BABY-VAC NENÄIMURI 1 KPL

5/5
36,20 € (36,20 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Tehokas apu lapsen tukkoiselle nenälle. Baby-Vac nenäimuri imee pölyimurin avulla nopeasti ja turvallisesti liman lapsen nenästä. Baby-Vac -laite huolehtii siitä, ettei imu ole liian voimakas. Sen käyttö tuntuu lapsesta samalta, kuin niistäisi voimakkaasti. Baby-vac sopii 0-6-vuotiaille lapsille.

Tuotteen käyttö

Käyttöohjeet pakkauksessa. Baby-vac:in voi liittää, mihin tahansa imuriin, josta saa teleskooppivarren irti. Pölynimurin teho tulee olla 800-1800 W.

Tuotteen koostumus

Pakkaus sisältää: Baby-vac nenäimurin ja käyttöohjeet.

Tuotearviot (9)

Baby-vac nenäimuri
Kahdella lapsella ollut käytössä ja ilman en osaisi olla. Paras keksintö ikinä!
Pelastus
Olin hyvin skeptinen tuotetta kohtaan mutta kiitos tayssin lastenosaston mielipiteeni muuttui. Siellä kun on käytössä....

Laite on tehokas ja helppo käyttää. Saan toden totta lapsen nenästä liman pois hetkessä. Vielä kun laittaa kyytipojaksi keittistippoja cocktail on valmis.
Joka perheen flunssien pelastsja
Tehokas ja kaikinpuolin kätevä imuri. Tämä pitäisi olla jokaisessa lapsiperheessä! Ei voi edes verrata suunkautta imettäviin niistimiin.
Erinomainen
Viikon ikäinen lapsemme sai flunssan ja alkoi olla todella tukossa. Hankittiin Babyvac ja se on uskomattoman hyvä! Pari tippaa suolaliuosta nenään ja Babyvacilla nenä tyhjäksi hetkessä. Lapsi ei edes itke. Tämä kuuluu jokaiseen vauvaperheeseen!
Huippu
Toimii, tehokas ja nopea keino puhdistaa pienen sieraimet.
Täysi kymppi!
Ihan paras, hakkaa muut niistimet mennen tullen. Joka euron väärtti pikkulapsiperheessä!
Erinomainen!
Tehokas ja nopea. Helppo käyttää, vaikka pitääkin aina ottaa pölynimuri esille. Ehdottomasti paras apu pienten lasten nenän tyhjennykseen.
Loistava tuote pienille lapsille
Limaimuista ehdottomasti tehokkain tuote. Ehdoton tuote pienten lasten flunssan hoidossa tukkoiselle nenälle!
Paras!
Ehdottomasti tehokkain tuote vauvan/pienen lapsen nenän puhdistukseen. Vaikka kuulostaa hurjalta, että puhdistus tapahtuu imurin avustuksella, ei se ole niin rajua, eikä vauva protestoi sen enempää kuin perusniistäjällä puhdistusta.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: BABY-VAC NENÄIMURI 1 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.