Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous

Tuotteen kuvaus

Kolmivaikutteinen kasvojen puhdistusvoide kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Vichy Purete Thermale 3-in-1 sisältää puhdistusmaidon, kasvoveden ja silmämeikinpuhdistusaineen samassa tuotteessa. Puhdistusvoide poistaa tehokkaasti epäpuhtaudet ja meikin kuivattamatta ihoa, ja sopii myös vesiliukoisen silmämeikin poistoon. Vichy Thermal Spa lähdevettä ja voipuusta saatavaa Captelae-uutetta sisältävä puhdistusvoide virkistää ihoa tehden siitä pehmeän ja miellyttävän tuntuisen. Alkoholiton. Miedosti hajustettu.

Related Posts

Vaikuttava aine

Käyttötarkoitus

Annostus

Lääkkeen ottaminen

Vaikutustapa

Haittavaikutukset

Raskaus ja imetys

Säilytys

Ulkonäkö

Tuotteen käyttö

Levitä kasvoille ja hiero kevyesti. Pyyhi vanulapuilla. Ei tarvitse huuhdella. Voit täydentää puhdistuksen halutessasi kasvovedellä.

Tuotteen koostumus

Aqua, parafinum liquidum / mineral oil, isopropyl myristate, potassium phosphate, carbomer, sodium hydroxide, dipotassium phosphate, disodium EDTA, disodium cocoamphodiacetate, myrtrimonium bromide, butylene glycol, Butyrospermum parkii seedcake extract, parfum / fragrance.

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Produktinformation

Tuotearvostelut (47)

 1. Herkän ihon luottotuote
  Sopii hyvin herkälle ja kuivalle iholle. Poistaa helposti myös voimakkaammankin meikin ihoa ärsyttämättä. Ihana mietotuoksuinen puhdistustuote, joka käy myös hyvin voiteen alle ilman huuhtelua.
 2. Hyvä puhdistusvoide
  Tykästyin tähän puhdistusvoiteeseen kovasti. Mieto tuoksu, kosteuttaa kivasti naaman. Erillistä kasvorasvaa ei enää tarvitse. Hyvä siinäkin mielessä että sitä ei tarvitse huuhdella pois.
 3. Vaeltajan/retkeilijän tuote
  Ihanteellinen tuote vaellusreissulla, kaikki samassa, mutta minulla ei poistanut vedenkestävää ripsiväriä.
  Iho ihanan raikas. Käytän jatkossakin vaellusreissuilla.
 4. Puhdistus yhdellä tuubilla?
  Tätä puhdistustuotetta olen nyt käyttänyt n. kuukauden verran. Hieman heikoin ennakko-odotuksin lähdin tuotetta käyttämään, koska siinä on tosiaan kaikki samassa! Normaalisti käytän erikseen kaikki aineet ja nyt pitäisikin tyytyä vain yhteen! Päivä päivältä tykästyin enemmän ja enemmän. Tuote puhdistaa tavallisen meikin hyvin mutta olen putsannut aina kahteen kertaan, että varmasti kaikki meikki on saatu pois. Iho jää puhtaan ja raikkaan tuntuiseksi sekä pehmeäksi. Melkein tuntuu, että kosteusvoiteen voisi jättää pois, niin pehmeä ja kosteuttava tunne jää. Tykkään tuotteesta kovasti ja kyllä tämä jää käyttöön. Plussaa kaikesta muusta mutta miinusta siitä, että vedenkestävä ripsari ei inahdakkaan. Siihen siis tarvitsee vielä oman tuotteen
 5. Ihan hyvä tuote
  Tuntuu mukavalta käyttää, miellyttävä tuoksu.
 6. Kuivan ihon pelastaja !
  Sopiva tuote jos kasvojen pesu ei ole mahdollinen (esim retkeily). Jättää ihon mukavan raikkaaksi. (Minulla on erittäin kuiva iho).
 7. Kevyt puhdistusvoide
  Puhdistusvoide päivittäiseen käyttöön jätti ihon kosteutetun pehmeäksi. Ei kuitenkaan tarpeeksi tehokas putsaamaan meikkiä.
 8. Erityisen hyvä iltapesulle
  Tuote on ihanan hoitava ja puhdistaa hellävaroen kasvojen ihon. Erityisesti illalla käytettäväksi aivan huippu puhdistusaine sillä jättää mukavan kosteutetun tunteen iholle. Ei kuitenkaan jättänyt rasvaista tunnetta! Silmämeikkiä ei täysin poistanut, levitti vain, siitä ainut miinus. Muu kevyt meikki lähti kyllä pois. Kaiken kaikkiaan ihana tuote, aion käyttää tätä jatkossakin! +++
 9. Hyvä perustuote
  Hyvä tuote kasvojen puhdistuksen viimeistelyyn. Itse poistan meikin ensin muilla tuotteilla ja lopuksi pyyhin tällä. Iho tuntuu puhtaalta ja pehmeältä. Kiva koostumus ja mieto tuoksu.
 10. Hyvä perustuote
  Helppo käyttää. Mieto tuoksu, mutta ei pistä nenään. Koostumus hyvä. Tästä tuli rutiini tuote, suosittelen.
 11. Poistaa kevyen kasvomeikin
  Rasvamainen koostumus, poistaa kevyen kasvomeikin, mutta silmämeikkiä/ripsiväriä ei poistanut. Mieto tuoksu.
 12. Loistava kevyen meikin puhdistaja.
  Puhdistusvoide on miellyttävä ja helppo käyttää kun ei vaadi vesipesua. Raskaampaa silmämeikkiä ei niin tehokkaasti poista, mutta muuten kasvot puhdistuu. Puhdistan usein kasvot tuotteella vaikka ei olisi meikkiä. Jää kevyt ja raikas tunne, hyvä tuoksu.
 13. Kätevä tuote reissaajalle
  Pidin tuotteessa siitä, ettei sitä tarvinnut huuhdella kasvoilta, mikä tekee siitä hyvän tuotteen kesän reissuille. Tuote jätti iholle kosteutetun tunteen, mutta ei valitettavasti toiminut kuin kevyttä meikkiä poistaessa.
 14. Stressi-ihon avuksi
  En käytä meikkiä kovin usein, joten minulla tämä on ollut käytössä iltarutiineissa pestessä epäpuhtauksia, rasvaa ja hikeä yms. pois. Ihoni on kärsinyt sairauden aiheuttaman stressin vuoksi, joten tarvitsin miedon ja silti hyvän putsarin. Tämä sopii hyvin tarpeisiini. Riittoisa tuote. Kevyt koostumus, levittyy hyvin ja toimii myös kasvoharjan kanssa. Mieto tuoksu.
 15. Hyvä tuote
  Toimii hyvin pelkkien kasvojen puhdistukseen. Joskin tuntuu, että iho jää hiukan rasvaiseksi, mutta sekin häviää, kun käyttää vielä erikseen kasvovettä. Mieto tuoksu.
 16. Puhdistaa, ei kuivata
  Hyvä peruspuhdistaja. Ihollani oli tätä käyttäessä pieni ihottumatilanne meneillään ja jännitin vähän pahentaako tämä vain tilannetta, mutta puhdistusvoide ei ärsyttänyt jo ärtynyttä ihoa enempää ja toimi sekä puhdistavana että kosteuttavana, joka nyt kesällä jatkuvan hien aikana on tosi hyvä juttu.
 17. Sopiva kevyelle meikille
  Puhdistaa kevyen meikin iholta, mutta silmämeikin kunnolliseen poistoon ei tahdo riittää. Koostumus iholla hieman rasvainen.
 18. Kevyt puhdistusvoide
  Kevyt koostumus, jätti kosteutetun tunteen iholle. Helppo ja nopea tapa poistaa meikit. Ei kuitenkaan tuntunut siltä, että olisi vanulapulla pyyhittäessä poistanut kaikkia meikkejä ja epäpuhtauksia. Tätä tuotetta tuskin tulee ostettua jatkossa, vaikka muuten olen Vichyn tuotteisiin ollut tyytyväinen.
 19. Toimii hyvin.
  Erityisesti nyt kesällä aurinkorasvan ja ilman epäpuhtauksien tuottama tunne iholla katoaa tämän tuotteen myötä. Toimii kuten pitääkin ja tuoksu on miellyttävä muttei liian voimakas.
 20. Pehmää puhdistusta
  Tämä tuote yllätti koostumuksellaan. Tuntuu iholla pehmeältä eikä jätä puhdistuksen jälkeen kireää tunnetta. Jäi suosikkituotteeksi itselle.
 21. 30-vuotiaan ihonhoito
  Puhdistaa kevyen meikin yhdellä pesukerralla. Voimakkaampi meikki vaatii avuksi vanulappuja sekä muutaman pesukerran. Iho tuntuu käytön jälkeen pehmeältä ei lainkaan karhea eikä tuote kirvele silmissä.
 22. Voitelee ja puhdistaa samalla kertaa.
  Miellyttävä koostumus, Hyvä levittää kasvoihin. Virkistävä tunne levityksen jälkeen. Poistaa kireyden kasvoilta, Tuoksu miellyttävä. Nappi-tuote.
 23. Eipä käynyt mun iholle
  Tästä tuotteesta mulla oli kovat odotukset! Vaan kuinkas kävikään. Ensimmäisenä iltana levitin puhdistusaineen 2 kertaa, kun ihmettelin iholle jäänyttä kalvoa ja luulin että vika oli aurinkorasvan mitä olin levittänyt monta kertaa päivän aikana. Aamulla iho oli hirveen rasvainen ja otin uudelleen samalla putsarilla ja kuvittelin et iho tottuu, mutta valitettavasti ei. Mun iho ei pitänyt tuotteesta vaan oli liian hoitava.
 24. Ihan mahtava tuote
  Sopii hyvin kuivan ihon päivittäiseksi pudistustuotteeksi. Poistaa meikin hyvin. Ei kuivata ihoa. Koostumus on ihana pehmeä jogurttimainen. Kiva raikas mieto tuoksu. Pesee kasvot puhtaaksi ja jättää ihon pinnan pehmeäksi ja kirkkaaksi! Suosittelen!
 25. Iltarutiineihin
  Pesee kevyen meikin iholta ja saa ihon tuntumaan puhtaalta ja kosteutetulta. Kunnolliseen meikinpoistoon ei kuitenkaan se paras vaihtoehto, mutta muutoin iltarutiineihin sopiva. Alkoholittomuudesta lisäpisteitä, ei kuivata ihoa.
 26. Yllättävän mieluisa
  Tuote on yllättävän mieluisa käyttää. Se on miedon tuoksuinen ja kevyen tuntuinen. Puhdistaa hyvin meikit eikä jätä silmiä rasvaisiksi ja sumeiksi. Tuotetta ei tarvitse huuhdella ja yllätyksekseni iho ei kuitenkaan tunnu rasvaiselta tai likaiselta. Tuote ei kuivata ihoa eikä se myöskään jätä kasvoja kiiltäväksi. Toimii minulla ja tulee minulle jatkossakin käyttöön.
 27. Toimii 60 vuotiaalle iholle
  Puhdistaa hyvin ja jää mukava tunne iholle.
  Tämän ja muutaman muun Vichy tuotteen yhteisellä avulla olen saanut vanhan kuivan ihon joustavaksi.
 28. Luottotuote
  Puhdistaa hyvin meikit ja epäpuhtaudet. Ei kuivata ihoa, eikä myöskään jätä sitä kiiltäväksi niin kuin monet muut! Erittäin mieto tuoksuiltaan, iho voi tosi hyvin tämän tuotteen kanssa. Jos on enemmän silmä- tai huulimeikkiä niin poistan ensin ne vanulapulla tämän kanssa, ja sitten hieron huolelisesti koko kasvoihin ja huuhtelen pois. Jättää ihon terveen mattapintaiseksi, eikä ole todellakaan edes pakko meikata kun tätä käyttää. Ihan ykkönen.
 29. Ei toiminut
  Ostin tuotteen hyvien arvioiden perusteella, mutta tuote ei nimenomaan toimi omasta mielestäni hyvänä meikinpoistajana. Levitän tuotteen kuivalle iholle, poistan sen useammalla vanulapulla, ja kun pyyhin kasvot kasvovedellä, jää lappuun aina vielä reilusti meikkiä. Plussaa tosiaan siitä, että tuote ei kuivata ihoa, muuta hyvää en keksi. En ostaisi uudestaan.
 30. En ymmärrä...
  Koostumus on minun kokemukseni mukaan todella öljyinen ja rasvainen, enkä ymmärrä muiden hyviä arvosteluja, joiden mukaan tuote puhdistaisi hyvin meikit iholta. Tuote pyörittelee likaa ja meikkejä iholla ja kun sitä yrittää huuhdella pois, jää iholle likainen, rasvaisen tuntuinen kerros, joka täytyy pyyhkiä pois pyyhkeellä, johon meikit sitten jäävät... Ei puhdista kyllä mitään, ainoa hyvä ominaisuus tässä on se, että tuote ei kuivata ihoa ollenkaan, päinvastoin. Voi olla hassusti sanottu, mutta tämä sopii mielestäni vain puhtaan, meikittömän ihon puhdistukseen. Tiedän, että tuote on tarkoitettu vanulapuilla pois pyyhittäväksi, mutta se ei taas tunnu kovin hygieniseltä, ei jää puhdas tunne iholle.
 31. Ihan huippu
  Miellyttävä tuoksu, ei liian voimakas. Tekee sen mitä lupaakin. Loistava puhdistusvoide.
 32. Loistotuote
  Tuoksu on mieto ja raikas. Meikit lähtevät erittäin hyvin ja helposti. Itse olen käyttänyt tätä puhdistusaineen tapaan, eli pesen vedellä pois. On mielestäni toiminut erittäin hyvin siihen tarkoitukseen.
 33. Täydellinen monikäyttöinen tuote
  Todella miellyttävä koostumus ja herkälle iholle soveltuva. Poistaa jopa ripsivärin eikä kirvele silmiä. Kätevä 3-in-1- ominaisuuden takia. Hyvä, mieto tuoksu. Ehdottomasti suosittelen!
 34. Toimiva tuote
  Hyvä koostumus ja miellyttävä iholla, puhdistaa hyvin.
 35. Jo vuosia ollut luottotuotteeni kasvojen puhdistuksessa
  Miellyttävä, tehokas ja hyvä.
 36. Riittoisa
  Riittoisa ja tehokas, ei kuivata ihoa.
 37. Paras herkän ihon putsari
  Kun kasvojeni iho on ärtynyt (eli usein) on tämä putsari ainoa mikä ei ärsytä.
 38. Tehokas ja hellävarainen putsari
  Puhdistaa meikin tehokkaasti - myös vedenkestävän ripsivärin. Helppo ja miellyttävä tuote käyttää.
 39. Helppo ratkaisu ihonhoitoon
  Hyvä hinta-laatusuhde. Kätevästi yhdessä pakkauksessa kaikki perusihonhoitoon tarvittavat ominaisuudet. Kätevä erityisesti matkoilla.
 40. Puhdistaa tehokkaasti meikin
  Tuote on tehokas ja jättää ihon puhtaaksi. Jos tuotetta käyttää ohjeen mukaan, kuluu puhdistusvoidetta ja vanulappuja koko kasvojen puhdistamiseen paljon.
 41. Ongelmaihon täydellinen puhdistaja.
  Helppo levittää, melkein tuksuton, jättää ihon pehmeäksi ja kosteaksi. Kerrassaan mainio tuote myös matkoilla.
 42. Paras putsari reissuun
  Puhdistaa ihon perusteellisesti eikä tarvitse ottaa mukaan kolmea erillistä pakkausta.
 43. Ihan kiva puhdistustuote.
  Sain tällä puhdistettua melko hyvin vedenkestävän kasvomeikkini. Vaatii kuitenkin viimeistelyn puhdistavalla kasvovedellä.
 44. Erinomainen tuote
  Puhdistaa hyvin sekä kasvot että silmämeikin jättäen ihon sametin pehmeäksi ja kosteutetuksi. Iso plussa siitä, ettei kasvoja tarvitse huuhdella puhdistuksen jälkeen, ja että tätä voi käyttää myös silmämeikin puhdistukseen.
 45. Erinomainen tuote
  Puhdistaa iholta meikin ja jättää pehmeän tunteen. Maitomainen koostumus on miellyttävä ja levittyy hyvin. Erittäin riittoisa. On parantanut ihoni hyvinvointia.
 46. Hyvä tuote
  Puhdistaa hyvin paksummankin meikin, ja jättää ihon pehmeän ja kosteutetun tuntuiseksi. Myös silmämeikki lähtee ilman hankausta
 47. Erinomainen
  Puhdistaa hyvin meikin ja epäpuhtaudet. Jättää ihon pehmeäksi ja kosteutetun tuntuiseksi. Olen käyttänyt kosteille kasvoille ja vedellä huuhdellen, toimii erinomaisesti niin.

VICHY PURETE THERMALE 3 IN 1 PUHDISTUSVOIDE 200 ML

VICHY PURETE THERMALE 3 IN 1 PUHDISTUSVOIDE 200 ML

Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
Tarjoushinta 14,32 € Normaalihinta 17,90 €
Yksikköhinta 89,50 € / L

Tajous voimassa 31.1.2023 asti.

Tajous voimassa 31.1.2023 asti.

kpl

Tuotteen kuvaus

Kolmivaikutteinen kasvojen puhdistusvoide kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Vichy Purete Thermale 3-in-1 sisältää puhdistusmaidon, kasvoveden ja silmämeikinpuhdistusaineen samassa tuotteessa. Puhdistusvoide poistaa tehokkaasti epäpuhtaudet ja meikin kuivattamatta ihoa, ja sopii myös vesiliukoisen silmämeikin poistoon. Vichy Thermal Spa lähdevettä ja voipuusta saatavaa Captelae-uutetta sisältävä puhdistusvoide virkistää ihoa tehden siitä pehmeän ja miellyttävän tuntuisen. Alkoholiton. Miedosti hajustettu.

Vaikuttava aine

Käyttötarkoitus

Annostus

Lääkkeen ottaminen

Vaikutustapa

Haittavaikutukset

Raskaus ja imetys

Säilytys

Ulkonäkö

Tuotteen käyttö

Levitä kasvoille ja hiero kevyesti. Pyyhi vanulapuilla. Ei tarvitse huuhdella. Voit täydentää puhdistuksen halutessasi kasvovedellä.

Tuotteen koostumus

Aqua, parafinum liquidum / mineral oil, isopropyl myristate, potassium phosphate, carbomer, sodium hydroxide, dipotassium phosphate, disodium EDTA, disodium cocoamphodiacetate, myrtrimonium bromide, butylene glycol, Butyrospermum parkii seedcake extract, parfum / fragrance.

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Produktinformation

Tuotearvostelut (47)

 1. Herkän ihon luottotuote
  Sopii hyvin herkälle ja kuivalle iholle. Poistaa helposti myös voimakkaammankin meikin ihoa ärsyttämättä. Ihana mietotuoksuinen puhdistustuote, joka käy myös hyvin voiteen alle ilman huuhtelua.
 2. Hyvä puhdistusvoide
  Tykästyin tähän puhdistusvoiteeseen kovasti. Mieto tuoksu, kosteuttaa kivasti naaman. Erillistä kasvorasvaa ei enää tarvitse. Hyvä siinäkin mielessä että sitä ei tarvitse huuhdella pois.
 3. Vaeltajan/retkeilijän tuote
  Ihanteellinen tuote vaellusreissulla, kaikki samassa, mutta minulla ei poistanut vedenkestävää ripsiväriä.
  Iho ihanan raikas. Käytän jatkossakin vaellusreissuilla.
 4. Puhdistus yhdellä tuubilla?
  Tätä puhdistustuotetta olen nyt käyttänyt n. kuukauden verran. Hieman heikoin ennakko-odotuksin lähdin tuotetta käyttämään, koska siinä on tosiaan kaikki samassa! Normaalisti käytän erikseen kaikki aineet ja nyt pitäisikin tyytyä vain yhteen! Päivä päivältä tykästyin enemmän ja enemmän. Tuote puhdistaa tavallisen meikin hyvin mutta olen putsannut aina kahteen kertaan, että varmasti kaikki meikki on saatu pois. Iho jää puhtaan ja raikkaan tuntuiseksi sekä pehmeäksi. Melkein tuntuu, että kosteusvoiteen voisi jättää pois, niin pehmeä ja kosteuttava tunne jää. Tykkään tuotteesta kovasti ja kyllä tämä jää käyttöön. Plussaa kaikesta muusta mutta miinusta siitä, että vedenkestävä ripsari ei inahdakkaan. Siihen siis tarvitsee vielä oman tuotteen
 5. Ihan hyvä tuote
  Tuntuu mukavalta käyttää, miellyttävä tuoksu.
 6. Kuivan ihon pelastaja !
  Sopiva tuote jos kasvojen pesu ei ole mahdollinen (esim retkeily). Jättää ihon mukavan raikkaaksi. (Minulla on erittäin kuiva iho).
 7. Kevyt puhdistusvoide
  Puhdistusvoide päivittäiseen käyttöön jätti ihon kosteutetun pehmeäksi. Ei kuitenkaan tarpeeksi tehokas putsaamaan meikkiä.
 8. Erityisen hyvä iltapesulle
  Tuote on ihanan hoitava ja puhdistaa hellävaroen kasvojen ihon. Erityisesti illalla käytettäväksi aivan huippu puhdistusaine sillä jättää mukavan kosteutetun tunteen iholle. Ei kuitenkaan jättänyt rasvaista tunnetta! Silmämeikkiä ei täysin poistanut, levitti vain, siitä ainut miinus. Muu kevyt meikki lähti kyllä pois. Kaiken kaikkiaan ihana tuote, aion käyttää tätä jatkossakin! +++
 9. Hyvä perustuote
  Hyvä tuote kasvojen puhdistuksen viimeistelyyn. Itse poistan meikin ensin muilla tuotteilla ja lopuksi pyyhin tällä. Iho tuntuu puhtaalta ja pehmeältä. Kiva koostumus ja mieto tuoksu.
 10. Hyvä perustuote
  Helppo käyttää. Mieto tuoksu, mutta ei pistä nenään. Koostumus hyvä. Tästä tuli rutiini tuote, suosittelen.
 11. Poistaa kevyen kasvomeikin
  Rasvamainen koostumus, poistaa kevyen kasvomeikin, mutta silmämeikkiä/ripsiväriä ei poistanut. Mieto tuoksu.
 12. Loistava kevyen meikin puhdistaja.
  Puhdistusvoide on miellyttävä ja helppo käyttää kun ei vaadi vesipesua. Raskaampaa silmämeikkiä ei niin tehokkaasti poista, mutta muuten kasvot puhdistuu. Puhdistan usein kasvot tuotteella vaikka ei olisi meikkiä. Jää kevyt ja raikas tunne, hyvä tuoksu.
 13. Kätevä tuote reissaajalle
  Pidin tuotteessa siitä, ettei sitä tarvinnut huuhdella kasvoilta, mikä tekee siitä hyvän tuotteen kesän reissuille. Tuote jätti iholle kosteutetun tunteen, mutta ei valitettavasti toiminut kuin kevyttä meikkiä poistaessa.
 14. Stressi-ihon avuksi
  En käytä meikkiä kovin usein, joten minulla tämä on ollut käytössä iltarutiineissa pestessä epäpuhtauksia, rasvaa ja hikeä yms. pois. Ihoni on kärsinyt sairauden aiheuttaman stressin vuoksi, joten tarvitsin miedon ja silti hyvän putsarin. Tämä sopii hyvin tarpeisiini. Riittoisa tuote. Kevyt koostumus, levittyy hyvin ja toimii myös kasvoharjan kanssa. Mieto tuoksu.
 15. Hyvä tuote
  Toimii hyvin pelkkien kasvojen puhdistukseen. Joskin tuntuu, että iho jää hiukan rasvaiseksi, mutta sekin häviää, kun käyttää vielä erikseen kasvovettä. Mieto tuoksu.
 16. Puhdistaa, ei kuivata
  Hyvä peruspuhdistaja. Ihollani oli tätä käyttäessä pieni ihottumatilanne meneillään ja jännitin vähän pahentaako tämä vain tilannetta, mutta puhdistusvoide ei ärsyttänyt jo ärtynyttä ihoa enempää ja toimi sekä puhdistavana että kosteuttavana, joka nyt kesällä jatkuvan hien aikana on tosi hyvä juttu.
 17. Sopiva kevyelle meikille
  Puhdistaa kevyen meikin iholta, mutta silmämeikin kunnolliseen poistoon ei tahdo riittää. Koostumus iholla hieman rasvainen.
 18. Kevyt puhdistusvoide
  Kevyt koostumus, jätti kosteutetun tunteen iholle. Helppo ja nopea tapa poistaa meikit. Ei kuitenkaan tuntunut siltä, että olisi vanulapulla pyyhittäessä poistanut kaikkia meikkejä ja epäpuhtauksia. Tätä tuotetta tuskin tulee ostettua jatkossa, vaikka muuten olen Vichyn tuotteisiin ollut tyytyväinen.
 19. Toimii hyvin.
  Erityisesti nyt kesällä aurinkorasvan ja ilman epäpuhtauksien tuottama tunne iholla katoaa tämän tuotteen myötä. Toimii kuten pitääkin ja tuoksu on miellyttävä muttei liian voimakas.
 20. Pehmää puhdistusta
  Tämä tuote yllätti koostumuksellaan. Tuntuu iholla pehmeältä eikä jätä puhdistuksen jälkeen kireää tunnetta. Jäi suosikkituotteeksi itselle.
 21. 30-vuotiaan ihonhoito
  Puhdistaa kevyen meikin yhdellä pesukerralla. Voimakkaampi meikki vaatii avuksi vanulappuja sekä muutaman pesukerran. Iho tuntuu käytön jälkeen pehmeältä ei lainkaan karhea eikä tuote kirvele silmissä.
 22. Voitelee ja puhdistaa samalla kertaa.
  Miellyttävä koostumus, Hyvä levittää kasvoihin. Virkistävä tunne levityksen jälkeen. Poistaa kireyden kasvoilta, Tuoksu miellyttävä. Nappi-tuote.
 23. Eipä käynyt mun iholle
  Tästä tuotteesta mulla oli kovat odotukset! Vaan kuinkas kävikään. Ensimmäisenä iltana levitin puhdistusaineen 2 kertaa, kun ihmettelin iholle jäänyttä kalvoa ja luulin että vika oli aurinkorasvan mitä olin levittänyt monta kertaa päivän aikana. Aamulla iho oli hirveen rasvainen ja otin uudelleen samalla putsarilla ja kuvittelin et iho tottuu, mutta valitettavasti ei. Mun iho ei pitänyt tuotteesta vaan oli liian hoitava.
 24. Ihan mahtava tuote
  Sopii hyvin kuivan ihon päivittäiseksi pudistustuotteeksi. Poistaa meikin hyvin. Ei kuivata ihoa. Koostumus on ihana pehmeä jogurttimainen. Kiva raikas mieto tuoksu. Pesee kasvot puhtaaksi ja jättää ihon pinnan pehmeäksi ja kirkkaaksi! Suosittelen!
 25. Iltarutiineihin
  Pesee kevyen meikin iholta ja saa ihon tuntumaan puhtaalta ja kosteutetulta. Kunnolliseen meikinpoistoon ei kuitenkaan se paras vaihtoehto, mutta muutoin iltarutiineihin sopiva. Alkoholittomuudesta lisäpisteitä, ei kuivata ihoa.
 26. Yllättävän mieluisa
  Tuote on yllättävän mieluisa käyttää. Se on miedon tuoksuinen ja kevyen tuntuinen. Puhdistaa hyvin meikit eikä jätä silmiä rasvaisiksi ja sumeiksi. Tuotetta ei tarvitse huuhdella ja yllätyksekseni iho ei kuitenkaan tunnu rasvaiselta tai likaiselta. Tuote ei kuivata ihoa eikä se myöskään jätä kasvoja kiiltäväksi. Toimii minulla ja tulee minulle jatkossakin käyttöön.
 27. Toimii 60 vuotiaalle iholle
  Puhdistaa hyvin ja jää mukava tunne iholle.
  Tämän ja muutaman muun Vichy tuotteen yhteisellä avulla olen saanut vanhan kuivan ihon joustavaksi.
 28. Luottotuote
  Puhdistaa hyvin meikit ja epäpuhtaudet. Ei kuivata ihoa, eikä myöskään jätä sitä kiiltäväksi niin kuin monet muut! Erittäin mieto tuoksuiltaan, iho voi tosi hyvin tämän tuotteen kanssa. Jos on enemmän silmä- tai huulimeikkiä niin poistan ensin ne vanulapulla tämän kanssa, ja sitten hieron huolelisesti koko kasvoihin ja huuhtelen pois. Jättää ihon terveen mattapintaiseksi, eikä ole todellakaan edes pakko meikata kun tätä käyttää. Ihan ykkönen.
 29. Ei toiminut
  Ostin tuotteen hyvien arvioiden perusteella, mutta tuote ei nimenomaan toimi omasta mielestäni hyvänä meikinpoistajana. Levitän tuotteen kuivalle iholle, poistan sen useammalla vanulapulla, ja kun pyyhin kasvot kasvovedellä, jää lappuun aina vielä reilusti meikkiä. Plussaa tosiaan siitä, että tuote ei kuivata ihoa, muuta hyvää en keksi. En ostaisi uudestaan.
 30. En ymmärrä...
  Koostumus on minun kokemukseni mukaan todella öljyinen ja rasvainen, enkä ymmärrä muiden hyviä arvosteluja, joiden mukaan tuote puhdistaisi hyvin meikit iholta. Tuote pyörittelee likaa ja meikkejä iholla ja kun sitä yrittää huuhdella pois, jää iholle likainen, rasvaisen tuntuinen kerros, joka täytyy pyyhkiä pois pyyhkeellä, johon meikit sitten jäävät... Ei puhdista kyllä mitään, ainoa hyvä ominaisuus tässä on se, että tuote ei kuivata ihoa ollenkaan, päinvastoin. Voi olla hassusti sanottu, mutta tämä sopii mielestäni vain puhtaan, meikittömän ihon puhdistukseen. Tiedän, että tuote on tarkoitettu vanulapuilla pois pyyhittäväksi, mutta se ei taas tunnu kovin hygieniseltä, ei jää puhdas tunne iholle.
 31. Ihan huippu
  Miellyttävä tuoksu, ei liian voimakas. Tekee sen mitä lupaakin. Loistava puhdistusvoide.
 32. Loistotuote
  Tuoksu on mieto ja raikas. Meikit lähtevät erittäin hyvin ja helposti. Itse olen käyttänyt tätä puhdistusaineen tapaan, eli pesen vedellä pois. On mielestäni toiminut erittäin hyvin siihen tarkoitukseen.
 33. Täydellinen monikäyttöinen tuote
  Todella miellyttävä koostumus ja herkälle iholle soveltuva. Poistaa jopa ripsivärin eikä kirvele silmiä. Kätevä 3-in-1- ominaisuuden takia. Hyvä, mieto tuoksu. Ehdottomasti suosittelen!
 34. Toimiva tuote
  Hyvä koostumus ja miellyttävä iholla, puhdistaa hyvin.
 35. Jo vuosia ollut luottotuotteeni kasvojen puhdistuksessa
  Miellyttävä, tehokas ja hyvä.
 36. Riittoisa
  Riittoisa ja tehokas, ei kuivata ihoa.
 37. Paras herkän ihon putsari
  Kun kasvojeni iho on ärtynyt (eli usein) on tämä putsari ainoa mikä ei ärsytä.
 38. Tehokas ja hellävarainen putsari
  Puhdistaa meikin tehokkaasti - myös vedenkestävän ripsivärin. Helppo ja miellyttävä tuote käyttää.
 39. Helppo ratkaisu ihonhoitoon
  Hyvä hinta-laatusuhde. Kätevästi yhdessä pakkauksessa kaikki perusihonhoitoon tarvittavat ominaisuudet. Kätevä erityisesti matkoilla.
 40. Puhdistaa tehokkaasti meikin
  Tuote on tehokas ja jättää ihon puhtaaksi. Jos tuotetta käyttää ohjeen mukaan, kuluu puhdistusvoidetta ja vanulappuja koko kasvojen puhdistamiseen paljon.
 41. Ongelmaihon täydellinen puhdistaja.
  Helppo levittää, melkein tuksuton, jättää ihon pehmeäksi ja kosteaksi. Kerrassaan mainio tuote myös matkoilla.
 42. Paras putsari reissuun
  Puhdistaa ihon perusteellisesti eikä tarvitse ottaa mukaan kolmea erillistä pakkausta.
 43. Ihan kiva puhdistustuote.
  Sain tällä puhdistettua melko hyvin vedenkestävän kasvomeikkini. Vaatii kuitenkin viimeistelyn puhdistavalla kasvovedellä.
 44. Erinomainen tuote
  Puhdistaa hyvin sekä kasvot että silmämeikin jättäen ihon sametin pehmeäksi ja kosteutetuksi. Iso plussa siitä, ettei kasvoja tarvitse huuhdella puhdistuksen jälkeen, ja että tätä voi käyttää myös silmämeikin puhdistukseen.
 45. Erinomainen tuote
  Puhdistaa iholta meikin ja jättää pehmeän tunteen. Maitomainen koostumus on miellyttävä ja levittyy hyvin. Erittäin riittoisa. On parantanut ihoni hyvinvointia.
 46. Hyvä tuote
  Puhdistaa hyvin paksummankin meikin, ja jättää ihon pehmeän ja kosteutetun tuntuiseksi. Myös silmämeikki lähtee ilman hankausta
 47. Erinomainen
  Puhdistaa hyvin meikin ja epäpuhtaudet. Jättää ihon pehmeäksi ja kosteutetun tuntuiseksi. Olen käyttänyt kosteille kasvoille ja vedellä huuhdellen, toimii erinomaisesti niin.
Heti saatavilla, toimitusaika 1-3 arkipäivää
Markkinoija/myyntiluvanhaltija: L'Oreal Finland