YOTUEL PEN VALKAISUKYNÄ 5 G

5/5
23,20 € (4640,00 €/KG)
TAI

Tuotetieto

Helppokäyttöinen valkaisukynä hampaiden tummentumiin. Geelin vaikuttava aine aktivoituu hampaan pinnalla välittömästi ja valkaisee hammasta samalla haihtuen hitaasti pois. Vahvistaa kiillettä ja raikastaa hengityksen.

Tuotteen käyttö

Käännä kynän päätä kunnes geeliä tulee sivellinosaan. Sivele ohut kerros geeliä hampaan pinnalle. Valkaisukynää voidaan käyttää päivällä tai annostella yöksi. Vain aikuisille. Ei raskaana oleville eikä hammasrautojen kanssa.

Tuotteen koostumus

Glycerin, xylitol, potassium citrate, aroma, carbomer, potassium fluoride, urea peroxide, sodium saccharin.

Tuotearviot (2)

Riippuu käyttäjästä
Yksittäisiin tummiin kohtiin tehokas. Tuotteen levittäjästä riippuen huomaamaton pikakorjaus. Mentholin haju ja maku.
Tehokas
Poistaa tummentumat tehokkaasti ja makukin on miellyttävä.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: YOTUEL PEN VALKAISUKYNÄ 5 G

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.