YOTUEL CLASSIC VALKAISEVA HAMMASTAHNA 50 ML

5/5
9,10 € (182,00 €/L)
TAI

Tuotetieto

Valkaiseva hammastahna, joka poistaa tummentumia hampaiden pinnalta. Hammastahnan valkaiseva teho perustuu luonnollisten entsyymien vaikutukseen. Hammastahna sisältää myös reikiintymistä ehkäisevää fluoria ja ksylitolia. Vaahtoamaton koostumus sopii aftaherkille. Makuna piparminttu.

Tuotteen käyttö

Käytä tavallisen hammastahnan tapaan hampaiden pesuun. Sopii jatkuvaan käyttöön koko perheelle.

Tuotteen koostumus

Sorbitol, aqua, hydrated silica, xylitol, glycerin, tetrapotassium pyrophosphate, aroma, papain, titanium dioxide, xanthan gum, potassium phosphate, sodium fluoride (1450 ppm F), sucralose, diazolidinyl urea, CI42090.

Tuotearviot (3)

Loistava hampaiden valkaisutuote ja valkoisuuden ylläpitotuote päivittäiseen käyttöön.
Loistava hampaiden valkaisutuote ja valkoisuuden ylläpitotuote päivittäiseen käyttöön. Auttaa pitämään hampaasi valkoisina ja hohtavina. Valkaisuteho parempi pitkällä aikavälillä ja säännöllisellä käytöllä. Miellyttävä maku plussaa.
Ok tuote
Lievää vaalenemista havainnut pidemmän käytön jälkeen.
Hyvä hammastahna
Hyvä hammastahna päivittäiseen käyttöön. Raikas mintun maku. Valkaiseva vaikutus ei äärettömän tehokas, mutta auttaa hyvin ylläpitämään esimerkiksi valkaisun jälkeen.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: YOTUEL CLASSIC VALKAISEVA HAMMASTAHNA 50 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.