Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous

Tuotteen kuvaus

YA Maitohappobakteeri + S.boulardii on monipuolinen maitohappobakteerivalmiste, jossa on Lactobacillus- ja Bifidobacterium -maitohappobakteereita sekä Saccharomyces boulardii -hiivaa. Saccharomyces boulardii -hiiva kestää hyvin vatsahapppoja eikä tuhoudu antibioottien vaikutuksesta. Laktoositon, gluteeniton, soijaton ja inuliiniton. Ei sisällä eläinperäisiä aineosia, sopii vegaaneille. Valmistettu Suomessa. Ravintolisä.

Vaikuttava aine

Käyttötarkoitus

Annostus

Lääkkeen ottaminen

Vaikutustapa

Haittavaikutukset

Raskaus ja imetys

Säilytys

Ulkonäkö

Tuotteen käyttö

Aikuisille ja lapsille 1-2 kapselia vuorokaudessa. Varoen immunosupressiopotilaille. Ei raskaana oleville tai imettäville. Lapsille vain terveydenhuollon ammattilaisen harkinnan mukaan. Muistatahan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elintapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 1-2 kapselia sisältää: Saccharomyces boulardii 250-500 mg, Lactobacillus rhamnosus 1-2 miljardia yks., Lactobacillus reuteri 50-100 miljoonaa yks., Bifidobacterium lactis 0,5-1 miljardia yks., Bifidobacterium longum 0,5-1 miljardia yks. Ainesosat: Saccharomyces boulardii, kapselikuori (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, gellaanikumi, titaanidi- ja rautaoksidit), täyteaine mikrokiteinen selluloosa, Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium longum, Lactobacillus reuteri, Bifidobacterium lactis, paakkuuntumisenestoaine piidioksidi.

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Produktinformation

Mjölksyrabakterie- och saccharomyces boulardii -preparat. En kombination av fyra olika bakteriastammar och S. Boulardii jäst. Mjölksyrabakterier har Superior coating®-beläggning, som skyddar mjölksyrabakterier mot magsäckens surhet. Laktos- och glutenfri. Ej animaliska ingredienser eller FODMAP. Kosttillskott.

Användning

1-2 kapsel dagligen. Vid behov kan du dra kapseln isär och strö på exempelvis mjölk eller yoghurt. Förvaras utom räckhåll för små barn. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad och balanserad kost eller sunda levnadsvanor. Den rekommenderade dagliga dosen får inte överskridas.

Innehåll

Dygnsdosen, 1-2 kapsel innehåller: Saccharomyces boulardii 250-500 mg, Lactobacillus rhamnosus 1-2 mil-jard., Lactobacillus reuteri 50-100 milj., Bifidobacterium lactis 0,5-1 miljard., Bifidobacterium longum 0,5-1 miljard

Ingredienser: Saccharomyces boulardii, kapselskalet (hydroxipropylmetylcellulosa, gellangummi, titan- och järnoxider), fyllnadsmedel mikrokristallinsk cellulosa, Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium longum, Lactobacillus reuteri, Bifidobacterium lactis, klumpförebyggande medel kiseldioxid.

Innehavaren av försäljningstillstånd/marknadsföraren ansvarar för att produktinformationen är korrekt.

Tuotearvostelut (48)

 1. Korvaamaton apu IBS-oireisiin
  Tämä valmiste on ainoa joka on auttanut ripulipainotteisiin IBS-oireisiin. Kun kaikki sairaudet on suljettu pois jäljelle jää vain kokeilla mikä voisi tehota. Tämä tuote on ylivoimaisesti paras ja oikeasti toimiva omiin oireisiini ja voin nykyisin syödä lähes kaikkea normaalisti. Viimeaikoina tuote on ollut loppu omasta YA apteekistani, toivon todella että toimitusongelmat ovat väliaikaisia eikä valmistusta olla lopettamassa koska en suoraan sanoen tiedä mistä saisi vastaavanlaista tuotetta jossa olisi yhtä monta maitohappobakteerikantaa samassa kapselissa + boulardii.
 2. Todella hyvä tuote
  Auttaa, päivittäisessä käytössä!
 3. Korvaamaton maitohappobakteerivalmiste
  Ollut käytössä vuoden enkä vaihda enää muuhun. Auttaa monenlaiseen rauhoittamalla ärtynyttä vatsaa/suolistoa. Ostan jatkossakin!
 4. Toimiva tuote
  Todella hyvä maitohappobakteerivalmiste, joka sopii herkälle vatsalle. Tätä olen käyttänyt erityisesti Aasian reissuilla eikä vatsan kanssa ole ollut ongelmia. Syön myös tätä Suomessa silloin tällöin kuureina, jos vatsa oireilee. Toimii!
 5. Laadukas!
  Tärkeimmät maitohappobakteerit ja boulardii yhdessä tabletissa tekevät käytöstä helppoa. Vatsa on voinut paljon paremmin käytön jälkeen.
 6. Paras maitohappobakteeri
  Jokapäiväisessä käytössä, ehdoton matkoilla.
 7. Pitkäaikainen suosikki
  Tehokas maitohappobakteeri, jota ei ole ollut syytä vaihtaa muuhun merkkiin. Auttaa eri tilanteissa.
 8. YA MAITOHAPPOBAKTEERI + S. BOULARDII
  Markkinoiden paras hinta- ja laatusuhteeltaan. Ollut päivittäisessä käytössä useamman vuoden.
 9. Hyvä tuote
  Monen vuoden käyttössä hyväksi havaittu, on apua vatsaan
 10. Tehokas
  Olen käyttänyt tätä jo vuosia päivittäin. Sairastan Crohnin tautia ja tämä selkeästi tasapainottaa vatsaa.
 11. Maitohappobakteeri IBS-oireisiin
  Minulla on ärtyvän suolen oireyhtymä ja tämän tuotteen ansioista voin vihdoin elää normaalia elämää. Vatsa voi jopa paremmin tämän kanssa kuin tarkan FODMAP-ruokavalion kanssa ilman tätä.
 12. Vatsan rauhoittaja
  Ylivoimaisen hyvä tuote! Pitkään kipuillut stressivatsani rauhoittui viikossa, kun muut aikaisemmat keinot ja maitohappobakteerit eivät olleet auttaneet. Tätä tuotetta tulen käyttämään päivittäin.
 13. Huippu tuote!
  Paras maitohappovakteeri tuote ikinä! Olen kärsinyt IBS-oireista viimeiset 11 vuotta ja nyt vasta löytyi tuote, joka oikeasti auttaa. Vatsa rauhoittui parissa viikossa ja pystyn taas elämään normaalia elämää vatsani kanssa. Vatsa sietää myös ruokia, joita en ennen pystynyt syömään. Myös turvotus ja ripuli on poissa. Käytän ehdottomasti päivittäin jatkossakin.
 14. Ainoa
  Olen kokeillut lukuisia maitohappobakteeri -tuotteita. Tämä on ainoa , mikä on rauhoittanut vatsani. Toivottavasti valmistusta ei lopeteta.
 15. EI sisällä inuliinia!
  Vihdoinki maitohappobakteeri, jossa ei ole inuliinia. Sopii siis IBS ja muille FODMAP -ruokavalioisille.Muutenkin toimiva maitohappobakteeri.
 16. huipputuote!
  Vaikeaan IBS-oireiluun paras maitohappo mitä olen käyttänyt! 3kk käytöllä on ollut huomattava ero muihin testaamiini maitohappoihin, suosittelen oikein lämpimästi.
 17. Tosi hyvä!
  Oivallinen tuote loma matkalle! Vatsa voi hyvin ja sai nauttia lomasta, 2 viikkoa Thaimaassa
 18. Luotettava kumppani
  Tätä olen käyttänyt matkoillani Aasiaan. En ole sairastanut vatsatauteja. Voi tietenkin johtua hyvästä käsihygieniasta tai onnesta mutta voi myös olla valmisteen ansiota. Olen käyttänyt myös antibioottikuurien yhteydessä. Viimeisen vuoden aikana en ole sairastanut muutenkaan. Immuniteettipuolustus on pysynyt kunnossa.
 19. Loistava apu
  Sappirakon poisto toi loppuiäksi sappihapon imeytymishäiriön. Tämä on onneksi auttanut ja yhdellä päivittäisellä kapselilla voin elää normaalia elämää aiemman tosi hankalan ripulin sijaan. Hinta tosin saisi olla hieman matalampi.
 20. Loistava tuote!
  Kätevää, kun samassa kapselissa on kattava kirjo maitohappobakteereita ja S. Boulardii. Käytän päivittäin (IBS) ja muu perhe käyttää matkoilla ja sairastaessa.
 21. Tehokas maitohappobakteeri
  Kokeiltuani tuotetta vakuutuin sen tehosta siinä määrin, että vaihdoin entisen luottotuotteeni tähän valmisteeseen. Otan joka aamu yhden kapselin.
 22. Toimintava ibs vatsalle
  Hyvä tuote päivittäiseen käyttöön, 1 tabl pvässä sekä matkoille 2 tabl pvässä.
 23. Toimii!
  Kun tätä kokeilin en enää palannut niihin muihin. Syön päivittäin ihan vastustuskyvyn vuoksi ja ei ole kunnon flunssaa sitten ollutkaan puoleentoista vuoteen!
 24. Mahtava tuote
  Suosittelen ehdottomasti, jos yhtään kärsii mm. stressivatsasta.
 25. Vatsan pelastaja
  Erinomainen tuote, käytän päivittäin. Helppo lisätä myös lapsen ruokaan, esim. jogurttiin, kapselin avaamalla. Vatsatautikaudella pakollinen ostos.
 26. Huipputuote
  Käytän tätä päivittäin ja se on poistanut kaikki vatsa- ja vessavaivat. Hyvä antibioottikuurin tai ulkomaanmatkan aikana, mutta myös ihan päivittäiseen käyttöön. Hinta on kohtuullinen näin laadukkaasta tuotteesta.
 27. Toimiva tuote
  Avattavan kapselin ansiosta helppo lisätä nirsonkin lapsen ruokaan/juomaan, kun pureskeltavat tuotteet ei maistu.
 28. Varmasti tehokas
  Omalääkärin suosituksesta kahden eri antibioottikuurin kanssa ja vatsa pysyi normitilassa :) Tehokas tuote siis!
 29. Hinta-laatusuhde kohdillaan
  Tämä on luottotuotteeni antibioottikuurien aikana sekä matkoilla. Edes 120 tabletin antibioottikuurin aikana ei ollut vatsaongelmia tätä tuotetta käytettäessä. Muihin vastaaviin verrattuna hinta todella edullinen.
 30. Loistotuote
  Antibioottikuurin kanssa testattu. Toimii! Nyt seuraavaksi otan mukaan Intian lomalle. Aloitus muutamaa päivää ennen matkaa.
 31. Vatsa rauhoittui
  Keväällä todettiin ärtynyt suoli ja uusi ruokavalio astui elämääni. Vatsa kuitenkin oireili, vaikka yritin kuinka katsoa mitä syön ja vatsaystävällisellä ruokavaliolla elelin. Yliopiston Apteekissa kerroin ongelmani ja farmaseutti ehdotti että kokeilisin YA maitohappobakteeria + S. Boulardii. Vatsa rauhoittui totaalisesti ja turvotuskin helpottui entisestään, vaikka ruokavalion muutos oli jo turvotusta vähentänytkin. Suosittelen.
 32. YA maitohsppobakteeri + s. Boulardii
  Hyvä yhdistelmä maitohappobakteereja ja boulardiita. Meidän perhe käyttää tätä jatkuvasti ja erityisesti vatsatauti epidemian aikana. Uskon että olemme säästyneet tämän vuoksi vatsataudeilta parin viimeisen epidemian aikana.
 33. Hyvä tuote
  Söin antibioottikuurin yhteydessä ja vatsa pysyi kunnossa!
 34. Loitava vatsan tasapainottaja
  Aivan loistava tuote, joka rauhoittaa vatsan toimintaa. Vessakerrat ovat vähentyneet ja tulos tasalaatuista. Parantaa myös vastuskykyä ja turvallista käyttää ympäri vuoden.
 35. Huipputuote!
  Ehdoton antibioottikuurin aikana!
 36. Hyvä
  Monien kokeilujen jälkeen en käytä enää muita ja hintakin kohtuullinen.
 37. Vatsa rauhoittunut
  Vatsani on ollut pitkään levoton ja kerran apteekissa kuulin tästä tuotteesta. Siitä lähtien tämä tuote on ollut käytössäni ja suoli rauhallisempi.
 38. Varmaan hyvä
  Itse tuote varmaankin hyvä mutta pakkauksen tekstistä vaikea saada selkoa jos on värinäössä vikaa. Musta teksti valkoisella pohjalla toimii aina.
 39. Loistotuote!
  Lomalla muu perhe söi maitohappobakteeria ja minä herkkävatsaisena valitsin farmaseutin suosituksesta tämän tuotteen. Olin ainut joka säästyi vatsataudilta lomalla. Jatkossa syömme aina tätä koko perhe!
 40. Vatsa on selvästi rauhoittunut
  100 kpl antibiottikuurin jälkeenkin olen jatkanut tuotteen käyttöä ja ulostusväli on tasaisenpi kuin ennen tuotteen käyttöä. Tuote rauhoittaa suolen toimintaa ja ummetus on loppunut kokonaan, joka on johtunut refluksilääkkeen päivittäisestä käytöstä.
 41. Vahva valmiste
  Ei sisällä vitamiineja, mikä on plussaa, sillä otan niitä multivitamiinin muodossa. Sisältää viittä eri kantaa, vaikkakin toivoisin tuotteeseen kaksi kantaa lisää paremman kokonaisvaikutuksen saamiseksi. Vähensi ummetusta ja ulosteen koostumus oli tasaisempi.
 42. Paras apteekista löytyvistä maitohappobakteerivalmisteista!
  Useiden maitohappobakteerivalmisteiden kokeilun jälkeen päädyin YA:n valmistamaan tuotteeseen. Tämän tuotteen vaikutuksen huomaa päivittäisessä elämässä.
 43. Oivallinen tuote ärtyneelle vatsalle ja suolistolle
  Toimii esimerkiksi antibioottikuurin aikana.
 44. Huipputuote
  Huipputuote matkalle mukaan. Maitohappobakteerit ja s. boulardii kätevästi samassa kapselissa. Pienempi annostus kuin Precosassa.
 45. Loistava!
  Paras maitohappobakteerivalmiste vatsavaivoihin, etenkin antibioottikuurin aikaan. Edullinen hinta Precosaan verrattuna. Helppo käyttää ja hyvä, kun ei ole purutabletti.
 46. Toimii!
  Maitohappobakteerivalmisteiden kärkikaartia. Jokapäiväisessä käytössä, yksi kapseli iltapalan kanssa.
 47. Hyvä hinta-laatu
  Oivallinen tuote ärtyneelle vatsalle ja suolistolle. Sopii minulle jatkuvaan käyttöön.
 48. Tosi hyvä!
  Paras maitohappobakteerivalmiste kun sisältää bakteerien lisäksi myös Saccharomyces Boulardiin (sama kuin Precosassa). Hyvä kun ei ole purutabletti.

YA MAITOHAPPOBAKTEERI + S. BOULARDII KAPS 60 KPL

YA MAITOHAPPOBAKTEERI + S. BOULARDII KAPS 60 KPL

Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
25,90 €
Yksikköhinta 0,43 € / KPL
kpl
 • Nyt nopeampi toimitus jopa 1-3 arkipäivässä.
 • Tilaa netistä, nouda jopa tunnissa.
 • Osta nyt, maksa vasta 30 päivän kuluttua.

Tuotteen kuvaus

YA Maitohappobakteeri + S.boulardii on monipuolinen maitohappobakteerivalmiste, jossa on Lactobacillus- ja Bifidobacterium -maitohappobakteereita sekä Saccharomyces boulardii -hiivaa. Saccharomyces boulardii -hiiva kestää hyvin vatsahapppoja eikä tuhoudu antibioottien vaikutuksesta. Laktoositon, gluteeniton, soijaton ja inuliiniton. Ei sisällä eläinperäisiä aineosia, sopii vegaaneille. Valmistettu Suomessa. Ravintolisä.

Vaikuttava aine

Käyttötarkoitus

Annostus

Lääkkeen ottaminen

Vaikutustapa

Haittavaikutukset

Raskaus ja imetys

Säilytys

Ulkonäkö

Tuotteen käyttö

Aikuisille ja lapsille 1-2 kapselia vuorokaudessa. Varoen immunosupressiopotilaille. Ei raskaana oleville tai imettäville. Lapsille vain terveydenhuollon ammattilaisen harkinnan mukaan. Muistatahan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elintapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 1-2 kapselia sisältää: Saccharomyces boulardii 250-500 mg, Lactobacillus rhamnosus 1-2 miljardia yks., Lactobacillus reuteri 50-100 miljoonaa yks., Bifidobacterium lactis 0,5-1 miljardia yks., Bifidobacterium longum 0,5-1 miljardia yks. Ainesosat: Saccharomyces boulardii, kapselikuori (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, gellaanikumi, titaanidi- ja rautaoksidit), täyteaine mikrokiteinen selluloosa, Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium longum, Lactobacillus reuteri, Bifidobacterium lactis, paakkuuntumisenestoaine piidioksidi.

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Produktinformation

Mjölksyrabakterie- och saccharomyces boulardii -preparat. En kombination av fyra olika bakteriastammar och S. Boulardii jäst. Mjölksyrabakterier har Superior coating®-beläggning, som skyddar mjölksyrabakterier mot magsäckens surhet. Laktos- och glutenfri. Ej animaliska ingredienser eller FODMAP. Kosttillskott.

Användning

1-2 kapsel dagligen. Vid behov kan du dra kapseln isär och strö på exempelvis mjölk eller yoghurt. Förvaras utom räckhåll för små barn. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad och balanserad kost eller sunda levnadsvanor. Den rekommenderade dagliga dosen får inte överskridas.

Innehåll

Dygnsdosen, 1-2 kapsel innehåller: Saccharomyces boulardii 250-500 mg, Lactobacillus rhamnosus 1-2 mil-jard., Lactobacillus reuteri 50-100 milj., Bifidobacterium lactis 0,5-1 miljard., Bifidobacterium longum 0,5-1 miljard

Ingredienser: Saccharomyces boulardii, kapselskalet (hydroxipropylmetylcellulosa, gellangummi, titan- och järnoxider), fyllnadsmedel mikrokristallinsk cellulosa, Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium longum, Lactobacillus reuteri, Bifidobacterium lactis, klumpförebyggande medel kiseldioxid.

Innehavaren av försäljningstillstånd/marknadsföraren ansvarar för att produktinformationen är korrekt.

Tuotearvostelut (48)

 1. Korvaamaton apu IBS-oireisiin
  Tämä valmiste on ainoa joka on auttanut ripulipainotteisiin IBS-oireisiin. Kun kaikki sairaudet on suljettu pois jäljelle jää vain kokeilla mikä voisi tehota. Tämä tuote on ylivoimaisesti paras ja oikeasti toimiva omiin oireisiini ja voin nykyisin syödä lähes kaikkea normaalisti. Viimeaikoina tuote on ollut loppu omasta YA apteekistani, toivon todella että toimitusongelmat ovat väliaikaisia eikä valmistusta olla lopettamassa koska en suoraan sanoen tiedä mistä saisi vastaavanlaista tuotetta jossa olisi yhtä monta maitohappobakteerikantaa samassa kapselissa + boulardii.
 2. Todella hyvä tuote
  Auttaa, päivittäisessä käytössä!
 3. Korvaamaton maitohappobakteerivalmiste
  Ollut käytössä vuoden enkä vaihda enää muuhun. Auttaa monenlaiseen rauhoittamalla ärtynyttä vatsaa/suolistoa. Ostan jatkossakin!
 4. Toimiva tuote
  Todella hyvä maitohappobakteerivalmiste, joka sopii herkälle vatsalle. Tätä olen käyttänyt erityisesti Aasian reissuilla eikä vatsan kanssa ole ollut ongelmia. Syön myös tätä Suomessa silloin tällöin kuureina, jos vatsa oireilee. Toimii!
 5. Laadukas!
  Tärkeimmät maitohappobakteerit ja boulardii yhdessä tabletissa tekevät käytöstä helppoa. Vatsa on voinut paljon paremmin käytön jälkeen.
 6. Paras maitohappobakteeri
  Jokapäiväisessä käytössä, ehdoton matkoilla.
 7. Pitkäaikainen suosikki
  Tehokas maitohappobakteeri, jota ei ole ollut syytä vaihtaa muuhun merkkiin. Auttaa eri tilanteissa.
 8. YA MAITOHAPPOBAKTEERI + S. BOULARDII
  Markkinoiden paras hinta- ja laatusuhteeltaan. Ollut päivittäisessä käytössä useamman vuoden.
 9. Hyvä tuote
  Monen vuoden käyttössä hyväksi havaittu, on apua vatsaan
 10. Tehokas
  Olen käyttänyt tätä jo vuosia päivittäin. Sairastan Crohnin tautia ja tämä selkeästi tasapainottaa vatsaa.
 11. Maitohappobakteeri IBS-oireisiin
  Minulla on ärtyvän suolen oireyhtymä ja tämän tuotteen ansioista voin vihdoin elää normaalia elämää. Vatsa voi jopa paremmin tämän kanssa kuin tarkan FODMAP-ruokavalion kanssa ilman tätä.
 12. Vatsan rauhoittaja
  Ylivoimaisen hyvä tuote! Pitkään kipuillut stressivatsani rauhoittui viikossa, kun muut aikaisemmat keinot ja maitohappobakteerit eivät olleet auttaneet. Tätä tuotetta tulen käyttämään päivittäin.
 13. Huippu tuote!
  Paras maitohappovakteeri tuote ikinä! Olen kärsinyt IBS-oireista viimeiset 11 vuotta ja nyt vasta löytyi tuote, joka oikeasti auttaa. Vatsa rauhoittui parissa viikossa ja pystyn taas elämään normaalia elämää vatsani kanssa. Vatsa sietää myös ruokia, joita en ennen pystynyt syömään. Myös turvotus ja ripuli on poissa. Käytän ehdottomasti päivittäin jatkossakin.
 14. Ainoa
  Olen kokeillut lukuisia maitohappobakteeri -tuotteita. Tämä on ainoa , mikä on rauhoittanut vatsani. Toivottavasti valmistusta ei lopeteta.
 15. EI sisällä inuliinia!
  Vihdoinki maitohappobakteeri, jossa ei ole inuliinia. Sopii siis IBS ja muille FODMAP -ruokavalioisille.Muutenkin toimiva maitohappobakteeri.
 16. huipputuote!
  Vaikeaan IBS-oireiluun paras maitohappo mitä olen käyttänyt! 3kk käytöllä on ollut huomattava ero muihin testaamiini maitohappoihin, suosittelen oikein lämpimästi.
 17. Tosi hyvä!
  Oivallinen tuote loma matkalle! Vatsa voi hyvin ja sai nauttia lomasta, 2 viikkoa Thaimaassa
 18. Luotettava kumppani
  Tätä olen käyttänyt matkoillani Aasiaan. En ole sairastanut vatsatauteja. Voi tietenkin johtua hyvästä käsihygieniasta tai onnesta mutta voi myös olla valmisteen ansiota. Olen käyttänyt myös antibioottikuurien yhteydessä. Viimeisen vuoden aikana en ole sairastanut muutenkaan. Immuniteettipuolustus on pysynyt kunnossa.
 19. Loistava apu
  Sappirakon poisto toi loppuiäksi sappihapon imeytymishäiriön. Tämä on onneksi auttanut ja yhdellä päivittäisellä kapselilla voin elää normaalia elämää aiemman tosi hankalan ripulin sijaan. Hinta tosin saisi olla hieman matalampi.
 20. Loistava tuote!
  Kätevää, kun samassa kapselissa on kattava kirjo maitohappobakteereita ja S. Boulardii. Käytän päivittäin (IBS) ja muu perhe käyttää matkoilla ja sairastaessa.
 21. Tehokas maitohappobakteeri
  Kokeiltuani tuotetta vakuutuin sen tehosta siinä määrin, että vaihdoin entisen luottotuotteeni tähän valmisteeseen. Otan joka aamu yhden kapselin.
 22. Toimintava ibs vatsalle
  Hyvä tuote päivittäiseen käyttöön, 1 tabl pvässä sekä matkoille 2 tabl pvässä.
 23. Toimii!
  Kun tätä kokeilin en enää palannut niihin muihin. Syön päivittäin ihan vastustuskyvyn vuoksi ja ei ole kunnon flunssaa sitten ollutkaan puoleentoista vuoteen!
 24. Mahtava tuote
  Suosittelen ehdottomasti, jos yhtään kärsii mm. stressivatsasta.
 25. Vatsan pelastaja
  Erinomainen tuote, käytän päivittäin. Helppo lisätä myös lapsen ruokaan, esim. jogurttiin, kapselin avaamalla. Vatsatautikaudella pakollinen ostos.
 26. Huipputuote
  Käytän tätä päivittäin ja se on poistanut kaikki vatsa- ja vessavaivat. Hyvä antibioottikuurin tai ulkomaanmatkan aikana, mutta myös ihan päivittäiseen käyttöön. Hinta on kohtuullinen näin laadukkaasta tuotteesta.
 27. Toimiva tuote
  Avattavan kapselin ansiosta helppo lisätä nirsonkin lapsen ruokaan/juomaan, kun pureskeltavat tuotteet ei maistu.
 28. Varmasti tehokas
  Omalääkärin suosituksesta kahden eri antibioottikuurin kanssa ja vatsa pysyi normitilassa :) Tehokas tuote siis!
 29. Hinta-laatusuhde kohdillaan
  Tämä on luottotuotteeni antibioottikuurien aikana sekä matkoilla. Edes 120 tabletin antibioottikuurin aikana ei ollut vatsaongelmia tätä tuotetta käytettäessä. Muihin vastaaviin verrattuna hinta todella edullinen.
 30. Loistotuote
  Antibioottikuurin kanssa testattu. Toimii! Nyt seuraavaksi otan mukaan Intian lomalle. Aloitus muutamaa päivää ennen matkaa.
 31. Vatsa rauhoittui
  Keväällä todettiin ärtynyt suoli ja uusi ruokavalio astui elämääni. Vatsa kuitenkin oireili, vaikka yritin kuinka katsoa mitä syön ja vatsaystävällisellä ruokavaliolla elelin. Yliopiston Apteekissa kerroin ongelmani ja farmaseutti ehdotti että kokeilisin YA maitohappobakteeria + S. Boulardii. Vatsa rauhoittui totaalisesti ja turvotuskin helpottui entisestään, vaikka ruokavalion muutos oli jo turvotusta vähentänytkin. Suosittelen.
 32. YA maitohsppobakteeri + s. Boulardii
  Hyvä yhdistelmä maitohappobakteereja ja boulardiita. Meidän perhe käyttää tätä jatkuvasti ja erityisesti vatsatauti epidemian aikana. Uskon että olemme säästyneet tämän vuoksi vatsataudeilta parin viimeisen epidemian aikana.
 33. Hyvä tuote
  Söin antibioottikuurin yhteydessä ja vatsa pysyi kunnossa!
 34. Loitava vatsan tasapainottaja
  Aivan loistava tuote, joka rauhoittaa vatsan toimintaa. Vessakerrat ovat vähentyneet ja tulos tasalaatuista. Parantaa myös vastuskykyä ja turvallista käyttää ympäri vuoden.
 35. Huipputuote!
  Ehdoton antibioottikuurin aikana!
 36. Hyvä
  Monien kokeilujen jälkeen en käytä enää muita ja hintakin kohtuullinen.
 37. Vatsa rauhoittunut
  Vatsani on ollut pitkään levoton ja kerran apteekissa kuulin tästä tuotteesta. Siitä lähtien tämä tuote on ollut käytössäni ja suoli rauhallisempi.
 38. Varmaan hyvä
  Itse tuote varmaankin hyvä mutta pakkauksen tekstistä vaikea saada selkoa jos on värinäössä vikaa. Musta teksti valkoisella pohjalla toimii aina.
 39. Loistotuote!
  Lomalla muu perhe söi maitohappobakteeria ja minä herkkävatsaisena valitsin farmaseutin suosituksesta tämän tuotteen. Olin ainut joka säästyi vatsataudilta lomalla. Jatkossa syömme aina tätä koko perhe!
 40. Vatsa on selvästi rauhoittunut
  100 kpl antibiottikuurin jälkeenkin olen jatkanut tuotteen käyttöä ja ulostusväli on tasaisenpi kuin ennen tuotteen käyttöä. Tuote rauhoittaa suolen toimintaa ja ummetus on loppunut kokonaan, joka on johtunut refluksilääkkeen päivittäisestä käytöstä.