Z-PINSETTI 1 KPL

5/5
19,90 € (19,90 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Kapeakärkinen pinsetti punkkien, tikkujen, lasinsirujen yms. poistamiseen iholta. Laadukas, ohut pinsetti, jolla saa erinomaisen otteen poistettavasta esineestä. Sopii etenkin punkkien poistoon; kapean kärjen avulla saa punkista tarkan otteen imukärsän tyvestä. Erinomainen myös tikkujen poistoon iholta. Soveltuu myös koirien ja kissojen punkkien poistoon.

Tuotteen käyttö

Tartutaan punkkia pinsetillä imukärsän tyvestä (punkin päästä). Irrotetaan punkki pinseteillä suoraan ihosta ylöspäin nostamalla. Jos puremakohta tulehtuu tai sen ympäristöön tulee punottava ihoreaktio, joka laajenee, tulee ottaa yhteyttä lääkäriin.

Tuotteen koostumus

Ruostumaton teräs. Ei sisällä nikkeliä.

Tuotearviot (3)

Miksi ostaa huonoja kun voi heti ostaa parhaat!
Mikset ostaisi heti parhaita pinsettejä! Näillä pinseteillä on poistettu menestyksekkäästi niin lasinsirut kuin punkit (sekä ihmisistä, että koirista). Todella laadukkaat ja tosi tarkat pinsetit. Suosittelen 100%.
Kyllä irtosi punkki!
Näillä pinseteillä saa tosi tarkan otteen. Laadukas tuote, jonka ostoa en kadu, vaikka hinta kirpaisi ostohetkellä.
Hyvä ostos
Kun omasta koirasta löytyi ensimmäinen punkki niin tarvittiin hyvät pinsetit, näillä homma hoitui. Hinta tuntui ensin kovalta, mutta kun alkaa punkkia vääntämään niin tajuaa ettei se huonoilla pinseteillä onnistu.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: Z-PINSETTI 1 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.