Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous

Tuotteen kuvaus

Kevyt, värillinen aurinkosuojavoide kasvoille, sopii päivittäiseen käyttöön. Vichy Capital Soleil UV-Age Daily Tinted SPF50+ voide ehkäisee ryppyjen muodostumista, vähentää pigmenttiläiskien muodostumista ja tasoittaa ihonsävyä luonnollisen peittävyyden avulla. Kosteuttava voide, jonka erittäin kevyt koostumus tuntuu iholla raikkaan vesimäiseltä. Nopeasti imeytyvä voide sisältää Netlock-teknologiaa, joka tarjoaa voiteen ultrakevyen koostumuksen sekä laajakirjoisen UVA- ja UVB-aurinkosuojan. Ei jätä iholle rasvaista tai tahmaista tunnetta. Sopii herkälle ja aurinkoherkälle iholle. Erittäin vedenkestävä. Suojakerroin 50+ (erittäin korkea suoja). Mieto tuoksu. Hypoallergeeninen. Testattu ihotautilääkärien valvonnassa.

 

Ihoasi tukemassa:

  • B3-vitamiini tasoittaa ihonsävyä
  • E-vitamiini toimii tehokkaana antioksidanttina
  • Peptidit tuovat iholle sileämmän tunteen
  • Vichyn vulkaaninen vesi vahvistaa ihon suojakerrosta
  • Mineraalipigmentit tasoittavat ihonsävyä ja antavat iholle luonnollista peittävyyttä

Related Posts

Vaikuttava aine

Käyttötarkoitus

Annostus

Lääkkeen ottaminen

Vaikutustapa

Haittavaikutukset

Raskaus ja imetys

Säilytys

Ulkonäkö

Tuotteen käyttö

Levitä aamuisin ihonhoitorutiinisi viimeisenä vaiheena kasvoille ja kaulalle. Ravista tuotetta hyvin ennen käyttöä. Muistathan, että älä oleskele liian kauan auringossa silloinkaan, kun käytät aurinkosuojatuotetta, sillä se ei anna 100 % suojaa. Levitä aurinkosuojatuotetta ennen auringossa oleskelua. Levitä tuotetta usein ja runsaasti suojatehon säilyttämiseksi erityisesti uimisen, hikoilun tai kuivaamisen jälkeen. Jos tuotetta käytetään suositeltua määrää vähemmän, suojausteho pienenee merkittävästi. Vältä aineen joutumista vaatteille.

Tuotteen koostumus

Aqua / water, alcohol denat., diisopropyl sebacate, silica,isopropyl myristate, ethylhexyl salicylate, ethylhexyl triazone, bis-ethylhexyloxyphenol methoxyphenyl triazine, butyl methoxydibenzoylmethane, glycerin, CI77891 / titanium dioxide, propanediol, C12-22 alkyl acrylate/hydroxyethylacrylate copolymer, niacinamide, drometrizole trisiloxane, perlite, tocopherol, caprylic/capric triglyceride, terephthalylidene dicamphor sulfonic acid, CI77492 / iron oxides, caprylyl glycol, pentylene glycol, triethanolamine, hydrolyzed rice protein, CI77491 / iron oxides, trisodium ethylenediamine disuccinate, silica silylate, acrylates/C10-30 alkyl acrylate crosspolymer, butylene glycol, CI77499 / iron oxides, hydroxyethylcellulose, vitreoscilla ferment, disodium EDTA, parfum / fragrance.

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Produktinformation

Tuotearvostelut (34)

  1. 30.8.2023
    30.8.2023
    Koostumus hyvä, mutta sävy liian tumma
    Tuote on hyvä, ohut ja helppo ja miellyttävä levittää, mutta tässä Vichyn sävytetyssä aurinkovoiteessa sävy on oikeasti aivan liian tumma vaalealle iholle. Itse en edes kuulu vaaleimpiin mahdollisiin ihonsävyltäni, mutta minunkin pitäisi saavuttaa todella paahteinen rusketus, jotta voisin käyttää tätä voidetta kasvoilla ilman, että näyttäisi aivan pöhköltä.
  2. 15.6.2023
    15.6.2023
    Todella hyvä
    Tosi kiva koostumus, häviää hyvin vaaleankiin ihoon eikä rullaudu meikin alla.
  3. 24.5.2023
    24.5.2023
    Arvostelu
    Aurinkovoiteen pitäisi olla kevyesti sävytetty, mutta monien muiden sävytettyjen tuotteiden tapaan se oli itselleni aivan liian tumma, enkä saanut sitä levitettyä ja häivytettyä nätisti kasvoilleni. En usko, että päivetyn kesän aikana niin paljoa, että tämä sävy minulle sopisi. Tuotteesta jäi myös hieman pakkelimainen tunne kasvoille verrattuna normaalisti käyttämääni kevyeeseen meikkivoiteeseen.
  4. 24.5.2023
    24.5.2023
    Suojaa auringolta
    Ei jätä ihoa vaaleaksi vaan antaa kivan pienen sävyn . Ei tahmaa kuten useat aurinkosuojat . Hieman löysähkö , mutta levittyy ja imeytyy hyvin
  5. 23.5.2023
    23.5.2023
    Liian tumma
    Tuote oli ikävä kyllä liian tumma minulle. Tuntui iholla turhan paksulta ja kuivatti ihoa. Annostelu toimi hyvin ja pullo sopi käteen hyvin.
  6. 23.5.2023
    23.5.2023
    Sävyttävä aurinkovoide
    Tässäpä kiva tuote kesäpäivään! Koostumus on ohut ja voide on helppo levittää, eikä ole ollenkaan rasvaisen tuntuinen. Kevyesti sävyttävä ja väri sulautui mukavasti omaan ihon sävyyn. Ei ärsyttänyt herkkää ihoa ollenkaan, kuten jotkut aurinkovoiteet tekevät.
  7. 22.5.2023
    22.5.2023
    Kevyesti peittävä voide
    Kevyesti sävyttävä voide, joka on helppo levittää. Hieman tahmean tuntuinen alkuun, mutta hetken jälkeen iho tuntuu ja näyttää luonnolliselta. Peittää omasta ihosta sopivasti punaisuutta, mutta ei peitä täysin esim. näppyjä. Omalla iholla luonnollisen näköinen kevyt päivetys, jonka lisäksi en ole kokenut tarvetta puuterille arkikäyttöön.
  8. 17.5.2023
    17.5.2023
    Päivettyneelle iholle hyvä aurinkosuoja!
    Koostumus on todella kevyt ja nestemäinen. Imeytyy todella nopeasti ja jättää ihon mattapintaiseksi. Puuterille ei ole tarvetta. Tällä hetkellä talvenkalpealle vaalealle iholleni vielä liian tumma sävy, vaikka ei olekaan mikään peittävä vaan vain todella kevyesti sävyttävä. Voisin kuvitella, että kun iho kesällä vähän päivittyy, tästä tulee hyvä koko kesän käytettävä sävyttävä voide päivittäiseen käyttöön, kun tässä on myös korkea suojakerroin. Ei kuitenkaan peitä ihon virheitä, finnejä tai tummia silmänalusia, eli juhlavampaan meikkiin ei ole tarpeeksi peittävä. Arkena, hellepäivinä ja rannalle oikein sopiva suoja ja kevyt ihon värin tasoitus. Sopivan hintainen tuote, ei ole liian kallis!
  9. 16.5.2023
    16.5.2023
    -
    Tuote näyttää purkista ottaessa hurjan tummalta, mutta iholla sulautui hyvin. Imeytyy hyvin ja plussaa hyvin miedosta tuoksusta.
    Pigmenttiläiskiä ei ole ilmestynyt nyt kun olen käyttänyt tuotetta!
    Ainoa miinus on ehkä kun tuotetta jää pumppupullon suuaukon sisään niin seuraavana päivänä tulee aina kuiva paakku ensin. Mutta ehdottomasti jatkossakin käytössä tämä tuote!
  10. 15.5.2023
    15.5.2023
    -
    Huipputuote kesän aurinkoisiin päiviin. Kaunis ja luonnollisen näköinen iho, hyvä sävy voiteessa. Pakkaus on nopea käyttöinen pumppupullo, helpottaa oikean määrän annostelua.
    Uusi suosikki itselleni!
  11. 15.5.2023
    15.5.2023
    Hyvä aurinkovoide
    Ihana ja tehokas voide. Helppo levittää ja sävyttää maltillisesti. En huomannut että jättäisi läikkiä eikä ole liian tumma sävy. Sävyttää tosi kevyesti. Suosittelen tätä kyllä.
  12. 15.5.2023
    15.5.2023
    Hyvä suoja
    Tuote sävyttää juuri sopivasti ihoa, olematta kuitenkaan raskas. Sävy juuri sopiva ja tuoksu on ihanan raikas. Voide on aika juoksevaa, joten varovasti annostelun kanssa. Suosittelen
  13. 14.5.2023
    14.5.2023
    Läikikäs lopputulos
    Tuote levittyy iholle ihan hyvin, mutta kuivuessaan tuntuu kuin puuterilta. Sävy oli minulle hieman liian tumma ja jätti ihon läikikkääksi.
  14. 14.5.2023
    14.5.2023
    -
    Mielyttävä tuoksu sekä helppo levittää. Ei jätä ihoa tahmaiseksi. Ainoastaan sävyltään liian tumma ja oma pigmentti muutti oranssiin sävyyn. Käyttäisin jos olisi vaaleampi.
  15. 14.5.2023
    14.5.2023
    Aurinkosuoja kasvoille
    Miellyttävä touoksu, levittyy hyvin ja kevyesti sävytetty tuote joka sopii täydellisesti kesällä käytettäväksi meikin sijasta. Tuote tasoittaa ihon punaisuutta hyvin, jää ehdottomasti itselle pysyvään käyttöön!
  16. 14.5.2023
    14.5.2023
    Meikkivoiteen korvaaja kesäksi
    Käytin tätä yhdessä Liftactiv Specialist B3 seerumin ja Liftactiv Collagen Specialist päivävoiteen kanssa.

    Aurinkovoide on kätevässä pumppupullossa, josta sitä on helppo annostella hygieenisesti. Voiteessa on mieto tuoksu ja kevyesti sävyttävä väri. Voide on ohutta, levittyy helposti ja imeytyy nopeasti. Jättää ihon kevyen mattaiseksi.

    Minusta tämä on hyvä meikkivoiteen korvaaja kesäksi, jos haluaa vaihtaa vähän kevyempään meikkiin. Korkea aurinkosuoja on plussaa. Levittäminen ei kuitenkaan ole yhtä huoletonta kuin värittomän aurinkosuojan kanssa, joten mielestäni tämä ei yksinään riitä ihon suojaamiseen.

  17. 14.5.2023
    14.5.2023
    Sävyttävä aurinkovoide
    Ihanan kevyt sävyttävä aurinkovoide, imeytyy hyvin ja jättää mukavan kevyen sävytetyn värin iholle. Ei tarvitse muita pohjameikkejä.

    Vielä parisen viikkoa sitten kuitenkin sävy oli itselle liian tumma, nyt hyvä iun kasvot päivettyneet hieman.
  18. 14.5.2023
    14.5.2023
    Testi tuote
    Miellyttävä pakkaus. Tuoksu tuotteessa on ihana. Levittyy tasaisesti ja antaa pienen sävyn joten helppo ja mukava käyttää myös ilman muuta meikkiä. Tuoksu jää mukavasti myös kuivumisen jälkeen.

    Ei aiheuta iho-reaktioita herkälle iholle ja kasvoille jää mukava , ei tahmainen pinta.

    Uskon ostavani tätä jatkossa!
  19. 14.5.2023
    14.5.2023
    Jatkoon
    Tuote oli positiivinen yllätys.
    En ylensä käytä voiteita missä on sävyä mutta tätä Voisin Kyllä mielellään käyttää,imeityy nopeasti ihoon ja antaa luonollinen rusketus.
    Pysyy hyvin koko päivän.
  20. 13.5.2023
    13.5.2023
    Sävyttävä päivävoide kunnon suojakertoimella
    Todella riittoisa ja mukavasti ihon väriä tasoittava päivävoide. Plussat 50 spf suojakertoimesta ja kevyestä koostumuksesta. Peittävyys olisi voinut olla vähän parempi, mutta toisaalta kesällä ei niin kauheasti tarvitakaan, kun rusketuskin tasoittaa ihoa. Yksi tähti lähti pumppupullosta, juokseva koostumus sotkee pullon eikä tuotetta pysty lisäämään pullosta suoraan kasvoille.
  21. 11.5.2023
    11.5.2023
    Suojaa kesäpäiviin
    Erittäin miellyttävä tuote kesäpäiviin ja kevyeeseen meikkiin. Vaikka suojakerroin on 50, ei tuote haise lainkaan aurinkorasvalle, vaan on hyvin kevyt.
    Tuote levittyy helposti ja imeytyy nopeasti. Olisin kaivannut ihan hieman enemmän peittävyyttä ja siksi yksi tähti vähemmän.
  22. 11.5.2023
    11.5.2023
    Miellyttävä käyttää, antoi kivasti väriä
    Pidin tuotteesta. Sitä oli helppo levittää ja voide levisi tasaisesti iholle. Se antoi mukavasti väriä kasvoille, enkä tarvinnut lisäksi meikkivoidetta. Käytän tätä mielelläni tulevana kesänä kasvojen aurinkosuojana. Plussaa siitä, ettei tuote tuoksu voimakkaasti ja se on näppärässä pumppupullossa!
  23. 10.5.2023
    10.5.2023
    Tarpeeksi korkea aurinkosuoja
    Käytän aina meikkivoidetta, mutta harvassa on niin paljon aurinkosuojaa, että se suojelisi ihoa kesäisin, varsinkin kun itselle on alkanut tulemaan pigmenttiläiskiä auringosta. Tuote yllätti positiivisesti! Koostumus on juoksevaa, joten kannattaa levittää sormin eikä beautyblenderilla, näin tuote on riittoisampi. Vielä näin keväällä väri hieman liian tumma itselle, mutta peitevoiteen ja puuterin kanssa ihan kelpo tuote. Testasin tuotteen myös salilla ja kesti yllättävän hyvin hikoilua. Jää varmasti käyttöön kesäksi! Yksi tähti pois, sillä itse kaipaisin hieman enemmän peittävyyttä, mutta varsinkin ruskettuneelle iholle varmasti täydellinen!
  24. 10.5.2023
    10.5.2023
    Miellyttävä kokemus
    Miellyttävä ja kevyesti sävyttävä, mietotuoksuinen tuote. Imeytyy hyvin ja helppo annostella omaan käyttöön sopivaksi! Hyvä hinta-laatusuhde
  25. 10.5.2023
    10.5.2023
    Erinomainen aurinkosuoja!
    En yleensä koskaan käytä aurinkotuotteita, joten tämä tuote hieman arvelutti. Kokemus oli kuitenkin erittäin positiivinen ja aion käyttää tuotetta toisinaan myös jatkossa! Koostumus oli aika juokseva, mutta annostelu oli helppoa. Tuote on kauniin sävyinen, eikä ihon pinnalle jäänyt minkäänlaista tunnetta tai tuoksua aurinkorasvasta.
  26. 9.5.2023
    9.5.2023
    Jatkoon
    Tuote on ihanan kevyt, levittyy vaivattomasti ja imeytyy nopeasti. Pidän myös siitä, että voide on sävytetty.
  27. 8.5.2023
    8.5.2023
    -
    Todella kevyt iholla ja miellyttävän tuoksu! Kevyesti sävyttävä eikä jätä tahmeaa tunnetta kasvoille. Jää varmasti arkikäyttöön.
  28. 6.5.2023
    6.5.2023
    Tuote
    Kivan tuoksuinen kevyesti sävyttävä aurinkovoide ,hinta on sopiva. Kevyen tuntuinen iholla ja imeytyy nopeasti.

  29. 5.5.2023
    5.5.2023
    Ihan ok
    Tuote on aika litkua, ja sävytettyä, itsellä sävy ei näy, mutta todella vaaleaihoisella saattaa näkyä. Tämä jättää hieman tahmaisen tunteen kasvoille joten sen myötä jää itsellä käyttämättä. Mieto tuoksu.
  30. 3.5.2023
    3.5.2023
    Täydellinen kesäksi
    Pidin tuotteesta todella paljon ja se tulee kesällä päivittäiseen käyttöön. Korkea suojakerroin on plussaa. Voidetta on helppo levittää käsin ja se antaa kevyen meikkivoiteen tunnun olematta kuitenkaan raskas. Tuoksu on neutraali ja siitä puuttuu aurinkovoiteiden tyypillinen tuoksu, mikä on hyvä asia. Sävy oli omalle iholleni juuri sopiva.
  31. 2.5.2023
    2.5.2023
    Kesäksi sopiva
    Vaaleaihoiselle näin talven jälkeen liian oranssinen. Päivettyessä varmasti passeli.

    Melkoisen juokseva, mutta imeytyi hyvin.
    Ei voimakasta tuoksua
  32. 2.5.2023
    2.5.2023
    Sävyttävä aurinkovoide kasvoille
    Näppärä pullo annostella. Levittyy hyvin ja saa helposti tasaisesti. Hyvä sävy omalle iholle. Hieman tuoksua, mutta maltillinen. Muutaman tunnin kuluttua kuitenkin tekee iholle kiristävän ja kuivan tunteen, joten ei jää itselle käyttöön.
  33. 1.5.2023
    1.5.2023
    Hyvä tuote
    Tuotetta helppo annostella ja hyvä muistaa aina ravistaa ennen kun ottaa tuotetta. Tuote nestemäinen ja riittoisa. Itselle tuotteen sävy on juuri sopiva ja antaa kivan päivittyneen ja tasaisen lopputuloksen kasvoille. Tuotteen tuoksu on miellyttävä ei liian vahva. Suosittelen.
  34. 22.3.2022
    22.3.2022
    Ihana tuote aurinkoon!
    Loistava tuote, joka sävyttää kasvoja kevyesti. Loistava vaihtoehto, jos ei halua meikata, mutta kuitenkin haluaa häivyttää ihon epätasaista sävyä. Tuotteen koostumus on kuitenkin hieman turhan löysä, minkä vuoksi tuotetta on hieman vaikea levittää. Riski mm. vaatteiden sotkemiseen on suhteellisen suuri tuotteen koostumuksen vuoksi.

VICHY CAPITAL SOLEIL UV-AGE DAILY TINTED SPF50+ 40 ml

Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
28,50 €
Yksikköhinta 712,50 € / L
Heti saatavilla, toimitusaika 1-3 arkipäivää tai kotiin jopa saman päivän aikana
kpl

Tuotteen kuvaus

Kevyt, värillinen aurinkosuojavoide kasvoille, sopii päivittäiseen käyttöön. Vichy Capital Soleil UV-Age Daily Tinted SPF50+ voide ehkäisee ryppyjen muodostumista, vähentää pigmenttiläiskien muodostumista ja tasoittaa ihonsävyä luonnollisen peittävyyden avulla. Kosteuttava voide, jonka erittäin kevyt koostumus tuntuu iholla raikkaan vesimäiseltä. Nopeasti imeytyvä voide sisältää Netlock-teknologiaa, joka tarjoaa voiteen ultrakevyen koostumuksen sekä laajakirjoisen UVA- ja UVB-aurinkosuojan. Ei jätä iholle rasvaista tai tahmaista tunnetta. Sopii herkälle ja aurinkoherkälle iholle. Erittäin vedenkestävä. Suojakerroin 50+ (erittäin korkea suoja). Mieto tuoksu. Hypoallergeeninen. Testattu ihotautilääkärien valvonnassa.

 

Ihoasi tukemassa:

  • B3-vitamiini tasoittaa ihonsävyä
  • E-vitamiini toimii tehokkaana antioksidanttina
  • Peptidit tuovat iholle sileämmän tunteen
  • Vichyn vulkaaninen vesi vahvistaa ihon suojakerrosta
  • Mineraalipigmentit tasoittavat ihonsävyä ja antavat iholle luonnollista peittävyyttä

Vaikuttava aine

Käyttötarkoitus

Annostus

Lääkkeen ottaminen

Vaikutustapa

Haittavaikutukset

Raskaus ja imetys

Säilytys

Ulkonäkö

Tuotteen käyttö

Levitä aamuisin ihonhoitorutiinisi viimeisenä vaiheena kasvoille ja kaulalle. Ravista tuotetta hyvin ennen käyttöä. Muistathan, että älä oleskele liian kauan auringossa silloinkaan, kun käytät aurinkosuojatuotetta, sillä se ei anna 100 % suojaa. Levitä aurinkosuojatuotetta ennen auringossa oleskelua. Levitä tuotetta usein ja runsaasti suojatehon säilyttämiseksi erityisesti uimisen, hikoilun tai kuivaamisen jälkeen. Jos tuotetta käytetään suositeltua määrää vähemmän, suojausteho pienenee merkittävästi. Vältä aineen joutumista vaatteille.

Tuotteen koostumus

Aqua / water, alcohol denat., diisopropyl sebacate, silica,isopropyl myristate, ethylhexyl salicylate, ethylhexyl triazone, bis-ethylhexyloxyphenol methoxyphenyl triazine, butyl methoxydibenzoylmethane, glycerin, CI77891 / titanium dioxide, propanediol, C12-22 alkyl acrylate/hydroxyethylacrylate copolymer, niacinamide, drometrizole trisiloxane, perlite, tocopherol, caprylic/capric triglyceride, terephthalylidene dicamphor sulfonic acid, CI77492 / iron oxides, caprylyl glycol, pentylene glycol, triethanolamine, hydrolyzed rice protein, CI77491 / iron oxides, trisodium ethylenediamine disuccinate, silica silylate, acrylates/C10-30 alkyl acrylate crosspolymer, butylene glycol, CI77499 / iron oxides, hydroxyethylcellulose, vitreoscilla ferment, disodium EDTA, parfum / fragrance.

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Produktinformation

Tuotearvostelut (34)

  1. 30.8.2023
    30.8.2023
    Koostumus hyvä, mutta sävy liian tumma
    Tuote on hyvä, ohut ja helppo ja miellyttävä levittää, mutta tässä Vichyn sävytetyssä aurinkovoiteessa sävy on oikeasti aivan liian tumma vaalealle iholle. Itse en edes kuulu vaaleimpiin mahdollisiin ihonsävyltäni, mutta minunkin pitäisi saavuttaa todella paahteinen rusketus, jotta voisin käyttää tätä voidetta kasvoilla ilman, että näyttäisi aivan pöhköltä.
  2. 15.6.2023
    15.6.2023
    Todella hyvä
    Tosi kiva koostumus, häviää hyvin vaaleankiin ihoon eikä rullaudu meikin alla.
  3. 24.5.2023
    24.5.2023
    Arvostelu
    Aurinkovoiteen pitäisi olla kevyesti sävytetty, mutta monien muiden sävytettyjen tuotteiden tapaan se oli itselleni aivan liian tumma, enkä saanut sitä levitettyä ja häivytettyä nätisti kasvoilleni. En usko, että päivetyn kesän aikana niin paljoa, että tämä sävy minulle sopisi. Tuotteesta jäi myös hieman pakkelimainen tunne kasvoille verrattuna normaalisti käyttämääni kevyeeseen meikkivoiteeseen.
  4. 24.5.2023
    24.5.2023
    Suojaa auringolta
    Ei jätä ihoa vaaleaksi vaan antaa kivan pienen sävyn . Ei tahmaa kuten useat aurinkosuojat . Hieman löysähkö , mutta levittyy ja imeytyy hyvin
  5. 23.5.2023
    23.5.2023
    Liian tumma
    Tuote oli ikävä kyllä liian tumma minulle. Tuntui iholla turhan paksulta ja kuivatti ihoa. Annostelu toimi hyvin ja pullo sopi käteen hyvin.
  6. 23.5.2023
    23.5.2023
    Sävyttävä aurinkovoide
    Tässäpä kiva tuote kesäpäivään! Koostumus on ohut ja voide on helppo levittää, eikä ole ollenkaan rasvaisen tuntuinen. Kevyesti sävyttävä ja väri sulautui mukavasti omaan ihon sävyyn. Ei ärsyttänyt herkkää ihoa ollenkaan, kuten jotkut aurinkovoiteet tekevät.
  7. 22.5.2023
    22.5.2023
    Kevyesti peittävä voide
    Kevyesti sävyttävä voide, joka on helppo levittää. Hieman tahmean tuntuinen alkuun, mutta hetken jälkeen iho tuntuu ja näyttää luonnolliselta. Peittää omasta ihosta sopivasti punaisuutta, mutta ei peitä täysin esim. näppyjä. Omalla iholla luonnollisen näköinen kevyt päivetys, jonka lisäksi en ole kokenut tarvetta puuterille arkikäyttöön.
  8. 17.5.2023
    17.5.2023
    Päivettyneelle iholle hyvä aurinkosuoja!
    Koostumus on todella kevyt ja nestemäinen. Imeytyy todella nopeasti ja jättää ihon mattapintaiseksi. Puuterille ei ole tarvetta. Tällä hetkellä talvenkalpealle vaalealle iholleni vielä liian tumma sävy, vaikka ei olekaan mikään peittävä vaan vain todella kevyesti sävyttävä. Voisin kuvitella, että kun iho kesällä vähän päivittyy, tästä tulee hyvä koko kesän käytettävä sävyttävä voide päivittäiseen käyttöön, kun tässä on myös korkea suojakerroin. Ei kuitenkaan peitä ihon virheitä, finnejä tai tummia silmänalusia, eli juhlavampaan meikkiin ei ole tarpeeksi peittävä. Arkena, hellepäivinä ja rannalle oikein sopiva suoja ja kevyt ihon värin tasoitus. Sopivan hintainen tuote, ei ole liian kallis!
  9. 16.5.2023
    16.5.2023
    -
    Tuote näyttää purkista ottaessa hurjan tummalta, mutta iholla sulautui hyvin. Imeytyy hyvin ja plussaa hyvin miedosta tuoksusta.
    Pigmenttiläiskiä ei ole ilmestynyt nyt kun olen käyttänyt tuotetta!
    Ainoa miinus on ehkä kun tuotetta jää pumppupullon suuaukon sisään niin seuraavana päivänä tulee aina kuiva paakku ensin. Mutta ehdottomasti jatkossakin käytössä tämä tuote!
  10. 15.5.2023
    15.5.2023
    -
    Huipputuote kesän aurinkoisiin päiviin. Kaunis ja luonnollisen näköinen iho, hyvä sävy voiteessa. Pakkaus on nopea käyttöinen pumppupullo, helpottaa oikean määrän annostelua.
    Uusi suosikki itselleni!
  11. 15.5.2023
    15.5.2023
    Hyvä aurinkovoide
    Ihana ja tehokas voide. Helppo levittää ja sävyttää maltillisesti. En huomannut että jättäisi läikkiä eikä ole liian tumma sävy. Sävyttää tosi kevyesti. Suosittelen tätä kyllä.
  12. 15.5.2023
    15.5.2023
    Hyvä suoja
    Tuote sävyttää juuri sopivasti ihoa, olematta kuitenkaan raskas. Sävy juuri sopiva ja tuoksu on ihanan raikas. Voide on aika juoksevaa, joten varovasti annostelun kanssa. Suosittelen
  13. 14.5.2023
    14.5.2023
    Läikikäs lopputulos
    Tuote levittyy iholle ihan hyvin, mutta kuivuessaan tuntuu kuin puuterilta. Sävy oli minulle hieman liian tumma ja jätti ihon läikikkääksi.
  14. 14.5.2023
    14.5.2023
    -
    Mielyttävä tuoksu sekä helppo levittää. Ei jätä ihoa tahmaiseksi. Ainoastaan sävyltään liian tumma ja oma pigmentti muutti oranssiin sävyyn. Käyttäisin jos olisi vaaleampi.
  15. 14.5.2023
    14.5.2023
    Aurinkosuoja kasvoille
    Miellyttävä touoksu, levittyy hyvin ja kevyesti sävytetty tuote joka sopii täydellisesti kesällä käytettäväksi meikin sijasta. Tuote tasoittaa ihon punaisuutta hyvin, jää ehdottomasti itselle pysyvään käyttöön!
  16. 14.5.2023
    14.5.2023
    Meikkivoiteen korvaaja kesäksi
    Käytin tätä yhdessä Liftactiv Specialist B3 seerumin ja Liftactiv Collagen Specialist päivävoiteen kanssa.

    Aurinkovoide on kätevässä pumppupullossa, josta sitä on helppo annostella hygieenisesti. Voiteessa on mieto tuoksu ja kevyesti sävyttävä väri. Voide on ohutta, levittyy helposti ja imeytyy nopeasti. Jättää ihon kevyen mattaiseksi.

    Minusta tämä on hyvä meikkivoiteen korvaaja kesäksi, jos haluaa vaihtaa vähän kevyempään meikkiin. Korkea aurinkosuoja on plussaa. Levittäminen ei kuitenkaan ole yhtä huoletonta kuin värittomän aurinkosuojan kanssa, joten mielestäni tämä ei yksinään riitä ihon suojaamiseen.

  17. 14.5.2023
    14.5.2023
    Sävyttävä aurinkovoide
    Ihanan kevyt sävyttävä aurinkovoide, imeytyy hyvin ja jättää mukavan kevyen sävytetyn värin iholle. Ei tarvitse muita pohjameikkejä.

    Vielä parisen viikkoa sitten kuitenkin sävy oli itselle liian tumma, nyt hyvä iun kasvot päivettyneet hieman.
  18. 14.5.2023
    14.5.2023
    Testi tuote
    Miellyttävä pakkaus. Tuoksu tuotteessa on ihana. Levittyy tasaisesti ja antaa pienen sävyn joten helppo ja mukava käyttää myös ilman muuta meikkiä. Tuoksu jää mukavasti myös kuivumisen jälkeen.

    Ei aiheuta iho-reaktioita herkälle iholle ja kasvoille jää mukava , ei tahmainen pinta.

    Uskon ostavani tätä jatkossa!
  19. 14.5.2023
    14.5.2023
    Jatkoon
    Tuote oli positiivinen yllätys.
    En ylensä käytä voiteita missä on sävyä mutta tätä Voisin Kyllä mielellään käyttää,imeityy nopeasti ihoon ja antaa luonollinen rusketus.
    Pysyy hyvin koko päivän.
  20. 13.5.2023
    13.5.2023
    Sävyttävä päivävoide kunnon suojakertoimella
    Todella riittoisa ja mukavasti ihon väriä tasoittava päivävoide. Plussat 50 spf suojakertoimesta ja kevyestä koostumuksesta. Peittävyys olisi voinut olla vähän parempi, mutta toisaalta kesällä ei niin kauheasti tarvitakaan, kun rusketuskin tasoittaa ihoa. Yksi tähti lähti pumppupullosta, juokseva koostumus sotkee pullon eikä tuotetta pysty lisäämään pullosta suoraan kasvoille.
  21. 11.5.2023
    11.5.2023
    Suojaa kesäpäiviin
    Erittäin miellyttävä tuote kesäpäiviin ja kevyeeseen meikkiin. Vaikka suojakerroin on 50, ei tuote haise lainkaan aurinkorasvalle, vaan on hyvin kevyt.
    Tuote levittyy helposti ja imeytyy nopeasti. Olisin kaivannut ihan hieman enemmän peittävyyttä ja siksi yksi tähti vähemmän.
  22. 11.5.2023
    11.5.2023
    Miellyttävä käyttää, antoi kivasti väriä
    Pidin tuotteesta. Sitä oli helppo levittää ja voide levisi tasaisesti iholle. Se antoi mukavasti väriä kasvoille, enkä tarvinnut lisäksi meikkivoidetta. Käytän tätä mielelläni tulevana kesänä kasvojen aurinkosuojana. Plussaa siitä, ettei tuote tuoksu voimakkaasti ja se on näppärässä pumppupullossa!
  23. 10.5.2023
    10.5.2023
    Tarpeeksi korkea aurinkosuoja
    Käytän aina meikkivoidetta, mutta harvassa on niin paljon aurinkosuojaa, että se suojelisi ihoa kesäisin, varsinkin kun itselle on alkanut tulemaan pigmenttiläiskiä auringosta. Tuote yllätti positiivisesti! Koostumus on juoksevaa, joten kannattaa levittää sormin eikä beautyblenderilla, näin tuote on riittoisampi. Vielä näin keväällä väri hieman liian tumma itselle, mutta peitevoiteen ja puuterin kanssa ihan kelpo tuote. Testasin tuotteen myös salilla ja kesti yllättävän hyvin hikoilua. Jää varmasti käyttöön kesäksi! Yksi tähti pois, sillä itse kaipaisin hieman enemmän peittävyyttä, mutta varsinkin ruskettuneelle iholle varmasti täydellinen!
  24. 10.5.2023
    10.5.2023
    Miellyttävä kokemus
    Miellyttävä ja kevyesti sävyttävä, mietotuoksuinen tuote. Imeytyy hyvin ja helppo annostella omaan käyttöön sopivaksi! Hyvä hinta-laatusuhde
  25. 10.5.2023
    10.5.2023
    Erinomainen aurinkosuoja!
    En yleensä koskaan käytä aurinkotuotteita, joten tämä tuote hieman arvelutti. Kokemus oli kuitenkin erittäin positiivinen ja aion käyttää tuotetta toisinaan myös jatkossa! Koostumus oli aika juokseva, mutta annostelu oli helppoa. Tuote on kauniin sävyinen, eikä ihon pinnalle jäänyt minkäänlaista tunnetta tai tuoksua aurinkorasvasta.
  26. 9.5.2023
    9.5.2023
    Jatkoon
    Tuote on ihanan kevyt, levittyy vaivattomasti ja imeytyy nopeasti. Pidän myös siitä, että voide on sävytetty.
  27. 8.5.2023
    8.5.2023
    -
    Todella kevyt iholla ja miellyttävän tuoksu! Kevyesti sävyttävä eikä jätä tahmeaa tunnetta kasvoille. Jää varmasti arkikäyttöön.
  28. 6.5.2023
    6.5.2023
    Tuote
    Kivan tuoksuinen kevyesti sävyttävä aurinkovoide ,hinta on sopiva. Kevyen tuntuinen iholla ja imeytyy nopeasti.

  29. 5.5.2023
    5.5.2023
    Ihan ok
    Tuote on aika litkua, ja sävytettyä, itsellä sävy ei näy, mutta todella vaaleaihoisella saattaa näkyä. Tämä jättää hieman tahmaisen tunteen kasvoille joten sen myötä jää itsellä käyttämättä. Mieto tuoksu.
  30. 3.5.2023
    3.5.2023
    Täydellinen kesäksi
    Pidin tuotteesta todella paljon ja se tulee kesällä päivittäiseen käyttöön. Korkea suojakerroin on plussaa. Voidetta on helppo levittää käsin ja se antaa kevyen meikkivoiteen tunnun olematta kuitenkaan raskas. Tuoksu on neutraali ja siitä puuttuu aurinkovoiteiden tyypillinen tuoksu, mikä on hyvä asia. Sävy oli omalle iholleni juuri sopiva.
  31. 2.5.2023
    2.5.2023
    Kesäksi sopiva
    Vaaleaihoiselle näin talven jälkeen liian oranssinen. Päivettyessä varmasti passeli.

    Melkoisen juokseva, mutta imeytyi hyvin.
    Ei voimakasta tuoksua
  32. 2.5.2023
    2.5.2023
    Sävyttävä aurinkovoide kasvoille
    Näppärä pullo annostella. Levittyy hyvin ja saa helposti tasaisesti. Hyvä sävy omalle iholle. Hieman tuoksua, mutta maltillinen. Muutaman tunnin kuluttua kuitenkin tekee iholle kiristävän ja kuivan tunteen, joten ei jää itselle käyttöön.
  33. 1.5.2023
    1.5.2023
    Hyvä tuote
    Tuotetta helppo annostella ja hyvä muistaa aina ravistaa ennen kun ottaa tuotetta. Tuote nestemäinen ja riittoisa. Itselle tuotteen sävy on juuri sopiva ja antaa kivan päivittyneen ja tasaisen lopputuloksen kasvoille. Tuotteen tuoksu on miellyttävä ei liian vahva. Suosittelen.
  34. 22.3.2022
    22.3.2022
    Ihana tuote aurinkoon!
    Loistava tuote, joka sävyttää kasvoja kevyesti. Loistava vaihtoehto, jos ei halua meikata, mutta kuitenkin haluaa häivyttää ihon epätasaista sävyä. Tuotteen koostumus on kuitenkin hieman turhan löysä, minkä vuoksi tuotetta on hieman vaikea levittää. Riski mm. vaatteiden sotkemiseen on suhteellisen suuri tuotteen koostumuksen vuoksi.
Markkinoija/myyntiluvanhaltija: L'Oreal Finland