Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous

Tuotteen kuvaus

Avéne Soothing Eye Contour Cream on hajusteeton ja rauhoittava silmänympärysvoide herkälle, jopa ärtyneelle iholle. Avene Soothing eye contour cream voide sopii erityisesti erittäin herkästä ja atooppisesta ihottumasta kärsiville. Lievittää kutinaa, punoitusta, turvotusta sekä kiristävää tunnetta silmien ympärillä. Kevyt ja hyvin imeytyvä koostumus, joka sopii myös jatkuvaan käyttöön. Kehitetty yhteistyössä Allergia- ja Astmaliiton kanssa.

Related Posts

Vaikuttava aine

Käyttötarkoitus

Annostus

Lääkkeen ottaminen

Vaikutustapa

Haittavaikutukset

Raskaus ja imetys

Säilytys

Ulkonäkö

Tuotteen käyttö

Taputtele kevyesti sormenpäillä pieni määrä voidetta silmänympärysiholle, myös luomille. Käytä ensimmäisinä päivinä voidetta 2-5 kertaa päivässä riippuen siitä kuinka pahasta ihoärsytyksestä on kyse. Sen jälkeen levitä voidetta 2 kertaa päivässä, aamuin ja illoin.

Tuotteen koostumus

Avene aqua, paraffinum liquidum, caprylic/capric triglyceride, cyclomethicone, glycerin, sucrose stearate, PEG-12, sucrose distearate, triethanolamine, batyl alcohol, bisabolol, caprylic/capric glycerides, carbomer, dextran sulfate, disodium EDTA, sodium hyaluronate, tocopheryl glucoside.

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Produktinformation

Tuotearvostelut (121)

 1. Silmien ystävä
  Paras voide ärtyneille silmän ympäryksille, voi levittää luomille, ilman pelkoa turvotuksesta.
 2. Avene Soothing Eye Contour Cream
  Palaan aina uudelleen tähän tuotteeseen kokeiltuani välillä jotain toista. Miellyttävä koostumus.
 3. Vaikuttaa hyvältä
  Vielä en ole kovin kauaa ehtinyt käyttää, mutta hyvältä tuntuu. Pidän tuubeissa olevista voiteista muutenkin. Ovat hygieenisempiä.
 4. Täydet pisteet
  Ensimmäinen silmänympärysvoide, jota todellakin voi laittaa luomiinkin ilman minkäänlaista kirvelyä. Soveltuu myös hieman ärtyneelle silmänympärysiholle.
 5. Paras
  Parasta, mitä on herkälle ja helposti ärtyvälle silmänympärysiholle. Miellyttävä tuoksuton koostumus.
 6. Pitkäaikainen käyttö
  Käytetty jo vuosia, eikä silmien ympärillä näy ryppyjä eikä muutakaan vikaa. Nyt 73v. ja silmien ympärys kuin nuorella naisella. En vaihda tätä tuotetta mihinkään.
 7. Avane Soothing eye contour
  Todella hyvä. Silmien ympärillä ollut atooppinen ihottuma parani parissa päivässä.
 8. kuiva ja herkkä iho
  Suosikkisilmänympärysvoiteeni herkästi ärtyvälle, kuivalle iholle
 9. Avene silmänympärysvoide
  Loistava tuote atooppisen silmänympärysihon hoitoon!
 10. Atoopikon luotettava ystävä
  Minulla on atopia ja allergioita. Kuiviin ärtyneisiin ja hilseileviin luomiin voide sopii hyvin, ei kirvele, eikä ärsytä. Olen monia voiteta joutunut pesemään pois kun eivät sovi, Avene sopii, talvisin etenkin Avene on pakollinen tuote! Kyllä huomaa, että voide on tehty yhteistyössä allergia- ja astmaliiton kanssa.
 11. Pettymys
  Kahden kuukaden käytön jälkeen en huomannut mitään eroa. Iho oli yhtä kuiva.
 12. Paras
  Kärsin atooppisesta ihosta. Silmäluomet kuivuu myös tosi pahaksi välillä, iho hilseilee ja on todella ärtyisä. Tämä voide tuo avun. Yritin käyttää välissä muita edullisempia tuotteita, oli palattava tähän takaisin. Onneksi on riittoisa, vaikkakin kallis pikkuputeli.
 13. Hyvä mutta ei mulle sopinut
  Etsin silmäluomen kuivuuteen/hilseilyyn apua ja rasva on toki riittoisaa ja hellävaraista mutta ei ole tarpeeksi jytyä mun kohdalla.
 14. Hyvä tuote!
  Noin kuukauden käytön jälkeen suosittelen. Ei ärsytä silmiä, ja hyvin riittoisa.
 15. Huipputuote!
  Loistotuote herkälle silmänymärysiholle. Tuotetta voi laittaa myös liikkuvalle luomelle ihan ripsirajaan eikä ärsytä vaan helpottaa kutinaa. Olen myös kokeillut monia monia muita tuotteita, mutta Avene soothing eye contour cream on PARAS.
 16. Luottotuote!
  Atoopikon ja herkkäihoisen ehdoton luottotuote! Rauhoittaa ärtyneen, kuivan ja kutisevan herkän silmänympärysihon todella hyvin. Useita muita tuotteita kokeilleena en ole löytänyt tämän voittanutta ja pidänkin tätä aina varastossa.
 17. Huippu tuote!
  Olen kokeillut useita silmänympärysvoiteita herkälle iholleni ja tämä on ehdoton suosikkini. Rauhoittanut loistavasti kuivaa, kutisevaaja herkkää silmänympärysihoani. Kiitos Yliopiston apteekin farmaseutille, joka minulle tätä suositteli.
 18. Loisto tuote
  Minulta leikattiin lippaluomet. Kuukauden päästä luomia kiristi, apteekissa suositeltiin. On ollut hyvä tuote. Hajustamaton mikä on plussaa.
 19. Luottotuote
  Minulla on atooppinen iho ja allergioita. Aiemmin jatkuvasti leimahti silmien ympärille ärtynyt kutiseva ihottuma, tämän tuotteen käytön jälkeen huomattavasti harvemmin! Pari vuotta nyt käyttänyt.
 20. Miellyttävä koostumus
  Sopii atooppiselle iholle, sopivan paksu koostumus ja pienikin määrä riittää kosteuttamaan ihoa!
 21. Auttaa silmänympärysihottumaan
  Ainoa mikä itselläni on auttanut atooppisen kuivaan ja hilseilevään silmänympärysihottumaan. Ei kirvele, imeytyy ja kosteuttaa, auttaa jo muutamassa päivässä.
 22. Todella hyvä tuote allergiselle silmänympäryksille, kun voidetta voi laittaa ihan ripsien tyveen ja heti kutina ja kirvely rauhoittuu. En tulisi toimeen ilman tätä voidetta.
  Sanoin jo kaiken edellisessä kysymyksessä.
 23. Kestosuosikkini
  Olen käyttänyt tätä jo vuosia. Sopii erinomaisesti atoopikon kuiville ja herkille silmänympäryksille. Ei valu silmiin.
 24. Atoopikon luottotuote
  Olen käyttänyt tätä päivittäin jo vuosikausia, ja aiemmin vaivanneet silmäluomien ihottumat ovat pääosin pysyneet poissa. Ei kirvele. Tätä ilman en enää pärjää.
 25. Käy kenelle vaan
  Minulla on helposti allergisoituvat silmäluomet - punoittaa ja kirvelee. Vuosien varrella monta silmänympärysvoidetta on päätynyt \"kantapäävoiteeksi\", kun roskiinkaan ei ole raatsinut heittää. Avene Soothing eye contour cream -silmänympärysvoide ei ole alkanut ärsyttää luomia monienkaan tuubien jälkeen. Tuubi on koostaan huolimatta hyvin riittoisa, koska otan sitä vain pienen nuppineulanpään kokoisen annoksen ja taputtelen molemmille silmäluomille aamuin illoin.
 26. Erinomainen tuote, sopii hyvin herkälle silmänympärysiholle, myös kuiville luomille.
  Kuten edellä, erinomainen tuote, ei ärsytä ihoa.
 27. Kosteuttaa ja hoitaa
  Atooppiselle iholle hyvä, ei kirvele ja on mukava käyttää.
 28. Auttaa
  Atooppinen ja ärsyyntynyt silmänympärysiho sai tästä loistavan avun. Iho rauhoittui äkkiä, jäi vakikäyttöön.
 29. Silmänympärysvoide
  Hyvä tuote. Kosteuttaa, ei turvota ihoa, eikä ärsytä silmiä. Vaikka pieni tuubi, niin kestää todella kauan. Ostaisin uudestaan.
 30. Täydet tähdet annan tuotteelle. Hyväksi havaittu ja käytössä
  Sopii hyvin kuivasilmäisen luomille. Ei turvota eikä ärsytä
 31. Auttaa ärtyneisiin silmäluomiin
  Viilensi ja rauhoitti nopeasti kutisevia ja ärtyneitä silmäluomia. Imeytyi nopeasti, eikä jätä ihoa rasvaiseksi. Loistava löytö!
 32. Paras
  Apteekkari suositteli tuotetta viileän, kuivan ja tuulisen kevätsään haavauttamalle silmänympärysiholle. Iho elpyi silmänräpäyksessä ja voide on siitä lähtien ollut luottosilmänympärysvoiteeni päivällä ja yöllä. Kosteuttaa ja on kevyt, ei ärsytä herkkää silmänympärysihoa.
 33. Huippu!
  Loistava tuote. Paransi muutamassa päivässä atoopikon kuivan ja kutisevan silmäluomen. Tulen käyttämään säännöllisesti jatkossa, 5/5!
 34. Sopii allergiselle
  Minulla on erittäin herkkä iho ja silmät. Olen allerginen melkeinpä kaikelle kosmetiikalle. Tämä on ainoa silmänympärysvoide, jota voin käyttää. Kaikki muut, myös apteekin herkän ihon silmänympärysvoiteet, aiheuttavat silmäoireita.
 35. Loistotuote
  Auttoi todella hyvin yhtäkkiä kuivuneeseen silmänalusihoon. Aion jatkaa käyttämistä.
 36. Todella hyvä
  Aikaisemmin minulla oli allergiasta johtuvaa silmäluomien turvotusta sekä kuiva silmänympärysiho. Samaten iho ahavoitui joskus siihen pisteeseen että kudosnestettäkin tihkui. Tämän silmänympärysvoiteen avulla mitään näistä ongelmista ei enää oikein ole ollut. On riittänyt kun iltaisin laittaa kasvovoiteen alle. Ei ole enää kuin harvoin tarvinnut vahvoihin ja kalliisiin lääkevoiteisiin tukeutua.
 37. Paras
  Tämä korjaa ärtyneet ja kuivuneet silmäluomet.
 38. Melko hyvä
  Voide ei olekaan hyvin imeytyvää, muttei se haittaa, sillä lopputulos on yhtä hyvä. Voiteen koostumus on paksu ja sitä on hyvä levittää heti kasvopesun jälkeen.
 39. Aivan huippu tuote!
  Tämä on paras silmänympärysvoide. Myös erittäin herkälle iholle. Meikin alle ja yöksi.
 40. Hyvin koskettava
  Silmänympärysihoni on todella herkkä ja niihin oli tullut verestäviä pieniä haavoja kuivuudesta johtuen. Tämän voiteen avulla sain ihon taas kuntoon.
 41. Paras apu atooppisille silmänympäryksille
  Monia käsikaupan, apteekin ja luontaistuotekauppojen silmänympärysvoiteita testanneena voin sanoa, että tämä on ehdottomasti paras atooppisen ihon silmänympärysvoide. Ei kirvele, mutta tasoittaa ja pehmentää kuivaa ihoa aamuin illoin käytettynä. Ilman ei tule toimeen!
 42. Herkille luomille
  Hyvä voide herkille silmäluomille atooppisuudesta kärsivälle.
 43. Loistava
  Loistava herkälle iholle. Riittoisa ja miellyttävä käyttää.
 44. Huippuhyvä!
  Avene silmänympärystuote on täydellinen tuote silmänympärysiholle. Tuote on hajusteeton ja ei aiheuta ylimääräisiä reaktioita, niin kuin monet muut tuotteet. Suosittelen ehdottomasti herkälle silmänympärysiholle!
 45. Erittäin hyvä tuote
  Pitää mitä lupaa. Ei turvota silmäluomia. Tuote ollut käytössä vuosia ja tulee myös olemaan. Toivottavasti ei koskaan joudu miettimään tälle korvaavaa tuotetta, vaan pysyy valikoimissa myös jatkossa.
 46. Huippu
  Tämä on luottotuotteeni, jota ilman en koskaan lähde matkoille. Tuote pitää huolen siitä, ettei silmänympärysiho kuivu ja ärsyynny matkan aikana ja pilaa lomaa. Kokemusta nimittäin on, että matkoilla alkoi silmäluomia kirvellä ja punoittaa (tuuli, aurinko ym), oli ikävä vitsaus. Mutta ei enää koskaan sen jälkeen, kun tämä tuote on kulkenut mukana.
 47. Huippuhyvä!
  Ilman tätä voidetta ei tule toimeen! Ainoa, josta todella hyötyä kuiviin silmänympäryksiin!
 48. *****
  Ainoa voide, jota voin käyttää silloin, kun atooppinen silmänympärysihoni on erittäin ärtynyt. Turvallinen ja taattu apu.
 49. Todella hyvä
  Tähän tuotteeseen palaan aina vaan takaisin. Ainut joka auttaa kuivaan ärtyneeseen silmänympärykseen!
 50. Toimii!
  Ostin tätä ensimmäistä kertaa, kun silmäluomeni olivat punaiset ja kutisevat. En voinut uskoa silmiäni, kun näin, että lääkeaineeton voide toimii. Koostumus on silkkinen ja tuoksu tosi mieto. Yksi tähti lähti valitettavasti hinnasta, joka on ryöstö.
 51. Huippu!
  Todella hyvä tuote herkkäihoiselle ja -silmäiselle. Olen käyttänyt jo vuosia, eikä ole tarvinnut kärsiä punoittavista luomista enää. Hyvänkokoinen tuubi.
 52. Loistava tuote
  Paras voide atooppiselle ja kuivalle silmänympärysiholle, voi hölvätä koko luomelle. Suosittelen!
 53. On tosi hyvä kuivasilmäisen ärtyneille silmänurkille.
  Olen käyttänyt jo parivuotta ellen jo enemmänkin, tämä voide on ainoa, joka auttoi kun silmänurkat ärsyyntyivät ja punoittivat. En tulisi ilman toimeen.
 54. Erinomainen
  Täydellinen simänympärysvoide herkälle iholle. Kosteuttaa tarpeeksi kuivia silmänalusia ja sopii myös meikin alle.
 55. Sopii herkälle iholle
  Miellyttävä tuoksuton voide herkälle silmänympärysiholle, ei ärsytä luomia eikä silmiä eikä valu silmiin.
 56. Allergisen pelastus
  Varsinkin siitepölyaikaan vähentää silmien turvotusta.
 57. Todella hyvä
  Arjen pelastus.
 58. Luottotuotteeni ärryneisiin silmänympäryksiini
  Silmänympärykseni rupesivat yhtäkkiä ärtymään ja kuivumaan, mutta kun löysin tämän tuotteen, niin silmänympärysihoni on ollut paljon parempi. Tuotetta voi lisätä huoletta pitkin päivää ilman, että tulee turvotusta.
 59. Erittäin toimiva
  Minulla on auringon herkistämä silmänympärysiho, joka alkaa kutiamaan ja punoittamaan monesta muusta silmänympärysvoiteesta. Tämä rauhoittaa tehokkaasti ja pitää ihon normaalina.
 60. Kuivien luomien pelastaja!
  Voide, jota voi laittaa myös liikkuvalle luomelle. Olen käyttänyt jo useamman vuoden.
 61. Oiva atoopikon valinta
  Lempeä ja rauhoittava punoittaville silmäluomille, kuurina tai jatkuvasti.
 62. Suosittelen erityisesti allergikoille!
  Erinomainen silmänympärysvoide varsinkin atooppisiin yläluomiin.
 63. Loistava tuote
  Paras silmänympärysvoide atooppiselle iholle. Suurkuluttajana toivoisin Isompaa tuubia.
 64. Loistava tuote
  Herkille silmille ja silmänympärysiholle täydellinen tuote. Rauhoittaa ihoa.
 65. Ihan loistava, ei ärsytä silmänympärysihoa lainkaan!
  Käyttäjänä nainen 50v. sekaiho, silmänympärysiho kuivahko. Kuivat silmät (kosteutustippaa menee monta krt päivässä) ja silmänympärysiho kiristää. Voide tuo välittömän kosteutuksen silmänympärysihoon ja riittää kosteuttajaksi tämän ikäisellekin.
 66. Erittäin hyvä
  Kaikki rasvat kokeiltu atopiaan silmänympärysiholla, mutta tästä viimein löytyi apu! Harmillisesti vain purkin kokoon nähden melko arvokasta.
 67. Erittäin hyvä!
  Paras mitä olen kokeillut. Sopivan kevyt mutta silti hoitava. Olen kuivaihoinen atoopikko ja käytän tätä tuotetta kesät talvet. Toimii!
 68. Loistava tuote
  Tuote sopii täydellisesti herkälle iholle, eikä ärsytä silmiä lainkaan. Koostumus miellyttävä ja tuote on hyvin riittoisa.
 69. Viiden tähden arvoinen
  Pehmeä, rauhoittava, hyvin imeytyvä. Toimiva voide.
 70. Miellyttävä käyttää
  Imeytyy hyvin, pehmeän tuntuinen, käy erittäin hyvin kuivalle ja herkälle iholle.
 71. Miellyttävä käyttää
  Imeytyy hyvin, pehmeän tuntuinen, käy erittäin hyvin kuivalle ja herkälle iholle.
 72. Erinomainen
  Voide rauhoittaa ärtyneitä luomiani merkittävästi! Olen ostanut useita pakkauksia.
 73. Paras voide!
  En pärjäisi ilman tätä!
 74. Erittäin hyvä tuote herkälle silmänympärysiholle.
  Sopivan kevyt koostumus. Tehokas voide silmänympärysihon kuivuudesta ja yliherkkyydestä johtuvaan punoitukseen ja kutinaan.
 75. Avene silmänympärysvoide on ehdottomasti paras.
  Avene on ainoa tuote silmänympäryksiini, joka ei ärsytä.
 76. Loistava tuote
  Huipputuote herkälle, hajusteallergikon iholle.
 77. Huipputuote
  Arat ja ärtyvät silmäluomet sekä silmänympärykset saa kuntoon tällä huipputuotteella. Vaikka pikkuputkilolla on hintaa, se on todella riittoisa ja niin hyvin hoitava, että en parempaa tiedä.
 78. Erittäin hyvä
  Rauhoittaa hyvin punoittavat ja kutiavat silmäluomet.
 79. Hyvä tuote allergiselle iholle
  Tehokas ja nopea voide allergiselle ja punoittavalle silmänympärysiholle.
 80. Loistotuote
  Loistava herkän ihon voide.
 81. Olen tosi tyytyväinen.
  Vuosi sitten kova työteko ja työuupumus alkoivat näkyä jo alaluomissa, jotka näyttivät pussittuneen ja rypistyneen pysyvästi. Kysyin YA:n farmaseutilta, mikä auttaisi. Minulle suositeltiin tätä tuotetta, Alle puolessa vuodessa rypyt olivat kadonneet. Jätin entisen silmänympärysvoiteen ja siirryin käyttämään tätä voidetta. On hyvä!
 82. Erinomainen
  Todella hyvä tuote herkälle silmänympärys alueelle. Riittoisa.
 83. Huipputuote!
  Käytän aina aamuin illoin. Tätä ilman ei voisi olla, pitää kuivan ja kutisevan silmänympärysihon kunnossa.
 84. Loistava tuote!
  Tämä voide rauhoittaa todella hyvin atooppisen kuivan ja ärtyneen ihon. Voide imeytyy nopeasti, eikä jätä ihoa rasvaisen kiiltäväksi.
 85. Herkällekin iholle loistava tuote
  Paras silmänympärysvoide jota olen käyttänyt. Sopii erinomaisesti herkällekin iholle ja ei kutita tai kirvele. Tämä tuote on minulla jatkuvassa käytössä.
 86. Mahtava tuote
  Tätä voi suositella oikeastaan kaikille. Käytän päivittäin, ja voi laittaa vaikka monta kertaa päivässä ja jopa silmäluomille. Ei kirvele tai ärsytä silmiä tai silmänympärysihoa ollenkaan. Kevyt, levittyy hyvin.
 87. Aivan loistava. Käytän kesät talvet!
  Paras!
 88. Avene silmänympärysvoide on ihana, paras, loistava tuote
  Avene Soothing eye contour cream on paras, ihana silmänynpärysvoide kutisevalle, kuivalle silmänympärysiholle.
 89. Tosi hyvä
  Herkille silmänympäryksille ihana!
 90. Hyvin levittäytyvä, herkälle iholle ystävällinen silmänympärysvoide
  Luotettava tuote
 91. Paras, todella hyvä silmänymärysvoide
  Avene Soothing eye contour cream on paras silmänympärysvoide. Kosteuttaa, vie turvotuksen pois, rauhoittaa. Imeytyy hyvin. Hajusteeton. Ei ärsytä silmiä. Hyvä pakkaus.
 92. Erinomainen
  Tämä tuote oli minulle aivan ehdoton silloin, kun allergiani pahenivat 9 vuotta sitten. Näytin ihan elefantin ja pandan risteytykseltä: silmän ympärykseni olivat ihan punaiset ja iho kuin elefantilla. Ainut, mikä auttoi, oli tämä Avenen silmänympärysrasva, ja tätä olen vuosia käyttänyt, sittenkin kun ihoni on jo parantunut. Suosittelen lämpimästi!
 93. Paras silmänympärysvoide kuivalle iholle
  Todella hyvä tuote atooppiselle iholle. Kuivat ja hilseilevät silmäluomet paranee tällä nopeasti. Käytän jatkuvasti aamuin illoin ympäri vuoden. Joskus tullut taukoja ja sen huomaa heti ihon kunnossa.
 94. Viisi tähteä
  Huipputuote! Ainoa löytämäni silmänympärysvoide, joka auttaa kyynelnesteen kuivattamaan silmänympärysihoon ja kuiviin yläluomiin.
 95. Paras silmänympärysvoide
  Olen jo vuosia käyttänyt tätä voidetta herkälle ja hiukan atooppisellekin iholleni. Auttaa silmänympäryksien kutinaan, kirvelyyn ja punoitukseen loistavasti. Sopii myös rohtuneille suupielille ja niistämisestä ärtyneille nenänpielille.
 96. Todella hyvä tuote herkälle ja punoittavalle iholle sekä kutiavalle.
  Rauhoittaa kutiavaa ihoa välittömästi ja auttaa myös punoitukseen.
 97. Hyvä tuote.
  Hyvä tuote atoopikon kuivalle iholle!
 98. Hyvä silmänympärysvoide
  Sopii herkille silmille ja iholle, ainoa, jota voin käyttää tällä hetkellä.
 99. Ihana silmänympärysvoide. Rauhoittaa herkästi punoittavan, kuivan ihoni.
  Minulla usein silmänseutuvilla punainen, kuiva iho. Tämä voide rauhoittaa ja sopii aamulla silmänympärysteni hoidoksi. Ihana voide, aina pitää uusi hankkia, kun edellinen loppuu.
 100. Atoopikon unelma.
  Olen ollut oikein tyytyväinen. Huono puoli, että aika kevyttä - rauhoittaa ihoa hyvin, mutta pitää laittaa monta kertaa päivässä. Välillä ravitsevampaa silmänympärysvoidetta (Eucerin) ryppyjä torjumaan, välillä tätä rauhoittamaan silmänympärysihoa, kun aina omia aikojaan ärtyy.
 101. Erinomainen
  Sopii loistavasti atoopikon herkälle silmänympärysiholle, joka välillä kuivuu, hilseilee ja kutiaa. Voi käyttää jatkuvasti tai kuuriluontoisesti.
 102. Silmänympärykset kiittää
  Kevyt ja miellyttävä levittää. Kosteuttaa tosi tehokkaasti. Ei ärsytä silmiä yhtään. Minulla kutisee monesti silmän ulko- ja sisäreunat, tämä helpottaa niiden kutinaa. Tosi ihana tuote!
 103. Erinomainen
  Sopii mille tahansa iholle!
 104. Hyvä tuote
  Yksi parhaista käyttämistäni silmänympärysvoiteista. Voi käyttää myös ihottumaiselle, rikkinäiselle iholle. Tämän avulla olen voinut vähentää kortisonivoiteen käyttöä.
 105. Erinomainen voide
  Ainoa silmänympärysvoide, joka pitää herkän, atooppisen silmänympärysihoni kunnossa. Silmänympärysihoni kuivuu helposti ja hilseilee ja tulehtuu, mutta tämä voide parantaa ihon ja sitä käyttäessäni se myös pysyy kunnossa. Hämmästyttävän riittoisa, koska voide levittäytyy helposti ja sitä tarvitsee käyttää vain vähän.
 106. Ainoa oikea
  Minulla on atooppinen iho ja ihottumaa usein silmien ympärillä. Tämä voide pitääsen alueen hyvässä kunnossa ja (jos ihottuma jostain syystä kuitenkin iskee) myös parantaa. Se on ainoa tietämäni silmänympärysvoide, jota saa ihan luvan kanssa levittää myös luomen liikkuvalle osalle - ja huomattavasti hellävaraisempaa kuin lääkevoiteet.
 107. Erinomainen tuote
  Erinomainen tuote herkkäihoiselle. Paras tähän asti käyttämistäni silmänympäryysvoiteista!
 108. Nopea helpotus allergiaan
  Pehmeän kosteuttava silmänympärysvoide, joka auttaa erinomaisesti myös allergisiin reaktioihin. Viilentää ja kosteuttaa!
 109. Tehokas ja hellävarainen.
  Tämä voide on lähestulkoon ainoa reseptivapaa silmänympärysvoide, joka sopii atooppiselle iholleni. Käytän tätä voidetta silloin, jos haluan käyttää reseptivoiteita kevyempää tuotetta ilman lääkeaineita.
 110. Loistotuote
  Ainoa tuote joka auttaa kortisoniallergistakin silmänympärysihon allergioissa. Vielä kun pienentäisi silmäpusseja tehokkaammin, niin saisi täydet 5 tähteä.
 111. Paras silmänympärysvoide
  Toimii loistavasti atoopikon kutiaville silmäluomille. Erityistä plussaa siitä, että tuotetta voi levittää liikkuvalle luomellekin.
 112. Todella tehokas
  Sain nopeasti hoidettua silmien ympäriltä allergisen reaktion aiheuttaman kutinan ja punoituksen.
 113. Erittäin hyvä!
  Silmänympärysihoni on kuin silkkipaperia ja moni voide tuntui liian ohuelta tai kirveli. Avene tuntuu todella hyvältä. Kaikkein pahimpina päivinä käytin Bevitaa, mutta Avenen aloituksen jälkeen ei ole tarvinnut.
 114. Paras silmänympärysvoide
  Monet silmänympärysvoiteet kokeiltuani löysin yhden ja ainoan voiteen atooppiselle ja herkälle iholleni:)
 115. Luottotuotteeni!
  Ainoa silmänympärysvoide, jota voin levittää kuivalle, jopa atooppiselle silmäympärysiholle, niin ala- kuin yläluomillekin. Taattua laatua!
 116. Tehokas
  Hoitaa erittäin tehokkaasti herkkää ihoa. Auttoi, kun silmänympärysihoni oli ärtynyt, turvoksissa ja kuiva.
 117. Paras käyttämistäni
  Silmäni vuotavat tuulessa ja pakkasella, ja siksi silmänaluset kuivuvat ja ärtyvät pahastikin. Tämän tuotteen löysin farmaseutin vinkistä monia merkkejä kokeiltuani. Hinta on sopiva ja laatu erinomainen. Nyt silmänseutuni pysyvät kauniina.
 118. Loistava tuote
  Kaikin puolin hyvä.
 119. Herkkähipiäiselle
  Herkästi muille silmänympärysvoiteille reagoiva iho pitää tästä tuotteesta! Käytä joka päivä aamuin illoin.
 120. Huipputuote
  Erittäin miellyttävän tuntuinen silmänympärysiholla, kosteuttaa hyvin ja plussana ihanan pehmeä koostumus. Olen käyttänyt jo usean vuoden ajan.
 121. Miellyttävä
  Hyvin imeytyvä ja hyvin kosteuttava koostumus. Tuubi on myös tosi riittoisa. Itselläni on pintakuiva/normaali ihotyyppi.

AVENE SOOTHING EYE CONTOUR CREAM 10 ML

AVENE SOOTHING EYE CONTOUR CREAM 10 ML

Tarjoushinta vain Uniikki-asiakkaille.
Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
Tarjoushinta 19,68 € Normaalihinta 25,90 €
Yksikköhinta 2 590,00 € / L
kpl

Tuotteen kuvaus

Avéne Soothing Eye Contour Cream on hajusteeton ja rauhoittava silmänympärysvoide herkälle, jopa ärtyneelle iholle. Avene Soothing eye contour cream voide sopii erityisesti erittäin herkästä ja atooppisesta ihottumasta kärsiville. Lievittää kutinaa, punoitusta, turvotusta sekä kiristävää tunnetta silmien ympärillä. Kevyt ja hyvin imeytyvä koostumus, joka sopii myös jatkuvaan käyttöön. Kehitetty yhteistyössä Allergia- ja Astmaliiton kanssa.

Vaikuttava aine

Käyttötarkoitus

Annostus

Lääkkeen ottaminen

Vaikutustapa

Haittavaikutukset

Raskaus ja imetys

Säilytys

Ulkonäkö

Tuotteen käyttö

Taputtele kevyesti sormenpäillä pieni määrä voidetta silmänympärysiholle, myös luomille. Käytä ensimmäisinä päivinä voidetta 2-5 kertaa päivässä riippuen siitä kuinka pahasta ihoärsytyksestä on kyse. Sen jälkeen levitä voidetta 2 kertaa päivässä, aamuin ja illoin.

Tuotteen koostumus

Avene aqua, paraffinum liquidum, caprylic/capric triglyceride, cyclomethicone, glycerin, sucrose stearate, PEG-12, sucrose distearate, triethanolamine, batyl alcohol, bisabolol, caprylic/capric glycerides, carbomer, dextran sulfate, disodium EDTA, sodium hyaluronate, tocopheryl glucoside.

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Produktinformation

Tuotearvostelut (121)

 1. Silmien ystävä
  Paras voide ärtyneille silmän ympäryksille, voi levittää luomille, ilman pelkoa turvotuksesta.
 2. Avene Soothing Eye Contour Cream
  Palaan aina uudelleen tähän tuotteeseen kokeiltuani välillä jotain toista. Miellyttävä koostumus.
 3. Vaikuttaa hyvältä
  Vielä en ole kovin kauaa ehtinyt käyttää, mutta hyvältä tuntuu. Pidän tuubeissa olevista voiteista muutenkin. Ovat hygieenisempiä.
 4. Täydet pisteet
  Ensimmäinen silmänympärysvoide, jota todellakin voi laittaa luomiinkin ilman minkäänlaista kirvelyä. Soveltuu myös hieman ärtyneelle silmänympärysiholle.
 5. Paras
  Parasta, mitä on herkälle ja helposti ärtyvälle silmänympärysiholle. Miellyttävä tuoksuton koostumus.
 6. Pitkäaikainen käyttö
  Käytetty jo vuosia, eikä silmien ympärillä näy ryppyjä eikä muutakaan vikaa. Nyt 73v. ja silmien ympärys kuin nuorella naisella. En vaihda tätä tuotetta mihinkään.
 7. Avane Soothing eye contour
  Todella hyvä. Silmien ympärillä ollut atooppinen ihottuma parani parissa päivässä.
 8. kuiva ja herkkä iho
  Suosikkisilmänympärysvoiteeni herkästi ärtyvälle, kuivalle iholle
 9. Avene silmänympärysvoide
  Loistava tuote atooppisen silmänympärysihon hoitoon!
 10. Atoopikon luotettava ystävä
  Minulla on atopia ja allergioita. Kuiviin ärtyneisiin ja hilseileviin luomiin voide sopii hyvin, ei kirvele, eikä ärsytä. Olen monia voiteta joutunut pesemään pois kun eivät sovi, Avene sopii, talvisin etenkin Avene on pakollinen tuote! Kyllä huomaa, että voide on tehty yhteistyössä allergia- ja astmaliiton kanssa.
 11. Pettymys
  Kahden kuukaden käytön jälkeen en huomannut mitään eroa. Iho oli yhtä kuiva.
 12. Paras
  Kärsin atooppisesta ihosta. Silmäluomet kuivuu myös tosi pahaksi välillä, iho hilseilee ja on todella ärtyisä. Tämä voide tuo avun. Yritin käyttää välissä muita edullisempia tuotteita, oli palattava tähän takaisin. Onneksi on riittoisa, vaikkakin kallis pikkuputeli.
 13. Hyvä mutta ei mulle sopinut
  Etsin silmäluomen kuivuuteen/hilseilyyn apua ja rasva on toki riittoisaa ja hellävaraista mutta ei ole tarpeeksi jytyä mun kohdalla.
 14. Hyvä tuote!
  Noin kuukauden käytön jälkeen suosittelen. Ei ärsytä silmiä, ja hyvin riittoisa.
 15. Huipputuote!
  Loistotuote herkälle silmänymärysiholle. Tuotetta voi laittaa myös liikkuvalle luomelle ihan ripsirajaan eikä ärsytä vaan helpottaa kutinaa. Olen myös kokeillut monia monia muita tuotteita, mutta Avene soothing eye contour cream on PARAS.
 16. Luottotuote!
  Atoopikon ja herkkäihoisen ehdoton luottotuote! Rauhoittaa ärtyneen, kuivan ja kutisevan herkän silmänympärysihon todella hyvin. Useita muita tuotteita kokeilleena en ole löytänyt tämän voittanutta ja pidänkin tätä aina varastossa.
 17. Huippu tuote!
  Olen kokeillut useita silmänympärysvoiteita herkälle iholleni ja tämä on ehdoton suosikkini. Rauhoittanut loistavasti kuivaa, kutisevaaja herkkää silmänympärysihoani. Kiitos Yliopiston apteekin farmaseutille, joka minulle tätä suositteli.
 18. Loisto tuote
  Minulta leikattiin lippaluomet. Kuukauden päästä luomia kiristi, apteekissa suositeltiin. On ollut hyvä tuote. Hajustamaton mikä on plussaa.
 19. Luottotuote
  Minulla on atooppinen iho ja allergioita. Aiemmin jatkuvasti leimahti silmien ympärille ärtynyt kutiseva ihottuma, tämän tuotteen käytön jälkeen huomattavasti harvemmin! Pari vuotta nyt käyttänyt.
 20. <