YOTUEL SUUVESI ALKOHOLITON 250 ML

10,40 € (41,60 €/L)
TAI

Tuotetieto

Valkaiseva ja hoitava suuvesi. Fluoria ja ksylitolia sisältävä suuvesi poistaa tummentumia ja raikastaa hengityksen. Alkoholiton koostumus.

Tuotteen käyttö

Purskuttele suussa minuutin ajan hampaiden pesun jälkeen.

Tuotteen koostumus

Aqua, glycerin, tetrapotassium pyrophospate, xylitol, PEG-40 hydrogenated castor oil, aroma, allantoin, pentasodium triphosphate, potassium phosphate, diazolidinyl urea, potassium fluoride, sodium saccharin, C.I. 42090.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: YOTUEL SUUVESI ALKOHOLITON 250 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.