on selvästi tehokkaampaa kuin vanhassa. Vähensin käyttöä 5 päivän välein ja sitten 3 päivän välein - nyt ei hilseile 3 päivän välein laitettuna. Kokeilen kaventaa nyt joka toiseen päivään. Lisäksi olen laittanut ohuemman kerroksen kosteusvoidetta ennen Bellavitaa, koska se ainakin nyt alkuun on kuivattanut.
  Miinusta siitä, että tuubi löröttää välillä jotakin nestettä ulos, joka leviää pitkin käsiä ja paitoja, vaikka olen yrittänyt tuubia ravistaa. Minusta Orion olisi voinut jättää vanhat Bellavita tuotteet rinnalle ja nämä uudet kuitenkin vaihtoehdoksi. Sikäli tuo ihon kuoriutuminen lienee merkki tehosta myös, että itse jatkan tuotteen kokeilua kyllä. Plussaa hajusteettomuudesta.
 17. Hyvä tuote pilattu uudistuksessa
  Olen käyttänyt yövoidetta toistakymmentä vuotta. Uudistuksen jälkeen en sitä voi enää käyttää. Ihoa kirveli ja se muuttui araksi. Aiemmin mitkään tuotteet eivät ole tehneet vastaavaa, ihoni ihan normaali.
  Harmittaa todella, ollut aiemmin lempituotteitani :(
  Olisi kiva saada vanha tuote takaisin.
 18. Vanha Bellavita oli täydellinen, uusi ei toimi
  Vanha Bellavitan hajusteeton rasvainen yövoide oli täydellinen iholleni, käytin sitä ainakin parikymmentä vuotta. Uusi Bellavita ei todellakaan toimi: iho hilseilee ja kutiaa. Miksi piti mennä pilaamaan hyvä tuote?
 19. Uudempi huonompi
  Aikaisemmassa pakkauksessa olevaa tuotetta käytin uskollisesti vuosia, se oli 5/5. Uudessa pakkauksessa oleva: ihan kamala. Pakkaus itsessään on paljon huonompi kuin aikaisempi, miksi napsautettavan korkin tilalle tuli antiikkisempi kierrekorkki?! Tuotetta annostellessa tulee ensimmäiseksi iso määrä epämääräistä nestettä, ja sen jälkeen huonommin levittyvä, huonommalta tuntuva tuote. Miksi. Miksi piti mennä muuttamaan aikaisempi tuote huonommaksi? Jos vanhempi tuote palaa markkinoille, ehdottomasti jatkan käyttöä, mutta uutta en.
 20. Ei toimi
  Iho alkoi kutisemaan ja kaulalle tuli punaisia näppyjä. Lopetin käytön, kutina ja näpyt katosivat.
 21. Bellavita yövoide hajustamaton
  Pehmeä, melko rasvainen, imeytyy kuitenkin hyvin. Hajusta tai hajuttomuudesta en pitänyt. Hajustettu on varmasti mielyttävämpi!
 22. Uusi Bellavita on todella huono
  Olen käyttänyt Bellavitaa koko ikäni ja se on ollut kuivan ihoni pelastus. Kokeilin uutta Bellavitaa ja se ei sovi herkälle iholleni lainkaan. Iho kirvelee, kutisee, punottaa ja on ärtynyt myös silmiä kirvelee ja silmät ovat punaiset. Pidin vähän taukoa ja kokeilin sitä uudelleen mutta ei todellakaan toimi!
 23. Uusi Bellavita
  Kokeilin uutta, aivan kamala en tule käyttämään. Käytin vanhaa tuotetta 40 vuotta, mutta meni kyllä yksi asiakas nyt uudistuksen myötä. Ihoa kutitti ja punotti.
 24. Vanha bellavita oli parempi.
  Olen käyttänyt aikaisempaa Bellavitaa yli 40 vuotta ja oma äitinikin käytti sitä aikoinaan. Oma tyttärenikin käytti sitä, mutta olemme molemmat pettyneitä tähän uuteen versioon. Tyttäreni iho meni kamalaan kuntoon tämän uuden version johdosta. Miksi ihmeessä vanha hyväksi todettu versio piti muuttaa? Nyt pitäisi löytää uusi vanhaa Bellavitaa vastaava tuote.
 25. Vaikuttaa todella hyvältä
  Luin kommentteja siitä kuinka tuote on raskas eikä imeydy. Minulla toimi ihanasti ja imeytyi paremmin kuin aikaisempi yövoiteeni. Iho tuntui ja näytti aamulla hyvältä. Jatkan käyttöä ja odotan innolla miten tuote vaikuttaa pitkällä aikavälillä!
 26. Ei imeytynyt juuri lainkaan
  Ostin tämän talvipakkasten aikaan avuksi todella kuivalle iholleni. Voide se ei missään vaiheessa tuntunut imeytyvän ihoon vaan jäi tuntumaan raskaalta ihon pinnalla. Halusin kovasti pitää tästä, mutta omalle iholle ei selkeästi sopinut.
 27. Hajusteeton, sopii minulle MCSnä/hajusteherkkänä
  Sopii minulle MCS potilaana ja hajusteherkkänä. Yksi tähti pois rasvaisuudesta. On sillä tavalla vähän kurja, että jää vähäksi aikaa rasvaisen tuntuinen iho, mutta minua se ei haittaa sillä en meikkaa, eikä yövoiteen jälkeen tietysti kuulukaan meikata. Toiveena tietysti myös a-vitamiinin anti-age vaikutus, mutta perehdyin asiaan ja voiteen sisältämä a-vitamiinimäärä on niin häviävän pieni että sillä tuskin on mitään merkistystä ihon vanhenemiseen.
 28. Hyvä tuntu iholla
  Kuivalle iholleni täydellinen voide päivisin meikin alle ja yövoiteeksi. Ilman hajusteita ihanteellinen allergiselle nenälleni. On varmaan liian tuhti voide normaali-ihoiselle.
 29. Aivan liian rasvainen
  Minun kasvojeni iholle tämä tuote on aivan liian rasvainen ja paksu. Voide ei imeytynyt lainkaan ja jätti kasvot kiiltelemään märän näköisinä tuntikausiksi. Parin kokeilukerran jälkeen päätin, etten voi tätä käyttää.
 30. Hyvä kuivalle iholle
  Tuntuu tosi rasvaiselta pitkään laittamisen jälkeen, mutta aamulla iho on pehmeä. Nimensä mukaisesti yövoide, mutta voi käyttää myös uimahallin jälkeen, koska iho on silloin kuivimmillaan (meikin alle tämä ei kuitenkaan sovi). Hyvä tuote, kokeilen seuraavaksi päivävoidetta.
 31. Paras löytämäni yövoide herkälle iholle
  Hajusteeton ja todella kosteuttava voide. Suosittelen ehdottomasti herkälle ja erittäin pintakuivalle iholle.
 32. BELLAVITA YÖVOIDE HAJUSTAMATON 75 G
  Hyvä hajusteeton yövoide sopii talvella kuivalle ihollekin. Suosittelen.
 33. Loistotuote
  Kosteuttava, ei ärsytä ihoa.
 34. Täysi kymppi
  Tuote on todella hyvä.Sopii minun kasvoille loistavasti.
 35. Erinomainen yövoide
  Ihana koostumus. Imeytyy hyvin ja aamulla iho tuntuu ihanan pehmältä. Ei tuki ihohuokosia.
 36. Olen käyttänyt jo 30 vuotta.
  Yöksi käsiin ja jalkoihin. Helppo kuljettaa myös matkoilla.
 37. Erittäin hyvä kuivalle iholle
  Ei aiheuta allergiaa.
 38. Todella hyvä talvirasva
  Talviseen aikaan iho kuivuu ja sitä kiristää ja kutisee. Tätä voidetta yöksi ja iho kiittää. Päivisin vähempi rasvainen hajusteeton päivävoide eikä haittaa pakkanen eikä viima.
 39. Erittäin miellyttävä ja tarpeeksi rasvainen kuivalle iholleni
  Jo äitini käytti yövoiteena Bellavitaa. Jatkan hänen esimerkkiään ja olen valintaani erittäin tyytyväinen. Ihoni on kuiva ja olen vähän allerginen. Tarpeeksi rasvainen ja hajusteeton Bellavita yövoide on ehdoton suosikkini.
Heti saatavilla, toimitusaika 1-3 arkipäivää
Markkinoija/myyntiluvanhaltija: Orion