Yliopiston Apteekin yleiset kilpailusäännöt

1. Arvonnan järjestäjä

Arvonnan järjestää Yliopiston Apteekki (jäljempänä myös ”Järjestäjä”)

2. Osallistuminen

Arvontaan voi osallistua täyttämällä arvontalomakkeen. Arvontaan osallistuminen ei edellytä suoramarkkinointiluvan antamista tai Uniikki-kanta-asiakkaaksi liittymistä.

3. Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt, pois lukien Yliopiston Apteekin henkilöstö sekä arvonnan järjestelyjen kanssa tekemisessä olleet muiden yhtiöiden työntekijät.

4. Palkinnot

Palkinnot arvotaan osallistuneiden kesken. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Mikäli voittoilmoitus tai palkinto palautetaan Järjestäjälle virheellisten tietojen tai muun toimitusesteen vuoksi tai mikäli arvonnan voittaja on menetellyt näiden sääntöjen vastaisesti tai muutoin lain vastaisesti, tämä johtaa hylkäämiseen. Järjestäjällä on oikeus poistaa sellaiset osallistujat arvonnasta, jotka pyrkivät väärinkäyttämään arvontaa tulosten tai voiton todennäköisyyksien muuttamiseksi.

5. Järjestäjän vastuu

Järjestäjä maksaa lakisääteisen arpajaisveron näissä säännöissä mainitusta palkinnosta. Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai arvonnan osallistumiseen liittyvistä kustannuksista.

6. Muutosoikeus

Arvonnan järjestäjällä on oikeus muuttaa arvonnan sääntöjä ilman eri ilmoitusta, mikäli järjestäjä katsoo sen aiheelliseksi.